FK Rudar Kakanj

Gusar1995
Kontakt:

Re: FK Rudar Kakanj

Post Postao/la Gusar1995 » 29 apr 2014, 23:19

aa ja nekih scenarija braćo mila :lol: :lol: :lol:

ma prodat i jednim i drugima ili ni jednima, pa nek' se odlučuje negdje drugdje :D

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 apr 2014, 23:22

Gusar1995 je napisao/la:aa ja nekih scenarija braćo mila :lol: :lol: :lol:

ma prodat i jednim i drugima ili ni jednima, pa nek' se odlučuje negdje drugdje :D
Ne znam,ništa ne dobijate sa 2 pobjede,ništa ne dobijate sa 2 poraza,stvarno bi bilo glupo ne prodat,ako već gledaju obraz,nema smisla ni prodavanje samo jednoj ekipi.Lake pare mogu zgrnut..
Još računaj na to da ako prodate Slobodi,dobit ćete premije protiv Jedinstva vjerovatno budel opet jedan kiks razlike na tabeli..
Nad tobom sunce najljepše sja

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 29 apr 2014, 23:26

GK1996 je napisao/la:Nakon par razgovora s igracima,mogu vam samo reci da su mnogi razocarani.Jos prije Mladosti se znalo da ce se prodati Jedinstvu ili Slobodi i da od Premier Lige nema nista,tj da se novci nisu obezbjedili a obecavali su i nacalnik i ostali,onda su momci odlucili ako vec prodaju ovom vodecem dvojcu,pomoci i Kakanjcima iz juznog dijela grada i sad mi je tek drago sto su.
I jos da napomenem,samo jedna ekipa nosi tri boda iz Kaknja dok druga gubi.
Po meni,prednost za 3 boda iz Kaknja ima Jedinstvo,jer ova banda je vec jednom mjenjala auta,vikendice itd pomocu Bihaca,kad su povalili Velez.
Mada bih volio,da niko ne da pare nego da ih povali sudija u obje tekme,pa nek se prvo mjesto lomi negdje drugo.
sve je to super al gdje su Jedinstvu pare :?: zijanili 75000 u Capljini, igraci nisu dobili plate a kamoli premije :lol: nema ta bagra para da kupi kod vas. a Azmir sta reci :?: gospodin covjek dubokog dzepa :lol:
Sloboda Tuzla

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 29 apr 2014, 23:33

staragarda je napisao/la:
GK1996 je napisao/la:
ima tu jedna fora...hoces da ti kazem koja...ako rudar ne htjedne prodat Slobodi,recimo....Sloboda ponudi dobar kesh al se ovi odluce da jedinstvu prodaju i Sloboda zijani dole...sta cemo onda sa tekmom u banovicima jer je moguce da tu jedinstvo kiksa nekim porazom...onda im bodovi iz kaknja nece bit potrebni jer je ovo REALNO sLOBODI ZADNJA TEKMA GDJE MOGU ZIJANIT...pa posto su ovi iz bihaca poznati po igranju gluhih telefona jednostavno se odluce da ne plate utakmicu..onda su ovi iz kaknja debela pusiona..od Slobde nisu htjeli uzet pare ajedinstvu ne treba i nece da plate..a drame :urnebes: :urnebes:
Ma druze napisao sam ti volio bih da ni marke ne dobiju,ali iskreno ni marke da ih Sloboda ovdje razbije 0:3,samo zbog uprave ove kriminalaca.Pa ako vec nema premier lige,nema ni para i vozdra.
Mada me nesto vuce da ce Jedinstvu pomoci uz neke premije ako Slobodu uzmu,a u slucaju povoljnog rezultata u Banovicima i neophodnih bodova u Kaknju,da ce i to kupiti i tjt.
Rudar Kakanj !!!

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 29 apr 2014, 23:42

Hahha sto napadate covjeka. Zna se da Kakanj i Bihac imaju dobre odnose. Ja se ne sjecam kad smo ih pobjedili ali je uvijek bilo posteno i tamo i ovamo. Spomenuo je vec igru kad je Velez izigran. Nisu pare problem u ovom slucaju, druge igre se igraju...Mi da damo pola miliona vi bi mogli milion, zna se ko je tu jaci.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 29 apr 2014, 23:55

ma i bolje tako, kad citavu sezonu guramo posteno i cuvamo obraz lige treba i do kraja tako :D ..zna se ko se po kakvim pricama provlaci iz dana u dan...i onako je bolja prica kako nece da prodaju nama vec Bihacu, vise ce nas doc :D ..ako se ukine zabrana ne smiijem ni da pmislim hehehe
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 29 apr 2014, 23:57

GK1996 je napisao/la:Nakon par razgovora s igracima,mogu vam samo reci da su mnogi razocarani.Jos prije Mladosti se znalo da ce se prodati Jedinstvu ili Slobodi i da od Premier Lige nema nista,tj da se novci nisu obezbjedili a obecavali su i nacalnik i ostali,onda su momci odlucili ako vec prodaju ovom vodecem dvojcu,pomoci i Kakanjcima iz juznog dijela grada i sad mi je tek drago sto su.
Po meni,prednost za 3 boda iz Kaknja ima Jedinstvo,jer ova banda je vec jednom mjenjala auta,vikendice itd pomocu Bihaca,kad su povalili Velez.
Mada bih volio,da niko ne da pare nego da ih povali sudija u obje tekme,pa nek se prvo mjesto lomi negdje drugo.
Popricaj sa upravom, oni ce svaliti na igrace. (uvijek to ide u krug) Ne mozes slusati samo jednu stranu price. To za vikendice i auta ne lupaj gluposti, tako ti Boga. Nece Rudar u PL sve dok imamo ovaj kostur ekipe, i dok se politika mijesa u vodjenje kluba. Zanimljivo je upravo to sto igraca nema nigdje u gradu (cak ni na utakmici kadeta i juniora gdje su redovni), isto tako je zanimljivo da je samo jedan clan uprave bio na derbiju, i da je isti clan podnio ostavku odmah poslije, tj. prije utakmice sa Slobodom. Nije bas ovdje sve jednostavno, jedni su krivi, prodano ha hu. Jest mislim, kad imas razmisljanje djeteta iz osnovne i cinika koji nije zavrsio fakultet pa za sve krivis druge na prvu.

xxh2o
Kontakt:

Post Postao/la xxh2o » 29 apr 2014, 23:59

fukaratz je napisao/la:
sve je to super al gdje su Jedinstvu pare :?: zijanili 75000 u Capljini, igraci nisu dobili plate a kamoli premije :lol: nema ta bagra para da kupi kod vas. a Azmir sta reci :?: gospodin covjek dubokog dzepa :lol:
Zar ti mislis da doista 3 boda u ovoj ligi vrijede tih para? očigledno da ne znas kako je zaraditi 100KM da ne govorim vise pa lupaš gluposti
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.

samozeljo1987
Kontakt:

Post Postao/la samozeljo1987 » 30 apr 2014, 00:03

@xxh2o,
ti ocito ne znas kako funkcionise nas ovaj fudbal pogotovo ovaj u nizim ligama
prije par godina, ekipa igra drugu ligu fbih znaci rang ispod ove lige,bori se za ulazak i par kola prije kraja idu u goste, plaća 40 hiljada toj ekipi da im " puste " pobjedu..tako da ako je istina za 75 hiljada u čapljini nemoj da te bilo šta čudi.

GK1996
Kontakt:

Post Postao/la GK1996 » 30 apr 2014, 00:24

PatrickBateman je napisao/la: Popricaj sa upravom, oni ce svaliti na igrace. (uvijek to ide u krug) Ne mozes slusati samo jednu stranu price. To za vikendice i auta ne lupaj gluposti, tako ti Boga. Nece Rudar u PL sve dok imamo ovaj kostur ekipe, i dok se politika mijesa u vodjenje kluba. Zanimljivo je upravo to sto igraca nema nigdje u gradu (cak ni na utakmici kadeta i juniora gdje su redovni), isto tako je zanimljivo da je samo jedan clan uprave bio na derbiju, i da je isti clan podnio ostavku odmah poslije, tj. prije utakmice sa Slobodom. Nije bas ovdje sve jednostavno, jedni su krivi, prodano ha hu. Jest mislim, kad imas razmisljanje djeteta iz osnovne i cinika koji nije zavrsio fakultet pa za sve krivis druge na prvu.
Ma dobro,sta god se normalno napise ti prokomentarises ne lupaj :D nista novo,a ja sam prije utakmice napisao da od Premier lige nema nista,i da ce se prodati,i to se upravo desava.Jedini konflik zbog cega je Suad podnio ostavku je to mozda kome ce se prodati,Mirzet bolji sa Biscanima a ovom Tuzlaci nude vise,pa ovaj odustao :D

Ali da se ne peglamo vise,u subotu oko 19:00 ce neke ''gluposti''' biti mnogo jasnije :) Samo da jos napomenem,igraci su samo pijuni.
Rudar Kakanj !!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 30 apr 2014, 00:34

de,nemojte se jos i medzusobno svadzat....neka obadvije tekme prodzu u fer i sportskom duhu i naravno
NEKA BOGATIJI POBIJEDI :urnebes: :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

PatrickBateman
Kontakt:

Post Postao/la PatrickBateman » 30 apr 2014, 00:39

Nisu igraci nevini koliko mislis. A to za ostavku je komicno, nadam se da se salis :mrgreen:
(a nemoj sta licno shvatat to za lupanje gluposti, imas neko normala vidjenje pomijesano sa djecijim pogledom)

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 30 apr 2014, 01:33

fukaratz je napisao/la:ej moj Dado budale dadose 75000 Capljini za 3 boda pa kiksase na svom protiv Goska :lol:
Jesi dobar vako :lol: :lol: Cuj ni manje ni vise nego 75000, pa jesi li ti svjestan covjeece kakve gluposti pises, 3 boda za tolike pare :lol: :lol: joj zemljo progutaj ga molim te :crazy: :crazy:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 apr 2014, 01:37

LloriS je napisao/la:
fukaratz je napisao/la:ej moj Dado budale dadose 75000 Capljini za 3 boda pa kiksase na svom protiv Goska :lol:
Jesi dobar vako :lol: :lol: Cuj ni manje ni vise nego 75000, pa jesi li ti svjestan covjeece kakve gluposti pises, 3 boda za tolike pare :lol: :lol: joj zemljo progutaj ga molim te :crazy: :crazy:
ej moj jado ako si neki navijac sigurno si dobar s nekolicinom igraca svog kluba :!: eh sad fino odes pa popricas s ljudima kao svaki normalan covjek ;) ja saznao od vaseg igraca prije vas :lol: eto otidji do Urosa, Mirze, Benje pa pitaj koliko je uprava kesirala ako je marku manje od ove cifre ja se odmah brisem s foruma ;)
Sloboda Tuzla

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 30 apr 2014, 01:42

:kafa:
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 30 apr 2014, 01:46, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 30 apr 2014, 01:43

fukaratz je napisao/la:
LloriS je napisao/la:
ej moj jado ako si neki navijac sigurno si dobar s nekolicinom igraca svog kluba :!: eh sad fino odes pa popricas s ljudima kao svaki normalan covjek ;) ja saznao od vaseg igraca prije vas :lol: eto otidji do Urosa, Mirze, Benje pa pitaj koliko je uprava kesirala ako je marku manje od ove cifre ja se odmah brisem s foruma ;)
Odmah se obrisi sa forum, pa vi tuzlaci sve znate vama nema ravnih u ovoj drzavi, 75000 :lol: :lol: pozdrav brate mlad si jos jado jadni :damn:
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 30 apr 2014, 02:10

tvoj je problem sto si k.i.t.a obicna pa ne mozes nikog ni pitati jer te niko ne ferma u klubu ;) a tek koji ce vas igraci napustiti na kraju sezone :lol: al da ne tusimo tema je RUDAR KAKANJ :!:
Sloboda Tuzla

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 30 apr 2014, 08:49

staragarda je napisao/la:de,nemojte se jos i medzusobno svadzat....neka obadvije tekme prodzu u fer i sportskom duhu i naravno
Rudar je opasna ekipa nekad bila,ne znam kako sada stoje,ali nije nam bilo lako,cak su nas pobjedili prosle sezone na Tusnju.
Nemaju sanse za ulazak u PL,imamo dosta zajednickog;rudnici,termoelektrana,zagadjenje bez marke nadoknade od termoelektrane,kosarka u bratskim odnosima......sta jos reci :?:

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 30 apr 2014, 10:37

HerLutwoII je napisao/la:
staragarda je napisao/la:de,nemojte se jos i medzusobno svadzat....neka obadvije tekme prodzu u fer i sportskom duhu i naravno
Rudar je opasna ekipa nekad bila,ne znam kako sada stoje,ali nije nam bilo lako,cak su nas pobjedili prosle sezone na Tusnju.
Nemaju sanse za ulazak u PL,imamo dosta zajednickog;rudnici,termoelektrana,zagadjenje bez marke nadoknade od termoelektrane,kosarka u bratskim odnosima......sta jos reci :?:
Svi zaboravljate da smo mi njih pobjedili prošle godine u Kaknju, i to sa igračima koji su imali jedan obrok dnevno, dva ako im se posreći (svi znamo kakvo je stanje tada bilo u klubu). Dobra je bila ta ekipa iz prvog dijela prošle sezone ali mislim da je ova trenutna dosta jača + stanje i atmosfera kakva vlada klubu :opaopa:
075

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 30 apr 2014, 10:57

s tim da se Rudar od tada mnogo jači

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.