Ja sam kupio onaj balkanyium vrag, al' ne pise u pregledu programa da ima tekma danas.

pa evo baš pogledah stranicu rk bosna...NE RADIII...hamo_pipa je napisao/la:E na kojem je programu to finale?
Ja sam kupio onaj balkanyium vrag, al' ne pise u pregledu programa da ima tekma danas.
Ja mislim da je RK BOSNA pobjedila 6 razlike tako sam cuo ali nemoj me uzeti za ozbiljno...marken je napisao/la:Kako je zavrsena utakmica ?
Strauss je napisao/la:http://www.sportsport.ba/rukomet/izvidj ... -ali/57349
Tako je. Stvarno sramota, pa dokle više ovo ide?tanzla je napisao/la:Ako je istina ovo da je jedan od sudija uposlenik firme predsjednika Izvidjaca, onda je to defacto sramota. Sukob interesa, covjek odradio za sefa.
Znam pravila cak sam se i vise godina bavio tim sportom... Protiv Borca je bilo sudjenje katastrofalno a mislim da sami podatci i bez gledanja utakmice objasnjavaju koliko je bilo fer i koretno,Bosnu protiv Izvidjaca nisam mogao da gledam,kao ni sad Borac,ali finale se mora pogledatiIker C je napisao/la:Problem je rukometu što većina "običnih ljudi" ne zna pravila rukometa. Evo ovaj Srdjan se buni a on siguran sam veze nema sa pravilima. Ja sam slušao prijenos iz Banjaluke kada je Bosna pobijedila Borca, ni komentator a ni Unčanin koji je bio sukomentator nisu imali primjedbe na suđenje. Ja neću da komentarišem današnju tekmu jer nisam gledao. Nadam se da je neko gledao tekmu pa da nam malo opiše bolje šta je bilo. Ja sam siguran da ovi sa SportSport nisu bili na tekmi.
e jadni smo mi !!! izbrukali smo se pred evropom opet!! pa šta mislite da neče o tom pisati se u evropskim novinama.....BRUKAAAA-Jadno i bjedno..koliko znam irfana..sposoban je pokupiti ekipu i nazad u sarajevoSrdjan_BL je napisao/la:Znam pravila cak sam se i vise godina bavio tim sportom... Protiv Borca je bilo sudjenje katastrofalno a mislim da sami podatci i bez gledanja utakmice objasnjavaju koliko je bilo fer i koretno,Bosnu protiv Izvidjaca nisam mogao da gledam,kao ni sad Borac,ali finale se mora pogledatiIker C je napisao/la:Problem je rukometu što većina "običnih ljudi" ne zna pravila rukometa. Evo ovaj Srdjan se buni a on siguran sam veze nema sa pravilima. Ja sam slušao prijenos iz Banjaluke kada je Bosna pobijedila Borca, ni komentator a ni Unčanin koji je bio sukomentator nisu imali primjedbe na suđenje. Ja neću da komentarišem današnju tekmu jer nisam gledao. Nadam se da je neko gledao tekmu pa da nam malo opiše bolje šta je bilo. Ja sam siguran da ovi sa SportSport nisu bili na tekmi.
griješiš. naš novinar je u Banjaluci. ipak je završnica kupa u rukometu, a sprema se i derbi PLBiH. sportski vikend u Banjaluci koji sebi ozbiljan medij ne smije dozvoliti da propusti.Iker C je napisao/la:Problem je rukometu što većina "običnih ljudi" ne zna pravila rukometa. Evo ovaj Srdjan se buni a on siguran sam veze nema sa pravilima. Ja sam slušao prijenos iz Banjaluke kada je Bosna pobijedila Borca, ni komentator a ni Unčanin koji je bio sukomentator nisu imali primjedbe na suđenje. Ja neću da komentarišem današnju tekmu jer nisam gledao. Nadam se da je neko gledao tekmu pa da nam malo opiše bolje šta je bilo. Ja sam siguran da ovi sa SportSport nisu bili na tekmi.
SrdjanBL je napisao/la:Jeli lijepo kada vas sudije pokradu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.