Euro 2020 - općenito
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Euro 2020 - općenito
Ima ih ovakvih ovdje
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mnogo kvalitetniji se prijašnji fudbal igrao. Ovo danas se samo ide okomito, ako je odbrana postavljena vraćaš ga nazad štoperu i tako u nedogled.
Igrači poput Neymara koji idu u duele i pokušavaju driblati 1 na 1 su najomraženiji igrači. Igra je totalno poremećena i dovedena u neki robotski stil igre gdje po automatizmu igrač mora igrati. Dok su se prije igrači zaista igrali lopte.
Igrači poput Neymara koji idu u duele i pokušavaju driblati 1 na 1 su najomraženiji igrači. Igra je totalno poremećena i dovedena u neki robotski stil igre gdje po automatizmu igrač mora igrati. Dok su se prije igrači zaista igrali lopte.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Potcjenjuje se Njemačka, dobar je ovo sastav. Samo bih krenuo sa 2 stopera umjesto 3, Hummels na klupu naprijed Sane ili Werner.
Gdje su ovog debila stavili da komentariše derbi kola. 

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Od svih komentatora otkud ovaj da prenosi, daj ba Kemu Ahmetovica 

- Konigsblau
- Kontakt:
Je li vrijeme da se razotkrije prevara Dechamps?
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- trunks1946
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nije ni meni ali ako nista ima iskustvo. Odbranu dugo nisu slabiju istina imali, ali mislim da bi trio Kroos Kimmich Gundogan mogli drzati vezu i bez Gosensa. Igrac viska, a fali u napadu igrac. I Sane i Werner na klupi su ipak previse, pogotovo jer je prvi znamo kakav igrac, a drugi je na krilima osvajanja LP + se odlicno razumije sa Havertzom.
Sad bi godilo kada bi Švabe uvalile 3 komada da ušutkaju zvijezdu Pembu
Mi smo porodica i svi ćemo za BiH na terenu ostaviti srce. Meni državni dres sve znači. Tri smo nacije, ali jedna duša. Svi smo rođeni u jednoj državi i mislim da je konačno došlo vrijeme da shvatimo to.
- Dejan Malinović
- Dejan Malinović
- trunks1946
- Kontakt:
Jel se samo registrujem? I to je to..
orde del male
Gosens i Kimmich u ovoj formaciji večeras igraju wing backoveGoretzka je napisao/la: ↑15 jun 2021, 20:57Nije ni meni ali ako nista ima iskustvo. Odbranu dugo nisu slabiju istina imali, ali mislim da bi trio Kroos Kimmich Gundogan mogli drzati vezu i bez Gosensa. Igrac viska, a fali u napadu igrac. I Sane i Werner na klupi su ipak previse, pogotovo jer je prvi znamo kakav igrac, a drugi je na krilima osvajanja LP + se odlicno razumije sa Havertzom.
-
- Kontakt:
Ja pricam o kvalitetu reprezentacija u cijelini i fudbala kao takvog. Brazil 2002 je i individualno bio jaci od ove Francuske.Finn je napisao/la: ↑15 jun 2021, 20:44Pa ne prica se ovdje o lijepoj igri, nego o imenima i individualnoj kvaliteti.Bundesliga je napisao/la: ↑15 jun 2021, 20:35Zato sto jesu kvalitetnije one od prije 10-20 godina. Spanija 2008/10 bi samljela ovu Francusku. Brazil 2002 da ne pricam. Njemacka 2014 isto. Fudbal je u velikom qrcu kad je Francuska trenutno najjaca reprezentacija, a igra im je 0. Cisto na individualni kvalitet i silu pobjedjuju.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Bezveze karton. Ko da bi Kimmich ikad povrijedio Hernandeza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.