Ma jasta, silovat ce nas Argentina s 7 - 0.ARGUMENT je napisao/la:Gledam ovaj video i na kraju podsjetise da mi prvu tekmu igramo protiv Argentine u Maracani..uz sve ove diskusije koje se vode mi smo mozda i zaboravili koji ce to biti dozivljaj..prvo SP, na kojem igramo i odmah protiv velikog giganta u velikoj Maracani..samo se nadam da nasi igraci nece sagorjeti kad izadju na teren i osjete taj ambijent..adisice je napisao/la:[youtube][/youtube]
Pogledajte ovaj video i onda vam niko ne smeta ko da si se napušio...![]()
Safet Sušić - Pape
- InnocentEmeghara
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Tino Sven Susic je borben zadnji vezni koji zabija golove u HNL.
Vokri ha, places pi..ko places hahahvelez_mostar je napisao/la:Hahaha, ti si ubjedljivo najveci jadnik ovdje, bez konkurencije.Virtu4l je napisao/la:Ako neko nije vidio, u što čisto sumnjam, al' eto,
[youtube][/youtube]
Postavio gol Susicevog bratica kao odobrenje za njegov poziv, i opravdavanje nepotizma od strane selektora.
Golemo![]()
Posto nisi nikad igrao balun, o toj materiji nemas sta reci, da ti pojasnim..kod prvog gola Tino je mislio asistirati igracu na drugoj stativi, nikako uputiti sut prema golu, ali je lopta sasvim slucajno usla.
Mozes slobodno napisati, "vidite da je Pape u pravu kad poziva igraca koji zabije gol protiv velike Lokomotive (ZG, da ne misli neko da je rijec o moskovskoj), i kaznit' se po ko zna koji put.
velez_mostar je napisao/la:Hahaha, ti si ubjedljivo najveci jadnik ovdje, bez konkurencije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
NJegovi intervjui su katastrofalni neki dan govori kako bi volio da mu se produzi ugovor prije SP-a ko veli ako bude rasulo da se osigurma na vrijeme,a prevazisli smo mi davno SUšića kao reprezentacija koji se u zadnje vrijeme ponaša ko neka ženska stvar opleo je po igračima posle EGipta ,a sad se izvlači znači dupljak umjesto da raščisti sa igračima sve nesuglasice on će sad ponovo vratiti Ibričića u rep..
SKauting igrač katatsrofa ,izjave nenormlane pogotovo oko mladih igraca pa KOlasinac treba pjeske da ide za BOsnu,Prcić se bori za opstanak itd...
SKauting igrač katatsrofa ,izjave nenormlane pogotovo oko mladih igraca pa KOlasinac treba pjeske da ide za BOsnu,Prcić se bori za opstanak itd...
- donniedarko
- Kontakt:
Ali je zato otkrio Tinu Susicazgembo89 je napisao/la:NJegovi intervjui su katastrofalni neki dan govori kako bi volio da mu se produzi ugovor prije SP-a ko veli ako bude rasulo da se osigurma na vrijeme,a prevazisli smo mi davno SUšića kao reprezentacija koji se u zadnje vrijeme ponaša ko neka ženska stvar opleo je po igračima posle EGipta ,a sad se izvlači znači dupljak umjesto da raščisti sa igračima sve nesuglasice on će sad ponovo vratiti Ibričića u rep..
- 1988risha
- Kontakt:
Ne znam samo što ste ljubomorni na momka,sinoć se orilo Poljudom s tribine na tribinu,sven,pa tino,pa torcida Suuuuuuuuuuušić...

Zadnja izmjena: 1988risha, dana/u 22 apr 2014, 12:36, ukupno mijenjano 1 put.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Citas misli?velez_mostar je napisao/la:.kod prvog gola Tino je mislio asistirati igracu na drugoj stativi, nikako uputiti sut prema golu
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Da se kojim slucajem ukine youtube, ovi nasi skauti ne bi imali sta radit ..
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Danas vidjen Vaha kako ispija kafu u Bombonu,da li je to u pitanju neki dogovor sa savezom. 
1946
- velez_mostar
- Kontakt:
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Ne trebam citat' misli, to se jasno vidi...mozes pogledat' par puta...bice ti jasno._dreamer_ je napisao/la:Citas misli?velez_mostar je napisao/la:.kod prvog gola Tino je mislio asistirati igracu na drugoj stativi, nikako uputiti sut prema golu
Totalno je nebitno, gol je gol, ali da se najednom javljaju oni koji brane Safeta i koriste ovu situaciju da nesto kazu, dok je svima jasno da se kroz slucaj Tino obmanjuje javnost, i udara samar svima kojima smeta nepotizam.
Dovoljno su poltroncici citali argumente o paradoksu pozivanja bratica, sad su malu slamku vidjeli.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ja mislim da jedina dva dječaka koja u Bosni i Hercegovini nisu ispunjavali Panini album su velež Mostar i Gringo.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Sto bi placali Vahi neke ogromne novce kad sa Safetom mozemo postici sve sto smo u moguconsti 
Henderson je napisao/la:Ja mislim da jedina dva dječaka koja u Bosni i Hercegovini nisu ispunjavali Panini album su velež Mostar i Gringo.
1946
- donniedarko
- Kontakt:
Sa Vahom na kormilu upali bi medju top 10 reprezentacije . 
Vaha ili "Princ sa Neretve".
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- DonCorleone
- Kontakt:
Izgleda da mu se drma stolica vise nego sto smo mislili.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Hvala sto me podmladi minimum 25 godinaHenderson je napisao/la:Ja mislim da jedina dva dječaka koja u Bosni i Hercegovini nisu ispunjavali Panini album su velež Mostar i Gringo.
A djeca ce vjerovatno lijepiti Dzeku, Spahu, Vedu, Misketa, Bega, Seju, Seu ...
Ti izgleda ocekujes da ce se i Uske lijepiti pa ti sreci nigdje kraja......
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Poslo mi gringo na pp iz svoje kolekcije.gringobih je napisao/la:Hvala sto me podmladi minimum 25 godinaHenderson je napisao/la:Ja mislim da jedina dva dječaka koja u Bosni i Hercegovini nisu ispunjavali Panini album su velež Mostar i Gringo.![]()
A djeca ce vjerovatno lijepiti Dzeku, Spahu, Vedu, Misketa, Bega, Seju, Seu ...
Ti izgleda ocekujes da ce se i Uske lijepiti pa ti sreci nigdje kraja......

1946
Ili cak Ciru vratiti, koji bi ebo Vladi mater, vratio sina Prcica i nasi svi problemi bi bili rijeseni.donniedarko je napisao/la:Sa Vahom na kormilu upali bi medju top 10 reprezentacije .
tek onda bi ArgeTatina drhtala pred nama...