Najgora stvar koja se desila BiH je on, steta koju je on nanio se nikad nece ispraviti.BosniaBoston je napisao/la: ↑06 apr 2023, 15:58Za Željku sam siguran da ne krade i živi od plate, koliko god bila previsoka. Nisam ljubitelj njegove politike ali najmanji je problem u ovoj državi a vjerujem da je dobra osoba ovako gradska raja
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
harden je napisao/la: ↑06 apr 2023, 15:42Nije pravosnazno osudjen jos uvijek, polako.numanumaye22 je napisao/la: ↑06 apr 2023, 14:02Jbtt pa ovo nema ni u nadrealistima, jucer osudjen, danas nesto potpisuje.Novalić potpisao memorandum za unapređenje zatvorskog sistema u FBiH![]()
![]()

Pa i to jeste problem. Sto samo izgleda zatvor moze da smakne parazite (ko god bio) iz fotelje.
@igrajlopte 🐦
Da se razumijemo, ja navijam da bude i pravosnazno osudjen.

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa ne bih ni mene. Cak sta vise, ne bih me iznenadilo i da bude na kraju oslobodjavajuca. Da citiram Rukfasa, sve je i dalje u igri.

@igrajlopte 🐦
Ali tek ministar Ze i njegov babo 

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
- tuzlak1987
- Kontakt:
I ovog Vikica u zivotu sabotirala mrtva SDA i Alija.

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
- alan_kardec
- Kontakt:
Kakav cirkus na temi
Polako ljudi, fino se udarajte

Polako ljudi, fino se udarajte

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
-
- Kontakt:
Da nisi fulio ?

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Za najbliže više nisam siguran kradu li i žive li od plate kakva su vremena, kamoli za Željkana.BosniaBoston je napisao/la: ↑06 apr 2023, 15:58Za Željku sam siguran da ne krade i živi od plate, koliko god bila previsoka.

- alan_kardec
- Kontakt:
polako čovječe, malo trolam raju, šta se primaš ko mutav na telefon
malo zajebancije ne škodi, pogotovo što je chat u pitanju

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Pensioner26
- Kontakt:
Kite valja im se tuci sa hezbolom, nisu to Palestinci da ih mogu maltretirati
Hezbolah, hamas svejedno je, bit će kuknjave kad ih preoru. Te ramazan je, te konvencije, te ovo, te ono.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Jos se ovi iz SDA uhvatili ovog malaca, kao on je iz postenja napustio Nes.
Sutra da Covic napusti Osmorku on bi za SDA glasace bio spasitelj i veliki borac!
Zalosno je samo sto ce Osmorka na iducim izborima popusiti totalno, ako se ovako nastavi ocekujem DF, NES i SBiH kao vecinu u Federaciji!
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Polako, sljedeći opći izbori su tek za 3 i po godine, ko zna šta se može izdešavati do tad. Lokalni izbori će biti posebno zanimljivi sljedeće godine.GG3 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 09:07Jos se ovi iz SDA uhvatili ovog malaca, kao on je iz postenja napustio Nes.
Sutra da Covic napusti Osmorku on bi za SDA glasace bio spasitelj i veliki borac!
Zalosno je samo sto ce Osmorka na iducim izborima popusiti totalno, ako se ovako nastavi ocekujem DF, NES i SBiH kao vecinu u Federaciji!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ASD
- Kontakt:
Računica je veoma jasna.GG3 je napisao/la: ↑07 apr 2023, 09:07Jos se ovi iz SDA uhvatili ovog malaca, kao on je iz postenja napustio Nes.
Borba oko federalne vlade je zbog narednih izbora.
Ko bude imao vladu dobija naredne izbore.
Ne vjerujem da je Hezbollah. Ne bi oni mogli od svog naroda tamo. Libanon je 2006-te izgledao kao da je kameno doba.
Pa znao je Hezbollah za ovo, oni kontrolisu juzni Lebanon, bez obzira sto je Hamas mozda ispalio rakete. A i 2006 su ispalali hiljade raketa na Izrael, evo Izrael govori da ne zeli konflikt s njima, valja se tuci bez obzira sto su mocniji tehnikom.