FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
- thenaturalone
- Kontakt:
Re: FC Barcelona
Ne znam sto se ibretite, pa mora i u jednom el klasiku Real biti bolji, ne moze Barcelona u svakom el klasiku nadigrati Real i pobjediti ga. Koliko god je Barcelona jaka opet je i Real mozda i najbolja ekipa poslije Barcelone, tako da je sasvim razumljivo da jednom u 5-10 utakmica i Real bude bolji na terenu.
- raul-zakon
- Kontakt:
Samo jedno ću reći...ovo kad bi sudija u Engleskoj svirao, nikad više nijednu utakmicu ne bi smio na TV-u pogledati, a kamoli opet suditi...Unknown Genius je napisao/la:[youtube][/youtube]raul-zakon je napisao/la:Čestitke na pobjedi...može li još jednom snimak onog Ramosovog gola koji je poništen. Nije provokacija nego nisam to vidio, bio sam u WC-u i kad sam došao kaže stari poništili Ramosu gol...
Možeš jasno vidjeti faul Ramosa, osim ako si slijep. Pozdrav.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Sta niko ne spominje da je Ronaldo opet malo plakao 

raul-zakon je napisao/la:Samo jedno ću reći...ovo kad bi sudija u Engleskoj svirao, nikad više nijednu utakmicu ne bi smio na TV-u pogledati, a kamoli opet suditi...Unknown Genius je napisao/la:[youtube][/youtube]raul-zakon je napisao/la:Čestitke na pobjedi...može li još jednom snimak onog Ramosovog gola koji je poništen. Nije provokacija nego nisam to vidio, bio sam u WC-u i kad sam došao kaže stari poništili Ramosu gol...
Možeš jasno vidjeti faul Ramosa, osim ako si slijep. Pozdrav.![]()
![]()

Pogledaj gdje se nalaze Madrid i Barcelona.
- Unknown Genius
- Kontakt:
Hoćeš reći da nije faul brate?raul-zakon je napisao/la:Samo jedno ću reći...ovo kad bi sudija u Engleskoj svirao, nikad više nijednu utakmicu ne bi smio na TV-u pogledati, a kamoli opet suditi...Unknown Genius je napisao/la:[youtube][/youtube]raul-zakon je napisao/la:Čestitke na pobjedi...može li još jednom snimak onog Ramosovog gola koji je poništen. Nije provokacija nego nisam to vidio, bio sam u WC-u i kad sam došao kaže stari poništili Ramosu gol...
![]()

Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Samo mi nije jasno kako je vidio ovo povlačenje, a nije vidio dva igranja rukom u kaznenom prostoru igrača Barselone, eto samo mi to večeras nije jasno 

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
raul-zakon je napisao/la:Samo jedno ću reći...ovo kad bi sudija u Engleskoj svirao, nikad više nijednu utakmicu ne bi smio na TV-u pogledati, a kamoli opet suditi...Unknown Genius je napisao/la:[youtube][/youtube]raul-zakon je napisao/la:Čestitke na pobjedi...može li još jednom snimak onog Ramosovog gola koji je poništen. Nije provokacija nego nisam to vidio, bio sam u WC-u i kad sam došao kaže stari poništili Ramosu gol...
![]()
Ovo sudija kad nebi svirao kao faul, onda nebi nikad vise sudio u Engleskoj:D
Klasicna prica,sudija za sve kriv,a nije vidio ono "zabadanje" Pepea u Alexisa takodjer u kaznenom,pa ona prije udaranja,ruku u facu Fabregasa..ma ja....sudija je uvijek naklonjen Bari,ne znam ni sam kako uvijek savez baci barcinog sudiju na ovu tekmu...daj ba molim te,izadji iz razmisljanja Realovog navijaca i shvati sta pricas..*p!p!t@* je napisao/la:Samo mi nije jasno kako je vidio ovo povlačenje, a nije vidio dva igranja rukom u kaznenom prostoru igrača Barselone, eto samo mi to večeras nije jasno
Jesam li ja išta rekao za te ostale situacije, pitam te kako je lik ovo vidio a nije vidio 2 igranja rukom, shvataš li ti šta ja pitam ?alacious je napisao/la:Klasicna prica,sudija za sve kriv,a nije vidio ono "zabadanje" Pepea u Alexisa takodjer u kaznenom,pa ona prije udaranja,ruku u facu Fabregasa..ma ja....sudija je uvijek naklonjen Bari,ne znam ni sam kako uvijek savez baci barcinog sudiju na ovu tekmu...daj ba molim te,izadji iz razmisljanja Realovog navijaca i shvati sta pricas..*p!p!t@* je napisao/la:Samo mi nije jasno kako je vidio ovo povlačenje, a nije vidio dva igranja rukom u kaznenom prostoru igrača Barselone, eto samo mi to večeras nije jasno

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Kako neće šta su fulali, ko se ne bi raskrivio jbtjocker92 je napisao/la:Sta niko ne spominje da je Ronaldo opet malo plakao

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
*p!p!t@* je napisao/la:Jesam li ja išta rekao za te ostale situacije, pitam te kako je lik ovo vidio a nije vidio 2 igranja rukom, shvataš li ti šta ja pitam ?alacious je napisao/la:Klasicna prica,sudija za sve kriv,a nije vidio ono "zabadanje" Pepea u Alexisa takodjer u kaznenom,pa ona prije udaranja,ruku u facu Fabregasa..ma ja....sudija je uvijek naklonjen Bari,ne znam ni sam kako uvijek savez baci barcinog sudiju na ovu tekmu...daj ba molim te,izadji iz razmisljanja Realovog navijaca i shvati sta pricas..*p!p!t@* je napisao/la:Samo mi nije jasno kako je vidio ovo povlačenje, a nije vidio dva igranja rukom u kaznenom prostoru igrača Barselone, eto samo mi to večeras nije jasno
Shvacas li sta ja tebe pitam?
kako nije vidio ove situacije?

Ko kaze da nije vidio. Busquetsova ruka u prirodnom polozaju, bez ikakve naamjera da dira loptu. Abidal drzi ruke na licu u trenutku kad igra rukom. To niti jedan sudije ne bi svirao.*p!p!t@* je napisao/la:Samo mi nije jasno kako je vidio ovo povlačenje, a nije vidio dva igranja rukom u kaznenom prostoru igrača Barselone, eto samo mi to večeras nije jasno
Don't hate what you don't understand.
xaviesta je napisao/la:Ko kaze da nije vidio. Busquetsova ruka u prirodnom polozaju, bez ikakve naamjera da dira loptu. Abidal drzi ruke na licu u trenutku kad igra rukom. To niti jedan sudije ne bi svirao.*p!p!t@* je napisao/la:Samo mi nije jasno kako je vidio ovo povlačenje, a nije vidio dva igranja rukom u kaznenom prostoru igrača Barselone, eto samo mi to večeras nije jasno
Ama bolan pusti ga,opet cmizdre,Sudija krivvvvvv,suuudijaaaa krivvvvv... Znas njih

Pogledaj šta je Richardsu svirano, i pogledaj Abidalov još položaj ruka, sve će da ti bude jasnoxaviesta je napisao/la:Ko kaze da nije vidio. Busquetsova ruka u prirodnom polozaju, bez ikakve naamjera da dira loptu. Abidal drzi ruke na licu u trenutku kad igra rukom. To niti jedan sudije ne bi svirao.*p!p!t@* je napisao/la:Samo mi nije jasno kako je vidio ovo povlačenje, a nije vidio dva igranja rukom u kaznenom prostoru igrača Barselone, eto samo mi to večeras nije jasno

Evo sve cmizdrim, život mi smisla nema, fakat se idem ubit'

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Ajd nek neko od moderatora svima nama ucini uslugu i zakljuca podforum primera, i tako da se praktikuje pred i poslije clasica. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- hule_barca
- Kontakt:
- raul-zakon
- Kontakt:
Vidi ovako @Unknown Genius, ja brata ne'am, možeš reći jarane, druže, paša il' nešto na taj fazon, al' braća ipak nismo.
Ali dobro, to je drugi par cipela, da odgovorim na tvoje pitanje, da, mislim da nije bio faul, al' kao što reće neko prije mene, koliko su sudije oštetile njih, toliko su oštetili i nas, tako da...Ali što se mene tiče, gol je bio 100% regularan.
Doviđenja i prijatno...
Ali ipak, ne bih htio previše da se žalim i da cvilim, jer što se mene tiče mi smo iz ove utakmice izvukli mnogo više dobrog, nego lošeg...Pružili smo Barci otpor na njihovom terenu, kakav realno niko nije još od tamo negdje 2008(ne računam Getafe i Hercules
). Mislim da ni sam Mourinho nije očekivao da će prolaz do zadnje sekunde biti moguć.So, kako smo se nadali dobro smo se udali...
Druga stvar, mislim da je sada zajedništvo u našem timu jače nego ikada. Večeras sam shvatio šta ljudi misle kad kažu da slika vrijedi 1000 riječi. Ona slika Ikera koji smiruje situaciju, pa onda Pipita koji smiruje Pepea i pritom ima onaj kiseli osmijeh na licu koji prosto govori: nemoj se džaba nervirat, ionako je sve izrežirano...i da, utakmica je bila za 10.

Ali ipak, ne bih htio previše da se žalim i da cvilim, jer što se mene tiče mi smo iz ove utakmice izvukli mnogo više dobrog, nego lošeg...Pružili smo Barci otpor na njihovom terenu, kakav realno niko nije još od tamo negdje 2008(ne računam Getafe i Hercules

Druga stvar, mislim da je sada zajedništvo u našem timu jače nego ikada. Večeras sam shvatio šta ljudi misle kad kažu da slika vrijedi 1000 riječi. Ona slika Ikera koji smiruje situaciju, pa onda Pipita koji smiruje Pepea i pritom ima onaj kiseli osmijeh na licu koji prosto govori: nemoj se džaba nervirat, ionako je sve izrežirano...i da, utakmica je bila za 10.

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
HALA MADRID !
HALA MADRID !
Kakve veze ima Richards sada? To je isto da ti ja kazem Realu je trebao biti ponisten prvi gol, pogledaj kako je Barci ponisten protiv Getafea*p!p!t@* je napisao/la: Pogledaj šta je Richardsu svirano, i pogledaj Abidalov još položaj ruka, sve će da ti bude jasno
Evo sve cmizdrim, život mi smisla nema, fakat se idem ubit'

Ne znam zasto ti ovo opet ponavljam ali Abidal je rukama pokrio lice, lopta bi ga pogodila u glavu u suprotnom!
Cuo sam da ce vam u narednoj utakmici na Nou Campu staviti odbojkasku mrezu u sesnaesterac.
Boli, znam.delldell je napisao/la:Cuo sam da ce vam u narednoj utakmici na Nou Campu staviti odbojkasku mrezu u sesnaesterac.

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, galia95, Puri83, sombrero i 21 gost.