2013-14 NBA Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2013 NBA Pre-Season
upravo kako sam te i procjenio....
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
nadam se da ces uskoro pokusati bez tih procjena i pokusaja licnih podbadanja, nisi djete, zivioPasha je napisao/la:upravo kako sam te i procjenio....
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
pa upravo ti to cijelo vrijeme radiš i ponašaš se kao dijete.
šta je sve na svijetu apsurd, ali ljudima pričinjava zadovoljstvo.
kako god okrenem veliki apsurd je, reći nekom da je apsurd, da voli više da gleda Euroligu od NBA.
i da ne bi bilo daljih posljedica po mene ili tebe, molio bih da se okaniš ćorava posla i repliciraš, nepotrebnim komentarima.
šta je sve na svijetu apsurd, ali ljudima pričinjava zadovoljstvo.
kako god okrenem veliki apsurd je, reći nekom da je apsurd, da voli više da gleda Euroligu od NBA.
i da ne bi bilo daljih posljedica po mene ili tebe, molio bih da se okaniš ćorava posla i repliciraš, nepotrebnim komentarima.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
Pasha je napisao/la:taj stil sa centrom, pa čak i "četvorkom" kao centrom i četiri vanjska se igra iz razloga što se sada može koristiti zona.
mada je još Nelson igrao takav stil igre u Wariorsima početkom 90-tih, kad nije bilo zone.
odavno nisam toliko zaineresovan za ligu. previše franšiza, a igra nije više na nivou. neću reći da je izgubila primat. to bi bilo potpuno glupo reći, ali jasno je da europska košarka nije više "svjetlosnim" godinama daleko.
a prije se znalo. američki igrač u Europu dolazi ili ako vidi da ne može proći u NBA ili pred kraj karijere. nije bilo kao sada dvije u NBA, pa tri overseas, pa onda tri u NBA i opet u krug. sad imaš i dosta onih koji lete za parama. tako da imaš igrača koji bi bez problema igrati u NBA, al' je bolja lova u Europi.
uglavnom sad kad pogledam omjer Euroliga-NBA, odnosno koliko gledam ide 80-20% u korist Eurolige...
nelson je znao igrati i sa tolbertom na centru a tolbert je 203 visok,jedva da je 4 bio
LenBias je napisao/la:apsurd je u bilo cemu dati prednost euroligi nad nba, pa makar i u kvaliteti peskira kojima igraci brisu znoj, zato sam pitao da nije greska kakva, znaci nije greska u tipkanju, ok, nista vise samo me to interesovalo
čovjek je napisao da više gleda euroligu nego nba
http://www.nbaserbia.com/vesti/5704/sja ... den-stejta" onclick="window.open(this.href);return false;
LenBIas je ovde najveca smejurija, pa covek samo nabija postove, sta vam je ljudi, vidite da svaki drugi post njegav nema nikakve veze sa NBA

zato ti pises striktno vezano za nba kada ti se post citav odnosi na meneMickoSAS je napisao/la:LenBIas je ovde najveca smejurija, pa covek samo nabija postove, sta vam je ljudi, vidite da svaki drugi post njegav nema nikakve veze sa NBA![]()
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Ma ne navijam, samo ih simpatisem.KK_Bosna je napisao/la: ti navijas za memphis![]()
a ja nisam niciji -ljubac

Stvarno mislis da je u nekom trenutku Kobe bio bolji igrac od Duncana?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Kevin Garnett Fires Back at LeBron James: Mind Your Business!
Per the NY Post:
“Tell LeBron to worry about Miami,” Garnett said after the Nets beat the Heat 86-62 in front of a sellout crowd of 17,732 at Barclays Center Thursday night. “He has nothing to do with Celtic business.” As for Pierce, when the question was posed to him, he answered with one of his own: “I left Boston?”
“We’re trying to install that here,” Pierce said. “They’ve taken what we’ve tried to accomplish the last couple years in Boston. We’re here in Brooklyn now, and it’s the same type of attitude. They’re the champs, they’ve got what we want, and we have to go through them to get it. We’ve got to just help everybody understand that it’s not going to be easy, and we’ve got to win.”
Per the NY Post:
“Tell LeBron to worry about Miami,” Garnett said after the Nets beat the Heat 86-62 in front of a sellout crowd of 17,732 at Barclays Center Thursday night. “He has nothing to do with Celtic business.” As for Pierce, when the question was posed to him, he answered with one of his own: “I left Boston?”
“We’re trying to install that here,” Pierce said. “They’ve taken what we’ve tried to accomplish the last couple years in Boston. We’re here in Brooklyn now, and it’s the same type of attitude. They’re the champs, they’ve got what we want, and we have to go through them to get it. We’ve got to just help everybody understand that it’s not going to be easy, and we’ve got to win.”
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
timmy je bio bolji 1997-2004, poslije toga kobeGreivis je napisao/la:Ma ne navijam, samo ih simpatisem.KK_Bosna je napisao/la: ti navijas za memphis![]()
a ja nisam niciji -ljubac![]()
Stvarno mislis da je u nekom trenutku Kobe bio bolji igrac od Duncana?
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Mislim da je od 2004-06 KG bio najbolji.KK_Bosna je napisao/la: timmy je bio bolji 1997-2004, poslije toga kobe
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
-
- Kontakt:
Prati li ko NBA sezonu preko Sopcast-a ili Ace Stream-a?
Bude li normalnih stream-ova sa kvalitetnom slikom?
Prvenstveno sam zbog toga ih i skinuo jer fudbal mogu pratiti preko TV-a, a NBA bude jednom ili dva puta sedmicno na Sportklubu tako da od TV-a nema koristi sto se NBA lige tice..
Prvenstveno sam zbog toga ih i skinuo jer fudbal mogu pratiti preko TV-a, a NBA bude jednom ili dva puta sedmicno na Sportklubu tako da od TV-a nema koristi sto se NBA lige tice..
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
ima i Sopcast i AS streamova, kad krene sezona trazi ovdjeAmar Dzeko je napisao/la:Prati li ko NBA sezonu preko Sopcast-a ili Ace Stream-a?

http://www.rojadirecta.me/
http://livefootball.ws/
http://livetv.ru/en/
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
-
- Kontakt:
Koristio sam dosad ovaj http://www.wiziwig.tvmiki_92 je napisao/la:ima i Sopcast i AS streamova, kad krene sezona trazi ovdjeAmar Dzeko je napisao/la:Prati li ko NBA sezonu preko Sopcast-a ili Ace Stream-a?
Prvenstveno sam zbog toga ih i skinuo jer fudbal mogu pratiti preko TV-a, a NBA bude jednom ili dva puta sedmicno na Sportklubu tako da od TV-a nema koristi sto se NBA lige tice..![]()
http://www.rojadirecta.me/
http://livefootball.ws/
http://livetv.ru/en/
Hvala na informacijama.

Ronaldo - Isco - Bale
Bit ce ti streamova u HD. Ima jedan lik iz Holandije sto redovno postavlja
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
A ima i League pass, samo se dvoumim koji paket uzeti, ovu jeftiniju opciju ili Premium, @Nezalaganje koji ti uzimaš, je li velika razlika između ta dva paketa 

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Mislim da on uzima full paket.
Pa mislim da je samo razlika u tome sto sa ovim jeftinijim mozes gledati 5 timova koje izaberes, a sa full, pratit sve...
Pa mislim da je samo razlika u tome sto sa ovim jeftinijim mozes gledati 5 timova koje izaberes, a sa full, pratit sve...
Postovanje treba zaraditi.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Kod mene je premium paket....Nema drasticne razlike,osim sto sam ja zelio da imam NBA TV,kako bih 'ubijao' vrijeme navece,kad se ceka neka utakmica...Jos jedna novost koju imam s tim paketom je mogucnost da cu sada moci birati komentatore koje cu slusati...Da li od domace ili gostujuce ekipe,osim kad tekmu rade ESPN ili TNT,pa imas samo jedne...Doduse,to do sada nisam imao mogucnost da probam,jer u predsezoni radi jedna ili nijedna komentatorska ekipa...@kad_kako U oba paketa su ukljuceni svi timovi!rio_Ferdy88 je napisao/la:A ima i League pass, samo se dvoumim koji paket uzeti, ovu jeftiniju opciju ili Premium, @Nezalaganje koji ti uzimaš, je li velika razlika između ta dva paketa

Koliko ti uzimaju (cisto da vidim jel ista cijena), I to je samo za comp, ipad, xbox360?NEZALAGANJE je napisao/la: Kod mene je premium paket....Nema drasticne razlike,osim sto sam ja zelio da imam NBA TV,kako bih 'ubijao' vrijeme navece,kad se ceka neka utakmica...Jos jedna novost koju imam s tim paketom je mogucnost da cu sada moci birati komentatore koje cu slusati...Da li od domace ili gostujuce ekipe,osim kad tekmu rade ESPN ili TNT,pa imas samo jedne...Doduse,to do sada nisam imao mogucnost da probam,jer u predsezoni radi jedna ili nijedna komentatorska ekipa...@kad_kako U oba paketa su ukljuceni svi timovi!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.