Kako bi volio kad bi se pokrenulo pitanje novog stadiona.. Ako ništa da se proba, Ismir zna dosta ljudi koji bi nam mogli pomoći u tom projektu..ŠTA_JE je napisao/la: ↑14 feb 2022, 12:38Evo kako se to radi. Da ne mislimo da Klub čitaj Mirvić sam gradi stadion.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet ... u-15154654
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
A u kojem je ovo svijetu, zagrobnom?GalileoGalilei je napisao/la: ↑14 feb 2022, 10:49Možda zato što je ovo u realnom svijetu. Zamisli bolje ti od Lige Prvaka, SP-a i EURO-a, sjedenje i gledanje tih virtuelnih takmičenja.JVVVST je napisao/la: ↑14 feb 2022, 10:40Gledas ljude koji igraju igre umjesto da ti igras. Gledas 22 levata koja ganjaju loptu umjesto sto je ti ganjas. U cemu je razlikanapoleon72 je napisao/la: ↑14 feb 2022, 10:29
Ma sve to stoji al vecini raje puca qrac za tim.![]()
Sto kaze Bruca, dolazi vrijeme kad ce ljudi gledat ljude koji gledaju ljude koji igraju igrice. Meni dosadno igrat to a kamoli gledat nekog ko igra.![]()
Ko voli, neka izvoli, ja to ne bih mogao gledati ni pet minuta. Skupiš se na derneku kući i gledaš kako dvojica ili više njih igraju Fifu ili Pes.![]()
Neko zna sutat loptu, neko zna pritiskat tipke. Ni ti ni ja ne mozemo ni sutati ni igrati kao oni. U oba slucaja gledas bolje od sebe kako rade nesto sto ti volis raditi.
PS nagradni fond na zadnjem Dota 2 Internationalu je bio veci od 40 miliona dolara. Za jedan turnir. Pa ti vidi

Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Mirvicu znam da citas, molim te uzmi ovo u obzirŠTA_JE je napisao/la: ↑14 feb 2022, 12:38Evo kako se to radi. Da ne mislimo da Klub čitaj Mirvić sam gradi stadion.
https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet ... u-15154654

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa ja, sporazumni raskid ugovora koji je fino naplatio.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 feb 2022, 12:45Sta pisu ovi?Jel znaju oni sta znaci sporazumni raskid ugovora?Kao prva opcija spominje se bivši šef struke FK Sarajevo Goran Sablić koji se nakon prvog dijela protekle polusezone razišao sa klubom sa Koševa, uz sjajno obeštećenje koje je naplatio sa svojim pomoćnicima.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
24. februar

- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
Sporazumili se da mu klub isplati finu cifruMortemHz je napisao/la: ↑14 feb 2022, 13:19Pa ja, sporazumni raskid ugovora koji je fino naplatio.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑14 feb 2022, 12:45Sta pisu ovi?Jel znaju oni sta znaci sporazumni raskid ugovora?Kao prva opcija spominje se bivši šef struke FK Sarajevo Goran Sablić koji se nakon prvog dijela protekle polusezone razišao sa klubom sa Koševa, uz sjajno obeštećenje koje je naplatio sa svojim pomoćnicima.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ako saznate gdje u SA za kakav turnir Fife, javite bratu da se malo opari 
Mambababababab

Mambababababab
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
U srijedu izvlacenje kupa ipak
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Inače, ja sam mu menađer. Slobodno se meni obratite kada budete htjeli na dvoboj se @sedrenikom.SedrenikHz je napisao/la: ↑14 feb 2022, 13:26Ako saznate gdje u SA za kakav turnir Fife, javite bratu da se malo opari
Mambababababab
Mali dere g.uzove svima osim meni.
Bešiktaš je s tom idejom krenuo još prije 7-8 godina, a City, PSG, Schalke i ostali odmah poslije. Već godinama pumpaju milione u eSport tim. Do nas to još nije došlo, kao i inače sve sa zapada kasni 10ak godina.JVVVST je napisao/la: ↑14 feb 2022, 12:58A u kojem je ovo svijetu, zagrobnom?GalileoGalilei je napisao/la: ↑14 feb 2022, 10:49Možda zato što je ovo u realnom svijetu. Zamisli bolje ti od Lige Prvaka, SP-a i EURO-a, sjedenje i gledanje tih virtuelnih takmičenja.
Ko voli, neka izvoli, ja to ne bih mogao gledati ni pet minuta. Skupiš se na derneku kući i gledaš kako dvojica ili više njih igraju Fifu ili Pes.![]()
Neko zna sutat loptu, neko zna pritiskat tipke. Ni ti ni ja ne mozemo ni sutati ni igrati kao oni. U oba slucaja gledas bolje od sebe kako rade nesto sto ti volis raditi.
PS nagradni fond na zadnjem Dota 2 Internationalu je bio veci od 40 miliona dolara. Za jedan turnir. Pa ti vidi![]()
NEMA NAZAD
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Izgleda da bi moglo pasti pomirenje izmedju @SedrenikHZ i @Miljacka ako bude došao igrač za kojeg sam čuo da bi mogao 

Je li krilo ili bek 

GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 feb 2022, 13:43Izgleda da bi moglo pasti pomirenje izmedju @SedrenikHZ i @Miljacka ako bude došao igrač za kojeg sam čuo da bi mogao![]()

Oplakah majke mi moje a znas ti i zasto...hahahaha
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesi ga to dogovorio?ado-hz je napisao/la: ↑14 feb 2022, 13:46GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑14 feb 2022, 13:43Izgleda da bi moglo pasti pomirenje izmedju @SedrenikHZ i @Miljacka ako bude došao igrač za kojeg sam čuo da bi mogao![]()
![]()
![]()
![]()
Oplakah majke mi moje a znas ti i zasto...hahahaha
@GiS
Napisi javno koji je igrac u pitanju nemoj da nas ovako drzis na leru

Napisi javno koji je igrac u pitanju nemoj da nas ovako drzis na leru

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Bek. Ali bolje da nisam pisao, jer sam bukvalno sada dobio info da je Kepčija odbio ovog igrača hahaha

Mogao sam bar ranije dobiti info pa da mi se ne popuni pp

Nema veze, pravi se kao da nista nije bilo hahaha
Igrao je za Zrinjski i Sarajevo, a sada s Bornea stigao u zadnjih klub Druge HNL
AMER BEKIĆ novi je napadač hrvatskog drugoligaša Opatije. Dolazak bivšeg igrača Zrinjskog, Sarajeva, kazahstanskog Tobola i indonezijskog Bornea na društvenim mrežama objavili su uz zanimljiv video. Nakon što su na karti pokazali kojim je putem stigao u klub, izdvojili su nekolicinu Bekićevih pogodaka.
U Opatiju dolazi kao slobodan igrač. Ranije tijekom karijere zabilježio je 196 nastupa u bosanskohercegovačkoj Premijer ligi. Postigao je 46 pogodaka, a namjestio njih 12. U 24 nastupa u Kupu šest se puta upisao u listu strijelaca, a dvaput među asistente.
Njegov novi klub nalazi se na posljednjem mjestu Druge HNL, zbog čega se zasigurno nadaju kako će bivši mladi reprezentativac BiH doprinijeti golovima. Opatija ih je dosad postigla svega 14 u 16 kola, što je drugo najslabije ostvarenje u ligi. Prvo mjesto na ljestvici drži Varaždin s 30 bodova.
Članak sa Index.+-hr-a, ne znam ga kopirat, tj kad ga kopiram daje mi nekakav spam..
AMER BEKIĆ novi je napadač hrvatskog drugoligaša Opatije. Dolazak bivšeg igrača Zrinjskog, Sarajeva, kazahstanskog Tobola i indonezijskog Bornea na društvenim mrežama objavili su uz zanimljiv video. Nakon što su na karti pokazali kojim je putem stigao u klub, izdvojili su nekolicinu Bekićevih pogodaka.
U Opatiju dolazi kao slobodan igrač. Ranije tijekom karijere zabilježio je 196 nastupa u bosanskohercegovačkoj Premijer ligi. Postigao je 46 pogodaka, a namjestio njih 12. U 24 nastupa u Kupu šest se puta upisao u listu strijelaca, a dvaput među asistente.
Njegov novi klub nalazi se na posljednjem mjestu Druge HNL, zbog čega se zasigurno nadaju kako će bivši mladi reprezentativac BiH doprinijeti golovima. Opatija ih je dosad postigla svega 14 u 16 kola, što je drugo najslabije ostvarenje u ligi. Prvo mjesto na ljestvici drži Varaždin s 30 bodova.

Članak sa Index.+-hr-a, ne znam ga kopirat, tj kad ga kopiram daje mi nekakav spam..
- SedrenikHz
- Kontakt:
JadoOsmaDolazi je napisao/la: ↑14 feb 2022, 13:38Inače, ja sam mu menađer. Slobodno se meni obratite kada budete htjeli na dvoboj se @sedrenikom.SedrenikHz je napisao/la: ↑14 feb 2022, 13:26Ako saznate gdje u SA za kakav turnir Fife, javite bratu da se malo opari
Mambababababab
Mali dere g.uzove svima osim meni.

železničar RS !!!
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, Tatamata1946 i 31 gost.