FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

damirfile
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la damirfile » 24 maj 2010, 16:42

bekrija1990 je napisao/la:slika slika

slika slika

NEMA DALJE 8-)
Vrh.
Samo mogu da zavide,da nam se dive,da nastoje dostici ............ i samo ce ostati na pokusaju.

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 24 maj 2010, 16:54

Seyo_TM je napisao/la:Stole, pita te pile jel sad vjerujes u plavo proljece :mrgreen:
Jos nije gotovo. Dok dobijemo Leotara u Trebinju pa cu ti reci .. :mrgreen:
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 24 maj 2010, 17:02

ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:Ako izbacimo jednog protivnika u ovom drugom pretkolu LP i fasujemo u trećem, nastavljamo u play-off rundi(4. pretkolo) Europe Lige. Pobjednici tog play off-a idu u grupnu fazu.

Isto tako, ako u ovom drugom pretkolu izbacimo Hapoel Tel Aviv, Sparta Prague, Rosenborg, Red Bull Salzburg, Litex Lovech, Dinamo Zagreb ili Partizan, bićemo nositelji u trećem pretkolu.

Tako da bismo, uz pobjednike nad ovim slabijim iz drugog pretkola, u trećem mogli dobiti Celtic, Unirea Urziceni, PAOK, Young Boys i Gent. Umjesto Zenit St. Petersburg, Ajax, Fenerbahçe, Dynamo Kyiv i Braga plus pobjednike nad nositeljima drugog pretkola.
nije ti dobro, zeljo da bude nositelj u 3 pretkolu, sta ti je ba, dodji sebi ako nemas kome, ne popravlja se koeficijent nakon jedne utakmice sa Hapoel Tel Aviv, Sparta Prague, Rosenborg, Red Bull Salzburg, Litex Lovech, Dinamo Zagreb ili Partizan-om cccccccccccccccccccccccccc
Nece se koeficijent poraviti nego će nositelj u 3 pretkolu biti pobjednik iz utakmica koje imaju veze sa tim timovima
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

Schlager
Kontakt:

Post Postao/la Schlager » 24 maj 2010, 17:02

Čestitam vam titulu.

Zasluženo,bili ste najbolji kad se sve sabere i oduzme.

JoinUnion
Kontakt:

Post Postao/la JoinUnion » 24 maj 2010, 17:12

slika

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 24 maj 2010, 17:15

JoinUnion je napisao/la:slika
Beton!

lights
Kontakt:

Post Postao/la lights » 24 maj 2010, 17:21

Prvaci Jugoslavije: 1972

Viceprvaci Jugoslavije: 1970

Finalisti Kupa Jugoslavije: 1981

Prvaci BiH: 1998, 2001, 2002, 2010

Viceprvak BiH: 2003, 2004, 2005

Osvajači Kupa BiH: 2000, 2001, 2003

Finalisti Kupa BiH: 2002, 2010

Superkup BiH: 1998, 2000, 2001

i jos treba sad dodatii Finalisti lige sampiona:2010/2011

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 24 maj 2010, 17:24

Schlager je napisao/la:Čestitam vam titulu.

Zasluženo,bili ste najbolji kad se sve sabere i oduzme.
Ma cini ti se :mrgreen: Željo je klub koji je najviše dao golova u ligi (49) a najmanje primio (19) - statistika je neumoljiva po tom pitanju.
Zrinjski je drugi u pogledu postizanja golova (45) slijedi Široki (45) , a Borac i Široki imaju druge najbolje odbrane u ligi (po 26 primljenih golova).
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 24 maj 2010, 17:24

lights je napisao/la:Prvaci Jugoslavije: 1972

Najveći uspjeh BH fudbala prije rata polufinale kup-uefa Željo - Videoton
Najveći uspjeh BH fudblala poslije rata Željo - Newcastle/Malaga

MaliMemo
Kontakt:

Post Postao/la MaliMemo » 24 maj 2010, 17:25

Strauss je napisao/la:
lights je napisao/la:Prvaci Jugoslavije: 1972

Najveći uspjeh BH fudbala prije rata polufinale kup-uefa Željo - Videoton
Najveći uspjeh BH fudblala poslije rata Željo - Newcastle/Malaga
Sad ce doci neki pitar i reci , "sarajevo je naj ekipa u BiH". :mrgreen:
× Plava krv ispod koze ×

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 24 maj 2010, 17:28

TVSA "sport magazin" - reportaza o jucerasnjoj tekmi na grbavici...20 minuta...počinje u 21 i 30 h

...jer kada mi...
:mrgreen:
Semper Fidelis

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 24 maj 2010, 17:36

ovaj memo bas provocira ,kakve ba titule rekao nijaz de ukinu taj super kup da nas pitari ne stignu :D :D :D
a sad ono sto sam dosao komsije je da vam cestitam na tituli i da nas casno predstavite u evropi i grad i jednu nam jedinu, a za iducu godinu vam samo mogu reci da vas mi skidamo sa trona:)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 24 maj 2010, 17:43

Željovac je napisao/la:Ako izbacimo jednog protivnika u ovom drugom pretkolu LP i fasujemo u trećem, nastavljamo u play-off rundi(4. pretkolo) Europe Lige. Pobjednici tog play off-a idu u grupnu fazu.

Isto tako, ako u ovom drugom pretkolu izbacimo Hapoel Tel Aviv, Sparta Prague, Rosenborg, Red Bull Salzburg, Litex Lovech, Dinamo Zagreb ili Partizan, bićemo nositelji u trećem pretkolu.

Tako da bismo, uz pobjednike nad ovim slabijim iz drugog pretkola, u trećem mogli dobiti Celtic, Unirea Urziceni, PAOK, Young Boys i Gent. Umjesto Zenit St. Petersburg, Ajax, Fenerbahçe, Dynamo Kyiv i Braga plus pobjednike nad nositeljima drugog pretkola.
nije ti dobro, zeljo da bude nositelj u 3 pretkolu, sta ti je ba, dodji sebi ako nemas kome, ne popravlja se koeficijent nakon jedne utakmice sa Hapoel Tel Aviv, Sparta Prague, Rosenborg, Red Bull Salzburg, Litex Lovech, Dinamo Zagreb ili Partizan-om cccccccccccccccccccccccccc
Ukoliko dobijemo jednog od nosioca u drugom pretkolu bičemo onda nosioci u trečem.
Ukoliko ispadnemo u drugom pretkolu onda neidemo nigdje.Ukoliko ispadnemo u 3 pretkolu idemo u play off za Ligu Uefa.Ukoliko ispadnemo u četvrtom pretkolu onda idemo direkt u grupnu fazu lige uefa.
ja se nadam bar proasku u treće pretkolu,a ostalo šta bude
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 24 maj 2010, 17:44

Svaka cast za post...

fixator
Kontakt:

Post Postao/la fixator » 24 maj 2010, 17:47

slika

vidi brke na ovoj slici...pa ko ga ne bi volio
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Semper Fidelis

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 24 maj 2010, 17:50

Sve cestitke na osvajanju titule prvaka, potpuno zasluzeno ste je osvojili, uzivajte u slavlju i kvalifikacijama za ligu sampiona koje su pred vama....SRETNO!
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 24 maj 2010, 17:51

Za sve da se ne vodi rasprava, iz drugog prekola lige prvaka ne ide se nigdje znaci kraj evropskog puta, ako se prodje u trece pretkolo i isapdne tu onda idemo u play off za Evropa ligu, ako eventualno prodjemo u play off za Ligu prvaka i ispadnemo tu onda odmah idemo u grupnu fazu Evropa lige i naravno ako prodjemo i u play off-u za Ligu prvaka zna se gdje idemo u grupnu fazu Lige prvaka.

Po meni najrealnija je opcija broj dva da prodjemo u trece pretkolo LP tu ako ispadnemo igramo u play off-u za Evropa ligu i mislim da je to trenutno maximum sto se tice nasih ekipa iako je Zeljo prvi koji je probio maximum zaigravsi u trecem pretkolu LP zast ne bi bio i prvi koji bi igrao grupnu fazu Evropa lige :D, ali realno ovi 6 evropskih tekmi je maximum gdje sve preko je odlicno a sve ispod po meni nije neki razultat :D
Mes Que Un Club

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 maj 2010, 17:59

Željovac je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: nije ti dobro, zeljo da bude nositelj u 3 pretkolu, sta ti je ba, dodji sebi ako nemas kome, ne popravlja se koeficijent nakon jedne utakmice sa Hapoel Tel Aviv, Sparta Prague, Rosenborg, Red Bull Salzburg, Litex Lovech, Dinamo Zagreb ili Partizan-om cccccccccccccccccccccccccc
Hajde se malo nauči kulturi dijaloga i obraćaj se tako nekome kome si navikao!
A onda kad se malo naučiš poštovanju, bez obzira što se radi o forumu, onda se malo informiši! I kad i to uradiš, onda se fino ponizno izvini za svoj bezobrazluk i glupost! Naravno, ako uopšte znaš šta je obraz.
Nije te stid još prosipati te neke predškolske fazone :lol:
tebi da se izvinem, za sta??
daj mi razlog za sta da ti se izvinem ja cu ti se izvinuti i nikad vise na ovaj forum necu doci, ti sto lupas svakakve gluposti
ja sebi nisam mogao doci 20 minuta kad sam procitao tvoj post :mrgreen: :mrgreen:
Za zivot cijeli!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 24 maj 2010, 18:01

Željovac je napisao/la:
ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: nije ti dobro, zeljo da bude nositelj u 3 pretkolu, sta ti je ba, dodji sebi ako nemas kome, ne popravlja se koeficijent nakon jedne utakmice sa Hapoel Tel Aviv, Sparta Prague, Rosenborg, Red Bull Salzburg, Litex Lovech, Dinamo Zagreb ili Partizan-om cccccccccccccccccccccccccc
A onda kad se malo naučiš poštovanju, bez obzira što se radi o forumu, onda se malo informiši! I kad i to uradiš, onda se fino ponizno izvini za svoj bezobrazluk i glupost! Naravno, ako uopšte znaš šta je obraz.
daj mi razlog za sta da ti se izvinem ja cu ti se izvinuti i nikad vise na ovaj forum necu doci, ti sto lupas svakakve gluposti
ja sebi nisam mogao doci 20 minuta kad sam procitao tvoj post :mrgreen: :mrgreen:

I ja sam ti već napisao prije da je čovjek u pravu na Wikipediju pa provjeri

Nositelji u 3 pretkolu su klubovi koji izađu kao pobjednici iz utaknmica u kojim učestvuju Rosenborg, Sparta, Red Bull, Dinamo, Litex, Partizan i jarane pazi da ti ne ispadneš glup.
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

ThE_mAnIaCs_1987
Kontakt:

Post Postao/la ThE_mAnIaCs_1987 » 24 maj 2010, 18:05

Željovac je napisao/la:

I ja sam ti već napisao prije da je čovjek u pravu na Wikipediju pa provjeri

Nositelji u 3 pretkolu su klubovi koji izađu kao pobjednici iz utaknmica u kojim učestvuju Rosenborg, Sparta, Red Bull, Dinamo, Litex, Partizan i jarane pazi da ti ne ispadneš glup.[/quote]
Zeljo tim koji nije igrao Evropu 6 godina da bude nositelj u 3 pretkolu vi ste smijesni a ne glupi ;)
Za zivot cijeli!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Diadora i 10 gostiju.