NBA Playoffs
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- storm_raider
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs
ako ga povrede zaobidju za 3 ili 4 godine bi itekako mogao da bude MVP lige,mozda cak i prije.Momak jednostavno ima sve potrebno da to postane jednog danastorm_raider je napisao/la:Nije ni daleko od istine toliko.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
veoma je dobar igrac ali sumnjam da ce ikada biti mvp, ne bi mi bilo krivo da me demantuje
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
LenBias je napisao/la:veoma je dobar igrac ali sumnjam da ce ikada biti mvp, ne bi mi bilo krivo da me demantuje
puno odličnih igrača nikad nije bilo mvp
Mayweather je sinoc stavio 5.9 milliona $ na Heat
- BernardBarnjak
- Kontakt:
J*#be se njega. Navodno uzima 70$ godisnjealemsa je napisao/la:Mayweather je sinoc stavio 5.9 milliona $ na Heat

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
fali nula drug, inace ode nam Moneymaker na rub egzistencije sa ovolikom godisnjom platomBernardBarnjak je napisao/la:J*#be se njega. Navodno uzima 70$ godisnjealemsa je napisao/la:Mayweather je sinoc stavio 5.9 milliona $ na Heat![]()

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Hahaha, greška je u tipkanju. Izvinjavam se dotičnom gospodinu! Treba ga kontaktirati da u BiH ima svoje fanove pa možda nas pogura za neku donaciju
Uglavnom, jedva cekam prvu tekmu...
Mislim da cu prvi put navijati za SPurse nakon dugo, dugo godina! Ostalo, ocekujem vrhunsku, playoff košarku bez ****#astog glumatanja. I nek' pobjedi jača ekipa!

Uglavnom, jedva cekam prvu tekmu...
Mislim da cu prvi put navijati za SPurse nakon dugo, dugo godina! Ostalo, ocekujem vrhunsku, playoff košarku bez ****#astog glumatanja. I nek' pobjedi jača ekipa!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
To je kad boxa 2 put godisnjeBernardBarnjak je napisao/la:J*#be se njega. Navodno uzima 70$ godisnjealemsa je napisao/la:Mayweather je sinoc stavio 5.9 milliona $ na Heat![]()

ove godine ce uzet i vise, predvidja se da ce mu match u Septmebru protiv Alvareza biti najplaceniji match u historiji boxa.
aj kad smo "zagazili" u off da kazem da bi mu ta borba trebala donjeti 40 milkialemsa je napisao/la:To je kad boxa 2 put godisnjeBernardBarnjak je napisao/la:J*#be se njega. Navodno uzima 70$ godisnjealemsa je napisao/la:Mayweather je sinoc stavio 5.9 milliona $ na Heat![]()
![]()
ove godine ce uzet i vise, predvidja se da ce mu match u Septmebru protiv Alvareza biti najplaceniji match u historiji boxa.

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
vise od 40. Mozda 40 miliona uzme samo za ppv. ocekuje se da ce biti blizu ili oboriti rekord Mayweather vs De La Hoya 07-e, kad je 2.4 miliona kupilo borbu, po 59.99$ po PPV pa ti racunaj, ;pola toga ide tim kucama ali ima jos tu promotion, revenues itd.miki_92 je napisao/la: aj kad smo "zagazili" u off da kazem da bi mu ta borba trebala donjeti 40 milki![]()
i da se nagadja da je ona uplata od 5.9 mil "fake"
Uzo je 32 miliona protiv Guerrera, jos je imo samo milion PPV a kamoli protiv Alvareza, + nece dati % Alvarezu koji bio sa De la Hoyom. Uzet ce oko 70 miliona (nakon svega) za ovu borbu ako ne i vise.
http://www.nbaserbia.com/vesti/3872/hok ... ta-hauarda" onclick="window.open(this.href);return false;
neparna godina i Spursi znaci titulu ide u SAS
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Amin!dema je napisao/la:neparna godina i Spursi znaci titulu ide u SAS

Od 1999. titula ide na Zapad svake neparne godine.
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Ne mogu da vjerujem da cu prvi put u zivotu "navijati" za Spurse ali ova majmunska ekipa Miamia me je jednostavno natjerala na to. Sto je najsmijesnije nije uopste zbog LeBrona nego zbog ovih ostalih, pogotovo onog punka, samoprozvanog "top 10 PGa
" Chalmersa, odvratnog Wadea, onog cirkusanta Bosha itd..
Btw, Spursi ovo rijesavaju u 6. Zbog Popovicha, Duncana, Parkera, Ginobilia a kod ovih trenutno 80% posla radi James a to nece biti dovoljno protiv odmorenih Spursa.

Btw, Spursi ovo rijesavaju u 6. Zbog Popovicha, Duncana, Parkera, Ginobilia a kod ovih trenutno 80% posla radi James a to nece biti dovoljno protiv odmorenih Spursa.
Ma uzet ce Miami. Lebron je u primeu sumnajm da ce i jedno finale izgubit koje bude igrao.
Nesto k'o prosle godine, napati ih Boston i onda OKC rijese u 5 tekmi
Nesto k'o prosle godine, napati ih Boston i onda OKC rijese u 5 tekmi
Miami odigra jednu utakmicu kako treba i odmah ovdje se prognozira da ce Heat profurat lagano protiv Spursa koji su 10x puta jaci od Pacersa. 

Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
50BIHfan je napisao/la:Miami odigra jednu utakmicu kako treba i odmah ovdje se prognozira da ce Heat profurat lagano protiv Spursa koji su 10x puta jaci od Pacersa.

nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.