Mislio sam na ovog iznad tebe, nisam tebe vjeruj ni registrovao

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jadno da ne moze biti jadnije..prvo sto ne ode u klub koji 99,9 % igra sljedeće sezone Premier ligu, ne znam kako naši igrači ne teže ka boljem, kao npr Visca pa evo i Amir..a drugo što dok te pare dođu i dok se sve realizira i AKO se realizira ko živ ko mrtav..
Azzuri je napisao/la: ↑19 jan 2023, 13:34Jadno da ne moze biti jadnije..prvo sto ne ode u klub koji 99,9 % igra sljedeće sezone Premier ligu, ne znam kako naši igrači ne teže ka boljem, kao npr Visca pa evo i Amir..a drugo što dok te pare dođu i dok se sve realizira i AKO se realizira ko živ ko mrtav..
Zvani gazela, joj majko ko je nama u klubu igrao.
Vjerujem da smo mu mi zadnja opcija, jer je i Nedo Turkovic bio izjavio da je mala sansa da bi zaigrao za nas, prioritet mu je inostranstvomanijacikonjic87 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:05meni je ovaj Ara malo poceo ic na zivce.. sto se ceka zadnji sekund jarane.. pripreme vec pocele.. ako ces hajde sta zavlacis koji k*.. i pred kraj priprema dodje neka ponuda s vana i opet ga mi ispušimo i bez špica u nastavak sezone..
Ne znam, nadam se da grijesim, ali meni je Hodzic nerealna opcija, i da ima prebijenu nogu sa Dinamom i reprezentacijom na CV moze naci svakako bolju opciju.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:09Vjerujem da smo mu mi zadnja opcija, jer je i Nedo Turkovic bio izjavio da je mala sansa da bi zaigrao za nas, prioritet mu je inostranstvomanijacikonjic87 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:05meni je ovaj Ara malo poceo ic na zivce.. sto se ceka zadnji sekund jarane.. pripreme vec pocele.. ako ces hajde sta zavlacis koji k*.. i pred kraj priprema dodje neka ponuda s vana i opet ga mi ispušimo i bez špica u nastavak sezone..
On ne igra nigdje već 6mj, trenutno mu je najveći domet druga liga Turske, eventualno Kazahstan i te neke destinacije. Po meni, najbolje mu je da potpise na 6mj kod nas, vrati kondiciju, zabije 10ak golova na proljeće i izborimo izlazak u neko euro takmicenje. Nakon toga, moze lagano besplatno da ode opet u Tursku prvu ligu ili negdje tipa Belgija/AustrijaHansestadt je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:12Ne znam, nadam se da grijesim, ali meni je Hodzic nerealna opcija, i da ima prebijenu nogu sa Dinamom i reprezentacijom na CV moze naci svakako bolju opciju.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:09Vjerujem da smo mu mi zadnja opcija, jer je i Nedo Turkovic bio izjavio da je mala sansa da bi zaigrao za nas, prioritet mu je inostranstvomanijacikonjic87 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:05meni je ovaj Ara malo poceo ic na zivce.. sto se ceka zadnji sekund jarane.. pripreme vec pocele.. ako ces hajde sta zavlacis koji k*.. i pred kraj priprema dodje neka ponuda s vana i opet ga mi ispušimo i bez špica u nastavak sezone..
sve znam zato i govorim ako ces hajde je*o te zadnja sekunda.. ili reci necu hvala i onda da se ganja neko drugi u nadi da vec nije kasno za to..19vendetta87 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:09Vjerujem da smo mu mi zadnja opcija, jer je i Nedo Turkovic bio izjavio da je mala sansa da bi zaigrao za nas, prioritet mu je inostranstvomanijacikonjic87 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:05meni je ovaj Ara malo poceo ic na zivce.. sto se ceka zadnji sekund jarane.. pripreme vec pocele.. ako ces hajde sta zavlacis koji k*.. i pred kraj priprema dodje neka ponuda s vana i opet ga mi ispušimo i bez špica u nastavak sezone..
Pa to bi mi svi volili. Medjutim, ja mislim da bi on upravo potpisao za neki klub iz 2. Turske lige, jer je bolja para. Isto kao sto je npr Dialiba, a mi bi i njega volili kod nas. Jedino eto da se pozelio malo kuce, da bude blize familiji jedan period. Uglavnom treba se nadati, iako nisam nesto optimista po njegovom pitanju.Grbavica786 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:18On ne igra nigdje već 6mj, trenutno mu je najveći domet druga liga Turske, eventualno Kazahstan i te neke destinacije. Po meni, najbolje mu je da potpise na 6mj kod nas, vrati kondiciju, zabije 10ak golova na proljeće i izborimo izlazak u neko euro takmicenje. Nakon toga, moze lagano besplatno da ode opet u Tursku prvu ligu ili negdje tipa Belgija/AustrijaHansestadt je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:12Ne znam, nadam se da grijesim, ali meni je Hodzic nerealna opcija, i da ima prebijenu nogu sa Dinamom i reprezentacijom na CV moze naci svakako bolju opciju.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:09
Vjerujem da smo mu mi zadnja opcija, jer je i Nedo Turkovic bio izjavio da je mala sansa da bi zaigrao za nas, prioritet mu je inostranstvo
slazem seGrbavica786 je napisao/la: ↑19 jan 2023, 14:18
On ne igra nigdje već 6mj, trenutno mu je najveći domet druga liga Turske, eventualno Kazahstan i te neke destinacije. Po meni, najbolje mu je da potpise na 6mj kod nas, vrati kondiciju, zabije 10ak golova na proljeće i izborimo izlazak u neko euro takmicenje. Nakon toga, moze lagano besplatno da ode opet u Tursku prvu ligu ili negdje tipa Belgija/Austrija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.