ma prodat i jednim i drugima ili ni jednima, pa nek' se odlučuje negdje drugdje

Ne znam,ništa ne dobijate sa 2 pobjede,ništa ne dobijate sa 2 poraza,stvarno bi bilo glupo ne prodat,ako već gledaju obraz,nema smisla ni prodavanje samo jednoj ekipi.Lake pare mogu zgrnut..Gusar1995 je napisao/la:aa ja nekih scenarija braćo mila![]()
![]()
![]()
ma prodat i jednim i drugima ili ni jednima, pa nek' se odlučuje negdje drugdje
sve je to super al gdje su Jedinstvu pareGK1996 je napisao/la:Nakon par razgovora s igracima,mogu vam samo reci da su mnogi razocarani.Jos prije Mladosti se znalo da ce se prodati Jedinstvu ili Slobodi i da od Premier Lige nema nista,tj da se novci nisu obezbjedili a obecavali su i nacalnik i ostali,onda su momci odlucili ako vec prodaju ovom vodecem dvojcu,pomoci i Kakanjcima iz juznog dijela grada i sad mi je tek drago sto su.
I jos da napomenem,samo jedna ekipa nosi tri boda iz Kaknja dok druga gubi.
Po meni,prednost za 3 boda iz Kaknja ima Jedinstvo,jer ova banda je vec jednom mjenjala auta,vikendice itd pomocu Bihaca,kad su povalili Velez.
Mada bih volio,da niko ne da pare nego da ih povali sudija u obje tekme,pa nek se prvo mjesto lomi negdje drugo.
Ma druze napisao sam ti volio bih da ni marke ne dobiju,ali iskreno ni marke da ih Sloboda ovdje razbije 0:3,samo zbog uprave ove kriminalaca.Pa ako vec nema premier lige,nema ni para i vozdra.staragarda je napisao/la:ima tu jedna fora...hoces da ti kazem koja...ako rudar ne htjedne prodat Slobodi,recimo....Sloboda ponudi dobar kesh al se ovi odluce da jedinstvu prodaju i Sloboda zijani dole...sta cemo onda sa tekmom u banovicima jer je moguce da tu jedinstvo kiksa nekim porazom...onda im bodovi iz kaknja nece bit potrebni jer je ovo REALNO sLOBODI ZADNJA TEKMA GDJE MOGU ZIJANIT...pa posto su ovi iz bihaca poznati po igranju gluhih telefona jednostavno se odluce da ne plate utakmicu..onda su ovi iz kaknja debela pusiona..od Slobde nisu htjeli uzet pare ajedinstvu ne treba i nece da plate..a drameGK1996 je napisao/la:![]()
Popricaj sa upravom, oni ce svaliti na igrace. (uvijek to ide u krug) Ne mozes slusati samo jednu stranu price. To za vikendice i auta ne lupaj gluposti, tako ti Boga. Nece Rudar u PL sve dok imamo ovaj kostur ekipe, i dok se politika mijesa u vodjenje kluba. Zanimljivo je upravo to sto igraca nema nigdje u gradu (cak ni na utakmici kadeta i juniora gdje su redovni), isto tako je zanimljivo da je samo jedan clan uprave bio na derbiju, i da je isti clan podnio ostavku odmah poslije, tj. prije utakmice sa Slobodom. Nije bas ovdje sve jednostavno, jedni su krivi, prodano ha hu. Jest mislim, kad imas razmisljanje djeteta iz osnovne i cinika koji nije zavrsio fakultet pa za sve krivis druge na prvu.GK1996 je napisao/la:Nakon par razgovora s igracima,mogu vam samo reci da su mnogi razocarani.Jos prije Mladosti se znalo da ce se prodati Jedinstvu ili Slobodi i da od Premier Lige nema nista,tj da se novci nisu obezbjedili a obecavali su i nacalnik i ostali,onda su momci odlucili ako vec prodaju ovom vodecem dvojcu,pomoci i Kakanjcima iz juznog dijela grada i sad mi je tek drago sto su.
Po meni,prednost za 3 boda iz Kaknja ima Jedinstvo,jer ova banda je vec jednom mjenjala auta,vikendice itd pomocu Bihaca,kad su povalili Velez.
Mada bih volio,da niko ne da pare nego da ih povali sudija u obje tekme,pa nek se prvo mjesto lomi negdje drugo.
Zar ti mislis da doista 3 boda u ovoj ligi vrijede tih para? očigledno da ne znas kako je zaraditi 100KM da ne govorim vise pa lupaš glupostifukaratz je napisao/la:sve je to super al gdje su Jedinstvu pareGK1996 je napisao/la:Nakon par razgovora s igracima,mogu vam samo reci da su mnogi razocarani.Jos prije Mladosti se znalo da ce se prodati Jedinstvu ili Slobodi i da od Premier Lige nema nista,tj da se novci nisu obezbjedili a obecavali su i nacalnik i ostali,onda su momci odlucili ako vec prodaju ovom vodecem dvojcu,pomoci i Kakanjcima iz juznog dijela grada i sad mi je tek drago sto su.
Mada bih volio,da niko ne da pare nego da ih povali sudija u obje tekme,pa nek se prvo mjesto lomi negdje drugo.zijanili 75000 u Capljini, igraci nisu dobili plate a kamoli premije
nema ta bagra para da kupi kod vas. a Azmir sta reci
gospodin covjek dubokog dzepa
Ma dobro,sta god se normalno napise ti prokomentarises ne lupajPatrickBateman je napisao/la: Popricaj sa upravom, oni ce svaliti na igrace. (uvijek to ide u krug) Ne mozes slusati samo jednu stranu price. To za vikendice i auta ne lupaj gluposti, tako ti Boga. Nece Rudar u PL sve dok imamo ovaj kostur ekipe, i dok se politika mijesa u vodjenje kluba. Zanimljivo je upravo to sto igraca nema nigdje u gradu (cak ni na utakmici kadeta i juniora gdje su redovni), isto tako je zanimljivo da je samo jedan clan uprave bio na derbiju, i da je isti clan podnio ostavku odmah poslije, tj. prije utakmice sa Slobodom. Nije bas ovdje sve jednostavno, jedni su krivi, prodano ha hu. Jest mislim, kad imas razmisljanje djeteta iz osnovne i cinika koji nije zavrsio fakultet pa za sve krivis druge na prvu.
Jesi dobar vakofukaratz je napisao/la:ej moj Dado budale dadose 75000 Capljini za 3 boda pa kiksase na svom protiv Goska
ej moj jado ako si neki navijac sigurno si dobar s nekolicinom igraca svog klubaLloriS je napisao/la:Jesi dobar vakofukaratz je napisao/la:ej moj Dado budale dadose 75000 Capljini za 3 boda pa kiksase na svom protiv Goska![]()
Cuj ni manje ni vise nego 75000, pa jesi li ti svjestan covjeece kakve gluposti pises, 3 boda za tolike pare
![]()
joj zemljo progutaj ga molim te
![]()
Odmah se obrisi sa forum, pa vi tuzlaci sve znate vama nema ravnih u ovoj drzavi, 75000fukaratz je napisao/la:ej moj jado ako si neki navijac sigurno si dobar s nekolicinom igraca svog klubaLloriS je napisao/la:Jesi dobar vakofukaratz je napisao/la:ej moj Dado budale dadose 75000 Capljini za 3 boda pa kiksase na svom protiv Goska![]()
Cuj ni manje ni vise nego 75000, pa jesi li ti svjestan covjeece kakve gluposti pises, 3 boda za tolike pare
![]()
joj zemljo progutaj ga molim te
![]()
eh sad fino odes pa popricas s ljudima kao svaki normalan covjek
ja saznao od vaseg igraca prije vas
eto otidji do Urosa, Mirze, Benje pa pitaj koliko je uprava kesirala ako je marku manje od ove cifre ja se odmah brisem s foruma
Rudar je opasna ekipa nekad bila,ne znam kako sada stoje,ali nije nam bilo lako,cak su nas pobjedili prosle sezone na Tusnju.staragarda je napisao/la:de,nemojte se jos i medzusobno svadzat....neka obadvije tekme prodzu u fer i sportskom duhu i naravno
NEKA BOGATIJI POBIJEDI![]()
Svi zaboravljate da smo mi njih pobjedili prošle godine u Kaknju, i to sa igračima koji su imali jedan obrok dnevno, dva ako im se posreći (svi znamo kakvo je stanje tada bilo u klubu). Dobra je bila ta ekipa iz prvog dijela prošle sezone ali mislim da je ova trenutna dosta jača + stanje i atmosfera kakva vlada klubuHerLutwoII je napisao/la:Rudar je opasna ekipa nekad bila,ne znam kako sada stoje,ali nije nam bilo lako,cak su nas pobjedili prosle sezone na Tusnju.staragarda je napisao/la:de,nemojte se jos i medzusobno svadzat....neka obadvije tekme prodzu u fer i sportskom duhu i naravno
NEKA BOGATIJI POBIJEDI![]()
Nemaju sanse za ulazak u PL,imamo dosta zajednickog;rudnici,termoelektrana,zagadjenje bez marke nadoknade od termoelektrane,kosarka u bratskim odnosima......sta jos reci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.