FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
je li neko imao namjeru do Vrapcica sutra 

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Baš vala.joker90 je napisao/la:Kaze jedni hoce vise nase djece, drugi hoce trofeje, pa nikako narodu ugodit! A sto je najcrnje, mi nit osvajamo sta, nit tu djecu afirmisemo.Da bar jedno pocnemo raditi, pa i nekako...

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
joker90 je napisao/la:Kaze jedni hoce vise nase djece, drugi hoce trofeje, pa nikako narodu ugodit! A sto je najcrnje, mi nit osvajamo sta, nit tu djecu afirmisemo.Da bar jedno pocnemo raditi, pa i nekako...

- Osttribine
- Kontakt:
Apsolutno se slazem sa ovim, a da li ce to biti uz pomoc stranih ili domacih fudbalera sasvim nebitno, to je jedino relevantno i Husref je svjestan da ga rezultat na klupi drzi jer da se ne lazemo znamo kakvi smo mi navijaci Sarajeva, vec neko napisa mi bi smo i titulu i juniore i prodaju juniora za nekakve milione itd. Da je kako osvajati titulu pa makar i svake tri godine, a ne svakih osam, a pustite juniore i te price, prodavat ih gdje se moze uz odredjen procenat od narednog transfera, pa ako valjaju dokazat ce se u tim ligama gdje su i bolji uslovi, prije svega infrastruktura, a mastati da ce neko za igraca iz BiH lige bacati milione je suludo, nece se vise "slucaj" Cimirot ponoviti za mnogo godina obzirom kako nasi klubovi stagniraju/nazaduju u Evropi.DenchiNL je napisao/la:ja sam za Trofeje, tj. jak prvi tim sa stranim igračima...
mislim da ne možeš ništa specijalno fudbalera razvit u trenutnim uslovima lige(tereni,suđenje,osoblje itd.), treba uzet lovu koja se nudi i samo tušit i dalje investirat u klub, akademiju , kamp, uslove...
po meni krpić puno bolja opcija od obradovića
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
pfffft kako bi nam valjoCrvena zvezda ga je dovela kao pojačanje pre godinu i po dana, ali nije se mladi 22-godišnji Stefan Milošević naigrao u dresu ovog tima.
Konkurencija je bila prejaka, i on, baš kao i Stefan Ilić koji je zajedno sa njim stigao iz Spartaka, nije se dokazao u dresu našeg najtrofejnijeg kluba.
Od početka ove sezone pokušavao je da pronađe novi klub, pokušavaće i dalje, ali je makar napravio bitan korak.
Kako saznajemo, on je sada na probi u Turskoj sa ekipom Mariupolja gde se ta ekipa nalazi na pripremama, ekipom koja je trenutno sedmoplasirana ekipa ukrajinskog prvenstva.
Dogovorio je sve njegov menadžer Zoran Stojadinović sa tim timom, ukoliko se ovaj levi bek pokaže u narednom periodu, ostaće u tom klubu i potpisati ugovor.

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Medije iz Kazahstana pisu da ce Saric u Antalyi imati probu kod Kyzyl-Zhar SK Petropavlovsk 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa hoce li ovi nasi ikog dovesti ba?Zukanovic je napisao/la:Medije iz Kazahstana pisu da ce Saric u Antalyi imati probu kod Kyzyl-Zhar SK Petropavlovsk
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Novi sponzor:

pa BSO je i prije bio sponzor
promjenili ljudi ime... 

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Možda i njima neko traži odštetu, zabranjeno koristit ime BosnaDenchiNL je napisao/la:pa BSO je i prije bio sponzorpromjenili ljudi ime...

Treba ovoj temi promijenit ime dok Skaka nije došao da naplati svoje.

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
ma Agram je to sve sad, pokupovali i euroherc i BSO i ne znam još neke čini mi se....skoroalen je napisao/la:Možda i njima neko traži odštetu, zabranjeno koristit ime BosnaDenchiNL je napisao/la:pa BSO je i prije bio sponzorpromjenili ljudi ime...
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
I Zovko pa su sve uvezali da bude pod jednoDenchiNL je napisao/la:ma Agram je to sve sad, pokupovali i euroherc i BSO i ne znam još neke čini mi se....skoroalen je napisao/la:Možda i njima neko traži odštetu, zabranjeno koristit ime BosnaDenchiNL je napisao/la:pa BSO je i prije bio sponzorpromjenili ljudi ime...
![]()
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pitanje za ss.ba - hoće li biti sutra stream iz Čitluka?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
ne igra se u Citluku nego na pomocnom u VrapcicimaAlfredNobel je napisao/la:Pitanje za ss.ba - hoće li biti sutra stream iz Čitluka?
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- AlfredNobel
- Kontakt:
Pardon, moja greška.benko21 je napisao/la:ne igra se u Citluku nego na pomocnom u VrapcicimaAlfredNobel je napisao/la:Pitanje za ss.ba - hoće li biti sutra stream iz Čitluka?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kako se sjećam prošle godine ili pretprošle kad smo igrali protiv Veleža bio je prenos na city tv.
Doduše tad mislim da smo igrali u Čitluku.
Doduše tad mislim da smo igrali u Čitluku.
Nema prenosa na Citytv, ovi iz Veleža im zabranili. Ne znam za ss.
hocel nama ovaj burekovic ?
Trenutno korisnika/ca: relativizam, sebalos i 36 gostiju.