Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Mrzim Dzeku,cak sta vise prezirem ga ali ova razmijena i ne bi bila toliko loša,ako Girouda ne bude išlo ili Dzeku mogu se tu oni fino nadopunjavati i konacno bi imali konkurentan tim u skoku,da i mi nesto zabijemo iz prekida,jer bolje ovako da bude razmijena nego da AW uzme 20+ miliki za robina i dovede samo Nangisa i onda pusiona,ovako mislim da bi bilo mocno,ne bi bilo kao sa Robinom ali jedna klasa ispod sigurno ! 

Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Ajmo Ganso dođi k nama 

Bile su ovdje svakakve ˝legende˝,koje su se ˝klele˝ u veliku ˝ljubav˝ prema Arsenalu,ali na kraju se pokazalo ono što je istina,a to je da navodne ˝legende˝ odlaze,ali klub ostaje tamo gdje je i bio!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
Uzmite mi sve,ali ARSENAL mi ne dirajte!
Tesko bgm dali AW ima toliko para da ponudi za njega?TopGun je napisao/la:Ajmo Ganso dođi k nama

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
-Horde Zla-1987-!!-Zaboraviti necemo-Oprostiti ne mozemo-Srebrenica-11.07.1995-!!!
- Marsal
- Kontakt:
Nema.RedDevilS je napisao/la:Tesko bgm dali AW ima toliko para da ponud za njega?TopGun je napisao/la:Ajmo Ganso dođi k nama
Do kraja prijelaznog roka doci ce jedan veznjak u rangu 4-7 miliona funti i jos 1 ili 2 prospekta za oko 900.000.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
@Marshal upravo to sam mislio reci jos jedan uvrh glave i to je to.. 

"I never wanted Man.Utd to be second to anybody.Only the best would be good enough".-(SMB)! -19-
- IlPrincipino
- Kontakt:
navodno RVP preferira Man.Utd..Like Sky Sport reported yesterday, Gazzetta dello Sport and Corriere writes today Van Persie has said no to joining Manchester City.

i još jedna informacija je da RVP traži godišnju platu od preko 10 milliona funti..

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- raul-zakon
- Kontakt:
Ne uopšte, zato što je Džeko prije ove sezone imao već 3-4 extra sezone iza sebe, a RvP?frankqqqqq je napisao/la:Zajebavaš me, zar ne?raul-zakon je napisao/la:Čemu smijeh?
NI van Persie, a pogotovo Giroud, nisu bolji od Edina.
No way...![]()
http://www.espn.co.uk/football/sport/story/161492.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve više stranica potvrđuje naš interes, joj kad bi ga doveli
Nije valjda bolji samo zato što je Holanđanin?

Znam ja nas, **** ti nas, sve što nije naše super je, a sve što je naše ne valja ni pet para.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- frankqqqqq
- Kontakt:
Da i? On ne bi funkcionirao u Arsenalovom sistemu. Robin je za 3 klase bolji od Edina, to će ti svako normalan reći, jer je Robin kompletan napadač. A za Girouda neću ništa reći dok sezona ne počne i ne krene se dokazivati.
Ja želim Džeki sve najbolje, ali ne želim ga u Arsenalu, ni blizu njega.
- raul-zakon
- Kontakt:
A ja kao nisam normalan ako mislim da je Edin bolji, jel'?frankqqqqq je napisao/la:Da i? On ne bi funkcionirao u Arsenalovom sistemu. Robin je za 3 klase bolji od Edina, to će ti svako normalan reći, jer je Robin kompletan napadač. A za Girouda neću ništa reći dok sezona ne počne i ne krene se dokazivati.

Sve ćete vi ove riječi progutati, kada RvP pola sljedee sezone provede u bolnici, zato što ga je žena poškakljala guščijim perom i tako mu slomila nogu.
Tada ćete opet kukati što ga AW nije prodao dok je imao šansu.
Mijenjate mišljenje i priču kako vjetar puše, jbt.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Dobro, nije baš za tri klase bolji, ali je bolji. Za razliku od Edina, Robin može sam sebi iskreirati šansu i nije toliko statičan u napadu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Vidio si sta je bilo kad je covjek sastavio sezonu bez povrede. Kad ono Dzeko uspije u najacoj ligi svijeta onda mozete nesto pricat.
- raul-zakon
- Kontakt:
Ja mislim da je malo ipak i do igrača koliko će se povrijeđivati(ne sve, al malo ipak jeste), tj. koliko će paziti na sebe i tako to...cala je napisao/la:Vidio si sta je bilo kad je covjek sastavio sezonu bez povrede. Kad ono Dzeko uspije u najacoj ligi svijeta onda mozete nesto pricat.
Kažem opet, igrač koji u 29. godini ima svoju PRVU uspješnu sezonu, ne može se odmah smatrati WC igračem, ali nikako...

HALA MADRID !
HALA MADRID !
- raul-zakon
- Kontakt:
Kad sam ja rekao da je Edin WC igrač???Marsal je napisao/la:A igrač koji sjedi na klupi može?

Reda radi ću spomenuti da taj što sjedi na klupi za konkurenciju ima Balotelli-ja, Aguera i Teveza, a RvP Ping Ponga i Chamakha(zabio gol u prošlom mileniju)
Enough said...

HALA MADRID !
HALA MADRID !
- Marsal
- Kontakt:
Aha znači sad je Dzeko bolji ili jednak sa Robinom, jer ima bolju konkurenciju i jer se manje povređuje? Zanimljivo.
Čovjek uči dok je živ.

Čovjek uči dok je živ.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa sta ce mu konkurencija kad je u skoro svakom mecu dao gol? Covjek je bio u WC formi, i to se ne moze osporiti. Sto je ispao supak, e to je druga stvar.
Celik!3,2,2.
- raul-zakon
- Kontakt:
Ajde ne pravi se pametan i ne diži sebi cijenu tako što ćeš mene ismijavati tim debilnim smajlijima i praviti me maloumnim.Marsal je napisao/la:Aha znači sad je Dzeko bolji ili jednak sa Robinom, jer ima bolju konkurenciju i jer se manje povređuje? Zanimljivo.![]()
Čovjek uči dok je živ.

Just for the records, Edin je ove sezone odigrao oko 20 utakmica(5 gore-dolje) i postigao 13 utakmica u EPL čini mi se. Da je imao konkurenciju kao RvP u Arsenalu, sigurno bi odigrao svaku, ili skoro svaku, a u takvim uslovima bi možda i on zabio 30 golova.

Ili smiješ garantovati da ne bi?
@AGB
Mogao je on svaku utakmicu davati gol, ali da je umjesto AW na klupi bio Mancini, pa ga nakon hat-tricka ili 2 gola, slao na hlađenje po 2 utakmice, mogao je mahati ušima.
Lako je uhvatiti formu kada igraš konstantnom, ali kad te neko yebe u mozak i taman kada uhvatiš formu ostavlja te na klupi, e to je već druga priča.

HALA MADRID !
HALA MADRID !
- Marsal
- Kontakt:
Naravno da smijem garantovati da toliko nepokretan igrač ne bi zabio toliko golova. Meni je smiješno koliko ga naši hvale jer je samo naše gore list i Mancini nevalja i loš je trener i bla bla bla samo zato što priliku daje trojici boljih napadača prije njega. I svi su bolji igrači od njega.
Ako Dzeko sebi misli dobro nek ide u neki manji klub gdje ce biti standardan. Sa Robinom je neuporediv, ni u jednom segmentu igre nije bolji.
Ako Dzeko sebi misli dobro nek ide u neki manji klub gdje ce biti standardan. Sa Robinom je neuporediv, ni u jednom segmentu igre nije bolji.
- raul-zakon
- Kontakt:
Dobro buraz, pobijedio si, zemlja je ravna ploča...Marsal je napisao/la:Naravno da smijem garantovati da toliko nepokretan igrač ne bi zabio toliko golova. Meni je smiješno koliko ga naši hvale jer je samo naše gore list i Mancini nevalja i loš je trener i bla bla bla samo zato što priliku daje trojici boljih napadača prije njega. I svi su bolji igrači od njega.

HALA MADRID !
HALA MADRID !
Realno Dzeko je u skoku puno bolji od Robina, a i vjerovatno je fizicki jaci od njeg, svi znamo koliko su jaci treninzi citya od arsenala.Marsal je napisao/la:Naravno da smijem garantovati da toliko nepokretan igrač ne bi zabio toliko golova. Meni je smiješno koliko ga naši hvale jer je samo naše gore list i Mancini nevalja i loš je trener i bla bla bla samo zato što priliku daje trojici boljih napadača prije njega. I svi su bolji igrači od njega.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.