Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- harebianconero
- Kontakt:
Re: Juventus F.C.
Estigarribia je blizu otkupa, ali moraju da se dogovore oko smanjenja cijene.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
smjesno je ovo za Cavania,pa Chelsea ce ponuditi minimalno 45 miliona eura i platu od 10 miliona,slicno je i sa Cityem...nije realno da on predje u Juventus,ali eto..
Eh da meni City ili Chelsea ponude 10 miliona...
A Juve 500 000...
Bez razmišljanja bih postao dio bogate i slavne historije jednog od najvećih klubova na dunjaluku, pa makar samo igrao za B ekipu i molio stopere da me puste da zabijem koji gol na treningu...
Kad bih izašao na Arenu noge bi se odsjekle...
FORZA JUVE!
A Juve 500 000...
Bez razmišljanja bih postao dio bogate i slavne historije jednog od najvećih klubova na dunjaluku, pa makar samo igrao za B ekipu i molio stopere da me puste da zabijem koji gol na treningu...
FORZA JUVE!
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Prodo bi se ti za 10 mil u Leotar,a ne City....Danas pare kolo vode...ramiral je napisao/la:Eh da meni City ili Chelsea ponude 10 miliona...
A Juve 500 000...
FORZA JUVE!
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
@trxel to važi samo za one koje iste vole a nisu im bitni čast, obraz, poštenje i srce...
Ko ima san onda njemu i teži, svojevremeno je veliki Alex ostao i pored svega, Krasić (toliko osporavani) sam sebi platio kartu da dođe na trening.
Nisu novci sve... moderni fudbal to često ne prikazuje, sve je više wannabeja i onih željnih ''love'' preko noći.
Pravi čovjek obraz neće ni za šta prodati
P.S. Imao sam ponudu sličnu onoj koju spominješ, i parali i viđeno i poštovano radno mjesto... samo sam trebao staviti potpis na nešto i pogaziti postulate morala i obraza.... Vratio sam papire glatko i ostao raditi na mjestu koje je 4 puta slabije plaćeno...
odoh daleko...
Htjedoh reći da se obraz i srce ne prodaju baš uvijek... ne bi trebali...
Ko ima san onda njemu i teži, svojevremeno je veliki Alex ostao i pored svega, Krasić (toliko osporavani) sam sebi platio kartu da dođe na trening.
Nisu novci sve... moderni fudbal to često ne prikazuje, sve je više wannabeja i onih željnih ''love'' preko noći.
Pravi čovjek obraz neće ni za šta prodati

P.S. Imao sam ponudu sličnu onoj koju spominješ, i parali i viđeno i poštovano radno mjesto... samo sam trebao staviti potpis na nešto i pogaziti postulate morala i obraza.... Vratio sam papire glatko i ostao raditi na mjestu koje je 4 puta slabije plaćeno...
odoh daleko...
Htjedoh reći da se obraz i srce ne prodaju baš uvijek... ne bi trebali...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- rastafarian
- Kontakt:
Svaka čast! Potpis!ramiral je napisao/la:Htjedoh reći da se obraz i srce ne prodaju baš uvijek... ne bi trebali...
Ž'21 !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
alè alè alè Milan alè forza lotta vincerai non ti lasceremo mai!
UEFA MAFIJA !
Nekazem ja ima igraca,ali malo ih je tipa Gigsa,Scholesa,DelPiera, malo ih je ..Danas igraci idu za novcem,ev klasicni primjer Eto,itd itd...Svaka cast to za obraz,ali budimo realni,malo je onih koji prate moral...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
To je isto kad bi vama ponudili da radite u jednoj firmi za nekoliko puta manje plaću nego u nekoj drugoj, a vi na to pristanete samo zato što je ta firma osnovana nekad davno ... to je njima posao, ono što zarade do 30-35 godine će im biti do kraja života, dakle još nekih u prosjeku 40-ak godina, a sigurno žele da ostave neki imetak i svojoj djeci / porodici, tako da ih treba razumjeti ...
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- raul-zakon
- Kontakt:
@Ghengis. Ispade sad da bi Cavani(uzeh ga za primjer jer je nedavno spomenut) u Juventusu radio/igrao za kifle i jogurt i ne bi mogao osigurati budućnost djeci.
Od Juventusove plate sasvim fino bi mogli živjeti i on i njegova djeca, ali je problem što se pojedinci uzohole, pa im je malo 500.000 eura godišnje, nego hoće 8-9 miliona godišnje...
Od Juventusove plate sasvim fino bi mogli živjeti i on i njegova djeca, ali je problem što se pojedinci uzohole, pa im je malo 500.000 eura godišnje, nego hoće 8-9 miliona godišnje...

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Mislim da je vrijeme da se promijeni poll topica
Dobra anketa bi bila dokle ce Juve dogurati u LP
Inace nisam u toku,vidim spominju se neka imena ali izgleda nista konkretno ili grijesim?

Dobra anketa bi bila dokle ce Juve dogurati u LP

Inace nisam u toku,vidim spominju se neka imena ali izgleda nista konkretno ili grijesim?
Na gostovanje Željo kreće, zaustavit nas niko neće...
Marotta je danas ponovio da želimo Verratia, ali da određene cifre Juventus neće preći, takođe je potvrdio da se prati situacija oko Destra, on je pola-pola između Siene i Genoe, a želi ga i inter.
Mlađi napadač nam treba i bilo bi idealno njega dovesti i poslati Boriella nazad.
Kaže i da su vrlo zadovoljni sa Giovincom i njegovim napretkom, mislim da će se vratiti aBd.
Pogba samo što nije ozvaničen, barem tako pišu svi mediji.
Zanimljivo je da je izvršio poređenje koje sam ja često vršio, a to je poređenje sa Borussiom Dortmund, odnosno da Juve ima sličan model.
Ja se nadam da bi mogli malo iskopirati i to što su oni mlađi, a po igračima koji se povezuju sa nama te sa ovim koji odlaze, ove godine ćemo oboriti sigurno prosječnu starost ekipe.
Mlađi napadač nam treba i bilo bi idealno njega dovesti i poslati Boriella nazad.
Kaže i da su vrlo zadovoljni sa Giovincom i njegovim napretkom, mislim da će se vratiti aBd.
Pogba samo što nije ozvaničen, barem tako pišu svi mediji.

Kod: Označi sve
http://www.express.co.uk/posts/view/322211/Sir-Alex-Ferguson-loses-out-on-Paul-Pogba
Ja se nadam da bi mogli malo iskopirati i to što su oni mlađi, a po igračima koji se povezuju sa nama te sa ovim koji odlaze, ove godine ćemo oboriti sigurno prosječnu starost ekipe.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Izgleda da bi bas mogli dovesti Djouroua iz Arsenala sto mi se nikako ne svidja onda bi imali dva troma sopera koji nicem ne sluze....
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Antonio Conte produžio ugovor do 31.6.2015. godine.

Bit će najplaćeniji trener Serie A, 3M eura po sezoni.

[youtube][/youtube]

Bit će najplaćeniji trener Serie A, 3M eura po sezoni.

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Oxygen, dana/u 24 maj 2012, 19:11, ukupno mijenjano 1 put.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
- 10DelPiero
- Kontakt:
Idealno bi bilo vratiti Immobila kakav Destro, Immobile nasa skola prvi strijelac Serie B samo smo opet prodali polovinu ugovora Genoi. Ma kakav Djouru ne sjecam se kada je zadnji put zaigrao za Arsenal.
Alessandro Del Piero !

Conte i zvanično produžio, odlično

A izgleda da Veratti neće odmah kod nas, mislim da će otkupiti polovicu ugovora i da će ostati u Pescari.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Lijepo je stajalo i Agueru pa na kraju nista.beki je napisao/la:A lijepo bi mu stajao

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Koliko god je bitno imati centarfora koji ce davati mnogo golova, bitno je imati i krila koja ce ga hraniti loptama i uz to postizati golove. Zato mislim da je povratak Giovinca skoro pa podjednako vazan kao i dolazak centarfora.
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- Burberry46
- Kontakt:
Vratiti Giovinca obavezno, Cavani, Dzeko ili Suarez bilo ko od njih 

1946
- harebianconero
- Kontakt:
Kad se sjetim ovog trenutka, kako sam pobudalio, počeo da skačem po kući ko lud.

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.