AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
De Rossi ostaje u Romi:http://www.romabalkan.com/home/glasine/ ... -romi.html
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
-
Evil Genius II
prosli smo vec nesto slicno prosle sezone sa mexesom, tako da dok ne vidim fotku ddr-a nasmijanog kako potpisuje ugovor i rukuje se sa baldinijem - ne vjerujem. znas ono: 'koga zmija ujede taj se i guštera boji.' 
[quote="Evil Genius II"]prosli smo vec nesto slicno prosle sezone sa mexesom, tako da dok ne vidim fotku ddr-a nasmijanog kako potpisuje ugovor i rukuje se sa baldinijem - ne vjerujem. znas ono: 'koga zmija ujede taj se i guštera boji.'
[/quo
Znam burazeru drugo se premisljao,al izgleda da ce sad produziti ugovor,dobijace 6 miliona godisnje,o toj cifri se za sad govori
Znam burazeru drugo se premisljao,al izgleda da ce sad produziti ugovor,dobijace 6 miliona godisnje,o toj cifri se za sad govori
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
-
Muhamed1234556
- Kontakt:
Sal od rome
Tuzlaciiiiiii
,imal vas
,treba mi sal od rome ,ako neko zna gdje mogu kupiti u tuzli
-
Evil Genius II
imas sal i kapu rome dole kod onog lika sto prodaje navijacke rekvizite izmedju carsijske dzamije i pijace. kvalitet nije cemu al' bolje ista nego nista 
Cudan danas dan nekako ponedeljak a Roma igra tekmu...
Ipak veceras ocekujem pobjedi i navijam za pobjedu Rome.
Nadam se i vjerujem da bi ova tekma mogla biti preokret na bolje.
4-3-1-2:Stek-Rosi,DDR,Hainze,Tadei-Perota,Pjanic,Viviano-Totti-Osvaldo,Lamela
Ipak veceras ocekujem pobjedi i navijam za pobjedu Rome.
Nadam se i vjerujem da bi ova tekma mogla biti preokret na bolje.
4-3-1-2:Stek-Rosi,DDR,Hainze,Tadei-Perota,Pjanic,Viviano-Totti-Osvaldo,Lamela
-
Evil Genius II
bio sam nabrijan oko vivianijevog nastupa (jos jedan rimljanin) al' haman da ce simplicio igrat od prve
............Stekelenburg..........
Rosi....DDR....Heinze...Taddei
..Pjanic...Perrotta...Simplicio..
...Lamela...Totti....Osvaldo....
edit:
official line-up
Roma: (4-3-3): Stekelenburg, Taddei, De Rossi, Heinze, Josè Angel; Pjanic, Viviani, Greco; Lamela, Totti, Osvaldo.
FORZA ROMA
............Stekelenburg..........
Rosi....DDR....Heinze...Taddei
..Pjanic...Perrotta...Simplicio..
...Lamela...Totti....Osvaldo....
edit:
official line-up
Roma: (4-3-3): Stekelenburg, Taddei, De Rossi, Heinze, Josè Angel; Pjanic, Viviani, Greco; Lamela, Totti, Osvaldo.
FORZA ROMA
GOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
DE ROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
DE ROSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
ovaj juve se pogubi kad god im stisnemo zadnju liniju
Heinze car, kako je borben, kao da mu je 20 godina, kako je samo inteligentno reagovao kod ove prilike juvea 2 na 1 pred kraj, a i stekelenburg brani za 10
predivan je osjecaj gledati ovu romu sa tottijem i de rossijem, takve dve fudbalske i ljudske velicine, sa spoznajom da su neprocjenjivi i nepotkupljivi (cak ni od strane arapskih i ruskih naftasa), takvi su stvarno endemske vrste u savremenom fudbalu
Heinze car, kako je borben, kao da mu je 20 godina, kako je samo inteligentno reagovao kod ove prilike juvea 2 na 1 pred kraj, a i stekelenburg brani za 10
predivan je osjecaj gledati ovu romu sa tottijem i de rossijem, takve dve fudbalske i ljudske velicine, sa spoznajom da su neprocjenjivi i nepotkupljivi (cak ni od strane arapskih i ruskih naftasa), takvi su stvarno endemske vrste u savremenom fudbalu
-
Evil Genius II
gledam tekmu i kontam: 'de rossi ne da zasluzuje blanko cek, nego statuu ispred olimpica'
inace, da su im krila iole prisebnija drugaciji rezultat bi bio, ovako su primorani sutat van 16 sto moze a i ne mora uc. nekih akcija nemaju osim probijanja po bokovima sto bi mi trebali kaznit da se nismo povukli ko p1cke (sto je razumljivo jer nam juniori porkivaju kljucne pozicije)
idemo dalje, FORZA ROMA
idemo dalje, FORZA ROMA
Lako nam dolaze do gola, a i ne dolazili kad imas greca, vivianija, tadeija na beku...angel se gubi, lamela slab...al igraju i bore se za deset
nema potpisa
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Heinze i Stekelemburg odlični. Gabriel je prvo poluvrijeme odigr'o k'o Samuel u najboljim danima.
Čovječe kako je samo iznio nekoliko lopti i odlično reagovao kod Pepeovog ubacivanja.
Čista desetka.
De Rossi također dobar. Ne samo zbog gola, već zbog svega što radi u defanzivi. Još kad sam vidio Tottija kako ulijeće klizeći kod (skoro) izgubljene lopte.
Mah, ovako nabrijane Romaniste dugo ne vidjeh. Ok, nadigrani su od strane Juvea (jbg, Greco + Pjanić + Viviani se ipak teško odupiru iskusnijim Marchisiju i Pirlu), no imponuje ova borbenost. Pa kad jedan Osvaldo isprati čovjeka do svog gola, to dovoljno govori o tome kako je Roma ušla u meč. Dakako, ništa nije gotovo, u to smo se x puta uvjerili kada Juve igra. I večeras su imali nekoliko prilika u 1. poluvremenu (posebno ona kada je pogriješio Taddei), a kako vrijeme bude odmicalo, sigurno da će pritisak Juventusa biti sve veći i veći. Volio bih da Roma dobije. Ne toliko zbog kladionice, koliko zbog želje da se Roma primakne vrhu tabele, gdje i pripada.
De Rossi također dobar. Ne samo zbog gola, već zbog svega što radi u defanzivi. Još kad sam vidio Tottija kako ulijeće klizeći kod (skoro) izgubljene lopte.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Dobro je zasad,posle postignutog gola jedno 10-15 minuta stvarno lose smo izgledali na terenu,posle kako je odmicalo poluvreme sve smo bolje igrali...U drugom ako je moguce postici bar jos jedan gol i polako privesti tekmu kraju...!!!
Na kraju miroljubivih 1:1
Steta za promasen penal i promasenu sansu Tottija...
Steta za promasen penal i promasenu sansu Tottija...
što se penala tiče zna se ono pravilo, obično ga ne izvodi igrač kojeg golman dobro zna. buffon i totti se itekako dobro znaju, ja sam se nadao pjanketu ali s obzirom na tottijev ugled u rimu on se ipak odlučio. mišljenja sam da bi je pjanke zakucao pod prečku 
Il club più titolato al mondo.
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
$ $́" ?́& The greatest mixed martial artist of all time.
Krepat ma ne molat!
ŽELJO DRŽAVA!
- sarajlija89
- Kontakt:
Cestitke na hrabroj i pozrtvovanoj igri
Oba tima su imale svoje sanse, ali eto...
Oba tima su imale svoje sanse, ali eto...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Svaka cast Romi, ali ne mogu da shvatim klupske celnike koji nisu mogli da se rese poluraspada u vidu Cassettija, Taddeija i Cicinha, te doveli 1 klasnog desnog beka kojim bi zatvorili i tu stranu.
Da je Juve imao malo jace levo krilo, ugasio bi Romu veceras. Angel dobar, Stek siguran, DDR mega-car, Totti bivsi igrac.
steta, osim penala, totti je imao par prilika za sut sa 20ak metara, a umjesto toga odlucivao se za pas do osvalda, kasnije perrotte, a znamo koliko je opasan sa distance, osim toga, ko zna sta bi bilo da se simplicio odlucio za povratnu do tottija, umjesto onog naivnog pokusaja da prebaci buffona. Sve u svemu, za neutralnog gledatelja bila je to veoma zanimljiva utakmica
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Lamela je igrač poteza. Al' što on može u?rati, to je za ne povjerovati. I, također bi Osvaldo morao poraditi na svom ponašanju. Izgleda da ona kazna i nije bila dovoljna. Pa zbog onakvih gestikulacija bih ga ja dodatno kaznio. Osim trčanja u 1. poluvremenu i praćenja Juventusovih krilnih igrača, nije napravio ništa. Nije uspio pobjeći Barzagliju i Bonucciju, a protestuje i galami kada suigrači bivaju izblokirani prilikom centaršuteva. Ono što je još zanimljivije je da i u slučaju da ti centaršutevi nisu izblokirani, teško bi on došao do lopte, jer je opet bio dobro pokriven.
Šteta za promašen penal. Da mi život zavisi od izvođača penala, ja bih se odlučio za Tottija (Shearer je u penziji).
Al' haj', mora se priznati da je ovo najrealniji ishod, jer su i gosti imali nekoliko prilika.
Da pitam navijače Rome na ovom forumu šta očekuju od uprave? Ili od Luis Enriquea? Da l' misle da će nakon večerašnjeg rezultata biti bivši trener (svojevoljno ili ne, to je manje bitno) ili će ovim kupio još vremena za španovanje ekipe? Mišljenja sam da Roma može dobrano napredovati, al' će morati podmazati određene pozicije u ovom prelaznom roku. Potreban je jedan stoper i desni bek. Kockanje je sa Taddeijem igrati na toj poziciji. I večeras je poklonio jedan gol, al' ga je Stekelemburg spasio.
Šteta za promašen penal. Da mi život zavisi od izvođača penala, ja bih se odlučio za Tottija (Shearer je u penziji).
Da pitam navijače Rome na ovom forumu šta očekuju od uprave? Ili od Luis Enriquea? Da l' misle da će nakon večerašnjeg rezultata biti bivši trener (svojevoljno ili ne, to je manje bitno) ili će ovim kupio još vremena za španovanje ekipe? Mišljenja sam da Roma može dobrano napredovati, al' će morati podmazati određene pozicije u ovom prelaznom roku. Potreban je jedan stoper i desni bek. Kockanje je sa Taddeijem igrati na toj poziciji. I večeras je poklonio jedan gol, al' ga je Stekelemburg spasio.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Il je juventus losh, il je drugo poluvrijeme pokazalo da ima nade za nas. Pa mi nismo nikome ni upola prilazili u opasne situacije (u i oko16m) kao sto smo u drugom poluvremenu veceras (jos skoro sa rezernim igracima), stvarno ne znam sta da mislim
Odigras prvo pol za qrac, a drugo super i u drugom primis onakav nafakaski go u fulis penal
prije cemo barcu dobiti nego juventusa, davno sam ja to rekao
Pustit jos ove dvije utakmice i onda skontat sta dalje za sljedecu godinu, ja bi pustio enriqea ako bi mu se udovoljilo sa 2-3 igraca koja zeli, a sa ovom trenutnom ekipom bojim se da nece ama bas nista napraviti
Osvaldo sere, prva mu je sezone i ufuro se maksimalno, treba mu totti jednu iza usiju opalit
Lamela preloš u prvom, a u drugom jedan od najboljih
Angel slicno, mada je lik u napadu pravo loš
Tadei onako kad covjek gleda i nije loš kao bek (sto se napada tice), al pravi amaterske greske u odbrani, pa i kod njihovog gola bio kilometar od onog gurabije nafake
sto se juventusa tice ja ne znam kako su oni prvi na tabeli, sta igraju pepe i kompanija to je tragedija
Pustit jos ove dvije utakmice i onda skontat sta dalje za sljedecu godinu, ja bi pustio enriqea ako bi mu se udovoljilo sa 2-3 igraca koja zeli, a sa ovom trenutnom ekipom bojim se da nece ama bas nista napraviti
Osvaldo sere, prva mu je sezone i ufuro se maksimalno, treba mu totti jednu iza usiju opalit
Lamela preloš u prvom, a u drugom jedan od najboljih
Angel slicno, mada je lik u napadu pravo loš
Tadei onako kad covjek gleda i nije loš kao bek (sto se napada tice), al pravi amaterske greske u odbrani, pa i kod njihovog gola bio kilometar od onog gurabije nafake
sto se juventusa tice ja ne znam kako su oni prvi na tabeli, sta igraju pepe i kompanija to je tragedija
nema potpisa
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.