Imamo više stadiona nego neki klubovi igračkih legendiNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brate hvala na zeljama. Takodje FKS mnogo uspjeha u buducnosti. Yebiga ovo nam je treci stadion da pravimo tako da je najnoviji i mnogo savremeniji od BB. Teren je jedan od boljih u drzavi poslje BP Pecare i Koseva. Ima tu jos da se sminka sto ce u dogledno vrijeme biti zavrseno. Sto se BB tice to ti je isto uvezes auto iz Njemacke i 20 godina mu ne promjenis dio. Mora otic u qrac kad ga uveze neko kome je to prvi automobil
vm22 je napisao/la:Imamo više stadiona nego neki klubovi igračkih legendiNeretvanskaPastrmka je napisao/la:Brate hvala na zeljama. Takodje FKS mnogo uspjeha u buducnosti. Yebiga ovo nam je treci stadion da pravimo tako da je najnoviji i mnogo savremeniji od BB. Teren je jedan od boljih u drzavi poslje BP Pecare i Koseva. Ima tu jos da se sminka sto ce u dogledno vrijeme biti zavrseno. Sto se BB tice to ti je isto uvezes auto iz Njemacke i 20 godina mu ne promjenis dio. Mora otic u qrac kad ga uveze neko kome je to prvi automobil
Do sad je vodio kadete Veleža tako da baš i ne znam. Bio je kratko trener prvog tima prije par godina ali mislim da je brzo smjenjen.astra1922 je napisao/la:deste rodeni kakav je tufek kao trener.znam da vas je vodio.imali fajde od njega
znaci taraba,hajd nismo ni mi kao klub nista bolji.svaka dva mjeseca po jednog trenera potrosimo i na njih svaljujemo krivicu pozzvm22 je napisao/la:Do sad je vodio kadete Veleža tako da baš i ne znam. Bio je kratko trener prvog tima prije par godina ali mislim da je brzo smjenjen.astra1922 je napisao/la:deste rodeni kakav je tufek kao trener.znam da vas je vodio.imali fajde od njega
pa ovako, Tufek je za prvi tim debitovao u sezoni 1984/85, i to u kakvoj konkurenciji odbrambenih igrača, gdje su bili Dada Matijević, Ismet Šišić, Jazo Đurasović i dr. i opet je odigrao ukupno 150 utakmica za prvi tim od 1985-1991...jedan je od rijetkih igrača koji je prošao sve reprezentativne selekcije one države, samo nije debitovao za A tim, znači bio je super igrač.astra1922 je napisao/la:deste rodeni kakav je tufek kao trener.znam da vas je vodio.imali fajde od njega
Hmmm, Tufek je bio igrač koga su urođene fizičke predispozicije (odnosno njihvo nemanje) spriječile da napravi pravu karijeru. NažalostKadet91 je napisao/la:Tufa je pravi igrac bio u svoje vrijeme. Bio je veoma mrsav pa su ga raja jedno vrijeme zvala Valderama, jos mu je samo trebala duga kovrdzava plava kosa. Neznam kakav je kao trener, ali sigurno je kroz zivot imao vrhunske trenere od kojih je nesto morao pokupiti.
Tufek nije igrao u odbrani nego u sredini. Jedino na kraju karijere, sa 30 i kusur, igrao stopera.AlemC85 je napisao/la:pa ovako, Tufek je za prvi tim debitovao u sezoni 1984/85, i to u kakvoj konkurenciji odbrambenih igrača, gdje su bili Dada Matijević, Ismet Šišić, Jazo Đurasović i dr. i opet je odigrao ukupno 150 utakmica za prvi tim od 1985-1991...jedan je od rijetkih igrača koji je prošao sve reprezentativne selekcije one države, samo nije debitovao za A tim, znači bio je super igrač.astra1922 je napisao/la:deste rodeni kakav je tufek kao trener.znam da vas je vodio.imali fajde od njega
kao trener ne znam, pošto još stiče iskustva.
Navijacka tribina iza gola je bezveze, trebala bih se i onda popraviti. Doduse, nije ni ravna sa igralistom.HzSM je napisao/la:Vrapcici su sto puta uredjeniji i bolji od Bijelog Brijega.Ja sam imao priliku biti i na jednom i na drugom stadionu,obici klupske prostorije,svlacionice i stvarno su Vrapcici daleko iznad.Razumijem da je stadion manji,mnogo laksi za odrzavati,ali ono sto sam vidio Pod BB je ravno katastrofi.Stolice jedino sto valja,svlacionice propale,zidovi oronuli.Tribina na kojoj su smjesteni Ultrasi zarasla u travu i korov,atletska staza ispucala,travnjak je na nivou livade.Jedino zbog cega je vrijedniji je povrsina i broj objekata jer imaju iznad svlacionica i stanove gdje smjestaju igrace sa strane.Tribine na onom stadionu ne vrijede nicemu.Vrapcici su mali i skromni,ali su svlacionice i prostorije renovirane i sasvim pristojne.Travnjak je za stepenicu bolji,tribine su u boljem stanju.Jedino sto je potrebno,po meni su nove stolice i da se onaj dio tribine gdje je loza(mislim da je loza)natkrije.To bi valjda bilo dovoljno da bude jedan prikladan stadion.U BB je potrebno veliko ulaganje jer se treba obnoviti sve od pocetka do kraja.Ne sumnjam da ce se Vrapcici akobogda u skorijoj buducnosti i adapirati za igranje utakmica u Europi jer po prvi put nakon dugo godina imate upravu koja radi dobar posao.Sve najbolje vam zelim!
Arhitekta bio pijan kad je ovo planirao.Pirke je napisao/la:Navijacka tribina iza gola je bezveze, trebala bih se i onda popraviti. Doduse, nije ni ravna sa igralistom.HzSM je napisao/la:Vrapcici su sto puta uredjeniji i bolji od Bijelog Brijega.Ja sam imao priliku biti i na jednom i na drugom stadionu,obici klupske prostorije,svlacionice i stvarno su Vrapcici daleko iznad.Razumijem da je stadion manji,mnogo laksi za odrzavati,ali ono sto sam vidio Pod BB je ravno katastrofi.Stolice jedino sto valja,svlacionice propale,zidovi oronuli.Tribina na kojoj su smjesteni Ultrasi zarasla u travu i korov,atletska staza ispucala,travnjak je na nivou livade.Jedino zbog cega je vrijedniji je povrsina i broj objekata jer imaju iznad svlacionica i stanove gdje smjestaju igrace sa strane.Tribine na onom stadionu ne vrijede nicemu.Vrapcici su mali i skromni,ali su svlacionice i prostorije renovirane i sasvim pristojne.Travnjak je za stepenicu bolji,tribine su u boljem stanju.Jedino sto je potrebno,po meni su nove stolice i da se onaj dio tribine gdje je loza(mislim da je loza)natkrije.To bi valjda bilo dovoljno da bude jedan prikladan stadion.U BB je potrebno veliko ulaganje jer se treba obnoviti sve od pocetka do kraja.Ne sumnjam da ce se Vrapcici akobogda u skorijoj buducnosti i adapirati za igranje utakmica u Europi jer po prvi put nakon dugo godina imate upravu koja radi dobar posao.Sve najbolje vam zelim!
https://maps.google.ca/maps/myplaces?vp ... 2378800026" onclick="window.open(this.href);return false;
Uglavnom se slazem sa tobom. Hvala na zeljama a i neka je vama sa srecom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.