lumani je napisao/la:Ako je Gobert prvi igrac Utah,onda je i Ben Wallace bio kod Detroita...
pa sad,kad su bili prvaci ben je bio u drugoj petorci lige,ostali igraci detroita nisu bili u tim petorkama
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
lumani je napisao/la:Ako je Gobert prvi igrac Utah,onda je i Ben Wallace bio kod Detroita...
Nauditi?RollsRoyce je napisao/la:
Bojis se da ce ti "balo" nauditi ? Ti si stvarno kontradiktorna osoba. Idi zivota ti, opra me zivog.
alemsa je napisao/la:-
ali zato su RIP i Billups pokidali u finalnoj seriji protiv Lakersafilip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:Ako je Gobert prvi igrac Utah,onda je i Ben Wallace bio kod Detroita...
pa sad,kad su bili prvaci ben je bio u drugoj petorci lige,ostali igraci detroita nisu bili u tim petorkama
koga to nije o neal u najboljim godinama natrpavao,plus je 10 cm visi od benabranimir85 je napisao/la:ali zato su RIP i Billups pokidali u finalnoj seriji protiv Lakersafilip13 je napisao/la:lumani je napisao/la:Ako je Gobert prvi igrac Utah,onda je i Ben Wallace bio kod Detroita...
a koliko me sjećanje služi ONeal ga je natrpavao u seriji.
branimir85 je napisao/la:pa tu ti je i odgovor,koliko god Ben bio sjajan obrambeni igrač ipak bez sjajnog Billups i Rip -a oni ne bi vidjeli naslova,iako njihova čitava prva petorka je baš savršeno posložena bila-sjajno su se nadopunjavali.
a to što je izabran u drugu petorku znači da je imao odličnu sezonu defanzivno:mrgreen:
Prije 7 dana je bio 5. ponavljas se sa tim forama, napisi nesto konstruktivno.Epidaurus je napisao/la:Nije ni cudo sto je ovom liku ovo vec jedno 10. profil na forumu
Baš su se napatili GSW i HOU do finala Zapada. Gubili po jednu utakmicu u seriji.Barbarossa je napisao/la:Ovo je bolno nepravedno da se pravo finale opet igra na zapadu.
Dok LeBron drka qrac po istoku i dolazi odmoran poslije medjusobnog klanja timova u suprotnoj konferenciji.
Ali ni ti nije dovoljno...
da ,ali je razlika u tome što će njihov susret otići u 7 ,a Cavsi će dobiti u 5 i imati sedmicu odmora prije prve utakmice finala, nešto kao 2016.TheChief je napisao/la: Baš su se napatili GSW i HOU do finala Zapada. Gubili po jednu utakmicu u seriji.![]()
![]()
Barbarossa je napisao/la:da ,ali je razlika u tome što će njihov susret otići u 7 ,a Cavsi će dobiti u 5 i imati sedmicu odmora prije prve utakmice finala, nešto kao 2016.TheChief je napisao/la: Baš su se napatili GSW i HOU do finala Zapada. Gubili po jednu utakmicu u seriji.![]()
![]()
dečko u kome stadiju demencije si ti meni još nije jasnomemija38 je napisao/la:
Kakav strucnjak u pm.
Vidjet ces kad zakoracis u tridesete, "decko".Barbarossa je napisao/la:dečko u kome stadiju demencije si ti meni još nije jasnomemija38 je napisao/la:
Kakav strucnjak u pm.
dobro matorimemija38 je napisao/la: Vidjet ces kad zakoracis u tridesete, "decko".![]()
Espn kaze Eric filipe...filip13 je napisao/la:
nije eric nego evan
Inspect element radi čudamemija38 je napisao/la:Espn kaze Eric filipe...filip13 je napisao/la:
nije eric nego evana valjda oni znaju bolje od tebe i od mene.
![]()
https://prnt.sc/jftvnj
memija38 je napisao/la:Espn kaze Eric filipe...filip13 je napisao/la:
nije eric nego evana valjda oni znaju bolje od tebe i od mene.
![]()
https://prnt.sc/jftvnj
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.