Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

adis.p
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la adis.p » 01 apr 2011, 00:53

Jbt, ja redovno prolazim peticom, a visim na fbb i na ovom forumu.....a nisam streber i u zadnje vrijeme stalno bjezim s casova..... ;) ;) ;)
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

4ever alone?
Lokacija: In the butterfinger solar system (instead of the milky way)
Kontakt:

Post Postao/la 4ever alone? » 01 apr 2011, 00:54

Popović Lazar je napisao/la:
4ever alone? je napisao/la:Uletite starcima u sobu sa cigarom u ustima, kada se prepadnu vi im naravno objasnite da se radi o prvom aprilu. Ima li jos neki prijedlog ? :P
Džimi glup ti prijedlog :mrgreen:
Nije, moji se prepali totalno. Reci na pp je ko to!? :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 apr 2011, 00:58

LBJ MVP je napisao/la:Jbg imam drugova gimnazijalaca svi su normalni ko i ja :lol: Ponekad uče i prolaze dobro ja bi u srednjoj bio zadovoljan da imam 4,a normalno da će početak biti težak
Evo ja visim po forumu,treniram,stalno oko treba i opet imam 5 i valjda ću bit učenik generacije 90 % da hoću :| Mada je i to na meni da mi nije mrsko vježbat matematiku pa da sad ostvarim neki uspjeh na takmičenju bio bi već siguran :mrgreen:

Ja ovo sebi ponovim uvijek kad hoću da učim,al jbg 5-ice su opet tu :lol:
Mali zaboravio si ono najvažnije ti imaš štelu ,zato si tako dobar :lol: :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 apr 2011, 01:00

Odlazim sa foruma dotužilo mi više pozdrav svim znanim i neznanim forum prijateljima forum neprijateljima i ostalim

Dade mi 4ever alone? ideju
aprilililili
jelde glup pokušaj :lol:
legenda reala je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Jbg imam drugova gimnazijalaca svi su normalni ko i ja :lol: Ponekad uče i prolaze dobro ja bi u srednjoj bio zadovoljan da imam 4,a normalno da će početak biti težak
Evo ja visim po forumu,treniram,stalno oko treba i opet imam 5 i valjda ću bit učenik generacije 90 % da hoću :| Mada je i to na meni da mi nije mrsko vježbat matematiku pa da sad ostvarim neki uspjeh na takmičenju bio bi već siguran :mrgreen:

Nemam štelu jednostavno mozak :P Danas na času hemije zayebancija ja zadnja klupa,nastavnica ispituje i pričam ja sa ovim jaranima cijeli čas i pred kraj ona me proziva :lol: kaže dosadno gospodi iz zadnje klupe i izađem i sve znao dobijem 5 :P
Moram malo da odbranim legitimet na forumu iako znam da se zajebavaš :lol: hajd mi objasni kako bi na silnim takmičenjima prolazio to mi stara ne može sredit :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 01 apr 2011, 01:01

kazes starcima da ti je cura ostala trudna i da se planirate uselit zajedno. al ono mrtav ozbiljan :)

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 01 apr 2011, 01:02

Imam ja druga isti ti streber drama sve petice lafo takmicenja neka nesto , a stara mu nastavnica u skoli :lol: :lol:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 apr 2011, 01:05

LBJ MVP je napisao/la:Odlazim sa foruma dotužilo mi više pozdrav svim znanim i neznanim forum prijateljima forum neprijateljima i ostalim

Dade mi 4ever alone? ideju
aprilililili
jelde glup pokušaj :lol:

Nemam štelu jednostavno mozak :P Danas na času hemije zayebancija ja zadnja klupa,nastavnica ispituje i pričam ja sa ovim jaranima cijeli čas i pred kraj ona me proziva :lol: kaže dosadno gospodi iz zadnje klupe i izađem i sve znao dobijem 5 :P
Moram malo da odbranim legitimet na forumu iako znam da se zajebavaš :lol: hajd mi objasni kako bi na silnim takmičenjima prolazio to mi stara ne može sredit :mrgreen:

Može može ,moj mali čuj ne može para bolan buši đe burgija neće :lol:
A može reći kolegi koji je u komisiji bogati proguraj der onog mog malog ,uslugu za uslugu ja ću onom tvom dati peticu i hiljade drugih primjera :lol:

Nego ko **** vas vi imate štelu ,šta će moj mali Sarajlijica njega nema niko da progura a Sanja nema vremena da dođe na informacije :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 apr 2011, 01:13

@SAMO FKS slažem se sa tobom,al ja nisam štreber :lol: :P
@legenda tako mu i treba kad je pitar :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 apr 2011, 01:16

Evo Bosca vidim tu je on je štreber i u budućnosti će da taslači sestrice po Zeničkim Bolnicama :lol: :lol: :lol:

A daj vi što doboro učite (ovi iz Sarajeva )pomozite malom Sarajlijici dajte mu neke instrukcije i tako nek završi bar osnovnu u srednju nemora ni ići (ona nije obavezna)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 apr 2011, 01:17

legenda reala je napisao/la:Evo Bosca vidim tu je on je štreber i u budućnosti će da taslači sestrice po Zeničkim Bolnicama :lol: :lol: :lol:

A daj vi što doboro učite (ovi iz Sarajeva )pomozite malom Sarajlijici dajte mu neke instrukcije i tako nek završi bar osnovnu u srednju nemora ni ići (ona nije obavezna)
Ja sam imao sličan plan :mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 apr 2011, 01:21

LBJ MVP je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Evo Bosca vidim tu je on je štreber i u budućnosti će da taslači sestrice po Zeničkim Bolnicama :lol: :lol: :lol:

Nema od tog ništa to samo može Bosco ,nego jesi ti iz Sarajeva da odeš malo izvježbati malog Sarajlijicu ,on je sedmi ti si osmi (valjda nisi zaboravio gradivo od prošle godine)ja te molim da odeš da ga izvježbaš ;)

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 apr 2011, 01:25

LBJ MVP je napisao/la:

Nema od tog ništa to samo može Bosco ,nego jesi ti iz Sarajeva da odeš malo izvježbati malog Sarajlijicu ,on je sedmi ti si osmi (valjda nisi zaboravio gradivo od prošle godine)ja te molim da odeš da ga izvježbaš ;)
Bold1:Kako nema ništa od toga ja uvijek sebi govorio završit medicinu,ako ne dobijem posao u Rajvosa onda Nicaze sigurno
Bold2:Ja sam tu blizu Sarajeva ne bi bilo problema,ako zna kakvih dobrih Sarajki :lol:
:mrgreen:

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 apr 2011, 01:30

LBJ MVP je napisao/la: Bold1:Kako nema ništa od toga ja uvijek sebi govorio završit medicinu,ako ne dobijem posao u Rajvosa onda Nicaze sigurno
Bold2:Ja sam tu blizu Sarajeva ne bi bilo problema,ako zna kakvih dobrih Sarajki :lol:
nije problem velik je to grad ima veći izbor cura mora biti jedna za tebe ,ali prvo instrukcije pa onda cure ,a gdje si ti blizu Sarajeva

A za ovo prvo ozbiljno hoćeš za doktora ,bravo mali ,ma doktori mogu guziti e već domari oni ne mogu :lol:

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 01 apr 2011, 01:31

Legendo sta si ti zavrsio ?

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 01 apr 2011, 01:33

Samo F.K.S !! je napisao/la:Legendo sta si ti zavrsio ?
Srednju uzaludnu.....smjer - Nadaj se... :D :D
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 apr 2011, 01:33

LBJ MVP je napisao/la: Bold1:Kako nema ništa od toga ja uvijek sebi govorio završit medicinu,ako ne dobijem posao u Rajvosa onda Nicaze sigurno
nije problem velik je to grad ima veći izbor cura mora biti jedna za tebe ,ali prvo instrukcije pa onda cure ,a gdje si ti blizu Sarajeva

A za ovo prvo ozbiljno hoćeš za doktora ,bravo mali ,ma doktori mogu guziti e već domari oni ne mogu :lol:
Ma Breza-Ilijaš u stvari u Ilijašu sam prijavljen to su tzv. rupe u zakonu :lol: U stvari nisu rupe već sam ja prekršio zakon,ali duga priča :mrgreen: Ma znam ja dosta sarajki treniram u Sarajevu pa da upoznam neku dosad neznanu

Za doktora mislim da idem jednog dana,ali valja prvo osnovnu završit pa onda i srednju :mrgreen:

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 01 apr 2011, 01:35

ja sam odlucio bicu prvi hodza komunista :lol: :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 01 apr 2011, 01:36

Samo F.K.S !! je napisao/la:ja sam odlucio bicu prvi hodza komunista :lol: :lol:
Ma šta misliš da jednog dana osnujemo KP BiH normalno kada pozavršavamo ove sve škole ti budi bravar ja ću bit doktor :mrgreen:

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 01 apr 2011, 01:37

Normala ;) KP obavezno

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 01 apr 2011, 01:38

Nego mali jesmo se mi dogovorili za te instrukcije :?:
Nije bitno šta sam ja završio bitno je da ti završiš
A hodžu već imamo tako da

E moj Brezovac

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.