FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
To im je nova taktika, pucaju crnjake, pa su onda svakako na dobitku, šta god da se desi.narodniheroj je napisao/la:Vidim njanje se ukakile pravo pred derbi. Strah od dominacije Manijaka na hadisonu![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ni milimetra Miske!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.
Nema Sejo mjesta kod nas, nepotrebno gomilanje igrača 

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Projic i Zakaric su spremni za derbi.
-
- Kontakt:
[quote="shzna"]
svaka ti čast majstore

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- Neandertalac
- Kontakt:
Kako bi nam legla pobjeda. Samo da se ne ide na onaj dosadni remi, u zadnje vrijeme me mrtvih 0-0 nervira skoro kao i poraz. Stvarno iritirajuce.
Bit će gusto, bit će nula dva

Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Ocel to janje, mi ogladnili na forumuNeandertalac je napisao/la:Kako bi nam legla pobjeda. Samo da se ne ide na onaj dosadni remi, u zadnje vrijeme me mrtvih 0-0 nervira skoro kao i poraz. Stvarno iritirajuce.

Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"
- plavousrcu
- Kontakt:
Moglo bi to sto oni moraju konacno biti i nasa prednost. Kad se mora noge ko tegovi. Trebamo biti pametni, oni ce krenuti u napad odmah i docekati ih. Moraju ici na sve ili nista, a nadam se da ce dobiti nista.narodniheroj je napisao/la:Vidim njanje se ukakile pravo pred derbi. Strah od dominacije Manijaka na hadisonu![]()
Ni manje ni više nego PROGLAS![]()
podsjetiše me na neka davna vremena, kad su se po mjesnim zajednicama lijepi plakati sa naslovom Proglas. Njanje i proglas mi popraviše dan
![]()
Utakmica im dolazi ko kec na desetku, ako se igdje imaju izvaditi za loš start to je derbi. Bacaće se na glavu samo da nas uzmu, nadam se da Ado ima spreman odgovor i da će mobilisati ekipu na pravi način. Ne smijemo ih nikako olahko shvatiti, sad su najopasniji. Iskreno s obzirom na cjelokupnu situaciju bio bih zadovoljan jednim bodom a naravno za 3 dajem muštuluk. Ne smije nas sekunde zavarati ovaj neki mini pobjednički niz, prava iskušenja tek slijede. Pokažite momci karakter i obradujte plavu naciju.
VTŽ
Pinki i njegove infoo sa portala , ti izgleda sve vjerujes portalima sta god da se natpiseLjoZee je napisao/la:Projic i Zakaric su spremni za derbi.

**** malo Sarajvooooooo oooo oo **** malo Sarajvooooo

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar
Sta si navalio vise na covjeka sa tim pinkiNeymar11 je napisao/la:Pinki i njegove infoo sa portala , ti izgleda sve vjerujes portalima sta god da se natpiseLjoZee je napisao/la:Projic i Zakaric su spremni za derbi.![]()
**** malo Sarajvooooooo oooo oo **** malo Sarajvooooo![]()
![]()

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Šta kontate, hoće li početi Saša derbi?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ne moras se kaciti na svaki moj post pobogu. Popusti malo.Neymar11 je napisao/la:Pinki i njegove infoo sa portala , ti izgleda sve vjerujes portalima sta god da se natpise [emoji38]LjoZee je napisao/la:Projic i Zakaric su spremni za derbi.
**** malo Sarajvooooooo oooo oo **** malo Sarajvooooo![]()
![]()
Kazu da je Sasa jedva spreman za poluvrijeme...mozda Zajmovic?Raonffa je napisao/la:Šta kontate, hoće li početi Saša derbi?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Ako je spreman nadam se da hoće. Ako nije spreman, onda može i Bobić u napad isti nam qrac kad pogledaš nam ostale napadače.Raonffa je napisao/la:Šta kontate, hoće li početi Saša derbi?

- Jaozinho22
- Kontakt:
Veca
Stana,Graovac,Kemo,Projić
Zakarić,Blagojević,Zeba,Ramović,Zec
Zajmović (Kajkut)

Stana,Graovac,Kemo,Projić
Zakarić,Blagojević,Zeba,Ramović,Zec
Zajmović (Kajkut)

Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !
- MocMahale444
Nekadašnji reprezentativac BiH je sa iskusnim poljskim stručnjakom uspješno sarađivao u prošlosti, a s obzirom na prijateljske odnose koje njeguju pojavila se mogućnost da Štilić potpiše za klub koji se takmiči u - četvrtoj ligi.
Sto nismo njega pokusali dovesti.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
jesmo, kaze da nije jos vakat da se vrati. Sto se mene tice, ne mora ni kasnije. Da je on neki level Dzeke, pa da nam moze koristit i u 40-toj pa hajde. al ovako. Stila hvala ti al ne vracaj se.MocMahale444 je napisao/la:Nekadašnji reprezentativac BiH je sa iskusnim poljskim stručnjakom uspješno sarađivao u prošlosti, a s obzirom na prijateljske odnose koje njeguju pojavila se mogućnost da Štilić potpiše za klub koji se takmiči u - četvrtoj ligi.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], CCMuHa87, Cwirek, Levin i 49 gostiju.