Jel twbi ovo normalno svega ti? Skinimi se s kurca vise, 6 utakmica proslo mi.jos napadackog fudbala nismo.vidjeli. Nemoj me.citirati i nemoj mi se obracati!Neandertalac je napisao/la:Slomi ovaj Sandokan@. Dok je Slavko bio trener smarao je kako trebamo biti prezadovoljni jer se bodovi osvajaju sa lošom igrom a sada pila naopako.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Sandokan87
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Nego je li ovo napadacki fudbal adzeme o kojem si govorio? Je li ovo tvoj rukopis ?
Jad,bijeda i ocaj od igre.Izbij nabij i brani se
Jad,bijeda i ocaj od igre.Izbij nabij i brani se
- Neandertalac
- Kontakt:
Pa nije mi normalno i nisam zadovoljan. Nisam ti na qurcu već na grbači, zapravo tehnički tek ću da se popenjem jer si drzak. Šest utakmica prošlo i sve skoro isto kao sa Slavkom, skupljamo bodove sa slabijom ekipom u kojoj eto i zaigra koje naše dijete.Sandokan87 je napisao/la:Jel twbi ovo normalno svega ti? Skinimi se s kurca vise, 6 utakmica proslo mi.jos napadackog fudbala nismo.vidjeli. Nemoj me.citirati i nemoj mi se obracati!Neandertalac je napisao/la:Slomi ovaj Sandokan@. Dok je Slavko bio trener smarao je kako trebamo biti prezadovoljni jer se bodovi osvajaju sa lošom igrom a sada pila naopako.
Slavko je qurac od ovce. Realno...
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Doktor1921
- Kontakt:
Suti dobro je, igramo ko sat izvuko se siroki, samo polako Adzem vidi napredak a to je ono sto je najbitnije.
Eh da je Slavko odradio još samo dva prelazna roka... tresli bi se i Vardar, i Zvezda, i Rijeka, a Boga mi i Partizan.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A maribor??Virtu4l je napisao/la:Eh da je Slavko odradio još samo dva prelazna roka... tresli bi se i Vardar, i Zvezda, i Rijeka, a Boga mi i Partizan.
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
- Doktor1921
- Kontakt:
Sad ni Slavko nevalja a kleli se u njega... grohotom se smijem
- Neandertalac
- Kontakt:
Slavko i Tica. Jedan sredio prvi tim a drugi Op sa ovim Brazilsko_Španskim_Njemačko_Talijanskim spojem. Svašta...
Što bošnjo može popušiti ublehu to niko drugi ne može.Kako biste ocijenili kvalitet bh. nogometa, šta ne valja?
- Iskreno, kada bih idealizirao, ja težim perfekciji, volio bih da imamo spoj engleske trke, njemačke borbenosti, profesionalnosti, brazilske tehnike. Ja sam u duši Jugosloven, pa ću reći da smo mi tradicionalno tehnički obdareni... Nažalost, u sadašnjem nogometu, nervira me što naši igrači na svaki dodir, kontakt, vrište, pište, dreče... Ja sam pobornik njemačke filozofije. Znate kako Nijemci igraju; vode 5:0, a hoće i šesti, sedmi gol. Kao i Englezi. Kod nas je puno teatralnosti. Nastojim svojim i svim ekipama koje sam vodio usaditi tu fanatičnost, disciplinu, borbenost, radne navike... Naši se igrači brzo zasite, uljuljkaju nakon jedne dobre utakmice, a to ne valja. Neka su jugoslovenski igrači igrali u najboljim evropskim klubovima, a sada idu u jadne lige - izjavio je Slavko Petrović.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
pa polako momci, strpite se jos jedno desetak prelaznih rokova i skrpit cemo jedanest ljudi koji ce znat odigrat nesto, vjerujte u projekat, cenan gradi klub od temelja! Mogli smo biti ko brotnjo nedaj Boze !! Hvala cenanu koji IZ TEMELJA GRADI KLUB!
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- Doktor1921
- Kontakt:
Da hoce otjerat tog Cenana pa da i ovi nasi puleni proigraju, treba i Misketa otjerat ne mogu nam ovi igraci igrati pod velikim pritiskom a i mi ne bi trebali dolaziti na utakmice smeta im buka, treba ih osloboditi nepotrebnog pritiska i nervoze samo da se skoncentrisu na utakmice, ja da se pitam i sudije bi kupio da nam svaku utakmicu sviraju po penal i crveni i to u petoj minuti da mozemo rastereceno igrati i plus bi zabranio da se igraju utakmice preko 25* stepeni nemoj mi vrucine Adzem kaze nevalja to oznoji se covjek vise nego sto treba jbg ipak ovi nasi igraci i trener su veliki profesionalci i sportisti svjetske klase i ja imam veliko povjerenje u njihovu strucnost i kvalitet, gdje ce ko snama.
http://sport.ske.ba/admir-adzem-dobio-p ... nom-stabu/
Sad imamo dva kondiciona trenera. Je li neko ovdje spominjao ovog Nedima ?
Sad imamo dva kondiciona trenera. Je li neko ovdje spominjao ovog Nedima ?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Hajde barem sad imamo sirok stucni stab za razliku od Slavkinog soliranja, valjda se stvari posloze do zimske pauze.
- Zeljeznicar -
- MocMahale444
Jbga igraci izgledaju izgubljeno na terenu i nemaju ideju kako napasti protivnicki gol. Crveni nas idu samo tako. Nek nam je Bog na pomoci.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
evo malo sam se smirio
otišao sam na tekmu bez očekivanja, očekujući maksimalno jedan go od bilo koga, nadajući se da ćemo mi zabiti, a vratio sam se očajan. pa mi svaku tekmu igramo sve gore i gore. par igrača nema snage za više od 60 minuta, par njih je ili prezeleno kao šabanadžović ili ima problema sa orjentacijom u prostoru ko ovaj žerić. bogi je ispo zadnji levat kad mu onaj iz širokog viknu pusti, moja, a i inače je bio zijan, zakarić ko i uvijek protiv širomog bezvoljan, za ostale neznam šta bi reko. ovaj kajkut je definitivno dobro pojačanje, na njemu se vidi da je pravi fudbaler, da zna igrat lopte, ali realno nema skim. napadača naravno ni na mapi. ovo je najlošiji željo odavno, u vjerovatno najlošijoj ligi za duže vrijeme. mislim da je ovo bila godina za uzeti titulu lijevom, a uzećemo znate šta.... da ne lajem
grozomorno
otišao sam na tekmu bez očekivanja, očekujući maksimalno jedan go od bilo koga, nadajući se da ćemo mi zabiti, a vratio sam se očajan. pa mi svaku tekmu igramo sve gore i gore. par igrača nema snage za više od 60 minuta, par njih je ili prezeleno kao šabanadžović ili ima problema sa orjentacijom u prostoru ko ovaj žerić. bogi je ispo zadnji levat kad mu onaj iz širokog viknu pusti, moja, a i inače je bio zijan, zakarić ko i uvijek protiv širomog bezvoljan, za ostale neznam šta bi reko. ovaj kajkut je definitivno dobro pojačanje, na njemu se vidi da je pravi fudbaler, da zna igrat lopte, ali realno nema skim. napadača naravno ni na mapi. ovo je najlošiji željo odavno, u vjerovatno najlošijoj ligi za duže vrijeme. mislim da je ovo bila godina za uzeti titulu lijevom, a uzećemo znate šta.... da ne lajem
grozomorno
-
- Kontakt:
Umjesto poluigraca ili sumnjivih pojacanja iz okruzenja, dovesti TRENERA. Iz Srbije, Hrvatske, Slovenije... ali trenera sa kakvim takvim iskustvom i renomeom. Ako Amaer Osim ne moze ili nece, onda dovestie nekoga da POSTAVI IGRU, da se ovaj poluamaterski fudbal u Zelji napokon pocne zavrsavati. Nivo fizicke spreme, trkackih sposobnosti /a i tehnike/ je DNO. Sto rece Ivica Osim:"Ko ne moze da trci, taj ne meoze da igra". U Zelji ih ima masa. Ima trenera, a neki nemaju posao iz raznih razloga, i za kakve takve prostojne pare dosli bi cak i u ovakvu ligu. Kakvi Petrovici, Adzemi, proučeni "mladi" treneri na konkurs i slicne gluposti. Dajte nekoga iz jacih liga, ali ne na 6 mjeseci. Potrebniji je normalan trener od igrackih pojacanja za pocetak. Pa u zimu, kada postavi igru, i neka igracka pojacanja. Prvo treba raspustuti visak igraca od kojih nema nikakve koristi. Zeljo ne moze biti sabirnie centar za "trenrske magove" koje gledamo zadnjih godina. Takvie treneri ne znqju ni pronaci igraca za pojacanje. Ili tako, ili ce Zeljo za koju godinu postati nivo Čelika npr. To valjda niko ne zeli. Istinita je ona misao da dobar trener i od g..na mote da napravi pitu. Za pocetak da se pocne trcati, da protok lopte postoji, da ne slusaju ljudi smijesna objasnjenja ocajnih gara nakon utakmica. Ne mora se biti prvi, ali dajte da Zeljo opet igra FUDBAL.
- Sandokan87
- Kontakt:
Ja ne znam kako tebi da objasnim da mene boli neka stvar ko ce sjediti na klupi, bio to Adzem ili Slavko, mene interesuje samo ono sto se desava na zelenom terenu, a to ja sada ne vidim. Sest kola proslo ni ja ni ti ni hiljade nas na tribinama jos nista ali bas nista vidjeli nismo od tog fudbala. Reci ces mi treba im vremena? Koje vrijeme, godine sprcali trenirajuci, igrajci, oni su sinoc od 90 min brat bratu 60 nabijali loptu. Da se ne lazemo, dok je Slavko vodio licilo je na nesto, ovdje ne lici apsolutno ni nasta. Jesam drzak, bahat i bezobrazan i uvijek cu takav biti kad je Zeljo u pitanju. Popicketao sam ja pola familije zbog tog istog Zelje, zamjerio se sa mnogima pa necu ni tebi duzan ostati ako mi stanes na put. Nista ne lazem, niste ne trolam, vec samo iznosim cinjenice koje svi vi vidite al niko nece da prizna. Totalni amaterizam. A danas kad sam procitao nacin na koji je Mujagic zavrsio na klupi za rezervne igrace i kasnije u igri sjebo sam se u zivot. Cak je i spiker na stadionu bio zbunjen pa nije znao ko je uopste na terenu. Pa **** mu mater nismo pofalicki da se skupljamo ispred stadiona. Radi ba sta hoces, banuj, zaboli me neka stvar, ja cu i dalje iznositi sve i pozitivne i negativne stvari.Neandertalac je napisao/la:Pa nije mi normalno i nisam zadovoljan. Nisam ti na qurcu već na grbači, zapravo tehnički tek ću da se popenjem jer si drzak. Šest utakmica prošlo i sve skoro isto kao sa Slavkom, skupljamo bodove sa slabijom ekipom u kojoj eto i zaigra koje naše dijete.Sandokan87 je napisao/la:Jel twbi ovo normalno svega ti? Skinimi se s kurca vise, 6 utakmica proslo mi.jos napadackog fudbala nismo.vidjeli. Nemoj me.citirati i nemoj mi se obracati!Neandertalac je napisao/la:Slomi ovaj Sandokan@. Dok je Slavko bio trener smarao je kako trebamo biti prezadovoljni jer se bodovi osvajaju sa lošom igrom a sada pila naopako.
Slavko je qurac od ovce. Realno...
Željo je religija i život! Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja!!!
Zar mi ne možemo dovesti bar dva ozbiljna igrača u prelaznom roku? Ukupan dojam od početka prvanstva je prosječno. Mi da nemamo navijača i da se ne zovemo Željo bili bi jedan prosječan klub ove naše lige. Ili može i ovako, svi ovi igrači kada bi igrali u npr Vitezu bili bi u sredini tabele.
Ne mogu da vjerujem da je Čelik pogodio sa onakva dva pojačanja, a da mi nismo znali. Kuadio se igra sa protivničkim igračima svako kolo, a evo ga i Mahmutović pogodio dva puta kao pravi rutiner. Za ne povjerovat. Koliko znam ovaj Kuadio ima amaterski ugovor sa Čelikom i treba ga odmah dovesti što prije na polusezoni, jer bi nam valjao. Gledao sam neki dan trening na Grbavici, trening prosječan ništa posebno. Jednio što me je dojmili je odlična igra malog Šabanadžovića. Žerić misli da igra sa rajom pa pokušava neke poteze i ispada smiješan. Kajkut je poseban igrač. Iako sam ja bio izričito protiv njega iz više razloga, on je igrač koji ostavlja dosta lopti i pokušava da razigra. Fino se slaže sa Zebom (namjestio mu je onu šansu protiv Širokog), zna da nema brzinu i pokušava razigravati u napadu. Nije loše.
Molim sve ljude u upravi da se dovedu provjereni i kvalitetni igrači za nastavak sezone, jer ovo je patnja na stadionu što gledamo par zadnjih kola.
Ne mogu da vjerujem da je Čelik pogodio sa onakva dva pojačanja, a da mi nismo znali. Kuadio se igra sa protivničkim igračima svako kolo, a evo ga i Mahmutović pogodio dva puta kao pravi rutiner. Za ne povjerovat. Koliko znam ovaj Kuadio ima amaterski ugovor sa Čelikom i treba ga odmah dovesti što prije na polusezoni, jer bi nam valjao. Gledao sam neki dan trening na Grbavici, trening prosječan ništa posebno. Jednio što me je dojmili je odlična igra malog Šabanadžovića. Žerić misli da igra sa rajom pa pokušava neke poteze i ispada smiješan. Kajkut je poseban igrač. Iako sam ja bio izričito protiv njega iz više razloga, on je igrač koji ostavlja dosta lopti i pokušava da razigra. Fino se slaže sa Zebom (namjestio mu je onu šansu protiv Širokog), zna da nema brzinu i pokušava razigravati u napadu. Nije loše.
Molim sve ljude u upravi da se dovedu provjereni i kvalitetni igrači za nastavak sezone, jer ovo je patnja na stadionu što gledamo par zadnjih kola.
"Truth begins in lies."
- Neandertalac
- Kontakt:
Čuj radi šta hoćeš, banuj.
Lobotomac.
Ja ne tvrdim da mi igramo dobro nego baš suprotno. Očajni smo. Druga stvar je što Slavkoljupci vode hajku na Adzema a dok im je miljenik bio na klupi uvjeravali su nas da su bodovi bitniji od igre i da će mega Slavkec to za par prelaznih posloziti da bude ko pišta.
Za razliku od Slavke, Ado bar pokusava nesto promijeniti i igraju mu mladi sto je veliki dobitak za klub. Po bodovima je isti kao i Slavko, plus mlatnuo pitare na Lavoru. Cinjenice.
A da valja kako igramo, ne valja vala, nije niko ćorav. Samo nemojte duplih aršina...

Lobotomac.
Ja ne tvrdim da mi igramo dobro nego baš suprotno. Očajni smo. Druga stvar je što Slavkoljupci vode hajku na Adzema a dok im je miljenik bio na klupi uvjeravali su nas da su bodovi bitniji od igre i da će mega Slavkec to za par prelaznih posloziti da bude ko pišta.
Za razliku od Slavke, Ado bar pokusava nesto promijeniti i igraju mu mladi sto je veliki dobitak za klub. Po bodovima je isti kao i Slavko, plus mlatnuo pitare na Lavoru. Cinjenice.
A da valja kako igramo, ne valja vala, nije niko ćorav. Samo nemojte duplih aršina...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Boga mi se ovi Memijini ne šale.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- plavousrcu
- Kontakt:
Adzem treba podrsku, ali moje misljenje je da nije kapacitet za Zelju. Trener Zelje treba biti kompletna licnost, osim sto treba biti dobar trener treba imati i ostale manire za Zelju. Tako gledam na vasu raspravu. Dobro je sto se ne boji mlade forsirati, a lose sto nemamo igre.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], knoa, kolezeljovac i 18 gostiju.