FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

zlaya_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la zlaya_tm87 » 24 maj 2010, 20:41

demir44 je napisao/la:
ST-57 Ciciban je napisao/la:Ja sam trener bez ugovora - otkriva Osim.

Ovo pise u danasnjem clanku novina San.
Hahahahah,to je isti onaj izvor informacija koji je pisao kako Dialiba tri dana nije jeo dok je prolijetao kroz torpedovu odbranu ko hitna :mrgreen:
Zamisli kako bi tek letio da je jeo :mrgreen:

Meni se ne svidja ovo sto pojedini novinari forsiraju vijesti tipa Osim nema ugovora, ili Osim ide u Vojvodinu itd. Kao da neko namjerno zeli da sve pozitivno sto se napravilo u ovoj sezoni padne u vodu. :roll: Evo me haman zvucim ko pitar sa teorijom zavjere. :D U svakom slucaju ja sam uvjeren da ce Brko ostati i da su ovi rezultati tek uvertira za ono sto treba da dodje 8-)

SLAVICEMO TVOJE IME!
Jer si jedan jedini, jer si nepobjedivi!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 maj 2010, 20:44

Hamo je napisao/la:Imamo kvalitet, koji nam niko ne može osporiti. Liga prvaka za sve nas je veliki izazov. Istina je, da su utakmice u Ligi prvaka mnogo drugačije od ovih u Premijer ligi, ali ja sdam uvjeren da možemo mnogo, pogotovo ako se pojačamo sa dva-tri kvalitetna igrača. Siguran sam da šef vrlo dobro zna šta nam treba i da ćemo u narednoj sezoni biti još mnogo bolji", zaključio je Bekrić.JELI ON OVO PLANIRA OSTATI U ŽELjI :?:
heh ako se ne pojačamo teško nama.U PLBiH nas je spašavala dobra fizička sprema.gdje su protivnici padali od umora.dok ćemo u europi naiči na jednako fizički pripremljenje ekipe,možda čak i bolje.i tu će onda doć do izražaja kvalitet
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 24 maj 2010, 20:48

nedaTM87 je napisao/la:
demir44 je napisao/la:
ST-57 Ciciban je napisao/la:Ja sam trener bez ugovora - otkriva Osim.

Ovo pise u danasnjem clanku novina San.
Hahahahah,to je isti onaj izvor informacija koji je pisao kako Dialiba tri dana nije jeo dok je prolijetao kroz torpedovu odbranu ko hitna :mrgreen:
ovo je istina!!
Sta je istina,da Dialiba nije jeo dok je igro u Zelji...Pa dobro jest bio mrsav vidilo se na njemu,al eno kako je otisao u Belgiju,sve vise lici na Ailtona... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rotor Volgograd...

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 24 maj 2010, 20:49

Nije mi jasno samo zasto se toliko zamarate tom evropom, trebate da uzivate u ovim momentima slave. Ne ostavaja se svaki dan titula.
Meni nebi bilo krivo da odma ispadnemo iz te famozne evrope. Vazno je predstavit drzavu i ne obrukat je, u sto sam siguran da se nece desiti. Naravno treba docekati raj zdrijeb i onda raspravljat... :mrgreen: :mrgreen:
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 24 maj 2010, 20:51

TMovac je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Imamo kvalitet, koji nam niko ne može osporiti. Liga prvaka za sve nas je veliki izazov. Istina je, da su utakmice u Ligi prvaka mnogo drugačije od ovih u Premijer ligi, ali ja sdam uvjeren da možemo mnogo, pogotovo ako se pojačamo sa dva-tri kvalitetna igrača. Siguran sam da šef vrlo dobro zna šta nam treba i da ćemo u narednoj sezoni biti još mnogo bolji", zaključio je Bekrić.JELI ON OVO PLANIRA OSTATI U ŽELjI :?:
heh ako se ne pojačamo teško nama.U PLBiH nas je spašavala dobra fizička sprema.gdje su protivnici padali od umora.dok ćemo u europi naiči na jednako fizički pripremljenje ekipe,možda čak i bolje.i tu će onda doć do izražaja kvalitet
Za to buraz ne brigaj,zna Osim sta treba da radi.Nama je najbitnije da nam se igracki kadar ne ospe,barem ne previse,da ne bude ozlijeda,eventualno nekih svadja,ako neko dodje od pravih pojacanja,dobro je,ako ne i ovo je sasvim OK ekipa....
Rotor Volgograd...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 maj 2010, 20:52

LFC_LAVOV je napisao/la:Nije mi jasno samo zasto se toliko zamarate tom evropom, trebate da uzivate u ovim momentima slave. Ne ostavaja se svaki dan titula.
Meni nebi bilo krivo da odma ispadnemo iz te famozne evrope. Vazno je predstavit drzavu i ne obrukat je, u sto sam siguran da se nece desiti. Naravno treba docekati raj zdrijeb i onda raspravljat... :mrgreen: :mrgreen:
Ni meni nebi bilo krivo.ali bih volio da prođemo bar 1 pretkolo.i da time osiguramo bar 6 euro tekmi
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 24 maj 2010, 20:53

Da i ja kazem nesto o ovoj sjajnoj sezoni :mrgreen: konacno je trofej dosao gdje treba i jos uvijek se utisci nisu slegli.Odigrali smo fantasticno drugi dio sezone i pokazali najvise u Pl.Za kupom ostaje zal,ali to nam moze biti opomena pred evropu jer ce sve ekipe biti i jace od Borca kojeg nismo mogli pobjediti.Za evropu nam je potrebno minimalno tri super kvalitetna igraca bez odlazaka nasi najbolji igraca,a sigurno ce neki dobiti zahvalnice od Amara.Gledam ove timove koje mozemo dobiti i sigurno ce nam trebati srece u zdrijebu da bi prosli.Ne dao Bog da dobijemo:Salzburg ili susjedne ekipe.Ne kazem da se ne mozemo njima suprostaviti,ali budimo realni...jos da napomenem da je veceras na TVSA reportaza s Grbavice pa eto nemojte zaboravit :mrgreen: :D

Sampione,sampione ole,ole....!
AMAR OSIM!

Kleo
Kontakt:

Post Postao/la Kleo » 24 maj 2010, 20:56

I KADA NE BUDES PRVI TI
I KADA SE CUJU ZVIZDUCI
I TADA CU MILANE ZNAJ
DA TE VOLIM JA!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 24 maj 2010, 21:02

Smarate bezveze...

Šampione :mrgreen:

– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

kalimero
Kontakt:

Post Postao/la kalimero » 24 maj 2010, 21:04

Radošević: Volio bih ostati u Želji

Piše: A. Beganović
Ponedjeljak, 24.05.10. 20:55.

Početkom zimskih priprema iz Hajduka je u redove Željezničara na šestomjesečnu pozajmicu došao golman Božidar Radošević.
VEZANE VIJESTI
Više vijesti iz PL BiH:
Istina, u proljetnom dijelu sezone branio je samo u susretu sa Čelikom, no tada se vidjelo da se radi o dobrom golmanu koji u svakom momentu može zamijeniti kapitena Ibrahima Šehića.

"Nisam se mnogo dvoumio kada sam dobio ponudu iz Željezničara i evo, na kraju se ispostavilo da sam napravio dobar potez. Ovo je prva titula u mojoj kratkoj karijeri, a nadam se da će istih biti još mnogo", rekao je za SportSport.ba Božidar Radošević i dodao:

"Presretan sam nakon svega. Odigrali smo sjajno drugio dio sezone i mislim da smo zasluženo osvojili titulu. Sretan sam i što smo obradovali veliku armiju naših navijača i doista nikad neću zaboraviti vrijeme provedeno u Željezničaru."

Rezervni golman momčadi s Grbavice pohvalio je i navijače Željezničara.

"Ovo što su nama priređivali naši navijači u proljetnom dijelu sezone je fenomenalno. Mogu danima pričati o tome. Doista nisam vjerovao da se klub može toliko voliti. Mislim da su "Manijaci" i "Torcida" dvije najbolje navijačke skupine na prostorima bivše Jugoslavije", istakao je Radošević, te se osvrnuo na svoju budućnost.

"Meni ističe šestomjesečna posudba. Ovdje sam, iako nisam puno branio, doživio najljepše trenutke u svojoj karijeri. Razgovart ću sa Amarom Osimom i vidjeću kakvi su njegovi planovi. Iskreno, volio bih ostati u Željezničaru", zaključio je Radošević.

Taman sam htio da napisem da pocnemo trazit drugog golmana misleci da Radosevic nije zadovoljan minutazom,a realno perspektivan je kad on izjavljuje da je odusevljen Manijacima i svim ostalim stvarima.To je jos jedan dokaz o poboljsanju situacije ove sezone igraci koji su igrali 90 min. zele da ostanu :)
AMAR OSIM!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 24 maj 2010, 21:06

Ja bi iskreno volio da Radosevic ostane, on je super zamjena za Sehica koji ce ako ne na ovo ljeto onda najvjerovatnije otic iduce godine iz kluba. A Radosevic bi ga super zamjenio. Nadam se da ce branit provi Leotara. :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

defender
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la defender » 24 maj 2010, 21:07

prilog Radija Slobodna Evropa/TV Libertya

http://www.slobodnaevropa.org/video/7789.html

sry ako je vec bilo

partibrejker1921
Kontakt:

Post Postao/la partibrejker1921 » 24 maj 2010, 21:26

Uskoro na službenom site-u detaljan pregled kvalifikacijskog sistema ovogodišnje LP.

bekrija1990

Post Postao/la bekrija1990 » 24 maj 2010, 21:33

Jao, Jao, šta je ovo :D atmosfera i slike 8-) fantastično.

http://www.manijaci.ba/component/conten ... iar-laktai
ŽELJO ZA ŽIVOT CIJELI

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 24 maj 2010, 21:34

Hrvatski prvak dobio trenera
Velimir Zajec novi trener Dinama

Piše: A. Beganović
Ponedjeljak, 24.05.10. 21:25.

Velimir Zajec novi je trener zagrebačkog Dinama. Ovu vijest potvrdili su i čelni ljudi fudbalskog prvaka Hrvatske.
Prema pisanju hrvatskih medija Zajec će godišnje zarađivati 250.000 eura, a službeno predstavljanje biće sutra u 12 sati.

Velimir Zajec u dosadašnjoj trenerskoj karijeri već je vodio Dinamo, a pored zagrebačkog kluba trenirao je Panathinaikos i Portsmouth.

eto da se rijesimo jedne suplje....

amar u dinamo NECEEEEE!!!!!!!!!1
Por que ? Por que somos los mejores...

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 maj 2010, 21:42

Baja_Zvjerka je napisao/la:Vrati Zeljovca, a banuj ovog The_......._1987.. nigdje veze, ovaj je vrijedjao..
i on odmara.
a pauza za one koji misle da su iznad pravila je neminovna.

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 24 maj 2010, 21:44

PONOS GRADA TO SMO MI " SARAJEVSKI MANGUPI "

pink.panter
Kontakt:

Post Postao/la pink.panter » 24 maj 2010, 21:58

Raja da li znate nesto o Zebi vrti se u zadnje vrijeme po Grbavici
"U stećcima je tajna Bosne"...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 24 maj 2010, 22:02

pink.panter je napisao/la:Raja da li znate nesto o Zebi vrti se u zadnje vrijeme po Grbavici
trenirao je sa ekipom kao i džeko ali fakat ne znam zasto je dosao sobzirom na cinjenicu da je ruska liga tek pocela :?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

pink.panter
Kontakt:

Post Postao/la pink.panter » 24 maj 2010, 22:11

Ma nije ni meni,vidio sam ga i protiv Olimpika mozda ne igra kod rusa
"U stećcima je tajna Bosne"...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin i 54 gosta.