NK Zvijezda Gradačac

esprit24
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la esprit24 » 13 mar 2016, 19:23

GracanicaAA je napisao/la:Bravo komsije za ovu pobjedu. :clap:
I cuo sam da ce Bratstvo igrati za vas. :kafa:
Pa bilo bi bezobrazno da vas jajcani pobijede poslije boksera koji je vas predsjednik dobio gore :P
Ja sam cuo da ce svi skantona igrat za Zvijezdu :bih:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 13 mar 2016, 19:35

svi moraju igrati za sebe ali hvala svima ako u tome ima istine.nasi bi morali svake godine davati jednog premijerligasa jel 4-5 ekipa mogu to za trideset kola uraditi...ja se nadam da ce metaleghe poloziti oruzje i u lukavcu i u gracanici i kod nas naravno.a nasa je velika prilika banovici pred kraj i naravno zadnje kolo gdje gostujemo capljini koja bi trebala biti u gornjem dijelu.
nadati se najboljem ali je istina da ce biti borbe kao nikad
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 13 mar 2016, 21:16

GracanicaAA je napisao/la:Bravo komsije za ovu pobjedu. :clap:
I cuo sam da ce Bratstvo igrati za vas. :kafa:
Ovo je zaista lijepo da se odnosi u komsiluku popravljaju.Bez obzira na ulazak ili ne ovo je napredak i tako treba.
Danas pobjeda vrijedi puno ako se dobije mettalege onda smo na dobrom putu. Svaka cast momcima valjda se i Rama oporavi.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 13 mar 2016, 21:45

Ja kad sam.uredjivao sajt i pravio prenose nisam valjao. Danas sam samo za svoje prijatelje pisao tijek meca. Sad kad nema info kukate.... usput velika pobjeda zvijeze u prvo poluvremenu mnogo promasaja medjunjima i penal. Novi atravnik jednom opuco po golu. Sudija prekorektan..

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 13 mar 2016, 23:04

Piska vrati se, sve ti je oprosteno :roll:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

batigol777
Kontakt:

Post Postao/la batigol777 » 14 mar 2016, 06:35

reddragon001 je napisao/la:Ja kad sam.uredjivao sajt i pravio prenose nisam valjao. Danas sam samo za svoje prijatelje pisao tijek meca. Sad kad nema info kukate.... usput velika pobjeda zvijeze u prvo poluvremenu mnogo promasaja medjunjima i penal. Novi atravnik jednom opuco po golu. Sudija prekorektan..
Kad procitas svoj post valjda ti bude jasno zasto nepises vise pa neznas sastavit recenicu plus imas nekoliko gramatickih gresaka... :shock: Nista ako se vrati Segrt opet ces ti biti press kluba.
Neobra se bostan,dok sljive ne popadaju.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 14 mar 2016, 09:01

batigol777 je napisao/la:
reddragon001 je napisao/la:Ja kad sam.uredjivao sajt i pravio prenose nisam valjao. Danas sam samo za svoje prijatelje pisao tijek meca. Sad kad nema info kukate.... usput velika pobjeda zvijeze u prvo poluvremenu mnogo promasaja medjunjima i penal. Novi atravnik jednom opuco po golu. Sudija prekorektan..
Kad procitas svoj post valjda ti bude jasno zasto nepises vise pa neznas sastavit recenicu plus imas nekoliko gramatickih gresaka... :shock: Nista ako se vrati Segrt opet ces ti biti press kluba.
imaš i ti u svojoj rečenici grešku :) ma samo ti Pisko piši,hebeš gramatičke greške..

rasta1922
Kontakt:

Post Postao/la rasta1922 » 14 mar 2016, 09:56

Ne daj se Piska,vidi ko se nasao da te kritikuje,"neznas", "nepises" :lolno:

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 14 mar 2016, 10:18

Gledajuci raspored do kraja sezone, da se zakljuciti da ce Orajse nakon dva gostovanja u mostaru i gracanici, 90% ispasti iz trke za PL. Ja ocekujem Zvijezdu na prvom mjestu vec nakon cetvrtog kola proljetnog dijela, jer msm da bi Bosna mogla otkinuti koji bod u Jajcu, ako ne tad onda definitivno nakon petog, gdje Jajce gostuje u Lukavcu, a Zvijezda u Visokom..
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 14 mar 2016, 13:34

esprit24 je napisao/la:Gledajuci raspored do kraja sezone, da se zakljuciti da ce Orajse nakon dva gostovanja u mostaru i gracanici, 90% ispasti iz trke za PL. Ja ocekujem Zvijezdu na prvom mjestu vec nakon cetvrtog kola proljetnog dijela, jer msm da bi Bosna mogla otkinuti koji bod u Jajcu, ako ne tad onda definitivno nakon petog, gdje Jajce gostuje u Lukavcu, a Zvijezda u Visokom..
Bosna jako dobra ekipa,neko će polomiti zube sa njima.Nadam se da to nećemo biti mi,ali poslije onih dešavanja na Banji,bojim se če gristi protiv nas..

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 14 mar 2016, 15:55

pricas o gramatici...

Svaka cast momcima. Iskupili su se za losu partiju protiv Gorazda, ali su ipak pobijedili pa i ne vrijedi to spominjati. Samo se nadam lijepom vremenu za vikend da se bar jedna tribina opet napuni...

reddragon001
Kontakt:

Post Postao/la reddragon001 » 14 mar 2016, 16:35

:D :D ko
Bas mi je zao, ja sam jos uvjek zvanicno press do daljnjeg. Imam punu podrsku od uprave i rukovodstva kluba, a vi ljubomorci i dalje sjedite kuci i cekajte kiks Zvijezde. Sto se tice gresaka svi pravimo ovdje greske u pravopisu, cak i portali veliki imaju problem sa time, ne znam u cemu je problem. Kao prvo ja sam informaticar nisam novinar al hajde. Bitno je da supci takvi kao ti postoje.

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 14 mar 2016, 18:42

Bolja predstava nasih u Travniku nego protiv Gorazda i sasvim zasluzena pobjeda. Jajcani na Banji padaju u hendikepu ;) Nego, nije mi jasno zasto onaj telac Nestorovic ne poziva Šerbečića u reprezentaciju, momak je to odavno zasluzijo i bolji je od onih kvazi igraca koji igraju u lafo "velikim" klubovima.
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

DevilsAdvocate
Kontakt:

Post Postao/la DevilsAdvocate » 14 mar 2016, 18:56

carli22 je napisao/la:Bolja predstava nasih u Travniku nego protiv Gorazda i sasvim zasluzena pobjeda. Jajcani na Banji padaju u hendikepu ;) Nego, nije mi jasno zasto onaj telac Nestorovic ne poziva Šerbečića u reprezentaciju, momak je to odavno zasluzijo i bolji je od onih kvazi igraca koji igraju u lafo "velikim" klubovima.
Serbecic je clan u19 reprezentacije BiH :thumbup:
'I was young, I was survivin' the times. Waitin' for my moment, I was destined to shine..'

zvijezdica
Kontakt:

Post Postao/la zvijezdica » 14 mar 2016, 21:17

Korak po korak, sedmicu po sedmicu i aBd Premijer liga! Nadam se za vikend pune tribine na Banji :clap: :clap: :clap: :clap:

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 14 mar 2016, 21:52

zvijezdica je napisao/la:Korak po korak, sedmicu po sedmicu i aBd Premijer liga! Nadam se za vikend pune tribine na Banji :clap: :clap: :clap: :clap:
Mnoge stvari ćemo znati poslije Subote,ako nismo bolji od metalaca onda i nismo za Pl-e...drago mi je što se stari forumasi vraćaju na temu...Garfild mogao bi i ti nešto napisati :) ..počelo se ponovo pričati o Zvijezdi po gradu,ponovo je u trendu i moramo ovaj trenutak iskoristiti da svako od nas privuče što više ljudi..

Garfield
Kontakt:

Post Postao/la Garfield » 14 mar 2016, 22:14

Budimo humani

http://goo.gl/vvv6o8
"Beware the stare of Mary Shaw. She had no children, only dolls. If you see her in your dreams, make sure you never ever scream, or she'll cut your tongue out at the seam"

BatistutA19
Kontakt:

Post Postao/la BatistutA19 » 15 mar 2016, 05:06

Bio sam na temi Jajca sad iz dosade tak i kod vas nako da vidim cisto ocekivanje u Subotu sta mislite onako realno ko u prednosti jer ne poznajem kvalitet lige nikako ,.Onako realno a ne navijacki...Ja nak mislim da to nece bit velka prednost domaci teren a ekipe podjednake kvalitete.Vi pobjedom ulazite u pravu borbu realnu za ulazak nerjesenim ostaje isto teze ce vam bit a porazom gotovo je to ..Ja mislim sve tri znaka su realno moguca a simpa ste mi i vi a i Jajce zbog multieticnosti .Poz iz Zenice i sretno nek pobjedi bolji necj nizakog navijat

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 15 mar 2016, 07:41

Garfield je napisao/la:Budimo humani

http://goo.gl/vvv6o8
hebem ti državu kad malo-malo neko treba pomoć za liječenje...@Garfield dobrodošao nazad na temu :thumbup:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 15 mar 2016, 10:44

Volio bi da udjete ove godine u PL jer vec slijedece ce biti uzas konkurencija. Mislim da ste u kadru to uraditi i da ste trenutno najveci klub u federalci.
Sretno komsije!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.