BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: BiH-Rumunija/Rumunija-BiH
Uzeli smo bod Spaniji
a rumunije realno nema stra raditi u drugoj subari.

Na svijetu je puno Zeljeznicara. Banja Luka, Niš, Novi Sad, Doboj, Zenica, Grbavica... AL' JEDNO JE SARAJEVO.
cuj teleci pogledharishp je napisao/la:Vrijeme ce biti oblacno,sa povremenim padavinama i mjestimicnim grmljavinama.
Kad nismo mogli sa onakvim trenerima i selektorima.
Kako to da ocekujete od nekoga koga nazivate smecem,telecim pogledom i pitaj boga kojim nazivima.
Malo kontradiktorno.

@adnan spanija je valjda bila nosilac grupe, a govorimo o ekipama iz druge "subare"

Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava
Morz,foka,soson itdĆeMa je napisao/la:cuj teleci pogledharishp je napisao/la:Vrijeme ce biti oblacno,sa povremenim padavinama i mjestimicnim grmljavinama.
Kako to da ocekujete od nekoga koga nazivate smecem,telecim pogledom i pitaj boga kojim nazivima.
Malo kontradiktorno.![]()
koji ga je morž tako nazvao
![]()
![]()
@adnan spanija je valjda bila nosilac grupe, a govorimo o ekipama iz druge "subare"![]()

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Megamon
- Kontakt:
Morz?!,nije valjda da govorite o mladjem Osimu 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Hvala Esade Kurlijicu!!!harishp je napisao/la:Vrijeme ce biti oblacno,sa povremenim padavinama i mjestimicnim grmljavinama.
Malo kontradiktorno.
Mislio sam na igrace ne na one sto sjede na klupi,jer boljih igraca nikada nismo imali...
A pajdo onakvoj klapi nije ni potreban ono je don Ciro ukomponovao tako da i zmireci mogu igrati

Molim te da ne mjesas moje patritske osjecaje prema ovoj zemlji i igracima sa "pajdom"...Nadam se da si me shvatio ili ces da ti nacrtam?
Evo vidite kakvi ste vi sto podrzavate tog sa tvog avatara...Megamon je napisao/la:Morz?!,nije valjda da govorite o mladjem Osimu
Nakon ovog sto je Ivica Osim uradio za ovu drzavu ti imas obraza u takvom konteksu spominjati to prezime??
Vi u toj boji necete da shvatite sta je taj covjek uradio jer nemozete da podnesete stvari koje je dolina cupova uradila u nasem fudbalu poslije rata...
Ni prapra unuce sa prezimenom Osim nesmije biti predmet izrugivanja takvih kao ti nakon svega ovoga...
Zadnja izmjena: Za_raju, dana/u 29 maj 2011, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Nema na cemu Demidjicu.
Nikad boljih igraca koji sjede na klupi i u repci i u svom timu????
Kako se uzme.
Nikad vise bas igraca nismo imali koji su na klupi u svojim klubovima.Ili koji uopste nisu standardni u svojim timovima.Tako da je malo zayebano pricati o kvalitetu.
P.S Nista ''patritske''osjecaje,nista flomaster,tek onako spontano.
Kako se uzme.
Nikad vise bas igraca nismo imali koji su na klupi u svojim klubovima.Ili koji uopste nisu standardni u svojim timovima.Tako da je malo zayebano pricati o kvalitetu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Kakva je situacija sa Misimovicem i Vranjesom ? Hoce li se nekom urucivat naknadni pozivi ?
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Opet molim sve vas koji ste "zaljubljeni" u pajdu da ne pokusavate "nametati" identifikovanje drzave,nasih osjecaja prema njoj , prema igracima kroz lik Safeta Susica...
Nije Safet Susic = BiH i hvala bogu da je tako.
Jer ti pokusaji su zaista pateticni,bezobrazni i sto je najgore podsjecaju na propagandu sa one strane Drine.
Znaci mi smo navijali za BiH i prije pajde pa navijamo i sa njim a ako bogda zdravlja i poslije njega cemo.
Tako da nema potrebe da dovodite u pitanje necije osjecaje samo zato sto je na osnovu cinjenica dosao do zakljucka kako nam sadasnji trener nije najbolje rijesenje prvenstveno zbog nedostatka kulture ,emancipacije odnosno trenerskog iskustva/rezultata potrebnih da bi se obnasala onako ozbiljna funkcija...Plus nacin na koji je dobio posao...Itd
Safet Susic kao fudbaler , ja sam vec na koljenima i klanjam mu se,skidam kapu majstoru,ali S.Susic trener eh tu sam polovican,a S .Susic osoba tu ja vec pisem brdo kritika ...
Konkretno ja sam isao na tekme repke i pod vodstvom katastrofe zvana Demaludin Musovic pa cu tako nosen osjecajima prema zmajevima ici i u Bukurest...
Nije Safet Susic = BiH i hvala bogu da je tako.
Jer ti pokusaji su zaista pateticni,bezobrazni i sto je najgore podsjecaju na propagandu sa one strane Drine.
Znaci mi smo navijali za BiH i prije pajde pa navijamo i sa njim a ako bogda zdravlja i poslije njega cemo.
Tako da nema potrebe da dovodite u pitanje necije osjecaje samo zato sto je na osnovu cinjenica dosao do zakljucka kako nam sadasnji trener nije najbolje rijesenje prvenstveno zbog nedostatka kulture ,emancipacije odnosno trenerskog iskustva/rezultata potrebnih da bi se obnasala onako ozbiljna funkcija...Plus nacin na koji je dobio posao...Itd
Safet Susic kao fudbaler , ja sam vec na koljenima i klanjam mu se,skidam kapu majstoru,ali S.Susic trener eh tu sam polovican,a S .Susic osoba tu ja vec pisem brdo kritika ...
Konkretno ja sam isao na tekme repke i pod vodstvom katastrofe zvana Demaludin Musovic pa cu tako nosen osjecajima prema zmajevima ici i u Bukurest...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Al jadni su likovi koji misle da ako ne podrzavas Susica odmah si protiv repke BiH
bas me zanima kako dodjose do toga..imaju smisla za humor,treba se to istaci.. Ja navijam normalno za svoju zemlju,a to sto ne podrzavam Susica je moja stvar,tako da nema potrebe ponovo ponavljat zasto sam protiv ovog strucnjaka..

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- spielführer_21
- Kontakt:
Ja ne znam zašto ti tražiš već izgovor za eventualni poraz? Zapamti: gubitnici traže izgovore, pobjednici ostvaruju ciljeve.harishp je napisao/la:Nema na cemu Demidjicu.
Kako se uzme.
Igramo protiv dobre reprezentacije, realno nismo ni mi loši. Više je faktora na našoj strani: tradicija je na njihovoj, i jedni i drugi imaju problema s formom igrača i ozljedama mada oni ipak malo više, atmosfera bi trebala biti bolja kod nas i pritisak manji jer za njih je poraz kraj, nama nije. Dakle sve tri opcije su otvorene, ali sa dobrom pripremom (ponajviše psihičkom) i zalaganjem svih igrača na terenu imamo sasvim realne opcije da ostanemo neporaženi. Ne treba se desiti nikakvo čudo pa da izbjegnemo poraz.
Pobjedom u Zenici je Sušić sebi kupio mjesto na klupi bar do kraja kvalifikacija, to da je svima jasno.
Eventualni poraz u Rumuniji tu neće ništa promjeniti, osim što će u nastavku kval. svaka utakmica biti ključna i neće biti prostora za još jedan kiks.
Remijem smo u dobroj poziciji, Rumunija je out, dolazimo u situaciju da nam trebaju pobjede kući protiv Albanaca i Bjelorusa i već bi možda bili drugi, a sa bodom u Bjelorusiji i definitivno.
Tri boda protiv Rumuna, nam uz domaće pobjede otvara vrata prvog mjesta- tu bi zadnja utakmica u Francuskoj bila borba za prvu poziciju. Isto tako tri boda iz Rum nam omogućavaju da još jednom kisnemo do kraja kval. pa opet budemo drugi..
Ne možemo puno izgubiti, a možemo dobiti i tako se i igrači a i mi navijači trebamo postaviti..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4
Prica prelivanja iz supljeg u prazno.
Ne podrzavati selektore i bacati klipove pod noge u po kvalifikacija(neki su to cinili i na samom pocetku)
A satro pisati kako im je stalo do repke.
Isto kao da se nalazis u toj i toj vojsci a yebes svom komandantu sve po spisku.
Ne treba biti puno pametan da bi u takvoj situaciji svaki ''protivnik''vrlo lako iskoristio to stanje.i dao po gujci i vojsci i komandantu.Gdje si bio nigdje,sta si radio nista.
@spielfuhreru o kakvom ti izgovoru pises.
Pruzi se onoliko koliko ti je cebe dugacko.i to je to.
A nama na kraju vazda noge i gloova kisne ili mrzne.Bas iz tog razloga sto smo ''krakati i glOOvati a yebe nas usput posteljina.
Ne podrzavati selektore i bacati klipove pod noge u po kvalifikacija(neki su to cinili i na samom pocetku)
Isto kao da se nalazis u toj i toj vojsci a yebes svom komandantu sve po spisku.
Ne treba biti puno pametan da bi u takvoj situaciji svaki ''protivnik''vrlo lako iskoristio to stanje.i dao po gujci i vojsci i komandantu.Gdje si bio nigdje,sta si radio nista.
A nama na kraju vazda noge i gloova kisne ili mrzne.Bas iz tog razloga sto smo ''krakati i glOOvati a yebe nas usput posteljina.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- spielführer_21
- Kontakt:
Ništa veće ćebe nije u Rumuna, Albanaca i Bjelorusa. Treba nam malo pameti, hrabrosti i bezobrazluka da završimo drugi i to je realno očekivati od ove repke.harishp je napisao/la: Pruzi se onoliko koliko ti je cebe dugacko.i to je to.
A nama na kraju vazda noge i gloova kisne ili mrzne.bas iz tog razloga sto smo ''krakati''a yebe nas posteljina.
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Pod hitno trebas na lijecenje!!!harishp je napisao/la:Prica prelivanja iz supljeg u prazno.
Ja fino gore u dva posta molim znaci molim da se ne mjesaju kruske i jabuke , da BiH nije sto i pajdo , ali dzaba on po svom pa ga hebi...
Vela havle!!!!
"No God is Good God "
"No God is Good God "
Kod nas je problem mentalitet.Od gotovog napraviti veresiju.To nam je dusa uraditi.spielführer_21 je napisao/la:Ništa veće ćebe nije u Rumuna, Albanaca i Bjelorusa. Treba nam malo pameti, hrabrosti i bezobrazluka da završimo drugi i to je realno očekivati od ove repke.harishp je napisao/la: Pruzi se onoliko koliko ti je cebe dugacko.i to je to.
A nama na kraju vazda noge i gloova kisne ili mrzne.bas iz tog razloga sto smo ''krakati''a yebe nas posteljina.
Kosevo-Danska da smo igrali godinu dana ove nebi pobijedili.
Marakana-SCG kad smo primili onaj gol u 7 minuti,igrali smo kao da cuvamo rezultat

Baraz-portugalija.lisabon ''zamalo'' nerjesen rezultat.Zenica nemocni da nemocniji nismo mogli biti.
@Za raju, ti lubenice mjesas sa borovnicama.Kakve kruske i jabuke.Da je bogdo to u pitanju.
Vela-havle

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 maj 2011, 20:22, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Ne želim pametovat, al' ne zanima me drugo mjesto, drugo je za mene neuspijeh isto koliko i treće. Želim prvo.
Prvi put imamo zvijezdu u europskom smislu,Džeko(niko nikad nije bio toliko izložen pritisku i medijima). Pjanić je na putu da to postane. Želim da nas oni nose do EP i dalje u EP dokle se bude moglo.
Jbš ti ako ćemo otići na EP i vratiti se sa nulom na kontu, bolje i ne ići.
Ovim ljudima treba dati punu podršku, oni trebaju preuzeti punu odgovornosti i u napad, svaku tekmu na pobjedu,bez kalkulranja, bez psihičkih (luzerskih)blokada. Niko ne smije biti favorit dok to ne pokaže na terenu.
Polagano, jednu po jednu tekmu.
Doći ćemo i na Stad d France i u tu tekmu, kad bude, ućimax motivisani, nošeni emocijama i samo jedno u glavi mora biti-pobjeda.
Ako će mi igrači i štab razglabat o neriješenom rezultatu, džaba idu , bolje da se rasformiraju. Nisu više srednjoškolci da kalkuliraju.
Uzet Rumuniju sad u gostima, igrom, poj'st ih, zgazit igrom. Deklasirat ih totalno, knock out im napravit, onda isto u narednim tekmama i Albaniji i Rusima a onda i Francuzima.
Želim da vidim da igrači i kad imaju 3-0 rezultat, žele petardu uvalit, a i kad uvale, hoću još, još gol po gol,pa dokle stignemo, bez čuvanja.
Želim vidjeti da na kraju tekme svaki od njim ima na kontu pretrčanih minimalno 12 km. Da su šutali makar 2x više od protivnika, da šutaju iz svih pozicija (najgora opcija kad napadaš je da se napad završi bez šuta), da se brane kompaktno, svih 11, da maksimalno pokrivaju teren, da vjeruju Safetu, ako hoćete , da naprave kult boga, neporgiješivog od njega, da svaki plan koji on naumi sprovedu u djelo, glavom na krampon, samo da se da gol, nije bitno koji po redu, drugi,treći ,sedmi, samo jedno u glavama da im bude-kako dati gol i kako ga ne primiti.
Za taj cilj nek se ,radi mene, posluže i nagorim trikovima, nek' nauče koju riječ na rumunskom ,nek' im opsuju koji put mater, sestru, nek' ispprovociraju rumune, samo da pobijede.
Luzerskog mentaliteta ne želim da vidim, izgovora isto, hoću od njih samo da čujem jednu riječ na svakoj tekmi-pobjeda. Favorita protiv nas ne smije biti i da ih ima, ne smijemo(oni prije svega) sebi (a i nama)priznati da su drugi favoriti.
U glavi moraju misliti samo kako se domoći europske titule, kako postati šampion i da za to moraju pobijediti na svakoj tekmi.
Nerealno, al' gore je od toga ići iz razočarenja u razočarenje.
Valjda su sportisti, a ne pič.ice
Prvi put imamo zvijezdu u europskom smislu,Džeko(niko nikad nije bio toliko izložen pritisku i medijima). Pjanić je na putu da to postane. Želim da nas oni nose do EP i dalje u EP dokle se bude moglo.
Jbš ti ako ćemo otići na EP i vratiti se sa nulom na kontu, bolje i ne ići.
Ovim ljudima treba dati punu podršku, oni trebaju preuzeti punu odgovornosti i u napad, svaku tekmu na pobjedu,bez kalkulranja, bez psihičkih (luzerskih)blokada. Niko ne smije biti favorit dok to ne pokaže na terenu.
Polagano, jednu po jednu tekmu.
Doći ćemo i na Stad d France i u tu tekmu, kad bude, ućimax motivisani, nošeni emocijama i samo jedno u glavi mora biti-pobjeda.
Ako će mi igrači i štab razglabat o neriješenom rezultatu, džaba idu , bolje da se rasformiraju. Nisu više srednjoškolci da kalkuliraju.
Uzet Rumuniju sad u gostima, igrom, poj'st ih, zgazit igrom. Deklasirat ih totalno, knock out im napravit, onda isto u narednim tekmama i Albaniji i Rusima a onda i Francuzima.
Želim da vidim da igrači i kad imaju 3-0 rezultat, žele petardu uvalit, a i kad uvale, hoću još, još gol po gol,pa dokle stignemo, bez čuvanja.
Želim vidjeti da na kraju tekme svaki od njim ima na kontu pretrčanih minimalno 12 km. Da su šutali makar 2x više od protivnika, da šutaju iz svih pozicija (najgora opcija kad napadaš je da se napad završi bez šuta), da se brane kompaktno, svih 11, da maksimalno pokrivaju teren, da vjeruju Safetu, ako hoćete , da naprave kult boga, neporgiješivog od njega, da svaki plan koji on naumi sprovedu u djelo, glavom na krampon, samo da se da gol, nije bitno koji po redu, drugi,treći ,sedmi, samo jedno u glavama da im bude-kako dati gol i kako ga ne primiti.
Za taj cilj nek se ,radi mene, posluže i nagorim trikovima, nek' nauče koju riječ na rumunskom ,nek' im opsuju koji put mater, sestru, nek' ispprovociraju rumune, samo da pobijede.
Luzerskog mentaliteta ne želim da vidim, izgovora isto, hoću od njih samo da čujem jednu riječ na svakoj tekmi-pobjeda. Favorita protiv nas ne smije biti i da ih ima, ne smijemo(oni prije svega) sebi (a i nama)priznati da su drugi favoriti.
U glavi moraju misliti samo kako se domoći europske titule, kako postati šampion i da za to moraju pobijediti na svakoj tekmi.
Nerealno, al' gore je od toga ići iz razočarenja u razočarenje.
Valjda su sportisti, a ne pič.ice

Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
@hari:Upravo toharishp je napisao/la:Kod nas je problem mentalitet.Od gotovog napraviti veresiju.To nam je dusa uraditi.spielführer_21 je napisao/la:Ništa veće ćebe nije u Rumuna, Albanaca i Bjelorusa. Treba nam malo pameti, hrabrosti i bezobrazluka da završimo drugi i to je realno očekivati od ove repke.harishp je napisao/la: Pruzi se onoliko koliko ti je cebe dugacko.i to je to.
Kosevo-Danska da smo igrali godinu dana ove nebi pobijedili.
Marakana-SCG kad smo primili onaj gol u 7 minuti,igrali smo kao da cuvamo rezultat![]()
Baraz-portugalija.lisabon ''zamalo'' nerjesen rezultat.Zenica nemocni da nemocniji nismo mogli biti.
@Za raju, ti lubenice mjesas sa borovnicama.Kakve kruske i jabuke.Da je bogdo to u pitanju.
Vela-havle

@spiel:slažemo se, samo nemoj drugi, opet baraž i opet isto sra'je.

Kad Hrvati mogu tako razmišljat, moramo i mi.

-
- Kontakt:
Kad se igra ova utakmica?
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
3.5.2011, početak ne znam kad je, poslije 8Chelsea_CBH je napisao/la:Kad se igra ova utakmica?

U 8 je tekma.Arnelinho je napisao/la:3.5.2011, početak ne znam kad je, poslije 8Chelsea_CBH je napisao/la:Kad se igra ova utakmica?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Posto nam je tv1 kodirana,shupci ne daju jbg. zna li tko mozda da na satelitu nece mozda Rumuni prenositi uzivo i slobodno,na bilo kojem njihovom kanalu,na hotbirdu ili eutelu 16,nije vazno.Da nije mozda neko sta nacuo itd...Cartman je napisao/la:U 8 je tekma.Arnelinho je napisao/la:3.5.2011, početak ne znam kad je, poslije 8Chelsea_CBH je napisao/la:Kad se igra ova utakmica?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.