FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Omerbavarac » 29 avg 2012, 01:50

calcio je napisao/la:40 miliona..... vic godine :D
Osjetim li ja to dasak ljubomore na pljunutih 40 miliona? :D

Klauzula je kakva takva je, ispostovala se. Bez iste Baskijci (citaj cigani) ne bi mogli iscupati vise od 20-25 miliona.

Martinez ce biti pojacanje, to je sigurno. Momak je relativno mlad, tek su mu 23 godine, a buducnost pred njim je vjerujem veoma svijetla.
Dobice ugovor na 5 godina, sto je vrlo dobro po Bayern.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 29 avg 2012, 01:56

Omerbavarac je napisao/la:
calcio je napisao/la:40 miliona..... vic godine :D
Osjetim li ja to dasak ljubomore na pljunutih 40 miliona? :D

Klauzula je kakva takva je, ispostovala se. Bez iste Baskijci (citaj cigani) ne bi mogli iscupati vise od 20-25 miliona.

Martinez ce biti pojacanje, to je sigurno. Momak je relativno mlad, tek su mu 23 godine, a buducnost pred njim je vjerujem veoma svijetla.
Dobice ugovor na 5 godina, sto je vrlo dobro po Bayern.
Bice pojacanje sigurno ali 40 miliona...
Stvarno pretjerano. Moguce da je to sto je PSG bio zainteresovan za njega diglo cijenu u nebesa, znam da je bilo nekakvih klauzula i slicno, ali opet ko ce znati.

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 avg 2012, 02:02

u koliko ce biti sutra konferencija za novinare?

ljudi sta mislite zasto je medizincheck obavljen tako kasno?

i jos me nesto muci kad je stigao u munchen?

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 29 avg 2012, 02:06

anelbavarac je napisao/la:
ljudi sta mislite zasto je medizincheck obavljen tako kasno?

i jos me nesto muci kad je stigao u munchen?
Obavljen je tako kasno, iz razloga što se žuri našoj upravi, još koji dan je samo prelaznog roka a Javi se mora vratit u Madrid da kod čelništva Primere raskine ugovor. A jedan od razloga je i da se malo zaobiđe velika frka i javnost.

A u Munchen je stigao malo prije ponoći.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 29 avg 2012, 02:10

Hvala na informacijama.

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 29 avg 2012, 02:15

Jel se ono vama cestita na trasnferu ? :mrgreen:
Dobar je Javi, valjda se iskupi za ovih 40 miliona.
Vidjet cete sutra vijest: ,, Martinez odbio Bayern zbog PSG-a '' :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

D10S
Kontakt:

Post Postao/la D10S » 29 avg 2012, 02:44

Auuu, odlican transfer. Apsolutno vrijedi ovoliko, sudeci barem prema onome sto sam pogledao u Athleticu i racunajuci ujedno potencijal kakav ima. Da li ce te pare opravdati, vidjecemo. Ja se nadam da nece.

Zadnji vezni, centralni vezni, stoper. Svejedno je. Na svakoj ce poziciji odigrati podjednako dobro.
"Izabrao sam Real Madrid ispred Barcelone zato sto sam ja pobjednik, a ne gubitnik" - Alfredo Di Stefano

brzitesanj
Kontakt:

Post Postao/la brzitesanj » 29 avg 2012, 05:04

Javi haman napokon u Bayernu samo jedno mi se ne sviđa u ovoj realizaci trasfera to što se ovoliko odužilo to nije dobro po ekipu i po samog Martineza jer nije igrao a nije ni tenirao u Bilbau,al stas kad je uprava Baskijaca kocila pregovore znam da bito nasa uprava u ekspesnom roku rijesila da je do njih :D
Šta reći osim DOBRODOŠAO u najveći njemački i jedan od najvećih klubova svijeta BAYERN ;)
I ♥ Bayern!
25.05.2013g.

davud87
Kontakt:

Post Postao/la davud87 » 29 avg 2012, 09:37

Čekam da na fcb.de izleti... k'o ozeblo sunce :P

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 29 avg 2012, 09:47

Ove godine smo izuzetno jaki i očekujem da to i potvrdimo

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 29 avg 2012, 09:54

Odličan potez Bayerna. Budućnost Bayerna i reprezentacije Španije je Martinez. 8-) Dobro, možda jeste puno što se moralo dati ovih 40 miliona, al' ne daju se Baskijci zayebat. :mrgreen: Odugovlačili bi oni to, al' ne bi pristali na manje para. :mrgreen: Mada, da sam ja u upravi Bavaraca (dobro je što nisam :mrgreen: ), ja bih radije doveo Muniaina. No, to bi bilo i prije Shaquirijevog dolaska, tako da bi za neke manje novce sada dovodio tu šesticu/stopera.

Ko ispada iz prve postave? Kroos i LG (ili čak i Muller) ili će Javi u zadnju liniju? :?

Možda da to bude Javi, Schweini - Kroos, Robben, Ribery - Mandžukić. Dakle, 4-2-3-1. Uglavnom, biće Jupp (a poslije i neki drugi trener) na slatkim mukama.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 29 avg 2012, 09:56

brzitesanj je napisao/la:Javi haman napokon u Bayernu samo jedno mi se ne sviđa u ovoj realizaci trasfera to što se ovoliko odužilo to nije dobro po ekipu i po samog Martineza jer nije igrao a nije ni tenirao u Bilbau,al stas kad je uprava Baskijaca kocila pregovore znam da bito nasa uprava u ekspesnom roku rijesila da je do njih :D
Šta reći osim DOBRODOŠAO u najveći njemački i jedan od najvećih klubova svijeta BAYERN ;)
Pazi Javi nije trenirao sa prvom ekipom,ali je svakako trenirao sa rezervama ili skim vec god! Uglavnom TRENIRAO JE i nije nespreman stigao u Minhen!

Da je Uli kojim slucajem nam doveo Dzeku umjesto Mandzukica i sad Martineza,ja bi mu rekao svaka cast,al ovako i dalje osjetim gorcinu za onu bombu u napadu.

E sad je samo pitanje vremena kada ce nabrijani zutalji, kada vide koliko su nemocni u odnosu na nas, doci i srati sa parolom ne mogu vam ni milijuni pomoci!
Zutalji, sto bi Marjan rekao, PA DOBRODOSLI U PAKAO
Stern des Südens

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 29 avg 2012, 10:14

Neutralan88 je napisao/la:To je to

ZVANICNO MARTINEZ JE NOVI IGRAC BAYERNA ;)

eh sad da li vrijedi te pare vidjet cemo, precjenjen al eto valjda se dokaže :)

Reko ja momak stize ;)

kad napisu perfekt onda je perfekt :D prije onda je bilo alles klar/fast perfekt i onda to nije to :lol:

ima fotka vec je u minhenu to je to

40 miliona po meni previse, moglo se kupit 2x kvalitetna igraca po 20 miliona eura al eto

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 29 avg 2012, 10:32

Nije previse para za one koji imaju, uvijek je tako bilo tako ce i ostat !
Cestitam na transferu, siguran sam da ce unaprijedit igru !
E da ja nebi ovako idealan post po vas napisao pitat cu : Hocel on moc pomoc ? :lol:

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 29 avg 2012, 10:39

Nemoj se brinuti za nas,da li ce i ko ce nama pomoci!!!
Stern des Südens

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 29 avg 2012, 10:45

Cestitke na transferu svim pravim navijacima i simpatizerima!

@proFCB
Nisi ni svjestan koliko si "pametan"! :?
Tebi je najbitnije sta ce BvB-ovci prokomentarisati,kako ce BvB odigrati,dali cete dovesti bolje pojacanje nego BvB,to je strah...Decko,preopterecen si BvB-om,to je tvoj problem,samo reci,snimit cemo ti DVD sa tekmama BvB-a pa da imas sta gledati(navijaci,igra...),mozda ga od uzbudjenja i slajfnes ;)
Jos nesto,nemoj svega ti tamo po temi da se onako hinjski uvlacis u bulju sa svojim pametnim pitanjima,dajte mi sastav i sl gluposti,jadan nebio samo ti noge vire,i onda prva sansa da isprovociras TU SI GLAVNI!To sto radis je odron,ali nek si pokazao,treba znati kako se odnositi prema tebi!
p.s.ovo sto kazes "nemocni",trcis pred rudu,niste doveli Messia da moze sam dati 70-80 golova,uostalom vidjet cemo na kraju sezone rezultat ;)

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 29 avg 2012, 10:46

HzBvB je napisao/la:Nije previse para za one koji imaju, uvijek je tako bilo tako ce i ostat !
Cestitam na transferu, siguran sam da ce unaprijedit igru !
E da ja nebi ovako idealan post po vas napisao pitat cu : Hocel on moc pomoc ? :lol:

a jos idealni post je da ce Dortmund ove sezone nece odbranit titulu :lol:

Sa Martinezom il bez Martineza ;)

smopiBVB
Kontakt:

Post Postao/la smopiBVB » 29 avg 2012, 10:51

Evo,taman da postujem kad pametnjakovic napisao svoj novi pametni post!On kaze kolegi nemoj se brinuti,a visi po temi BvB-a i "brine" :lol: :lol: :lol:
Ko ne vjeruje nek mu pogleda postove...

IZVINJAVAM SE OSTALIMA ZBOG GLUPE TEME ali vam @proFCB i slicni njemu ruse "ugled"! ;)

Neutralan88
Kontakt:

Post Postao/la Neutralan88 » 29 avg 2012, 10:54

smopiBVB je napisao/la:Evo,taman da postujem kad pametnjakovic napisao svoj novi pametni post!On kaze kolegi nemoj se brinuti,a visi po temi BvB-a i "brine" :lol: :lol: :lol:
Ko ne vjeruje nek mu pogleda postove...

IZVINJAVAM SE OSTALIMA ZBOG GLUPE TEME ali vam @proFCB i slicni njemu ruse "ugled"! ;)
Samo iskreno eto ruku na srce al tipicno bosanski forum :lol:

Dok Dortmund nije nista osvajao nema navijaca, osvojise zadnje 2 godine 2 titule i evo ga imamo pun forum navijaca Dortmunda :D :D :D :D

Znaci iduce sezone ste navijaci drugog tima ako ne osvoji BvB mislim svaka cast takvim navijacima ups fanaticima :lol:

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 29 avg 2012, 10:56

hah, pobijedili smo u utrci za sjajnim martinom 8-) i to na isti nacin kao sto smo pobijedili u utrci za gomom - bili smo jedini kandidat :lol:
je l´ bilbao pristao na transfer, ili je martin otkupio ugovor?
ako je ovo drugo, onda je placen 46 milionceka.
majku mu, kakva li je to zvjerka koja je placena gotovo kao riberi i roben zajedno :?
e u pm, sto ljudi muzu one bavarske giliptere :roll:
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.