Haris Medunjanin

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

drummer
Kontakt:

Re: Haris Medunjanin

Post Postao/la drummer » 24 mar 2014, 22:00

DonCorleone je napisao/la:
drummer je napisao/la: Ja se za Misimovica nikako ne mogu sloziti,to je igrac koji naprosto mora igrati,ne samo zbog zasluga nego i stvrnog kvaliteta koji i sad posjeduje bez obzira na njegovu nesto slabiju pokretljivost.
U cemu se ne mozes sloziti sa mnom? Misimovic u mojoj postavi ima prednost nad Medunjaninom iz razloga koje si sam naveo.? Dakle racionalna odluka na osnovu kvaliteta pojedinaca.

Moja konstatacija je isla u smjeru da se ne moze igrati bez dva defanzivna vezna ukoliko Misimovic igra, a da pri tome svakako Medunjanin ne bi trebao biti jedan od ta dva defanzivna vezna. Postoji opcija sa Misimovicem i dva def. vezna, ili bez njega sa skroz drugom formacijom i odabirom igraca, a koju ulogu bi Medunjanin trebao zauzeti je pitanje, samo Safet njega definitivno ima u planu kao jednog od def. veznih (!ja ne).

Da skratim, ako Misimovic igra => dva def. vezna "must have", bez Medunjanina.
Safetovo razmisljanje: Misimovic igra => jedan defanzivni vezni => Medunjanin. Dakle ekstremne pogreske Safeta, da ne kazem amaterske.
Ne s tobom,vidim tvoju formciju.Govorio sam da se ne slazem da Medunjanin ima prednost nad Misketom kod Susica,o tome smo raspravljali.Mada ja iskreno ne vjerujem da ima i kod Susica.
Tako je bilo do sad,Medunjanin je imao sigurno mjesto ali sad se pojavio Kolasinac koji je siguran clan prve postave.Znaci za Salihovica nema mjesta na poziciji koju je do sad krpio,konacno se vraca tamo gdje i pripada,u vezni red.
Znaci,stvari su se promijenile u odnosu na kvalifikacije.Misimovic,Salihovic,Medunjanin-neko mora van iz prvih 11.Ja mislim da je to objektivno a cak i kod Susica Medunjanin.

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 24 mar 2014, 22:23

drummer je napisao/la:Haris Medunjanin opet utakmicu protiv Fenera poceo na klupi,vec trecu utakmicu za redom.U igru usao u 46 minuti.
Eto selektoru olaksanog izbora prvih 11,pokazuje se ono sto objektivni navijaci pisu odavno,Medunjanin je za reprezentaciju kakva je nasa najvise solidan rezervni igrac,zamjena za Pjanica i Misimovica.
pa zato i puse 3-0 sada. Medunjanin nije neki trkas ali po meni naj smireni na lopti u repki i najmanje sam vidio da gubi lopti. Protiv Argentina njega i jednog Def.Veznog valjalo bi ko za glavu.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 24 mar 2014, 22:27

Adnan89 je napisao/la:
drummer je napisao/la:Haris Medunjanin opet utakmicu protiv Fenera poceo na klupi,vec trecu utakmicu za redom.U igru usao u 46 minuti.
Eto selektoru olaksanog izbora prvih 11,pokazuje se ono sto objektivni navijaci pisu odavno,Medunjanin je za reprezentaciju kakva je nasa najvise solidan rezervni igrac,zamjena za Pjanica i Misimovica.
pa zato i puse 3-0 sada. Medunjanin nije neki trkas ali po meni naj smireni na lopti u repki i najmanje sam vidio da gubi lopti. Protiv Argentina njega i jednog Def.Veznog valjalo bi ko za glavu.
Druze,jasno mi je da ti je Medo drag ;)
I meni nije mrzak ali jbg

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 mar 2014, 22:29

Jedini igrač koji ne srlja i zna hladne glave stati na loptu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 mar 2014, 23:01

Virtu4l je napisao/la:Ima li i jedan da valja majku mu :lol:
Pa ti si taj koji pljujes trojicu od rijetkih sto valjaju. Znaci Dzeku, Pjanica i Spahica.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 mar 2014, 23:05

Cartman je napisao/la:
Pa ti si taj koji pljujes trojicu od rijetkih sto valjaju. Znaci Dzeku, Pjanica i Spahica.
Džeku i Pjanića? Zamijenio si me sa nekim.
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 24 mar 2014, 23:06

Virtu4l je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Džeku i Pjanića? Zamijenio si me sa nekim.
Ti si medju onima sto tvrde da je Misimovic bolji od Pjanica, sto nema veze s mozgom. Branis Susica nakon Egipta, znaci da si protiv Dzeke. Ne mozes bit za obojicu.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 24 mar 2014, 23:11

To nije pljuvanje, pljuvanje je ono što radim kad je Spahić u pitanju. Što se Džeke tiče, mogu biti za obojicu, naravno, selektor i najbolji igrač, samo lud čovjek se može postaviti na jednu stranu.
Voli te tvoje Sarajevo.

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 24 mar 2014, 23:19

Meni se od Medunjanina jedna stvar ne svidja...ima topovski,precizan udarac a on se ustrucava da je "odapne" sa 20-25 metara...onda mi zivce pokida.. :mrgreen:
Treba malo cesce da puca na gol...onako bez pardona...svi njegovi golovi su evrogolovi...ne znam zasto se ustrucava :?
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

⚜️⚜️⚜️

2025 godina najvecih luzera

6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 24 mar 2014, 23:27

Juventinisimo je napisao/la:Meni se od Medunjanina jedna stvar ne svidja...ima topovski,precizan udarac a on se ustrucava da je "odapne" sa 20-25 metara...onda mi zivce pokida.. :mrgreen:
Treba malo cesce da puca na gol...onako bez pardona...svi njegovi golovi su evrogolovi...ne znam zasto se ustrucava :?
+1 on bas kad opali, opali je. Volio bi da vise puca kao i Hajrovic sto puca, ti igraci imaju prejak sut a to po golu, ostali isto nisu losi ali vecinom ide pored,preko gola ili nije dovoljno jak udarac.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 mar 2014, 00:00

Cartman je napisao/la:
U yebote,pa to znaci da onaj koga ti konstantno pljujes to jest selektor je jos uspjesniji nego sto u stvari i jeste.Jer samo sa tri igraca koji kako ti kazes valjaju uspjeti od prvog do zadnjeg kola da budes prvi u kvalifikacijama to ni trener M.U nebi uspio.Taman izmedju sebe igrali. :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 mar 2014, 00:10

:lol: :lol: brutalna istina by harishp :mrgreen:
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 25 mar 2014, 07:45

harishp je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
U yebote,pa to znaci da onaj koga ti konstantno pljujes to jest selektor je jos uspjesniji nego sto u stvari i jeste.Jer samo sa tri igraca koji kako ti kazes valjaju uspjeti od prvog do zadnjeg kola da budes prvi u kvalifikacijama to ni trener M.U nebi uspio.Taman izmedju sebe igrali. :mrgreen:
Protivnici su nam imali jos manje igraca sto valjaju.

Nisam rekao da imamo samo tri igraca, nego da su rijetki. Imamo mi 7-8 vrlo dobrih igraca. Sasvim dovoljno da se prosetamo onakvom grupom. Za nesto vise na SP je potreban pravi trener.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 25 mar 2014, 08:37

[youtube][/youtube]

8-)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 mar 2014, 10:03

Cartman je napisao/la:
Nisam rekao da imamo samo tri igraca, nego da su rijetki. Imamo mi 7-8 vrlo dobrih igraca. Sasvim dovoljno da se prosetamo onakvom grupom. Za nesto vise na SP je potreban pravi trener.
Upravo tako. Imamo 7-8 igraca da valjaju. I jedno 4-5 solidnih da popune rupe. Potrebna su nam jos 2-3 na deficitarnim pozicijama i nazalost malo srece na svjetskom. Jako pozeljno bi bilo da se Osim pozove na svjetsko u kojoj god funkciji. Jer jedan njegov savjet vrijedi najmanje kao Safetova tri. Ne slazem se da Safet nema nikakve zasluge za prolaz dalje. Ali on nije bio odlucujuci faktor za prolaz na svjetsko.

A poslje svjetskog treba vidjeti. A o produzenju je prica za malu djecu. Sve strane i jedna i druga cekaju rasplet svjetskog. Tako da Safet ako je pametan, korigovat ce do tada nase nedostatke.

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 25 mar 2014, 13:28

pokazuje se tacnom ono sto smo pisali prethodne 3-4 stranice kao i ono sto se vidjelo protiv Egipta Medunjanin gubi formu,postao je sporiji i tromiji..U proslim kvalifikacijama bio je jedan od vaznijih igraca,mislim da u skorije vrijeme Prcic moze se nadati njegovom mjestu..

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 25 mar 2014, 13:56

zgembo89 je napisao/la:pokazuje se tacnom ono sto smo pisali prethodne 3-4 stranice kao i ono sto se vidjelo protiv Egipta Medunjanin gubi formu,postao je sporiji i tromiji..U proslim kvalifikacijama bio je jedan od vaznijih igraca,mislim da u skorije vrijeme Prcic moze se nadati njegovom mjestu..
Moze li Prcic pokrit I poziciju zadnjeg veznog. Jer u utakmici protiv Argentine Pape krece vjerovatno sa Salihovicem i Medunjaninom na zadnjem veznom ( bar 90% ). Prcic je konkurencija Tinu Susicu a ne Medunjaninu. Ali kako stvari stoje Prcic ce dobiti priliku tek za sljedece kvalifikacije, ako se pisno izvini selektoru.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 apr 2014, 21:28

Gol Medunjanina

Voli te tvoje Sarajevo.

džakailibu
Kontakt:

Post Postao/la džakailibu » 04 apr 2014, 22:07

cekaj, je li ovo onaj sto ne zna igrati lopte, sto je prespor i usporava svaki napad ovog svog spora i kojeg trener ne zeli vidjeti u svom klubu?
strašno me stomak boli! može li od jukana "mene nosi mutna rijeka"!!!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 04 apr 2014, 22:14

Dobar Medo..
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Google Adsense [Bot] i 21 gost.