FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Orangina85
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Orangina85 » 24 jan 2018, 15:55

Evolution87 je napisao/la:
hilmo je napisao/la:Vjerujemo li Husrefu?
Koga ćemo kriviti ako potpiše ne pokaže se?
Nije Husref kriv sto mu uprava nije u stanju da dovede ono sto on zeli, pa se onda moraju dovoditi ovi srbijanski polovnjaci koji u 90% slucajeva budu totalni promasaj.
Pa kriv je ako dozvoli da polovnjak potpise/igra umjesto akademca nekog. Evo ovaj Grbovic ako potpise a vjerujem da hoce sta Husrefa koci da njega drzi na tribinama a Sabanovica kao prvu zamjenu na klupi.
Ako je Dzeno onako lud mogao Ristu drzati na tribinama sto ne bi mogao Husref.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 24 jan 2018, 15:56

admin je napisao/la:cisto za vasu informaciju (uopste ne kazem da je ovo neki dobar igrac, da je uopste igrao ikako ove sezone), ali kad na linku koji ste postavili kliknem spisak igraca http://www.prvaligasrbije.com/index.php ... &klubid=-1 pa onda kliknem bilo kojeg igraca, svima je komplet statistika 0. ispade u toj ligi niko nije ni minute odigrao.

A transfermarkt iskreno sumnjam da ima ljude na terenima ove lige i da nesto oni stvarno vode već prepisuju, isto kao što prepisuju od nas statistiku za BiH. Vi u taj trasfermarkt gledate ko da je bozija knjiga, a u pola liga im neka djeca rade i prepisuju odakle stignu.

samo zelim reci da bi prvo trebalo malo provjeriti stvari, pa krenuti sa pljuvacinom.
a moguce je i da sluzbena stranica namjerno laze, a mi od njih prenjeli laz... ne tvrdim nista.
Za ostale igrace su detaljno u bobu napisali sve. Nije bas da je svima sve nula ili nesto slicno. I ja sam pomislio na gresku ali su inace u pravu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 24 jan 2018, 15:56

joker90 je napisao/la:Forumasi koji provjereno govore istinu su rekli da momak igra redovno i da je kapiten! Tm laze! :kafa:
Vjeruj ti TM ja sam napisao kako jeste.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 24 jan 2018, 16:03

admin je napisao/la:
isto kao što prepisuju od nas statistiku za BiH.
:lol:

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 jan 2018, 16:06

MortemHz je napisao/la:
admin je napisao/la:cisto za vasu informaciju (uopste ne kazem da je ovo neki dobar igrac, da je uopste igrao ikako ove sezone), ali kad na linku koji ste postavili kliknem spisak igraca http://www.prvaligasrbije.com/index.php ... &klubid=-1 pa onda kliknem bilo kojeg igraca, svima je komplet statistika 0. ispade u toj ligi niko nije ni minute odigrao.

A transfermarkt iskreno sumnjam da ima ljude na terenima ove lige i da nesto oni stvarno vode već prepisuju, isto kao što prepisuju od nas statistiku za BiH. Vi u taj trasfermarkt gledate ko da je bozija knjiga, a u pola liga im neka djeca rade i prepisuju odakle stignu.

samo zelim reci da bi prvo trebalo malo provjeriti stvari, pa krenuti sa pljuvacinom.
a moguce je i da sluzbena stranica namjerno laze, a mi od njih prenjeli laz... ne tvrdim nista.
Za ostale igrace su detaljno u bobu napisali sve. Nije bas da je svima sve nula ili nesto slicno. I ja sam pomislio na gresku ali su inace u pravu.
Ja kojeg god kliknem, sve mu 0. nisam fakat svakog kliknuo, previse ih je.
Al evo ovaj se vidim rodio prije tri godine, mora da je talenat veliki kad s tri godine već igra

http://www.prvaligasrbije.com/index.php ... racid=2433

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 jan 2018, 16:06

Orangina85 je napisao/la: Pa kriv je ako dozvoli da polovnjak potpise/igra umjesto akademca nekog. Evo ovaj Grbovic ako potpise a vjerujem da hoce sta Husrefa koci da njega drzi na tribinama a Sabanovica kao prvu zamjenu na klupi.
Ako je Dzeno onako lud mogao Ristu drzati na tribinama sto ne bi mogao Husref.
Pa mozda je momak na kraju krajeva i doveden da bude na tribini, jer mu je to pozicija zadnjih pola godine, a nasi su ga pratili sve to vrijeme. Vjerovatno je fin i kulturan jer ne przni oko sebe kad gricka kospice, nego sve sakuplja u kesu. :bih:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 24 jan 2018, 16:07

f0rest1946 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Forumasi koji provjereno govore istinu su rekli da momak igra redovno i da je kapiten! Tm laze! :kafa:
Vjeruj ti TM ja sam napisao kako jeste.
Ako sam dobro shvatio jeste nosio kapitensku traku, al za juniore. Nema pretrcanog metra za seniore ali to ne znaci da ne valja!!!!
U novi boj ...

haris004
Kontakt:

Post Postao/la haris004 » 24 jan 2018, 16:11

Ne mogu biti pametan poslije ovog poteza.
Momak može potpisati na pola godine, čisto da bude u rotaciji i da igra u slučaju neke povrede jedina dva prava beka koja imamo, ali u tom slučaju ispaštaju akademci, što se kosi sa Husrefovom izjavom da će priliku dati akademcima. Ako je on trenutno najbolji igrač na tržištu na toj poziciji kojeg mi možemo dovesti onda nam se ne piše dobro. Također stranac je a mislim da nema nešto veću kvalitetu od nekog igrača iz naše federalne lige.
Također moguće je da nije igrao u Partizanovoj filijali jer su već ranije znali da će raskinuti ugovor sa njim pa nije bilo potrebe ni razloga da ga ubacuju i forsiraju.
Na kraju ona objava na zvaničnoj je smiješna i potpuno neistinita, barem što se tiče ovog igrača. Neprofesionalizam ponovo :puke: :puke:

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 24 jan 2018, 16:11

Zar ne bi trebao novinar provjeriti info prije nego napise ili u ovom slucaju kopira sa zvanicne clanak, ipak mu je to posao za koji je placen
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 24 jan 2018, 16:13

Nije Husref kriv sto mu uprava nije u stanju da dovede ono sto on zeli, pa se onda moraju dovoditi ovi srbijanski polovnjaci koji u 90% slucajeva budu totalni promasaj.
Evo ovaj je na probi i sigurno Husref može najbolje vidjeti da li valja ili ne. Ako ne valja i nema boljeg onda fino izjava na pressu "igrači koji su bili u kombinacijama nisu bili kvalitet koji mi tražimo i zato nisu potpisali, deficitarne pozicije ćemo popuniti igračima iz Akademije, molim navijače za strpljenje", siguran sam da niko riječi ne bi rekao.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 24 jan 2018, 16:16

BordoSarajevo je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:sramota da nisu doveli Lichsteinera, istice mu ugovor na kraju sezone.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :lol: :lol: :lol:
Poklopimo se ušima, ne budimo bahati, moramo se ovim zadovoljiti, da nije dobar ne bi dzaba igro u Teleskopu, neće niko doći u ovu ligu, vidite da i drugi uzimaju igrače iz druge/treće srpske/hrvatske lige
Smajlisiox nemoj me citirati majke ti ako nemas nis konstruktivno za reci. Bolje nego dami kasnije na PP pises plachipichkaste romane :tokralju: Idi igraj termine i lige sa nasim prvotimcima, pusti nas smrtnike da raspravljamo...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 24 jan 2018, 16:18

Ja ne znam sta Admin ovde prica ali ovde sve pise : http://www.prvaligasrbije.com/?nav=klub ... &klubid=23 bilo koji izvestaj nije igrao. i pise kod svakog igraca koliko je igrao. znaci nije tacno da pise kod svakog igraca 0

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 24 jan 2018, 16:21

belosevic28 je napisao/la:Smajlisiox nemoj me citirati majke ti ako nemas nis konstruktivno za reci. Bolje nego dami kasnije na PP pises plachipichkaste romane :tokralju: Idi igraj termine i lige sa nasim prvotimcima, pusti nas smrtnike da raspravljamo...
Koji si ti kralj :mrgreen:
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 24 jan 2018, 16:22

Super, znam to, vidio sam po romanima koje si mi pisao. Sad me se kani, popusti me da raspravljam sa obicnim smrtnicima o eventualnim pojacanjima voljenog mi kluba ;)

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 24 jan 2018, 16:26

http://www.prvaligasrbije.com/?nav=klub ... &klubid=23

Ovaj lik mozda nije nikad bio tamo :D

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 24 jan 2018, 16:27

hilmo je napisao/la:
Evo ovaj je na probi i sigurno Husref može najbolje vidjeti da li valja ili ne. Ako ne valja i nema boljeg onda fino izjava na pressu "igrači koji su bili u kombinacijama nisu bili kvalitet koji mi tražimo i zato nisu potpisali, deficitarne pozicije ćemo popuniti igračima iz Akademije, molim navijače za strpljenje", siguran sam da niko riječi ne bi rekao.
Ma ja imam osjecaj da mi svaki prelazni rok moramo dovesti jednog igraca da bi se razni menadzeri i ostala bagra rastalila. A i kakva je to proba od 2-3 dana, bez ijedne odigrane utakmice? Da je doveden pred Citluk i odigrao dvije utakmice, pa hajde inekako, ali ovako...
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 24 jan 2018, 16:29

Boga mi raja bezveze se nervirate. Svake godine na pripremama se probaju neki igraci ( Sjecate li se onog mane-a nigerijca predprosle sezone kad je uletio u Antaliji jos, pa nista ) Uvijek je toga bilo. Boga pitaj koliko jos x igraca trenira sa nama. Jedne godine je Alaim treniro, raja lupala da se vraca :D
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 24 jan 2018, 16:29

@Zuka, sto editova post da je lik bio negdje na probi i bio jedan od najgorih? Sad si ostavio lukavackog potrcka bez argumenata da ga popljuje :O

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 24 jan 2018, 16:31

Zukanovic je napisao/la:Ja ne znam sta Admin ovde prica ali ovde sve pise : http://www.prvaligasrbije.com/?nav=klub ... &klubid=23 bilo koji izvestaj nije igrao. i pise kod svakog igraca koliko je igrao. znaci nije tacno da pise kod svakog igraca 0
Nadjoh i ja sad to. A onaj link koji sam stavio je kad kliknem na "spisak igraca" sa stranice statistike ovog igraca koji ste vi stavili. To su valjda neki igraci koji nisu nigdje.

sad ni meni nista nije jasno, povlacim se iz diskusije.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 24 jan 2018, 16:32

Laznjak je napisao/la:Boga mi raja bezveze se nervirate. Svake godine na pripremama se probaju neki igraci ( Sjecate li se onog mane-a nigerijca predprosle sezone kad je uletio u Antaliji jos, pa nista ) Uvijek je toga bilo. Boga pitaj koliko jos x igraca trenira sa nama. Jedne godine je Alaim treniro, raja lupala da se vraca :D
A kako brate da se ne nervira raja kad ti zvanicna stranica objavi hrpu izmisljotina o ovom igracu,
Kad je ve tako da moze doci i kunto i panto na probu, onda napisi doso je igrac samo mu ime znamo, nekad davno 2014 je odigro zadnju tekmu al et da vidimo sta moze , a ne ovo **** u mozak
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.