Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Elia bi trebao ostati, čovjek čestite šanse nije dobio.
Krasa ide i to je to.
Pored Vučinića, Matrija i Quagliarele treba dovesti još jednog robusnog napadača i jednog brzanca... Džeko + Giovinco recimo, Jovetić također ne bi bio loš izbor ni u kom slučaju mada bi bilo pitanje kako uklopiti sve to.
Marronea ne dati ni pod razno.
Krasa ide i to je to.
Pored Vučinića, Matrija i Quagliarele treba dovesti još jednog robusnog napadača i jednog brzanca... Džeko + Giovinco recimo, Jovetić također ne bi bio loš izbor ni u kom slučaju mada bi bilo pitanje kako uklopiti sve to.
Marronea ne dati ni pod razno.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Intervju sa Marottom, ugrubo ću napisati šta je rekao:
Giovinco - kažu da vjeruju u njega i da će vidjeti sa Parmom, a nije isključio da ga neće prodati kada ga vrate
(imam utisak da žele vidjeti kakav će biti na Euru, ali možda i ne bude puno igrao, a zavisi hoće li Italija grupu proći).
Asamoah - prvi na listi želja za vezni red.
Van Persie, Higuain, Suarez - želimo sigurno jednog od njih, ali nije do nas.
Pogba
- rekao je da neće obnoviti ugovor sa Man.Utd i mi smo ostvarili kontakte sa istim, čeka se dozvola za stupanje u pregovore i u stalnim smo kontaktima sa njim.
Borriello
- imamo mjesec da vidimo hoćemo li ga otkupiti.
Elia i Krasić - Krasić sigurno ide, dok za Eliu ne isključujemo posudbu
.
Peluso - pratimo ga, Conte ga cijeni
, a i jedan odbrambeni će doći.
Verratti - želimo ga, ali nećemo učestvovati na aukcijama, jer Pescara koristi to što ga mnogi žele za podizanje cijene.
Za Appelta zanimljivo kaže da bi mogao biti u prvom timu jer navodno žele više igrača iz omladinskog pogona integrirati.
Ne pitaše ga ništa za Marronea ccc.
Giovinco - kažu da vjeruju u njega i da će vidjeti sa Parmom, a nije isključio da ga neće prodati kada ga vrate

Asamoah - prvi na listi želja za vezni red.
Van Persie, Higuain, Suarez - želimo sigurno jednog od njih, ali nije do nas.
Pogba

Borriello

Elia i Krasić - Krasić sigurno ide, dok za Eliu ne isključujemo posudbu

Peluso - pratimo ga, Conte ga cijeni

Verratti - želimo ga, ali nećemo učestvovati na aukcijama, jer Pescara koristi to što ga mnogi žele za podizanje cijene.
Za Appelta zanimljivo kaže da bi mogao biti u prvom timu jer navodno žele više igrača iz omladinskog pogona integrirati.
Ne pitaše ga ništa za Marronea ccc.
"Pravi džentlmen nikad ne napušta svoju damu" A. Del Piero
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░ ★3★0★
AMICI DI NESSUNO!
Sebastian G10vinco
INVINCIBLES 2011/12
Grazie a Dio non sono un Prescritto!
- IlPrincipino
- Kontakt:
svidja mi se ovo što je rekao za ove iz naše Primavere...da želimo što više da igrača dolazi iz naše Primavere u prvi tim...apsolutno mi se to svidja i vidi se da se baš ulaže u Primaveru...
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
“Be my Juventus, I’ll be your Del Piero.”
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
Džeko u Bayern
Valjao bi nam braćo, eh...

Valjao bi nam braćo, eh...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- harebianconero
- Kontakt:
Sky - Sorensen će najvjerovatnije i slijedeće sezone ostati u Bologni...Njegova posudba će biti obnovljena...
Sky - Zieglera će otkupiti Fenerbahce. Koštat će ih manje od million...
Sportmediaest: Juventus pokazuje interes za Borinia. On je na posudbi u Romi iz Parme i njegova vrijednost se procijenjuje na 20 milliona eura...
GDS: De Laurentiis: "Ako luda ponuda stigne za Cavania nema razloga zašto ga ne bih prodao."
TS: O Destru: Preziosi ima dogovor sa interom ali igrač preferira Juventus.
TS: Marotta: Dovest ću zvijezdu koja ima Bianconero DNA
Sportmediaest: Juventus pokazuje interes za Borinia. On je na posudbi u Romi iz Parme i njegova vrijednost se procijenjuje na 20 milliona eura...
GDS: De Laurentiis: "Ako luda ponuda stigne za Cavania nema razloga zašto ga ne bih prodao."
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- raul-zakon
- Kontakt:
harebianconero je napisao/la:Sky - Sorensen će najvjerovatnije i slijedeće sezone ostati u Bologni...Njegova posudba će biti obnovljena...

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Problem su napravili Šeici i Rusi, nekada se za extra igrače davalo po 20 - 25 miliona, al je sve izhebo Abramović, pa i Real kasnije sa Kakom i Ronaldom, vidjeli klubovi da se može davati, pa digli cijene

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
zizu1991 je napisao/la:Problem su napravili Šeici i Rusi, nekada se za extra igrače davalo po 20 - 25 miliona, al je sve izhebo Abramović, pa i Real kasnije sa Kakom i Ronaldom, vidjeli klubovi da se može davati, pa digli cijene![]()
![]()
![]()
Potpis apsolutno si u pravu sad klubovi lupaju cijene samo tako ali krivi su ovi sto su kupovali igraca po tim cijenama tipa REAL,CHELSEA,CITY PSG ITD davali su nenormalne cifre za igrace koji toliko ne vrijede
- raul-zakon
- Kontakt:
Ma znaš šta, znam da će kada do toga dođe Real prvi nayebati, ali, jedva čekam da se uvede onaj salary cap il' kako se već vika.zizu1991 je napisao/la:Problem su napravili Šeici i Rusi, nekada se za extra igrače davalo po 20 - 25 miliona, al je sve izhebo Abramović, pa i Real kasnije sa Kakom i Ronaldom, vidjeli klubovi da se može davati, pa digli cijene![]()
![]()
![]()

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Ma znaš šta, znam da će kada do toga dođe Real prvi nayebati, ali, jedva čekam da se uvede onaj salary cap il' kako se već vika.
[/quote]
Sada se to planira za sezonu - dvije uvesti, i ja kažem, volio bih vidjeti Reala i ove sve " dobro stojeće " iako navijam za Real, ne podržavam ovakvu politiku, neko daje igraču godišnje više nego 4 - godišnji budžet kluba

Sada se to planira za sezonu - dvije uvesti, i ja kažem, volio bih vidjeti Reala i ove sve " dobro stojeće " iako navijam za Real, ne podržavam ovakvu politiku, neko daje igraču godišnje više nego 4 - godišnji budžet kluba

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Ma narode realno od tog salary cup-a nece biti nista 100%, ima ona varijanta da klub moze trositi koliko zaradi, ali i to ne pije vode, jer će ti magnati vlasnici sponozorisati klub sa ogromnom cifrom i to je opet isto
★ 30 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
Del Piero non è importante, è l'unica cosa che conta
FC Sydney
- 10DelPiero
- Kontakt:
E bas se nasmijah, a ne znam sta je gore cijena tog igraca ili to sto me uopste ne bi iznenadilo da dovedemo tog polovnjaka za te novceraul-zakon je napisao/la:harebianconero je napisao/la:Sky - Sorensen će najvjerovatnije i slijedeće sezone ostati u Bologni...Njegova posudba će biti obnovljena...
TS: Marotta: Dovest ću zvijezdu koja ima Bianconero DNA![]()
cijene su stvarno otišle u qrac...čuj Borini 20 miliona eura...Bože me sačuvaj.

Alessandro Del Piero !
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Moguci odlasci i dolasci

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Proslava jednog od najljepsih golova koje sam ikada vidio, Amauri asistirao i onda Alex u svom stilu

- harebianconero
- Kontakt:
Čudno mi, čuj Pepe bi mogao da napusti klub. 

Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
Pa ja nebi me cudilo da damo Pepea i mozda jos para za Borriellaharebianconero je napisao/la:Čudno mi, čuj Pepe bi mogao da napusti klub.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Amauri > Mandžukić
Amauri > Mandžukić
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
pa Pepe moze otic jedino ako dodju i Djovinko, i Kavani/Dzeko/Higuain i Jovetic/Suarez. Tek onda ne bi imao mjesta i bolje bi bilo da ide. Tad bi i Kvaljarela/Matri mogao ic. Imao bi recimo Djovinka, Suareza i Higaina u prvoj postavi, a rotacije Djakerini, Vucinic, Matri...i ne treba ti tu Pepe ima dovoljno sirine, al posto je u domenu naucne fantastike da Marota dovede takve tri klase , ne boj se gledat cemo mi Pepea jos heheh
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Ja mislim da necemo dovoditi zvucno ime na poziciju krilnog napadaca tipa Jovetic/Suarez, tako da Pepe ostaje. Super bi bilo da dodje Giovinco i onda njega i Pepea koristiti na krilu i na drugoj strani Vucinica i Giacherinija. Mislim da je previse za Marottu da dovede dva zvucna imena na dvije pozicije u napadu. To ce biti samo klasicni napadac Dzeko/Higuain/Cavani/Damiao ili neki drugi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.