Ćiro Blažević
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Ćiro Blažević
ovo sa cirom je ko u onom filmu sa billom murray-om "beskrajni dan", kad se svako jutro probudi a isti dan.
lik ima 100 godina, a ponasao se ko da ima 10, samo svaljuje krivicu na drugog, "nisam ja, on je", i brani slicne sebi (lopove) Muniba i ekipu.Mirza_Hordas je napisao/la:edotm87 je napisao/la:hvala Bogu, ajmo zakljucavaj temu, koga li ce proglasiti krivim za ostavku, mozda Dzeku...![]()
![]()
džeko ili navijači
BRAVE HEART 1979-2005
Sad možete slavit rušit savez,i eto Bajram vam!
Možda najpametnije ustupio mijesto nekom drugom
Možda najpametnije ustupio mijesto nekom drugom

Fi hajati.
GO Bosno.
GO Bosno.
- Ponos Torina
- Kontakt:
harishp je napisao/la:Cozmin Contra pa tom je dajdzinca iz Semizovca u tvom komsiluku ebo ga tiPonos Torina je napisao/la:Harise reci cu ti Igraci su zreliji,po meni ciro nije tu mnogo uradio..
Sliskovic kad je vodio repku igraci su slusali Barbareza jer da su sliskovica slusali boga pitaj gdje bi zavrsili..
Ja zahvaljujem igracima ciri enmam sta zahvaliti!
Ti si uvjek kontras pravi
Kao da ti je onaj igrac Kontra sta u rodu![]()
![]()
![]()
Nema tu kontre nikakve,nego nevolim rasprdjavanje bez graha,kontas :ugeek:
Po tvom znaci ipak su nasi su igraci nezreli.
U Sloveniji onda opet po tvom sve zeleno ali bolje pucaju nego zrela lubenica i to vec tri puta
Grijesis nisam u semizovcu u centru sam blizu stadiona plavih....
A nasi igraci nisu skroz sazreli neki jesu neki nisu ali doci ce to na svoje nadam se....
Slovence necu da komentarisem oni su vec bili na prvenstvima tako da.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Napokon!
Mislim da bi tema trebala biti brisana
DELETE!
Mislim da bi tema trebala biti brisana

-
- Kontakt:
IVICA GRLIC ponovo strijelac u pobjedi Duisburga ..
Vratite nam IVU u Repku ..
Vratite nam IVU u Repku ..

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
169 stranica ispisanih, što je dosta dosta jenime_tm87 je napisao/la:Napokon!
Mislim da bi tema trebala biti brisanaDELETE!

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
hahahedotm87 je napisao/la:11.12, dan oslobodjena BiH fudbala...

Sad ozbljnjo DELETE!

Neka, treba ovo ostavit, da buduce generacije znaju sta je se desavalo pa da se nikad ne ponovinime_tm87 je napisao/la:hahahedotm87 je napisao/la:11.12, dan oslobodjena BiH fudbala...![]()
Sad ozbljnjo DELETE!

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
MIROSLAV BLAŽEVIĆ više nije izbornik BiH! Ćiro je svoju odluku podnio u pismenom obliku NFS/BIH uoči subotnje sjednice na kojoj se trebalo odlučivati o njegovom ostanku. To se, sada je valjda sigurno, neće dogoditi. Ćiro je preduhitrio nogometnu vladu i kuvertirao ostavku.
"Točno je, Blažević je podnio ostavku na mjesto izbornika. Prije pola sata me o tome obavijestio generalni tajnik Munib Ušanović. Savez će se o ovom očitovati sutra, nakon sjednice Izvršnog odbora", rekao je za SportSport.ba Sulejman Čolaković, predsjednik saveza.
Time se spušteni zastori na predstavu folklora koja je poslovično pratila jednu od najzanimljivijih etapa u karijeri Ćire Blaževića. Otkako je pod zastavom misije ujedinjenja naroda Bosne i Hercegovine krenuo u podvig SP 2010, Ćiro je uvijek imao jaku opoziciju. No, imao je i mnogo suradnika, koji bi se nakon njegovog odlaska i sami mogli povući iz Saveza, na radost navijača BiH reprezentacije.
Postavlja se pitanje je li Ćirin odlazak neočekivan, s obzirom da kineski Shanghai Shenehanu maše s milijun eura, a na laku zaradu oca je nagovarao i Blažević junior, sve agilniji nogometni menadžer. No, ipak, više smo puta tijekom njegovog mandata u BiH, a posebice otkako je zagustilo nakon poraza od Portugala, vidjeli da se starom liscu ovaj put nikuda ne ide.
Iako kritičari u BiH kojih je sve više, Ćirinu ostavku automatizmom vežu od miris novčanica, korektno navode i kako je trener svih trenera odlučio otići uvidjevši da nema potporu svih članova Izvršnog odbora.
"Točno je, Blažević je podnio ostavku na mjesto izbornika. Prije pola sata me o tome obavijestio generalni tajnik Munib Ušanović. Savez će se o ovom očitovati sutra, nakon sjednice Izvršnog odbora", rekao je za SportSport.ba Sulejman Čolaković, predsjednik saveza.
Time se spušteni zastori na predstavu folklora koja je poslovično pratila jednu od najzanimljivijih etapa u karijeri Ćire Blaževića. Otkako je pod zastavom misije ujedinjenja naroda Bosne i Hercegovine krenuo u podvig SP 2010, Ćiro je uvijek imao jaku opoziciju. No, imao je i mnogo suradnika, koji bi se nakon njegovog odlaska i sami mogli povući iz Saveza, na radost navijača BiH reprezentacije.
Postavlja se pitanje je li Ćirin odlazak neočekivan, s obzirom da kineski Shanghai Shenehanu maše s milijun eura, a na laku zaradu oca je nagovarao i Blažević junior, sve agilniji nogometni menadžer. No, ipak, više smo puta tijekom njegovog mandata u BiH, a posebice otkako je zagustilo nakon poraza od Portugala, vidjeli da se starom liscu ovaj put nikuda ne ide.
Iako kritičari u BiH kojih je sve više, Ćirinu ostavku automatizmom vežu od miris novčanica, korektno navode i kako je trener svih trenera odlučio otići uvidjevši da nema potporu svih članova Izvršnog odbora.
SAVEZZZZZZ NAPOOOOLJEEEEE!!!!!!!!!!MElloo je napisao/la:MIROSLAV BLAŽEVIĆ više nije izbornik BiH! Ćiro je svoju odluku podnio u pismenom obliku NFS/BIH uoči subotnje sjednice na kojoj se trebalo odlučivati o njegovom ostanku. To se, sada je valjda sigurno, neće dogoditi. Ćiro je preduhitrio nogometnu vladu i kuvertirao ostavku.
''Dje ,kuda jesili ti iz uprave za zaposljavanja :roll:Ili mozda iz organizacije kako od have zivitinime_tm87 je napisao/la:SAVEZZZZZZ NAPOOOOLJEEEEE!!!!!!!!!!MElloo je napisao/la:MIROSLAV BLAŽEVIĆ više nije izbornik BiH! Ćiro je svoju odluku podnio u pismenom obliku NFS/BIH uoči subotnje sjednice na kojoj se trebalo odlučivati o njegovom ostanku. To se, sada je valjda sigurno, neće dogoditi. Ćiro je preduhitrio nogometnu vladu i kuvertirao ostavku.

Zadnja izmjena: harishp, dana/u 11 dec 2009, 20:23, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
tako zbore oni iz --- SPAM ---

- rob do bagro
- Kontakt:
Bog ti pomogao Tulic 

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
rob do bagro je napisao/la:Sayonara Ciruliru![]()

R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
Imao sam pozitivno misljenje o njemu, malo me je razocarao al zivot ide dalje, ovo je jedinstvena sansa da se ovi lopovi smaknu i da sa novim selektorom krenemo na Euro 2012 aBd
:ugeek: 

mB!
Hocemo li Janjosa za selektora.Njemu svaka cast ali jadnik na presicama k'o da je sad maloprije sa Zuci sisaoMirza_Hordas je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:Sayonara Ciruliru![]()
![]()
![]()
![]()

Sav isprepadan.

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
harishp je napisao/la:Hocemo li Janjosa za selektora.Njemu svaka cast ali jadnik na presicama k'o da je sad maloprije sa Zuci sisaoMirza_Hordas je napisao/la:rob do bagro je napisao/la:Sayonara Ciruliru![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sav isprepadan.

BRAVE HEART 1979-2005
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.