Ma bravo AlfredeAlfredNobel je napisao/la: Uzmeš 300.000-400.000€ za tri mlada igrača, od kojih jedan nema seniorskog nastupa, drugi ima jedan nastup u kupu, dok treći ulazio par mečeva s klupe. I šta drugo hoćeš? Možda da dođe Mouscron ili ovaj portugalski klub i odmah ti iz padže vadi milion ojra, pa nije niko mentalno obolio. Ako to nije problem, jel problem to što nisu ostali? Pa niko normalan i niko ko ima imalo ambicija ne bi ostao ovdje i igrao, već bi odmah tražio preko menadžera da mu ganja šta vani. Prvo, ovdje da ostaneš, nemaš ništa, veći klubovi ne prate ovo ovdje. Ti u Belgiji si non stop na radaru Francuza, u Portugalu si na radaru Porta, Benfice i Sportinga. Pa i ja bi da sam u koži Hadžića, Sadikua ili Veladžića jedva čekao da bježim odavde, zbog fudbalske karijere, ali i općenito države. Bolje mu je tamo napraviti karijeru, steći nešto za dalji život, brak, djecu, a obezbjedi i fin život porodici.

Kako su uspjeli prodati Veladžića svaka im čast. On zbog teške povrede nije odigrao utakmicu ima već pola godine a to ovdje slabo ko zna. Lično mi je rekao da uopšte ne želi produžiti ugovor kao i Rondić koji je otišao u Slaviju za dž. Ovdje neki stvarno imaju prevelika očekivanja.