anonymous001 je napisao/la:huligani iz Gračanice hahahahahahahahahahahahahaGracanicaAA je napisao/la:Bratstvo je platilo 300km kazne zbog papira koje su bacene protiv Gosk-a, i jos neke kazne.
Ne znam što ih prozivaš da su huligani?
Moderator/ica: GracanicaAA
anonymous001 je napisao/la:huligani iz Gračanice hahahahahahahahahahahahahaGracanicaAA je napisao/la:Bratstvo je platilo 300km kazne zbog papira koje su bacene protiv Gosk-a, i jos neke kazne.
jesi ti upoznat sa terminom "sarkazam"Gorki je napisao/la:anonymous001 je napisao/la:huligani iz Gračanice hahahahahahahahahahahahahaGracanicaAA je napisao/la:Bratstvo je platilo 300km kazne zbog papira koje su bacene protiv Gosk-a, i jos neke kazne.
Ne znam što ih prozivaš da su huligani?
Morali smo, kad nasi nisu htjeli da igrajuBenjo_AFC86 je napisao/la:Vaši skandirali ''zeleni, zeleni' ha ha
neko je očekivo i to u hendikepu...ALBOX je napisao/la:Poraz koji se nije ocekivo ... al sta ces idemo dalje i Sloboda nije ocekivala pa zijanila ko i mi...
Jedinstvo kao kod kuce danas .... na sudenje sam upozoravao ...nista nije gotovo , al se nivo mora podici
nakon Gabele ocekivo sam da je se ekipa "podigla " nivo al ....
dokle god u klubovima imamo,nacelnike,njihove marionete,politicare,najmanje je tu fudbala,bratstvo je davno po ekipi i rezultatima,trebalo u premjer ligu,zasto nije tako,to pitanje moze samo na jednu adresu,viznate najbolje ciju,sretno u nastavku prvenstvabaltazar1 je napisao/la:mene više od poraza boli što godinama niko jasno i glasno ne govori o ambicijama kluba...kad krene dobro, onda se najavljuje Premijer liga a kad se izgubi neka utakmica, onda sudije, savez, lafo ovo-ono
jel cilj igra, rezultat, razvoj mladih igrača (koji su usput rečeno nestali sa radara prve ekipe)???
u Bratstvu bi se malo je.ba.vali ali da im malo ne uđe
e nemere gospodo tako
Momak ti ne kontaš ili nećeš da kontaš,jedini koji ovdje guzi je Daso,,,,,to što mu se diviš to je tvoje pravo,,,al ovaj volkabular je primjeran jednom drvosječi a ne načelniku od posla čaršije,,,,a nije mu to prvi put,,,u Čeliću ga je Haze spasio da ne fasuje,psovo boga i džamiju u loži a sjedio pored efendije,,,ja sam bio prisutan u dvorani utakmica protiv Sloge kad igraču Sloge psuje sve po spisku i prijeti da će ga sačekat ispred dvorane,,,samo što je mali podigo ruku nakon gola,,,cesc4 je napisao/la:@Pos.kok ce ovo jedva docekat (vjerovatno da se ismije) al neka...
http://www.bportal.ba/index.php?option= ... af7c04d863" onclick="window.open(this.href);return false;
Znaci da neko ne bi pomislio da mi je zao zbog ovog poteza nacelnika... Naprotiv jako mi je drago jer stvarno ovo sto nam savez radi u zadnjih par utakmica nije humano ni sekunde.... Ne moze se ba u ovoj ligi normalno igrati,kod kuce svi gosti imaju posteno sudenje a mi kad odemo u goste izjebase nas... Znaci ukoliko je ovo istina svaka cast iako neki tamo novinar misli da je ovo primitivizam trebao je on gledat nasih posljednjih 5 utakmica pa bi vidio zasto se to radi....
Sto se navijaca tice cuj izasli cuj nisu skandirali zeleni.... Sramota ba i vi se nasli zaje.bavat... Gledali ste svi Bratstvo - Sloboda u Klokotnici.... Tako se to radi... Zovnete ih pred sebe i bujrum sta je problem sto ne trcite, dzaba pare dobijate....Svi oni ce zavrsit karijeru i nacelnik i Denis ce otic a opet ostacemo mi da gledamo Bratstvo sad pitanje je dal ce to bit dobar klub il 4-ta kantonalna liga....
Ovaj sto pise nesto za Denisa... Denis je po meni jako dobar strucnjak al brate nema m.u.d.a... Pa on kod kuce igra sa jednim spicem haloooo gdje je tu logika ? Ajde u gostima ti njegovi bunkeri pa sta bude ( iako bi vise volio da se i u gostima igra otvoreno pa sta Bog da jer je ljepse izgubit a znat da si dobro igro nego da si 90' min cuvo 0-0 protiv predposljednje ekipe na tabeli i jos ti ljudi uvalje recimo gol ili 2....)
To je to, jos jednom svaka cast nacelniku iako ce vecina biti protiv njegovog poteza ja ga opravdavam jer guze nas sudije duzi vremenski period
bas si ti u podredenom polozaju ili tebe ..**** je napisao/la: Momak ti ne kontaš ili nećeš da kontaš,jedini koji ovdje guzi je Daso
HAHAHHAHAHAHAALBOX je napisao/la:**** je napisao/la: Momak ti ne kontaš ili nećeš da kontaš,jedini koji ovdje guzi je Daso![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.