FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

DenchiNL
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la DenchiNL » 23 jan 2018, 14:11

skoroalen je napisao/la:Kovačević na posudbi u Slobodi MG.
Odlično ništa od sjedenja na klupi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 jan 2018, 14:17

DenchiNL je napisao/la:
Na istom portalu piše da traže još jednog, pouzdanijeg golmana. Nadam se da ga neće nać', nek mali brani, bolje branit u drugoj ligi nego sjedit na klupi kod nas.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 jan 2018, 14:26

Svrha nase Akademije je proizvodnja igraca za drugoligase. :bow:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 23 jan 2018, 14:33

Nek bude od 10 igraca 1 dobar i da se zaradi pare.sta je to sada pogresno? ne moze biti svaki igrac "nesto" bolje nek igra tamo tek mu je 19

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 jan 2018, 14:34

Sabinho je napisao/la:
Svrha nase Akademije je proizvodnja igraca za drugoligase. :bow:
Ma jok ba za prvih 11 , tako je i la masija pocela ha ja.... :shock: :? :crazy: kuknjava
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 23 jan 2018, 15:05

Iz dana u dan uprava pokazuje da veze sa sportskim segmentom nema. Vrijeme je i za nekog prekodribskog polovnjaka!
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 23 jan 2018, 15:11

Treba opet dovesti svake pola godina 10 igraca i isplatiti 9 drugi.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 23 jan 2018, 15:13

Evolution87 je napisao/la:Iz dana u dan uprava pokazuje da veze sa sportskim segmentom nema. Vrijeme je i za nekog prekodribskog polovnjaka!
Nevezano za Kovačevića, oni su se u tome davnih dana dokazali, i dokazuju se neprestano.

A što se tiče Kovačevića, neka je otišao na posudbu, svakako kod nas neće dobit ni sekunde.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 23 jan 2018, 15:22

pade mi na pamet kad kadušić pokosi stanića na derbiju, a sad oba u svinjskom :hmmmmm:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 jan 2018, 15:24

Evolution87 je napisao/la:Iz dana u dan uprava pokazuje da veze sa sportskim segmentom nema. Vrijeme je i za nekog prekodribskog polovnjaka!
? Kud ploviš ti?
Testo je napisao/la:pade mi na pamet kad kadušić pokosi stanića na derbiju, a sad oba u svinjskom :hmmmmm:
Bar je Stanic dobio vise love, nas za manje love nego sto smo mu mi nudili :urnebes:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 23 jan 2018, 15:55

Smiješan si legendo, smiješan..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 23 jan 2018, 15:59

skoroalen je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:
Na istom portalu piše da traže još jednog, pouzdanijeg golmana. Nadam se da ga neće nać', nek mali brani, bolje branit u drugoj ligi nego sjedit na klupi kod nas.
:thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Evolution87
Kontakt:

Post Postao/la Evolution87 » 23 jan 2018, 17:15

AlfredNobel je napisao/la:
Niko sretniji od mene da nisam upravu i da pojedem svoje rijeci, ali pogledaj samo unazad godinama kojeg smo to igraca izbacili da valja, a stalno se prica o nekakvim Kurotaama, Suarezima i Vidicima u akademiji i na kraju nista. I sta mi imamo konkretno od ovih posudbi po nizeligasima? Koji igrac se je nakon posudbe vratio i zaigrao u prvih 11 ili makar bio u nekim ozbiljnijim kombinacijama? Da je to neki premijerligas pa bi bilo u redu i prihvatljivo tipa Vitez/Gosk, ali tamo neki klub iz rs-a i to momak najvjerovatnije nece biti ni prvi golman, cista glupost. Sutra ce doci neki rezervni bek da odigra svaku 3-4 utakmicu 15ak minuta, a Sabanovic ce da truhne na klupi, Boki da se prehladi ili ne daj Boze povrijedi, pa da moramo djuturuma Adilovica gledati itd itd
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 jan 2018, 17:40

Evolution87 je napisao/la:
AlfredNobel je napisao/la:
Niko sretniji od mene da nisam upravu i da pojedem svoje rijeci, ali pogledaj samo unazad godinama kojeg smo to igraca izbacili da valja, a stalno se prica o nekakvim Kurotaama, Suarezima i Vidicima u akademiji i na kraju nista. I sta mi imamo konkretno od ovih posudbi po nizeligasima? Koji igrac se je nakon posudbe vratio i zaigrao u prvih 11 ili makar bio u nekim ozbiljnijim kombinacijama? Da je to neki premijerligas pa bi bilo u redu i prihvatljivo tipa Vitez/Gosk, ali tamo neki klub iz rs-a i to momak najvjerovatnije nece biti ni prvi golman, cista glupost. Sutra ce doci neki rezervni bek da odigra svaku 3-4 utakmicu 15ak minuta, a Sabanovic ce da truhne na klupi, Boki da se prehladi ili ne daj Boze povrijedi, pa da moramo djuturuma Adilovica gledati itd itd
Konkretno mi nemamo nista, niti konkretno niod jednog juniora jer oni konkretno ne donose titule, dakle konkretno krompir...
Konkretno momak dobiva minutazu koju nigdje ne bi dobio ni u pl a ni u nizim ligama, primjer Delač.....mnogima ovdje ni Pavlović ne valja a koliko tek onda junior ne valja mal je univerzum da shvatiš.....koga boli ako neki junior ne uspije??? To nije strategija kluba da svaki junior uspije? Ciji je to plan? Samo menadzera i nekog ko ima dio kolaca...dakle vecina nece uspjeti, kao i dosad bit ce handzica, aganspahica, itd ako na takvim uzmemo 100 milja necega bit cemo galaktikosi...iznimne talente pokusat dalje afirmirati i prodati kao sto je uspjelo sa Cimijem a nije sa Duljom...posudbe su odlicna stvar jer ja navijam za klub i zelim uspjeh klubu , trofeje klubu, individualni uspjeh juniora nije ispred toga(niti bilo kojeg igraca)...oni su prolaznici, koji budu dobri prema klubu i ponasanjem i nastupima bit ce zapamceni....posudbama sticu minute iskustvo igranja i dueliranja...bez pritiska prelazak sa juniorskog na seniorski fudbal, kad-ako to apsolviraju dolaze da dobiju sansu u FKS na Kosevu, pred publikom, navijacima ,ocekivanjima....

alenpitar
Kontakt:

Post Postao/la alenpitar » 23 jan 2018, 17:51

Halil :tokralju:

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo

Primorac
Kontakt:

Post Postao/la Primorac » 23 jan 2018, 18:09

Eto nek nam stranci donose titule svakih 8 god daj ba ne valjati gluposti budućnost kluba su igraci ponikli u našoj školi i ništa drugo.sad navaliti na mene kako ja ovo kako ono ali se ne sikiram samo želim i hocu rezultate a sa ovom politikom dobijemo ....

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 23 jan 2018, 18:26

Offtopic, je l' ko u Skenderiji na košarci? :mrgreen:
U nedostatku fudbala dobro dođe. :kafa:
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

menadjer
Kontakt:

Post Postao/la menadjer » 23 jan 2018, 18:34

nesuđeni murinjo

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 23 jan 2018, 20:39

Primorac je napisao/la:Eto nek nam stranci donose titule svakih 8 god daj ba ne valjati gluposti budućnost kluba su igraci ponikli u našoj školi i ništa drugo.sad navaliti na mene kako ja ovo kako ono ali se ne sikiram samo želim i hocu rezultate a sa ovom politikom dobijemo ....
Zadnja titula je osvojena prije 2 godine...mozemo analizirati kadar i lako se dodje do zakljucka ko ju je osvojio....
Prijasnje takodje....bar u trenutnoj drzavi....

insistiranjem da se juniorima(svim) da mjesto i minutaza, samo zato jer su nasi.... dolazi od menadzera koji su svjesni da taj igrac veze nema, ali najbrze dobiju exponiranost i uvecaju vrijednost u vecem klubu, zasto bi mu trebale godine normalnim ispravnim putem....no naravno te menadzere ne interesuje dobrobit juniora nego procenat prilikom prve prodaje....tu je i evropa , sto daje ljepsi cv.... jos ako se osvoji nesto....

Zasto bi juventus htio biti udinese je pravo pitanje...

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 23 jan 2018, 20:45

Tri izvanprosječno dobra igrača bi donosila titulu svake godine, ali nema volje da se dovedu igrači tipa Leonarda ili Kange u FKS, to je moguće, ali nema volje da se po pitanju toga radi! Izlazak u Evropu donosi lijepe novce! Ako ti ponudiš nekome 200.000€ po sezoni i zagarantovano mjesto i minutažu ne vidim razlog da bi odbio nešto takvo!
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], Hajdeee, Haksss, MaroonBjelave, mosarajvosa83, roccosiffredi, Strosmajer i 62 gosta.