FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Skupljamo pare za Stojčeva 

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- belosevic23
- Kontakt:
ske.ba pišu 300 hiljada eura za Mihojevića. Hus ne gotivi mlade i neiskusne igrače ali ovo je premalo, ako mu je vrijednost 800k eura, za koju znamo da je napuhana, ali cijena za ovako mladog igrača koji ima dosta nastupa u klubu i reprezentaciji te ovako čvrst ugovor, ne bi smjela biti ispod 500-600 hiljada eura. Ako ga dadnemo za 300k eura tu onda nešto ozbiljno nije uredu. 

- ThrillerHz
- Kontakt:
Kolko god mu nasi daju da dodje, ja cu mu duplo vise dat da odje.be u skokovima od FKS, pa makar kredit placao do kraja zivotaZagor je napisao/la:Skupljamo pare za Stojčeva

Jos posebno sad kad nam je veza najjaci dio ekipe i gdje nam bas, al bas nikakav igrac ne treba, posebno ne taj uhljup
1946~
Najaca mi ova fraza "Hus ne voli mlade igrace". Voli li onda titule?
Ako ne voli mlade igrace, ako ne osvoji tituli, onda neka se kupi na kraju sezone. Sta ce nam onda?
Ako ne voli mlade igrace, ako ne osvoji tituli, onda neka se kupi na kraju sezone. Sta ce nam onda?
Samo da on ne ode u neki Kurcaspor ja sam zadovoljan.
-
- Kontakt:
Ne moze Husref biti kriv za eventualni gubitak titule al nikako ne moze on biti kriv. Covjek je krenuo iz minusa budite realni malo.Evander je napisao/la:Najaca mi ova fraza "Hus ne voli mlade igrace". Voli li onda titule?
pusti ovoga on i realnost su na dvije planete različite, traži lik titule i juniori da igraju u isto vrijeme, laprda...samo kontra FKS svaki post...suarez000000 je napisao/la:Ne moze Husref biti kriv za eventualni gubitak titule al nikako ne moze on biti kriv. Covjek je krenuo iz minusa budite realni malo.Evander je napisao/la:Najaca mi ova fraza "Hus ne voli mlade igrace". Voli li onda titule?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Glagoljalo se o tom da se radi na promjeni himne Kluba, a sad znamo i koja će to biti:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ako misli da nema ekipu za titulu, neka onda gura mlade igrace. To sto ih on "ne voli", to me ne zanima.suarez000000 je napisao/la:Ne moze Husref biti kriv za eventualni gubitak titule al nikako ne moze on biti kriv. Covjek je krenuo iz minusa budite realni malo.Evander je napisao/la:Najaca mi ova fraza "Hus ne voli mlade igrace". Voli li onda titule?
Sta mi imamo od forsiranja starohana u ligi 6, ako cemo zavrsiti cetvrti?
Bolje zavrsiti sesti, ali da afirmises dva juniora.
prije par minuta si bukvalno napisao šta imamo mi od para?Evander je napisao/la:Ako misli da nema ekipu za titulu, neka onda gura mlade igrace. To sto ih on "ne voli", to me ne zanima.suarez000000 je napisao/la:Ne moze Husref biti kriv za eventualni gubitak titule al nikako ne moze on biti kriv. Covjek je krenuo iz minusa budite realni malo.Evander je napisao/la:Najaca mi ova fraza "Hus ne voli mlade igrace". Voli li onda titule?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- ThrillerHz
- Kontakt:
Hmm Cimirot 500k Ojra, Mihojevic 500k Ojra, ova tri mlada 500k ojra, znaci odokativno smo dobri 1,5mil Ojra ili ti ga 3mil Ka Emcica.
Jel vakat da platimo obestecenje za pojacanja i da se napokon pojacamo kako treba?
Jel vakat da platimo obestecenje za pojacanja i da se napokon pojacamo kako treba?
1946~
Ubleho lazljiva, reci mi sta smo imali od Cimirotovih para i od Europe te godine?
Rekordne se pare uzele.
Da, za tebe je ok zavrsiti cetvrti. Ti sretan.
Sta ono rece, Hurtic otjerao Benku?
Rekordne se pare uzele.
-
- Kontakt:
Borice se Husref za titulu sigurno, igrace najbolji. On je u situaciji da ganja minus zbog toga i neki mladji nece mozda dobit prilike koliko bi dobili da su egal bodovi ili da mi bjezimo. Uprava je kriva samo sto Husrefa nije angazovala od pocetka sezone.Evander je napisao/la:Ako misli da nema ekipu za titulu, neka onda gura mlade igrace. To sto ih on "ne voli", to me ne zanima.suarez000000 je napisao/la:Ne moze Husref biti kriv za eventualni gubitak titule al nikako ne moze on biti kriv. Covjek je krenuo iz minusa budite realni malo.Evander je napisao/la:Najaca mi ova fraza "Hus ne voli mlade igrace". Voli li onda titule?
Nisam ni ja presretan zbog prodaje Mihojevica ali bas se pitam kako izgledaju bliznji od Evandera. Lik je toliko negativan da kad vidim da nesto pise nema napretka 5 dana. Da mi je vidjeti da on nesto pozitivno napise. Ubi lik koliko je smor.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu"
Sta vam je ljudi nakon par pobjeda ce lik opet nestati sa teme.
You are someone else I am still right here
ti ljudi nisu više tu...kratko i jasno...idalje je odlična ekipa..uz par igrača može do tituleEvander je napisao/la:Ubleho lazljiva, reci mi sta smo imali od Cimirotovih para i od Europe te godine?
Rekordne se pare uzele.
Mejtas.

- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Na pojacanja i saniranje prijasnjeg duga uostalom sta tebe boli briga?Evander je napisao/la:Ubleho lazljiva, reci mi sta smo imali od Cimirotovih para i od Europe te godine?
Rekordne se pare uzele.
@ledesma
Kršiš pravila foruma, upozorit ću te da to ne radiš ovdje, ako imaš nekakvih nesuglasica sa @evanderom riješite to privatnim porukama.
Kršiš pravila foruma, upozorit ću te da to ne radiš ovdje, ako imaš nekakvih nesuglasica sa @evanderom riješite to privatnim porukama.
Trenutno korisnika/ca: napoleon72, Tatamata1946, ubipara i 35 gostiju.