Doduše sad se može fin koncert organizovati jer je i istok tu.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
to bi onda bila najbolja prodaja ikadirfo je napisao/la:nemoj povratnikaVirtu4l je napisao/la:Hajde Ivane !
Krivi su oni jer mi ne znamo "stanje" naseg igraca. Logika? Gdje cemo mi biti krivi, imamo administraciju najbolju na svijetu, a u Upravi nam sve pravnici. Hvala Bogu sto igramo u ligi kojom rukovodi ovaj Savez. Da je drugacije sad bismo sebi cupali kosu i proklinjali zlu sudbinu.arelinho je napisao/la:Pa po pravilu su krivi i oni i mi. Oni što nisu to uplatiti na početku godine, a mi što nismo provjerili sve registracije prije početka sezona. Pa ako je neka falila da se uplati prije početka sezone. Obje strane su pogriješile.Virtu4l je napisao/la:Kažu lobotomci nismo mi krivi, krivi su ovi iz Metalleghea
Zasto ovo jugu treba?Plavi su kažnjeni sa 6.000 KM jer su njihovi navijači također koristili veliku količinu pirotehničkih sredstava.
na derbiju je uvijek tako, na to smo se navikli i to se nakako prežvaćeZeljo92 je napisao/la:Zasto ovo jugu treba?Plavi su kažnjeni sa 6.000 KM jer su njihovi navijači također koristili veliku količinu pirotehničkih sredstava.
Derbi razumijem al topovski udar i 2 baklje ko sto kazes je van svake pameti, ili zapali njih 10-15 bez topovskog udara ili nemoj nijednu. Kolko me sjecanje sluzi prosle sezone baklje su se palile samo na bas bitnim tekmama (Derbi sa fks i utakmica protiv Slobode), nesto ovdje nije uredu, palit 2 baklje bzvze onako...sumnjivo meni.jestamaji je napisao/la:na derbiju je uvijek tako, na to smo se navikli i to se nakako prežvaćeZeljo92 je napisao/la:Zasto ovo jugu treba?Plavi su kažnjeni sa 6.000 KM jer su njihovi navijači također koristili veliku količinu pirotehničkih sredstava.
ono što je mene više iznenadilo je ponašanje juga protiv širokog, mi dobijemo slobodan na 20 metara a oni krehnu topovski udar direkt iza njihovog gola. prije toga zapale dvije baklje. jeb.ale ih dvije baklje, to je samo da se plati kazna, time se ništa ne dobija. i to sve dva dana nakon objave o eventualnoj gradnji juga i da nam svaki dinar treba! elem sigurno ćemo i tu dobiti kaznu!
jestamaji je napisao/la:na derbiju je uvijek tako, na to smo se navikli i to se nakako prežvaćeZeljo92 je napisao/la:Zasto ovo jugu treba?Plavi su kažnjeni sa 6.000 KM jer su njihovi navijači također koristili veliku količinu pirotehničkih sredstava.
ono što je mene više iznenadilo je ponašanje juga protiv širokog, mi dobijemo slobodan na 20 metara a oni krehnu topovski udar direkt iza njihovog gola. prije toga zapale dvije baklje. jeb.ale ih dvije baklje, to je samo da se plati kazna, time se ništa ne dobija. i to sve dva dana nakon objave o eventualnoj gradnji juga i da nam svaki dinar treba! elem sigurno ćemo i tu dobiti kaznu!
Zavjera.Zeljo92 je napisao/la:nesto ovdje nije uredu, palit 2 baklje bzvze onako...sumnjivo meni.
ja ga vidio seta na malti, nesto muti....Neandertalac je napisao/la:Ni meni nije jasno kakav je ćeif zapaliti dvije baklje i opaliti klub po džepu. Ok ultra fazon, navijači pale i te floskule ali ako znaš da ti za jednu baklju ide tri milje Želji iz novčanika, onda zašto baklja u pm. Nema nikakvog smisla jer ako volis klub nemoj mu štetiti, kratko i jasno.
P.S. A možda je Amar platio da pale. Vidio ga ja u Vatri, pametnom dosta![]()
LjoZee je napisao/la:Djelmic na probi u Vojvodini.
Trenutno korisnika/ca: WeekendOffender i 17 gostiju.