Vrh.
Samo mogu da zavide,da nam se dive,da nastoje dostici ............ i samo ce ostati na pokusaju.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Jos nije gotovo. Dok dobijemo Leotara u Trebinju pa cu ti reci ..Seyo_TM je napisao/la:Stole, pita te pile jel sad vjerujes u plavo proljece
Nece se koeficijent poraviti nego će nositelj u 3 pretkolu biti pobjednik iz utakmica koje imaju veze sa tim timovimaThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nije ti dobro, zeljo da bude nositelj u 3 pretkolu, sta ti je ba, dodji sebi ako nemas kome, ne popravlja se koeficijent nakon jedne utakmice sa Hapoel Tel Aviv, Sparta Prague, Rosenborg, Red Bull Salzburg, Litex Lovech, Dinamo Zagreb ili Partizan-om ccccccccccccccccccccccccccŽeljovac je napisao/la:Ako izbacimo jednog protivnika u ovom drugom pretkolu LP i fasujemo u trećem, nastavljamo u play-off rundi(4. pretkolo) Europe Lige. Pobjednici tog play off-a idu u grupnu fazu.
Isto tako, ako u ovom drugom pretkolu izbacimo Hapoel Tel Aviv, Sparta Prague, Rosenborg, Red Bull Salzburg, Litex Lovech, Dinamo Zagreb ili Partizan, bićemo nositelji u trećem pretkolu.
Tako da bismo, uz pobjednike nad ovim slabijim iz drugog pretkola, u trećem mogli dobiti Celtic, Unirea Urziceni, PAOK, Young Boys i Gent. Umjesto Zenit St. Petersburg, Ajax, Fenerbahçe, Dynamo Kyiv i Braga plus pobjednike nad nositeljima drugog pretkola.
Beton!JoinUnion je napisao/la:
Ma cini ti seSchlager je napisao/la:Čestitam vam titulu.
Zasluženo,bili ste najbolji kad se sve sabere i oduzme.
Najveći uspjeh BH fudbala prije rata polufinale kup-uefa Željo - Videotonlights je napisao/la:Prvaci Jugoslavije: 1972
Viceprvaci Jugoslavije: 1970
Finalisti Kupa Jugoslavije: 1981
Prvaci BiH: 1998, 2001, 2002, 2010
Viceprvak BiH: 2003, 2004, 2005
Osvajači Kupa BiH: 2000, 2001, 2003
Finalisti Kupa BiH: 2002, 2010
Superkup BiH: 1998, 2000, 2001
Sad ce doci neki pitar i reci , "sarajevo je naj ekipa u BiH".Strauss je napisao/la:Najveći uspjeh BH fudbala prije rata polufinale kup-uefa Željo - Videotonlights je napisao/la:Prvaci Jugoslavije: 1972
Viceprvaci Jugoslavije: 1970
Finalisti Kupa Jugoslavije: 1981
Prvaci BiH: 1998, 2001, 2002, 2010
Viceprvak BiH: 2003, 2004, 2005
Osvajači Kupa BiH: 2000, 2001, 2003
Finalisti Kupa BiH: 2002, 2010
Superkup BiH: 1998, 2000, 2001
Najveći uspjeh BH fudblala poslije rata Željo - Newcastle/Malaga
Ukoliko dobijemo jednog od nosioca u drugom pretkolu bičemo onda nosioci u trečem.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:nije ti dobro, zeljo da bude nositelj u 3 pretkolu, sta ti je ba, dodji sebi ako nemas kome, ne popravlja se koeficijent nakon jedne utakmice sa Hapoel Tel Aviv, Sparta Prague, Rosenborg, Red Bull Salzburg, Litex Lovech, Dinamo Zagreb ili Partizan-om ccccccccccccccccccccccccccŽeljovac je napisao/la:Ako izbacimo jednog protivnika u ovom drugom pretkolu LP i fasujemo u trećem, nastavljamo u play-off rundi(4. pretkolo) Europe Lige. Pobjednici tog play off-a idu u grupnu fazu.
Isto tako, ako u ovom drugom pretkolu izbacimo Hapoel Tel Aviv, Sparta Prague, Rosenborg, Red Bull Salzburg, Litex Lovech, Dinamo Zagreb ili Partizan, bićemo nositelji u trećem pretkolu.
Tako da bismo, uz pobjednike nad ovim slabijim iz drugog pretkola, u trećem mogli dobiti Celtic, Unirea Urziceni, PAOK, Young Boys i Gent. Umjesto Zenit St. Petersburg, Ajax, Fenerbahçe, Dynamo Kyiv i Braga plus pobjednike nad nositeljima drugog pretkola.
tebi da se izvinem, za sta??Željovac je napisao/la:Hajde se malo nauči kulturi dijaloga i obraćaj se tako nekome kome si navikao!ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: nije ti dobro, zeljo da bude nositelj u 3 pretkolu, sta ti je ba, dodji sebi ako nemas kome, ne popravlja se koeficijent nakon jedne utakmice sa Hapoel Tel Aviv, Sparta Prague, Rosenborg, Red Bull Salzburg, Litex Lovech, Dinamo Zagreb ili Partizan-om cccccccccccccccccccccccccc
A onda kad se malo naučiš poštovanju, bez obzira što se radi o forumu, onda se malo informiši! I kad i to uradiš, onda se fino ponizno izvini za svoj bezobrazluk i glupost! Naravno, ako uopšte znaš šta je obraz.
Nije te stid još prosipati te neke predškolske fazone
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:tebi da se izvinem, za sta??Željovac je napisao/la:Hajde se malo nauči kulturi dijaloga i obraćaj se tako nekome kome si navikao!ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: nije ti dobro, zeljo da bude nositelj u 3 pretkolu, sta ti je ba, dodji sebi ako nemas kome, ne popravlja se koeficijent nakon jedne utakmice sa Hapoel Tel Aviv, Sparta Prague, Rosenborg, Red Bull Salzburg, Litex Lovech, Dinamo Zagreb ili Partizan-om cccccccccccccccccccccccccc
A onda kad se malo naučiš poštovanju, bez obzira što se radi o forumu, onda se malo informiši! I kad i to uradiš, onda se fino ponizno izvini za svoj bezobrazluk i glupost! Naravno, ako uopšte znaš šta je obraz.
daj mi razlog za sta da ti se izvinem ja cu ti se izvinuti i nikad vise na ovaj forum necu doci, ti sto lupas svakakve gluposti
ja sebi nisam mogao doci 20 minuta kad sam procitao tvoj post![]()
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:tebi da se izvinem, za sta??Željovac je napisao/la:Hajde se malo nauči kulturi dijaloga i obraćaj se tako nekome kome si navikao!ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: nije ti dobro, zeljo da bude nositelj u 3 pretkolu, sta ti je ba, dodji sebi ako nemas kome, ne popravlja se koeficijent nakon jedne utakmice sa Hapoel Tel Aviv, Sparta Prague, Rosenborg, Red Bull Salzburg, Litex Lovech, Dinamo Zagreb ili Partizan-om cccccccccccccccccccccccccc
daj mi razlog za sta da ti se izvinem ja cu ti se izvinuti i nikad vise na ovaj forum necu doci, ti sto lupas svakakve gluposti
ja sebi nisam mogao doci 20 minuta kad sam procitao tvoj post![]()