LudLo 2 je napisao/la:Jel mi mozen eko pronaci gdje da pratim neki Stabek od 18h pocinje ,hvala znaci samo rezon mi treba
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
NEKOM PAROLA,NEKOM UDARNI TRANS ;)
Ja sam Branko Kockica a ovo je sportsport.ba forum
<< F.C. Liverpool >>
Poslije prosle tekme zakleo se da City nece viise niakd na moj tiket i opet ga odigram i naravno evo gledam patnja ziva jbt,igraju protiv drugoligasa i onaj kloc stavi Vieru,De jonga i Tourea zajedno 

Moze pomoc, naime, odigrao sam danas neki ludi sistem i stavio Delica na tiket, medjutim on se racuna kao kvota 1... a sistem mi je bio 8/14. e sad jel mi se taj par racuna kao pogodjen pa sad moram pogoditi jos 7 od ovih 13, ili moram jos osam pogoditi pored ovog meca beck-delic? 

LudLo 2 je napisao/la:LudLo 2 je napisao/la:Jel mi mozen eko pronaci gdje da pratim neki Stabek od 18h pocinje ,hvala znaci samo rezon mi treba
To ti je prijateljska utakmica. Stabaek gubi 1:0 od Fredrikstadta.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
imali neko da je odigro onu dojavu talijanska 4-ta liga neapolis mugnano-isola liri 2 kuota je bila 7.50e. prolaz bio dobila isola liri 0-1 ja sam je odigro ali sam okino na lecce-bologna 0-1 ja odogro x

- VolimLiverpool
- Kontakt:
To ti se smatra kao ofulan par.wizard90 je napisao/la:Moze pomoc, naime, odigrao sam danas neki ludi sistem i stavio Delica na tiket, medjutim on se racuna kao kvota 1... a sistem mi je bio 8/14. e sad jel mi se taj par racuna kao pogodjen pa sad moram pogoditi jos 7 od ovih 13, ili moram jos osam pogoditi pored ovog meca beck-delic?
A jbt,komšija mi,odnosno rođak dobi 6.200KM

Uplatio 10KM,igrao 13 parova,čekao danas još Cottbus koji je dobio 2:0,i Feeyenoord koji je u 89.minute zabio za 2:1.Bio on u WC-u,ja skoči,evo ga rekoh,kaže on ne budalaši sad ću te zadaviti...Hahaha!Kad stvarno...i dao mi cenera.Jučer pogodio Hajduk,Dinamo,Bayern,Boavistu,Miami hendikep i još neke.Mislio sam da smo svi ravni sa kladionicom,ali fakat on je u plusu debelom,dobio je 9.200KM možda prije godinu,poslije toga 2-3 puta po 3-4 hiljade,nebrojeno puta po hiljadu.Sad nije bio dobio 6-7 mjeseci i ubode eto....Fakat nevjerovatno sretan.Ima 34 godine i još nije oženjen.Kaže,sad će sebi kupit' ženu.

Ja sam na glavnom tiketu odigrao Feyenoord 1 1.45,Jablonec daje gol 1.15 (a dao 7

Imam još nešto Indian Wellsa,tek marka uplata...
Fakat se nevjerovatno namješta,Šafausen,Ajax,Galata...
You'll never walk alone.
....Lille....volimliverpool je napisao/la:
Fakat se nevjerovatno namješta,Šafausen,Ajax,Galata...

Danas izgleda zamka ovaj Lill,nema hajra od njih ne mogu ga dat da se igra jos 3 sata 

Svi smo mi sitne ribe i hranimo kladionice, a dio tih para koje mi bacamo dobijaju "veće ribe".
To je oduvijek tako. Ja danas pet puta otišao do kladionice, padne, trčim na popravni. Ma zajebi više...
To je oduvijek tako. Ja danas pet puta otišao do kladionice, padne, trčim na popravni. Ma zajebi više...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
J.EBEM ti bordo da ti j.ebem ,pa 200 kermi ,eiiii ne mozes dobiti nema sanse,pa **** monako ,aaaaaaa mrtve im posadim

<< F.C. Zeljeznicar >>
<< F.C. Liverpool >>
<< F.C. Liverpool >>
Evoo Lilla zabi ga Hazard,valjda ce ovaj sugavi City neki gol da zabije jbt 

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nije tacno.. Imas jedan pogodjen, samo ti se sada dobitak smanjuje.. Moras pogoditi jos 7 od 13 preostalih...volimliverpool je napisao/la:wizard90 je napisao/la:Moze pomoc, naime, odigrao sam danas neki ludi sistem i stavio Delica na tiket, medjutim on se racuna kao kvota 1... a sistem mi je bio 8/14. e sad jel mi se taj par racuna kao pogodjen pa sad moram pogoditi jos 7 od ovih 13, ili moram jos osam pogoditi pored ovog meca beck-delic?To ti se smatra kao ofulan par.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Ok, hvalaBaja_Zvjerka je napisao/la:Nije tacno.. Imas jedan pogodjen, samo ti se sada dobitak smanjuje.. Moras pogoditi jos 7 od 13 preostalih...volimliverpool je napisao/la:wizard90 je napisao/la:Moze pomoc, naime, odigrao sam danas neki ludi sistem i stavio Delica na tiket, medjutim on se racuna kao kvota 1... a sistem mi je bio 8/14. e sad jel mi se taj par racuna kao pogodjen pa sad moram pogoditi jos 7 od ovih 13, ili moram jos osam pogoditi pored ovog meca beck-delic?To ti se smatra kao ofulan par.

Ajde da city zabije jedan gol ...
Sa ovakvim Tevezom tesko 

- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
majku li im bogatasku, kupe svakog kog pozele i opet yebenom readingu ne mogu dati gol u prvom poluvremenu, koja go.vna yebo ih onaj ko ih je napravio, ne docekali sutrasnji dan svi osim edina 
edit prozva ih ja, al dzaba kad nisu u prvom dali

edit prozva ih ja, al dzaba kad nisu u prvom dali

Za zivot cijeli!
Ja ludog dana zabi ga Richards sad se saltam na onaj Villareal koji kolko vidim ima dosta problema
ko moze neka odigra na manji ulog urugvajska 1.liga
River pl.-Danubio over 5,5 navodno mec treba ici preko 5 golova...
edit.u wiliamsu ima 5+ kvota 4,2 a vrijedi probati i 7+ 17 kvota
River pl.-Danubio over 5,5 navodno mec treba ici preko 5 golova...
edit.u wiliamsu ima 5+ kvota 4,2 a vrijedi probati i 7+ 17 kvota
Još
Villarreal
Napoli
Barca
da pobjede
Villarreal
Napoli
Barca
da pobjede

Šta mislite PSG - Montpellier 1 ?? 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.