Ovdje će biti livestream ko hoće gledat
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ako sam dobro izračunao to bi trebalo početi oko 00h.badel62 je napisao/la:Kad bi trebalo poceti izvlacenje ?
Zbog toga sto se tenis igra zbog novca i zbog ATP poena.thelightblue je napisao/la:Mozete mi objasniti zasto tako cesto pisete koliko novca imaju ili mogu imati teniseri?
kako ko..newton_heath_lyr je napisao/la:Zbog toga sto se tenis igra zbog novca i zbog ATP poena.thelightblue je napisao/la:Mozete mi objasniti zasto tako cesto pisete koliko novca imaju ili mogu imati teniseri?
Ha ya, moramo znati, kod nema tajnishminka je napisao/la:Zato sto je u BiH bitno znati koliko ljudi imaju para u novcaniku. On se sunca po Australiji, nece da trenira i igra, gubi protiv 256ice, zaradjuje lova, a ne postuje nas koji smo odigrali tiket na 2KM i zbog njega ostali bez 300KM. Klasika.
thelightblue je napisao/la:Za vas tenis se igra SAMO zbog poena, koje daju bolju pozicju i nastup na razlicnim turnirima, i to je jedino sta vas mora brinuti.
Novac je samo Damirov privatna stvar.
Uopste pominjanjem zaradjenih suma novca ne ciljam ni na sta drugo osim na davanje informacije.thelightblue je napisao/la:Za vas tenis se igra SAMO zbog poena, koje daju bolju pozicju i nastup na razlicnim turnirima, i to je jedino sta vas mora brinuti.
Novac je samo Damirov privatna stvar.
Aldin teško, Nedovyesov je mislim prevelik zalogaj za njega ali ne smije se predavati. Mislim da Mirza može, sve je u njegovim rukama. Vrijeme je više za MD jednog GS-a.shminka je napisao/la:@Uno, jako tesko, nisam optimista za veceras...bilo bi dobro da jedan barem upadne i da Damir dobije protivnika po mjeri
Toga me je i strah da ga servis ne bude išao, na Mirzu mislim, ali nekako mislim pa valjda ga bude išlo, računa se kao neko ko ima dobar servis.shminka je napisao/la:Po meni je obrnuto, mislim da Aldin ima vise sanse. Mirza ako zijani servis u prvih par servis gemova, Copil ce ga raznijeti bas kao i u Turskoj
Ima ba , ako nista bice to pobjede tebi u cast.LaDecima je napisao/la:Ljudi samo opusteno ni jedan nema sanse![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.