MA konto' sam u prodaji u Mostaru,nigdje ga nema :Sdon_burza je napisao/la:Neznam za tebe al mi cekamo FIFA manager 2012*p!p!t@* je napisao/la:Zna li iko kad ce izaci FIFA manager 11 ?
Moram skidati s net-a a sporo mi :s
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
MA konto' sam u prodaji u Mostaru,nigdje ga nema :Sdon_burza je napisao/la:Neznam za tebe al mi cekamo FIFA manager 2012*p!p!t@* je napisao/la:Zna li iko kad ce izaci FIFA manager 11 ?
Ovaj lik postao legenda.Ponos Torina je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]adis.p je napisao/la:Ko je pratio onaj survivor.....bil mog'o nac plemenski kad je Knez upotrijebio onaj lazni imunitet.........![]()
![]()
![]()
cudi me da nisi i iz bosanskogQUARESMA 18<<< je napisao/la:dobijo 1 iz matematike, 1 iz latinskog
Ubio si me u pojam sad ....VolimLiverpool je napisao/la:Da manje visite na forumu i uopće internetu,ocjene bi vam bile bolje.Jednostavno.
Jesi ti osnovna ili srednja ?????Samo F.K.S !! je napisao/la:Padam iz matise salalalalalala
Neće to ići, moraćeš skinut cijeli Office... meni je za nešto (ne mogu se sjetit šta, ali pretpostavljam da je ista stvar kao i sa tobom) trebao jedan od ta dva PowerPointa. Satima sam ih tražio ali nisam na kraju ništa našao... inače mi je snimljen Office 2010 (kao i tebi pretpostavljam)...Popović Lazar je napisao/la:Link da skinem power point 2003 ili 2007 svejedno
HITNO !
Znaš li kako bi mogao skinut najnoviji Office paket sam mi 2003Hawking je napisao/la:Neće to ići, moraćeš skinut cijeli Office... meni je za nešto (ne mogu se sjetit šta, ali pretpostavljam da je ista stvar kao i sa tobom) trebao jedan od ta dva PowerPointa. Satima sam ih tražio alii nisam na kraju ništa našao... inače mi je snimljen Office 2010 (kao i tebi pretpostavljam)...Popović Lazar je napisao/la:Link da skinem power point 2003 ili 2007 svejedno
HITNO !
Prvo odavde skini program za skidanje preko torrenata: http://www.utorrent.com/LBJ MVP je napisao/la:Znaš li kako bi mogao skinut najnoviji Office paket sam mi 2003Hawking je napisao/la:Neće to ići, moraćeš skinut cijeli Office... meni je za nešto (ne mogu se sjetit šta, ali pretpostavljam da je ista stvar kao i sa tobom) trebao jedan od ta dva PowerPointa. Satima sam ih tražio alii nisam na kraju ništa našao... inače mi je snimljen Office 2010 (kao i tebi pretpostavljam)...Popović Lazar je napisao/la:Link da skinem power point 2003 ili 2007 svejedno
HITNO !?
VolimLiverpool je napisao/la:Da manje visite na forumu i uopće internetu,ocjene bi vam bile bolje.Jednostavno.
antikvarne-knjige.comadis.p je napisao/la:Znal neko stranicu neku stranicu za skidanje knjiga....tacnije treba mi "Tvrdica" - Molijer....
....pa et' ako ko naleti negdjee....![]()
![]()
![]()
P.S
I uslov je da je knjiga na latinici.....