FK Željezničar (opšte diskusije)
Re: FK Željezničar (opšte diskusije)
Zoli bi bilo pametnije da poradi na formi i da pocne igrati fudbal a ne da se ofira po drustvenim mrezama, inace vratit ce se expresno u Zeljeznicar.
- samogrbavica
- Kontakt:
- molotovljev
Nije da nismo navikli na tu priču sa vaše strane, naprotiv...samogrbavica je napisao/la:To sto je neko nakon 10 godina prvi na tabeli, i ima sansu da osvoji titulu ne znaci da ste vi po automatizmu odjednom neka ekipa. Cak, naprotiv, nikad gora ekipa u toku cijelog prvenstva ima najvise sanse za titulu..
F.K.SARAJEVO
ali de ti meni molotovljev samo jedno reci sta te briga sta zola govori pise ne razumijem ...nesto kao nema smisla a ovdje evo rasprava ,pa ako nema smisla ignore i eto a ne ovdje nama pametovati mi znamo sta je mislio
- samogrbavica
- Kontakt:
Mi kad smo osvajali titulu imali smo najboljeg strijelca liga. Pravili rekorde, koliko kuci nismo izgubili utakmica, koliko nismo primili gola, ne izgubljene utakmice 3 godine u kup i tako dalje. Vi ste prvi jer ste zatvorili par utakmica u gostima gdje s ovim igracima galatktikosa ne bi mogli pobjediti kao sto niste Drinu mogli. Nema ko vas nije nadigrao. Od Slavije do Zrinjskog, pa do Zelje.molotovljev je napisao/la:Nije da nismo navikli na tu priču sa vaše strane, naprotiv...samogrbavica je napisao/la:To sto je neko nakon 10 godina prvi na tabeli, i ima sansu da osvoji titulu ne znaci da ste vi po automatizmu odjednom neka ekipa. Cak, naprotiv, nikad gora ekipa u toku cijelog prvenstva ima najvise sanse za titulu..
KHAJ PRICE
- molotovljev
Jarane ako ti smeta moje zapažanje ignore i vozdra, pa ja.DR.HOUSE je napisao/la:ali de ti meni molotovljev samo jedno reci sta te briga sta zola govori pise ne razumijem ...nesto kao nema smisla a ovdje evo rasprava ,pa ako nema smisla ignore i eto a ne ovdje nama pametovati mi znamo sta je mislio
Prvo vi navijači ( uglavnom simpatizeri ) pa čika Amar i evo sad i Zola, sve fol neko šukanje, nešto besmisleno nigdje veze...
Ne kontam čemu tolika ljubomora, zavist i pakost ?!
F.K.SARAJEVO
- molotovljev
Dobro i kakve to veze ima sa Gentom, Zolom, parama i titulama ?samogrbavica je napisao/la:Mi kad smo osvajali titulu imali smo najboljeg strijelca liga. Pravili rekorde, koliko kuci nismo izgubili utakmica, koliko nismo primili gola, ne izgubljene utakmice 3 godine u kup i tako dalje. Vi ste prvi jer ste zatvorili par utakmica u gostima gdje s ovim igracima galatktikosa ne bi mogli pobjediti kao sto niste Drinu mogli. Nema ko vas nije nadigrao. Od Slavije do Zrinjskog, pa do Zelje.molotovljev je napisao/la:Nije da nismo navikli na tu priču sa vaše strane, naprotiv...samogrbavica je napisao/la:To sto je neko nakon 10 godina prvi na tabeli, i ima sansu da osvoji titulu ne znaci da ste vi po automatizmu odjednom neka ekipa. Cak, naprotiv, nikad gora ekipa u toku cijelog prvenstva ima najvise sanse za titulu..
F.K.SARAJEVO
Mi smo prvi jer smo bolji od ostalih, simplysamogrbavica je napisao/la:Mi kad smo osvajali titulu imali smo najboljeg strijelca liga. Pravili rekorde, koliko kuci nismo izgubili utakmica, koliko nismo primili gola, ne izgubljene utakmice 3 godine u kup i tako dalje. Vi ste prvi jer ste zatvorili par utakmica u gostima gdje s ovim igracima galatktikosa ne bi mogli pobjediti kao sto niste Drinu mogli. Nema ko vas nije nadigrao. Od Slavije do Zrinjskog, pa do Zelje.molotovljev je napisao/la:Nije da nismo navikli na tu priču sa vaše strane, naprotiv...samogrbavica je napisao/la:To sto je neko nakon 10 godina prvi na tabeli, i ima sansu da osvoji titulu ne znaci da ste vi po automatizmu odjednom neka ekipa. Cak, naprotiv, nikad gora ekipa u toku cijelog prvenstva ima najvise sanse za titulu..

Iz dvije utakmice protiv konkurenata u ovoj sezoni :
Siroki 3 boda
Zeljo 4 boda
Zrinjski 4 boda
Olimpik 6 bodova
svi ste imali priliku da nas zaustavite zasto niste kuknjava kuknjava
Zadnja izmjena: simon, dana/u 22 maj 2015, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si opet šampion !
- samogrbavica
- Kontakt:
Isto kao sto bivsi igrac Zelje nema veze s ovom temom nikakve.
KHAJ PRICE
Zola ima titula ko i vi.molotovljev je napisao/la: Dobro i kakve to veze ima sa Gentom, Zolom, parama i titulama ?
DRUG NEBI TI PUNCA
ja licno niti sam ljubomoran ni zavistan ,,sta ti ljudi i neka djeca pisu govore ne znam ...ja zelim svakom klubu da sto bolje ide,naravno najvise Želji ,ali to je normalno.....uglavnom nek bolji uzme titulu u ova dva kola ....
- molotovljev
Kako nema veze bivši igrač Želje sa temom FKŽ - opšte diskusije ?samogrbavica je napisao/la:Isto kao sto bivsi igrac Zelje nema veze s ovom temom nikakve.
Pazi molim te sad ovo, Zola nema veze sa Željom. Zanimljivo...
F.K.SARAJEVO
- molotovljev
Šukanje ti je baš na Zolinom nivou. Strašno !bagrcavi je napisao/la:Zola ima titula ko i vi.molotovljev je napisao/la: Dobro i kakve to veze ima sa Gentom, Zolom, parama i titulama ?
Usput, Mi imamo nešto što vi nikada nećete imati, ali to sada nije ni važno.
F.K.SARAJEVO
- samogrbavica
- Kontakt:
Pa trenutno nema. I ako je to glupost, nema potrebe da pises onda. Ne vidim poentu. Ima momak 4 titule u svojoj karijeri, nego vas kolektiv svi zajedno.molotovljev je napisao/la:Kako nema veze bivši igrač Želje sa temom FKŽ - opšte diskusije ?samogrbavica je napisao/la:Isto kao sto bivsi igrac Zelje nema veze s ovom temom nikakve.
Pazi molim te sad ovo, Zola nema veze sa Željom. Zanimljivo...
KHAJ PRICE
- molotovljev
Toliko ste bespomoćni i očajni da vam se sva priča svodi na neko šukanje i izlizane fraze. Brkina škola.
F.K.SARAJEVO
Mislim da fks treba izdati saopstenje za jevnost povodom Zoline izjavemolotovljev je napisao/la:Toliko ste bespomoćni i očajni da vam se sva priča svodi na neko šukanje i izlizane fraze. Brkina škola.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- molotovljev
Ok poštujem tvoje mišljenje i slažem se naravno... Problem je što se takvo razmišljanje ne prenosi nego se zataška,DR.HOUSE je napisao/la:ja licno niti sam ljubomoran ni zavistan ,,sta ti ljudi i neka djeca pisu govore ne znam ...ja zelim svakom klubu da sto bolje ide,naravno najvise Želji ,ali to je normalno.....uglavnom nek bolji uzme titulu u ova dva kola ....
jer nije to više u modi, nažalost.
F.K.SARAJEVO
- zeljeznicar1
- Kontakt:
Cuj molim te imaju nesto sto mi nemamo.
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!
- molotovljev
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Bejker, bvsic, Hrasno15, LondonBlues, VolimoSarajevo i 22 gosta.