NK Zvijezda Gradačac

moranjak
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 02 mar 2016, 10:06

Ja iskreno više ne vjerujem nikom koliko smo čuli priča da se radi krov , reflektori itd. Dolaze investitori strani ovaj onaj toliko priča a mi igramo u drugoj ligi stadion nije pipnut pomocni teren počeo zarastati , znam da je tesko vrijeme financijsko ali moglo je se završiti koliko imamo ljudi jakih i ljudi na funkcijama ...

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 02 mar 2016, 11:49

moranjak je napisao/la:Ja iskreno više ne vjerujem nikom koliko smo čuli priča da se radi krov , reflektori itd. Dolaze investitori strani ovaj onaj toliko priča a mi igramo u drugoj ligi stadion nije pipnut pomocni teren počeo zarastati , znam da je tesko vrijeme financijsko ali moglo je se završiti koliko imamo ljudi jakih i ljudi na funkcijama ...
Što je bilo velikih radova-bilo je..vjerovatno će raditi ono što im NS BiH naredi da moraju imati u datom momentu za određeni stupanj takmičenja..realno mislim da se i ovako dosta krpimo i da nemamo pare za neko daljnje ulaganje...od ljudi koji bi mogli nešto konkretnije uraditi je Belamionix ali ti ljudi nisu zainteresovani ..

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 02 mar 2016, 12:03

zmaj348 je napisao/la:
moranjak je napisao/la:Ja iskreno više ne vjerujem nikom koliko smo čuli priča da se radi krov , reflektori itd. Dolaze investitori strani ovaj onaj toliko priča a mi igramo u drugoj ligi stadion nije pipnut pomocni teren počeo zarastati , znam da je tesko vrijeme financijsko ali moglo je se završiti koliko imamo ljudi jakih i ljudi na funkcijama ...
Što je bilo velikih radova-bilo je..vjerovatno će raditi ono što im NS BiH naredi da moraju imati u datom momentu za određeni stupanj takmičenja..realno mislim da se i ovako dosta krpimo i da nemamo pare za neko daljnje ulaganje...od ljudi koji bi mogli nešto konkretnije uraditi je Belamionix ali ti ljudi nisu zainteresovani ..
Jedina sansa za daljna ulaganja je povratak u pl i trenutno sve resurse treba okrenut ka povratku.

moranjak
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la moranjak » 02 mar 2016, 12:44

zmajevac je napisao/la:
zmaj348 je napisao/la:
Jedina sansa za daljna ulaganja je povratak u pl i trenutno sve resurse treba okrenut ka povratku.
Slazem se da sve resurse treba okrenuti prema premier ligi ali sta kad udjemo a nemamo uslove reflektore semafor natkrivenu tribinu nema logike igrat u drugom gradu i onako nema gledalaca misliš da će neko ici u drugi grad ...

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 02 mar 2016, 16:18

3 hrvata nam u subotu sude,a 4 je kenan b. :crazy: moglo bi bit svasta :lol:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

zmajevac
Kontakt:

Post Postao/la zmajevac » 04 mar 2016, 14:57

Sutra nastavljamo lov na premir ligu,nadam se laganoj nasoj pobjedi bez povrijedjenih igraca i zutih kartona.Takodje se nadam da se moje prognoze ostvare,a to su da vec od ovog kola budemo na drugoj poziciji,a poslije 4 kola i uz nasu seriju od 4 pobjede zauzmemo prvu poziciju gdje iskreno i pripadamo.Sretno nam sutra.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 04 mar 2016, 15:30

zmajevac je napisao/la:Sutra nastavljamo lov na premir ligu,nadam se laganoj nasoj pobjedi bez povrijedjenih igraca i zutih kartona.Takodje se nadam da se moje prognoze ostvare,a to su da vec od ovog kola budemo na drugoj poziciji,a poslije 4 kola i uz nasu seriju od 4 pobjede zauzmemo prvu poziciju gdje iskreno i pripadamo.Sretno nam sutra.
Nije nemoguće ostvariti sve 4 pobjede,naši ako budu na visini zadatka trebali bi ostvariti 12 bodova ali...ne pitamo se samo mi vidjecemo koliko su druge ekipe spremne,šta su nam sudije spremile,u kakvoj smo mi formi itd..

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 04 mar 2016, 20:10

Sjetite se sezone 2007/08 kada nam je na polusezoni Gošk bježo 7 bodova pa smo ih na kraju zamrzli na -20, ovih 4 boda zaostatka su jedno malo "ništa" trebamo gledat samo sebe, ne mogu nama sudije ništa ako budemo dobri i na terenu i na tribini. Ova protiv N.Travnika će bit jako bitna, ako nju dobijemo teško nas šta može zaustavit.

Nama je konkurencija Budućnost i Orašje a ovaj Metalleghe ne može bit šampion, živi bili pa vidjeli. :salut:

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 04 mar 2016, 20:20

Kapetan je napisao/la:Nama je konkurencija Budućnost i Orašje a ovaj Metalleghe ne može bit šampion, živi bili pa vidjeli. :salut:
Moze druze.. moze itekako. Nemojmo se zavaravati. Ljudi imaju fin kadar i finansijski jako stabilan klub. Imaju fine sanse da osvoje ali ako budemo izvukli maksimum iz ekipe i ovog rasporeda, necemo imati problema.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 04 mar 2016, 20:30

theboss_RD07 je napisao/la:
Kapetan je napisao/la:Nama je konkurencija Budućnost i Orašje a ovaj Metalleghe ne može bit šampion, živi bili pa vidjeli. :salut:
Moze druze.. moze itekako. Nemojmo se zavaravati. Ljudi imaju fin kadar i finansijski jako stabilan klub. Imaju fine sanse da osvoje ali ako budemo izvukli maksimum iz ekipe i ovog rasporeda, necemo imati problema.
Metalleghe gostuje pored nas od jačih ekipa i u Lukavcu, Bihaću, Gabeli, Goraždu, Gračanici, meni dovoljno, smijem i u pare ;) :D

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 04 mar 2016, 21:12

Neki dan mi igrac orasja rece, da su ambicije PL, medjutim da ce se sve znati u prva cetiri kola, ako budu lose startali, onda ce odustat od prvobitne ambicije i pocet prodavat utakmice :kafa:
Zvijezda ako u prvih 6 kola osvoji 15 bodova vec je jednom nogom u PL :bih:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 04 mar 2016, 22:38

Jacih? Od tih nabrojanih jedino je Gracanica u gornjem dijelu tabele..

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 04 mar 2016, 23:11

theboss_RD07 je napisao/la:Jacih? Od tih nabrojanih jedino je Gracanica u gornjem dijelu tabele..
Najvjerovatnije ce 7 ekipa ispast iz lige, pola lige, od tih ekipa ko izgubi kod kuce bar jednu bice blizu ispadanja, to je nasa sansa ;)

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 04 mar 2016, 23:29

Kapetan je napisao/la:
theboss_RD07 je napisao/la:Jacih? Od tih nabrojanih jedino je Gracanica u gornjem dijelu tabele..
Najvjerovatnije ce 7 ekipa ispast iz lige, pola lige, od tih ekipa ko izgubi kod kuce bar jednu bice blizu ispadanja, to je nasa sansa ;)
Nemoguce je da ispadne sedam ekipa jer bi to znacilo da nijedan klub iz rs ne ispada iz PL sto je neostvarivo,,,Po trenutnoj tabeli u PL ispada 4 kluba tako da je 12 .mjesto koje osigurava opstanak.

carli22
Kontakt:

Post Postao/la carli22 » 05 mar 2016, 01:12

sodaacm je napisao/la:
Kapetan je napisao/la:
Nemoguce je da ispadne sedam ekipa jer bi to znacilo da nijedan klub iz rs ne ispada iz PL sto je neostvarivo,,,Po trenutnoj tabeli u PL ispada 4 kluba tako da je 12 .mjesto koje osigurava opstanak.
Pogledaj malo bolje tabele. Trenutno po stanju tabele iz PL, najmanje 6 ekipa ispada. Pored 3 ekipe koje ce sigurno ispat tu su jos 3 ekipe iz PL, Velez, Travnik i Olimpic ;)
Infarkt,ma kakav je,od srca je.

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 05 mar 2016, 06:24

carli22 je napisao/la: Pogledaj malo bolje tabele. Trenutno po stanju tabele iz PL, najmanje 6 ekipa ispada. Pored 3 ekipe koje ce sigurno ispat tu su jos 3 ekipe iz PL, Velez, Travnik i Olimpic ;)
Izgleda da ti je promaklo promjena pravila s pocetka sezone gdje je zakljuceno da umjesto 4 prvaka 2.federalnih liga ulaze samo dva .Da je ostalo isto pravilo kao i prosle sezone onda u tom slucaju bi (uz trenutnu PL tabelu) ispadalo kao sto ti pises ,6 ekipa.

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 05 mar 2016, 10:36

I 6 je dovoljno vise od pola lige ce se borit za opstanak. Ko zijani kuci sam ce sebe ujedat za guzicu :D

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 05 mar 2016, 11:38

kada se igra utakmica u 14.30 ili 15h ?

theboss_RD07
Kontakt:

Post Postao/la theboss_RD07 » 05 mar 2016, 11:57

Prema sportsport, 14:30

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 05 mar 2016, 12:16

theboss_RD07 je napisao/la:Prema sportsport, 14:30
da igra se od 14.30 sad sam zvao u klub...

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.