AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ronaldo99
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ronaldo99 » 18 feb 2025, 21:20

Mir djeco, samo jos treba vas dva ovdje da se prepucavate bas veceras i da mi ostali citamo jer ima obavjest da je neko nesto napisao :)

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 18 feb 2025, 21:20

milanist je napisao/la:
18 feb 2025, 21:18
Romagnoli13 je napisao/la:
18 feb 2025, 21:15
milanist je napisao/la:
18 feb 2025, 20:49

Tako sa starim pricaj, jasno! Ako iko ovdje valja gluposti to si ti godinama, pa ti nikad nosam napisao nista takvim tonom.
To sto pokusajes svaki mec neku prognozu baciti pa masis komplet sve nije moja stvar.

Uzivajte u bravurama novog trenera i novog Millana, jer mister Piolia niste ni zasluzili.
Jarane, prvo se raspitaj da li imam oca pa onda lupetaj. Imaš dovoljno godina da malo razmisliš o svojim riječima.
Nemam ni ja, pa ti ne pisem da seres i da si proljev. To sto sam ti napisao si sam isprovocirao. Ne vidjeh ja da sam ti ikad ista slicno napisao kao sto si ti.
Mozes se sloziti ili ne, nije mi bitno. Ali tako ti necu dozvoliti da pises i obracas se.
Ako nemaš oca kao ni ja, čemu onda spominjanje takvih stvari? Neko si ko treba to da razumije najbolje.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 feb 2025, 21:24

Romagnoli13 je napisao/la:
18 feb 2025, 21:20
Ako nemaš oca kao ni ja, čemu onda spominjanje takvih stvari? Neko si ko treba to da razumije najbolje.
Rekao sam ti fino da tako pricas sa starim, Posto je tvoj nacin pricanja los onda nije do mene, do tebe je, ti razmisli. Ja ti ni jednu vulgarnu ne rece. I nemoj mi bogati te demagogije i sazaljevanja sad.

I kao sto Ronaldo rece, da se okrenemo fudbalu, odnosno ovom nefudbalu vecerasnjem. Mada tesko i tu da se sta moze reci.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

Romagnoli13
Kontakt:

Post Postao/la Romagnoli13 » 18 feb 2025, 21:26

Reko sam ti da mog oca ostavis iz svojih usta. Ja ti nigdje nisam spomenuo porodicu niti bih ikad!

Okani se mene i mog pisanja i moje porodice.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)

Sinpos
Kontakt:

Post Postao/la Sinpos » 18 feb 2025, 21:29

3 gluposti su nas kostale nastavka u Ligi prvaka. Prvo crveni Musaha u Zagrebu, onda velika greska Maignana u Rotterdamu, a vrhunac je Theo veceras. Pokazao je da nema nimalo mozga i da ga jednostavno boli k.... Nakon ovog debakla i ove gluposti definitivno se treba Theu zahvaliti i traziti novog lijevog beka za slijedecu sezonu. Nakon dobrog prvo poluvremenu, sve su usrali u drugom. Nakon Thea, Conceicao pravu uzasne 2 zamjene i gubi utakmicu. Ne znam kako ce ovo dalje izgledati, jer je ovaj rezultat velika katastrofa i bojim se da ne krene sve niz brdo i u Serii A
Forza Milan!

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 feb 2025, 21:35

:urnebes: Prozva covjek prvi i kaze popusti me. :tokralju:
Zvonimir Boban at the end of Milan-Feyenoord. The Croatian, from the Sky Sport studios, asks the Rossoneri manager for a comparison between this Milan and the one that won the Scudetto.

The Scudetto team too dismantled?

This is Zlatan's response: " I stopped, I'm 42 years old... I played in that team and I can say that this team today has more chances of winning: it is twice as strong. We won with that team but this one is better in terms of quality".
Vidimo sto je tim jaci :rol:
Zvone disagrees: “It needs balance. They had an extraordinary midfield: Bennacer, Kessie and Tonali… There was Saelemaekers who gave balance, Theo and Leao were different. And it was dismantled. Ibra knew the team, which is why I find it curious (that he says that this Milan is twice as strong as the one that won the Scudetto, ed.)
Da, imao si fantasticu sredinu, sad nemas ni jednog od njih.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 feb 2025, 21:39

Možete kriviti koga hoćete, ali do Theove gluposti su ih imali u šaci i 200% sam siguran da bi prošli dalje. Zaista mi je teško u bilo koga upirati prstom jer su 50 minuta igrali odlično i davali sve od sebe, dok se jedan igrač nije potrudio usrati na sav trud.

Možemo sad nalaziti greške treneru i diskutovati da li je mogao uraditi ovako ili onako, ali ovo su prvenstveno greške individualaca koje su nas skupo koštale.

Ništa od ovoga se i ne bi desilo da se pobjedio Dinamo, al' i tu je čitava utakmica upropaštena radi dvije kardinalne greške pojedinaca, koje su na kraju direktno uticale na rezutat. Pokloniš gol i dobiješ crveni u ranoj fazi meča, gore od toga teško da može i iz toga se nemoguće čupati.
Ja više ne znam je li ovo neko prokletstvo ili baksuzluk ili boga ti pitaj šta, ali sezona kako je naopako počela, naopako će i završiti.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 18 feb 2025, 21:43

rope11 je napisao/la:
18 feb 2025, 21:39
Možete kriviti koga hoćete, ali do Theove gluposti su ih imali u šaci i 200% sam siguran da bi prošli dalje. Zaista mi je teško u bilo koga upirati prstom jer su 50 minuta igrali odlično i davali sve od sebe, dok se jedan igrač nije potrudio usrati na sav trud.

Možemo sad nalaziti greške treneru i diskutovati da li je mogao uraditi ovako ili onako, ali ovo su prvenstveno greške individualaca koje su nas skupo koštale.

Ništa od ovoga se i ne bi desilo da se pobjedio Dinamo, al' i tu je čitava utakmica upropaštena radi dvije kardinalne greške pojedinaca, koje su na kraju direktno uticale na rezutat. Pokloniš gol i dobiješ crveni u ranoj fazi meča, gore od toga teško da može i iz toga se nemoguće čupati.
Ja više ne znam je li ovo neko prokletstvo ili baksuzluk ili boga ti pitaj šta, ali sezona kako je naopako počela, naopako će i završiti.
NEZNANJE DOTICNOG MISTERA, NIJE PRIPREMIO EKIPU KAKO TREBA I .

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 feb 2025, 21:46

Normalno da cemo kriviti trenera, jer se kao hinjo povukao da nesto brani. I ne, nije nasumicno vec je htio tako. Izvadio je Pulisica za Barteshagija te Gimeneza za Fofanu, znaci svjesno je nesto branio.
Pa da je imao muda da napadne, vidjelo se na kraju da moze, pa mu se ne bi ni zamjerilo.
Mogao je igrati sa 3 nazad. Walker, Thiaw i Pavlovic, pa nek 1 i 3 pokrivaju i bekovske pozicije. Da je pokusao makar, nema veze i ako izgubi barem je probao. Ovako nista nije dobio, branio je iako nije ni imao prolaz u dzepu.

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 18 feb 2025, 21:47

Prvo Milan ima nekih igrača ali nema timske igre, nije je imao niti onda kada je osvojio Seria A.
Drugo dva glavna igrača su diabole, kojima se pridružila treća (Felix)
Treće fula se sa trenerom već duže vrijeme, i da niti Pioli nije bio nikakvo rješenje, a to posljedično znači da se već duže vrijeme nema igre na terenu, sve se svodi nabij loptu Leaou i Theou i što bude.
Četvrto možda i najvažnije su diabole u upravi od vlasnika, do Lepog & co koji pokušavaju da se dokažu i pokažu, a samo pokazuju da su pogrešni ljudi na pogrešnim mjestima. Moncada je sposoban scout ali nije za šefa, Ibra ima samo lajav jezik, Jerry C. ima strah od imena iz klupske istorije koje istjeruje i briše zbog kompleksa koji ga ubijaju....
Peto što neko napisa ovdje treba remont jer sa ovim vedetama i upravom neće se dalje ići, teško da se svake godine desi neka nafaka pa te pogura što do titule što do lige šampiona
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 18 feb 2025, 21:54

Možda se nije trebao povlačiti, ali uz takvu ofanzivnu postavku i igračem manje četrdesetak minuta bi se sigurno primio gol iz kontre. Ovako se pokušao zatvoriti i igrati na kontre, ali ni to nije upalilo. Teško je sad biti pametan koja opcija bi nam se isplatila, vjerovatno nijedna.

Theova glupost je glavni krivac za ovakav ishod jer je sve super funkcionisalo do tog momenta, pa nekoliko mjesta prazno. I tek onda možemo upirati prstom u ostale.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 18 feb 2025, 21:56

@Rom i @Milanist, polako ljudine, svi smo nervozni i nikakvi, nema potrebe da još vrijeđamo jedni druge. Činjenica je da su sve imali pod kontrolom dok se Theo nije odlučio da sve uprska, a tu je i Conceicao indirektno kriv, jer je zadržao lika kokošjeg mozga na terenu iako je već jedan (glup) žuti dobio. Samo da bi i drugi, još gluplji fasovao :crazy:

Svi su igrali dobro, holanđani su bili na koljenima, ali..... ŠBBKBB Dinamo; Musah pa včrs Theo, prije tih crvenih su poklone dijelili Gabbia i Majk.

Ako je išta pozitivno, sad nek se posvete Serie A, nisu igrali 120min, a ovo će ih i natjerat da odriješe kesu na ljeto. Da je slučajno bio Inter naredni protivnik u CL, Milan je brzo mogao zalutat i dogurat još dalje. Što bi samo zamazalo oči menadžmentu poput onoga kad su zalutali u polufinale, protiv baš Intera.

Nije sve crno, ali fudbal nije racionalan, to su emocije, (usponi) i padovi; nažalost su ovi zadnji redovni u Milanu

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 18 feb 2025, 22:00

rope11 je napisao/la:
18 feb 2025, 21:54
Možda se nije trebao povlačiti, ali uz takvu ofanzivnu postavku i igračem manje četrdesetak minuta bi se sigurno primio gol iz kontre. Ovako se pokušao zatvoriti i igrati na kontre, ali ni to nije upalilo. Teško je sad biti pametan koja opcija bi nam se isplatila, vjerovatno nijedna.

Theova glupost je glavni krivac za ovakav ishod jer je sve super funkcionisalo do tog momenta, pa nekoliko mjesta prazno. I tek onda možemo upirati prstom u ostale.
Baš tako, sasvim realno, kao i tvoj prethodni post prije ovoga. Kako će igrati na kontre kad a) dišu na škrge, b) holanđani ne rizikuju previše jer imaju makar produžetke u džepu. Znali su vrlo dobro obe ekipe da 120min znači velika prednost za holanđane. Ali mister zaslužuje kritike jer je ostavio Thea na terenu nakon žutog, takvome kokošjem mozgu je "svejedno" da li završio meč sa žutim ili crvenim, jer naredni je svakako morao pauzirati.

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 18 feb 2025, 22:49

Mislima da od velikih transfera na ljeto nema nista ukoliko se ostane bez CL fudbala.

Nema u ovom timu karaktera i hrabrih igraca, nekada su to bili Kjaer i Tonali, iako su Theo i Leao trebali stasati u takve oni to ocito nikada nece biti.

Ima li neko podatak koliko crvenih kartona je Milan dobio u svim takmicenjima od pocetka sezone?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 feb 2025, 22:52

meho-medo je napisao/la:
18 feb 2025, 22:49
Mislima da od velikih transfera na ljeto nema nista ukoliko se ostane bez CL fudbala.

Nema u ovom timu karaktera i hrabrih igraca, nekada su to bili Kjaer i Tonali, iako su Theo i Leao trebali stasati u takve oni to ocito nikada nece biti.

Ima li neko podatak koliko crvenih kartona je Milan dobio u svim takmicenjima od pocetka sezone?
4 u Serie A, 2 u LP :D

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 18 feb 2025, 22:59

Theo i Leao su dva idiota, od kojih na žalost nemamo boljih, ali nisu niti će ikad biti vode. Za razliku od njih su Kjaer i Tonali su vođe, primjer kako se bori za klub, to nije bio ni Ibrahimović ali je bio jak na jeziku. Zlatan se isto gubio u odlučujućim momentima a razliku od ove dvije primadone se barem trudio na terenu i trenirao maksimalno, bio pozitivan primjer kako se treba boriti na terenu.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 18 feb 2025, 23:01

Previse je to crvenih kartona, posebno kada se uzme u obzir da je nekoliko bezveze zaradjenih...

Sergio Conceiçao conference press: "I am the one responsible, not Theo."

Evo covjek sam kaze njegova greska, vjerovatno konta na izmjenu u poluvremenu.
Sta da kazem osim, u pravu je ako ne izbori top 4 u Seriji A na kraju sezone i on ce dobiti otkaz.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 18 feb 2025, 23:19

Conceiçao: "We won the only trophy we could win, we are in the semi-finals of the Coppa Italia and in the league, since I arrived, we have made 14 points and Napoli 15"
Mrs u pizdu materinu.

galia95
Kontakt:

Post Postao/la galia95 » 18 feb 2025, 23:22

milanist je napisao/la:
18 feb 2025, 23:19
Conceiçao: "We won the only trophy we could win, we are in the semi-finals of the Coppa Italia and in the league, since I arrived, we have made 14 points and Napoli 15"
Mrs u pizdu materinu.
Sergio Conceicao je bezobrazna hulja! Ko da slušam ove naše klošare iz parlamenta i Vijeća ministara koje ni pajserom ne možeš odvojiti od fotelje i državne sise. 😅🤣

tuzlanskinacin
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskinacin » 18 feb 2025, 23:48

Smjena trenera u ovom momentu bi bila apsolutno velika greška. Čovjek je skoro došao i sad ga skloni šta ćeš rec igračima odluka koja bi mogla štetiti samo klubu. Neka se posvete ligi mislim da do top 5 mogu i moraju a na kraju sezone ispitati da li je Sergio pravi izbor za dalje.

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.