NK Bratstvo Gračanica

Moderator/ica: GracanicaAA

Gorki
Kontakt:

Re: NK Bratstvo Gračanica

Post Postao/la Gorki » 26 okt 2013, 09:49

anonymous001 je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Bratstvo je platilo 300km kazne zbog papira koje su bacene protiv Gosk-a, i jos neke kazne.
huligani iz Gračanice hahahahahahahahahahahahaha

Ne znam što ih prozivaš da su huligani?
Pobjeda je bolja od orgazma!

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 26 okt 2013, 10:16

Gorki je napisao/la:
anonymous001 je napisao/la:
GracanicaAA je napisao/la:Bratstvo je platilo 300km kazne zbog papira koje su bacene protiv Gosk-a, i jos neke kazne.
huligani iz Gračanice hahahahahahahahahahahahaha

Ne znam što ih prozivaš da su huligani?
jesi ti upoznat sa terminom "sarkazam" :roll:

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 26 okt 2013, 17:07

Poraz koji se nije ocekivo ... al sta ces idemo dalje i Sloboda nije ocekivala pa zijanila ko i mi...
Jedinstvo kao kod kuce danas .... na sudenje sam upozoravao ...nista nije gotovo , al se nivo mora podici
nakon Gabele ocekivo sam da je se ekipa "podigla " nivo al ....

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 okt 2013, 17:09

''Nikad lošija ekipa nije došla u Banoviće..''
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 26 okt 2013, 17:36

Moje misljenje posto sam iso tamo navijat : nikad losija ekipa nije bila do sada,znaci nisu mogli da opucaju po golu navijaci su sovali sadikovicu sve po spisku

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 26 okt 2013, 17:53

Vaši skandirali ''zeleni, zeleni' ha ha
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 26 okt 2013, 18:16

Benjo_AFC86 je napisao/la:Vaši skandirali ''zeleni, zeleni' ha ha
Morali smo, kad nasi nisu htjeli da igraju :cry:

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 26 okt 2013, 20:20

Eto to vam je posljednje gostovanje, dalje nema. Klub se bodri i kada je najteže. I kada vodi i kada gubi. Kažem Vam to vam je posljednje gostovanje, neće više niko platiti za bus.

Brigada Gračanica ;)

Minimum
Kontakt:

Post Postao/la Minimum » 26 okt 2013, 20:59

Šta pišete za Denisa ON JE USTANOVA ZA VAŠ KLUB.SAD NEVALJA KAD VAŠI PRDAJU UTAKNICE VI ZNATE KOJE VAŠ PRESEDNIK GLUMAC SAD MU NETREBA DENIS ŠUPLJARA. OD KLUBA, SAD DAJ MUSLIMOVIĆU DENIS JE DRUGI SAD GA TJERAJTE NEVALJA.SAD MOŽETE PRODAVATI TEKME.

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 26 okt 2013, 21:42

Hajdi ti barem @ minimum se dogovori sam sa sobom sta si htjeo reci pa dodi napisi nam ;)

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 27 okt 2013, 06:09

ALBOX je napisao/la:Poraz koji se nije ocekivo ... al sta ces idemo dalje i Sloboda nije ocekivala pa zijanila ko i mi...
Jedinstvo kao kod kuce danas .... na sudenje sam upozoravao ...nista nije gotovo , al se nivo mora podici
nakon Gabele ocekivo sam da je se ekipa "podigla " nivo al ....
neko je očekivo i to u hendikepu... :lol: :lol: :lol:

cesc4
Kontakt:

Post Postao/la cesc4 » 27 okt 2013, 08:31

@Pos.kok ce ovo jedva docekat (vjerovatno da se ismije) al neka...

http://www.bportal.ba/index.php?option= ... af7c04d863" onclick="window.open(this.href);return false;

Znaci da neko ne bi pomislio da mi je zao zbog ovog poteza nacelnika... Naprotiv jako mi je drago jer stvarno ovo sto nam savez radi u zadnjih par utakmica nije humano ni sekunde.... Ne moze se ba u ovoj ligi normalno igrati,kod kuce svi gosti imaju posteno sudenje a mi kad odemo u goste izjebase nas... Znaci ukoliko je ovo istina svaka cast iako neki tamo novinar misli da je ovo primitivizam trebao je on gledat nasih posljednjih 5 utakmica pa bi vidio zasto se to radi....

Sto se navijaca tice cuj izasli cuj nisu skandirali zeleni.... Sramota ba i vi se nasli zaje.bavat... Gledali ste svi Bratstvo - Sloboda u Klokotnici.... Tako se to radi... Zovnete ih pred sebe i bujrum sta je problem sto ne trcite, dzaba pare dobijate....Svi oni ce zavrsit karijeru i nacelnik i Denis ce otic a opet ostacemo mi da gledamo Bratstvo sad pitanje je dal ce to bit dobar klub il 4-ta kantonalna liga....

Ovaj sto pise nesto za Denisa... Denis je po meni jako dobar strucnjak al brate nema m.u.d.a... Pa on kod kuce igra sa jednim spicem haloooo gdje je tu logika ? Ajde u gostima ti njegovi bunkeri pa sta bude ( iako bi vise volio da se i u gostima igra otvoreno pa sta Bog da jer je ljepse izgubit a znat da si dobro igro nego da si 90' min cuvo 0-0 protiv predposljednje ekipe na tabeli i jos ti ljudi uvalje recimo gol ili 2....)

To je to, jos jednom svaka cast nacelniku iako ce vecina biti protiv njegovog poteza ja ga opravdavam jer guze nas sudije duzi vremenski period ;)
www.nkbratstvogracanica.com

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 27 okt 2013, 11:15

mene više od poraza boli što godinama niko jasno i glasno ne govori o ambicijama kluba...kad krene dobro, onda se najavljuje Premijer liga a kad se izgubi neka utakmica, onda sudije, savez, lafo ovo-ono

jel cilj igra, rezultat, razvoj mladih igrača (koji su usput rečeno nestali sa radara prve ekipe)???

u Bratstvu bi se malo je.ba.vali ali da im malo ne uđe

e nemere gospodo tako
Undici stelle - ACM 1899

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 27 okt 2013, 11:21

baltazar1 je napisao/la:mene više od poraza boli što godinama niko jasno i glasno ne govori o ambicijama kluba...kad krene dobro, onda se najavljuje Premijer liga a kad se izgubi neka utakmica, onda sudije, savez, lafo ovo-ono

jel cilj igra, rezultat, razvoj mladih igrača (koji su usput rečeno nestali sa radara prve ekipe)???

u Bratstvu bi se malo je.ba.vali ali da im malo ne uđe

e nemere gospodo tako
dokle god u klubovima imamo,nacelnike,njihove marionete,politicare,najmanje je tu fudbala,bratstvo je davno po ekipi i rezultatima,trebalo u premjer ligu,zasto nije tako,to pitanje moze samo na jednu adresu,viznate najbolje ciju,sretno u nastavku prvenstva
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

Casp3r
Kontakt:

Post Postao/la Casp3r » 27 okt 2013, 11:23

Sl. godine bi mogli imati jasne amibicije za PL, to vam garantujem.

A ovo do sada što se radilo, od kako se ušlo, zalet, dobra ekipa, oko 2-3 mjesta, pa onda razno-raznim ekipama u drugom dijelu za neke sume ili protuusluge se poklanjaju bodovi i tako u krug.

Ja sam mislio da je nemoguće da se to radi i da bude se onako srčan na sudije i glumiti tokom utakmice, ali onda je došla utakmica sa Jedinstvom prošle, pa evo i ova sa Čapljinom, koje su dogovorene daleko prije nego su odigrane, ali je Daso uz šefove struke odigrao to baš momački sva sa galamom na sudije, pritisak, psovke, baš da se uživiš na tren.

Meni je žao zbog momaka koji stvarno rade ogroman posao i održavaju kvalitet, ali ovo sve što trenutno ekipa Bratstva uradi (u nedogovorenim mečevima) je samo zasluga onih na terenu, nikako Denisa, Dase itsl.

Pogledajte samo kako je Timkov izašao zadnju domaću utakmicu, sve će vam biti jasno.

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 27 okt 2013, 13:24

cesc4 je napisao/la:@Pos.kok ce ovo jedva docekat (vjerovatno da se ismije) al neka...

http://www.bportal.ba/index.php?option= ... af7c04d863" onclick="window.open(this.href);return false;

Znaci da neko ne bi pomislio da mi je zao zbog ovog poteza nacelnika... Naprotiv jako mi je drago jer stvarno ovo sto nam savez radi u zadnjih par utakmica nije humano ni sekunde.... Ne moze se ba u ovoj ligi normalno igrati,kod kuce svi gosti imaju posteno sudenje a mi kad odemo u goste izjebase nas... Znaci ukoliko je ovo istina svaka cast iako neki tamo novinar misli da je ovo primitivizam trebao je on gledat nasih posljednjih 5 utakmica pa bi vidio zasto se to radi....

Sto se navijaca tice cuj izasli cuj nisu skandirali zeleni.... Sramota ba i vi se nasli zaje.bavat... Gledali ste svi Bratstvo - Sloboda u Klokotnici.... Tako se to radi... Zovnete ih pred sebe i bujrum sta je problem sto ne trcite, dzaba pare dobijate....Svi oni ce zavrsit karijeru i nacelnik i Denis ce otic a opet ostacemo mi da gledamo Bratstvo sad pitanje je dal ce to bit dobar klub il 4-ta kantonalna liga....

Ovaj sto pise nesto za Denisa... Denis je po meni jako dobar strucnjak al brate nema m.u.d.a... Pa on kod kuce igra sa jednim spicem haloooo gdje je tu logika ? Ajde u gostima ti njegovi bunkeri pa sta bude ( iako bi vise volio da se i u gostima igra otvoreno pa sta Bog da jer je ljepse izgubit a znat da si dobro igro nego da si 90' min cuvo 0-0 protiv predposljednje ekipe na tabeli i jos ti ljudi uvalje recimo gol ili 2....)

To je to, jos jednom svaka cast nacelniku iako ce vecina biti protiv njegovog poteza ja ga opravdavam jer guze nas sudije duzi vremenski period ;)
Momak ti ne kontaš ili nećeš da kontaš,jedini koji ovdje guzi je Daso,,,,,to što mu se diviš to je tvoje pravo,,,al ovaj volkabular je primjeran jednom drvosječi a ne načelniku od posla čaršije,,,,a nije mu to prvi put,,,u Čeliću ga je Haze spasio da ne fasuje,psovo boga i džamiju u loži a sjedio pored efendije,,,ja sam bio prisutan u dvorani utakmica protiv Sloge kad igraču Sloge psuje sve po spisku i prijeti da će ga sačekat ispred dvorane,,,samo što je mali podigo ruku nakon gola,,,

ALBOX
Kontakt:

Post Postao/la ALBOX » 27 okt 2013, 17:19

**** je napisao/la: Momak ti ne kontaš ili nećeš da kontaš,jedini koji ovdje guzi je Daso
bas si ti u podredenom polozaju ili tebe ..

:D :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 27 okt 2013, 17:25

ALBOX je napisao/la:
**** je napisao/la: Momak ti ne kontaš ili nećeš da kontaš,jedini koji ovdje guzi je Daso
:D :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
HAHAHHAHAHAHA :lol: :lol: :lol:
tuzlanska Sloboda

poskok123
Kontakt:

Post Postao/la poskok123 » 27 okt 2013, 18:24

ALBOX,,,,,dok je takvih ko ti ,ja i slični ne možemo doć na red,,, :lol: :lol: :lol: :lol:

NkBratstvoGracanica
Kontakt:

Post Postao/la NkBratstvoGracanica » 27 okt 2013, 18:38

De se vi svađajte. Brukate se ovdje, a što je najgore brukate naš grad, sveto ime. I molim vas, dajte ako ćete se svađati odite na pp. -_-
I da još nešto ja da sam admin, svaki post koji sadrži neke baš vidljive pravopisne, ja bi iste brisao. Pa neka se "neki" ne nauče pisati.. :P

Admini, molim vas. Zaradit ćete sevapa ocam. :)

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.