Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
ne zaboravite elloca i llorisa koji su imali dosta dobre analize nba, a i odličnu prolaznost.
mada je po meni, bez uvrede ikome, što se košarke tiče - kolega "amarosim" ispred svih sa foruma.
@contenissimo - krenut će druže, samo ustraj.. I ja svaku subotu odigram golove engleza tako na 1-2 KM, al ne sjećam se kad mi je prošlo zadnji put. Uvijek se nađu jedan-dva da syebu dobro zamišljen tiket
mada je po meni, bez uvrede ikome, što se košarke tiče - kolega "amarosim" ispred svih sa foruma.
@contenissimo - krenut će druže, samo ustraj.. I ja svaku subotu odigram golove engleza tako na 1-2 KM, al ne sjećam se kad mi je prošlo zadnji put. Uvijek se nađu jedan-dva da syebu dobro zamišljen tiket

U desetom selu živi Antuntun!
+1 amarosim najveci majstor za nba. Steta sto lik cesce ne pise.bevanda4 je napisao/la:ne zaboravite elloca i llorisa koji su imali dosta dobre analize nba, a i odličnu prolaznost.
Dizu se Slovaci 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
ne bih se složio.. baš zato što piše samo kad treba smatramo ga majstorom, što i jeSTEVEN je napisao/la: Steta sto lik cesce ne pise.

Dobro i to si upravu. Ali volio bi da napise svoju analizu neku svaku noc cisto da se moze procitati i uzeti u obzir i njegovo misljenje. Nema nista gluplje nego kad procitam post, nabacani parovi nigdje ni slova analize.bevanda4 je napisao/la:ne bih se složio.. baš zato što piše samo kad treba smatramo ga majstorom, što i jeSTEVEN je napisao/la: Steta sto lik cesce ne pise.
Mislis komunisticka ?Otelo je napisao/la:A *ebemti Slovacku,djubrad jedna komunistica
BHF Bosanska Krajina!
[quote=Pa tacno treba tema vezana samo za NBA za igrace na kojoj ce pisati samo 3 forumasa koji ce davati singlove svaku vecer
[/quote]
[quote=@LenBias, @doktor i jos jedan poznavalac pa vjerujem da bi svaku drugu da ne kazem svaku noc imao prolazan listic NBA
[/quote]
Ja sam o tome razmisljao isto, samo ne znam koliko bi se vratile kolege na tu temu, svi ovi nabrojani (a ima ih jos), i koliko bi trajala bez spamova, ali svakako da bi bila itekako dobra ta tema... Mozda opet ipak da i neko otvori tu temu pa da vidimo kako ce ici...

[quote=@LenBias, @doktor i jos jedan poznavalac pa vjerujem da bi svaku drugu da ne kazem svaku noc imao prolazan listic NBA

Ja sam o tome razmisljao isto, samo ne znam koliko bi se vratile kolege na tu temu, svi ovi nabrojani (a ima ih jos), i koliko bi trajala bez spamova, ali svakako da bi bila itekako dobra ta tema... Mozda opet ipak da i neko otvori tu temu pa da vidimo kako ce ici...

Zadnja izmjena: reeds, dana/u 04 jan 2014, 18:58, ukupno mijenjano 2 puta.
Ahaapocalyps je napisao/la:Mislis komunisticka ?Otelo je napisao/la:A *ebemti Slovacku,djubrad jedna komunistica
14:19

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Na svom terenu,dobijaju sve redom,bolji medjusobni omjer i 0:3.Bravo !
BHF Bosanska Krajina!
postojala je već odavno tema, zaboravljena na drugoj stranici foruma na koju nitko ne zalazi.. "košarkaške analize"reeds je napisao/la: Ja sam o tome razmisljao isto, samo ne znam koliko bi se vratile kolege na tu temu, svi ovi nabrojani (a ima ih jos), i koliko bi trajala bez spamova, ali svakako da bi bila itekako dobra ta tema... Mozda opet ipak da i neko otvori tu temu pa da vidimo kako ce ici...
prije mjesec-dva sam komentirao čisto da je oživim i da je forumaši vide na prvoj stranici.. ali moderatori su je izbrisali, kako? - zašto? ne bih znao

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Kako ovi francuzi kup stimaju ovo je smijesno. Poserem se na Angers

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
A meni to jos bila zadnja marka na racunuapocalyps je napisao/la:Na svom terenu,dobijaju sve redom,bolji medjusobni omjer i 0:3.Bravo !

Hvala Lorient !
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- 10DelPiero
- Kontakt:
Upravo zbog tog sam za ideju da pisu samo 3 forumasa i samo singlovi tako da se tema nece zatrpati nepotrebnim glupostima i nece bit 1000 parova.bevanda4 je napisao/la:postojala je već odavno tema, zaboravljena na drugoj stranici foruma na koju nitko ne zalazi.. "košarkaške analize"reeds je napisao/la: Ja sam o tome razmisljao isto, samo ne znam koliko bi se vratile kolege na tu temu, svi ovi nabrojani (a ima ih jos), i koliko bi trajala bez spamova, ali svakako da bi bila itekako dobra ta tema... Mozda opet ipak da i neko otvori tu temu pa da vidimo kako ce ici...
prije mjesec-dva sam komentirao čisto da je oživim i da je forumaši vide na prvoj stranici.. ali moderatori su je izbrisali, kako? - zašto? ne bih znao
Alessandro Del Piero !
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Sarajlijc@
- Kontakt:
12122 1TiK/Ajoie - Visp 04.01.2014 20:00 1 1.65
16682 1TiK/Frederikshavn - Sonderjyske (3:2) 04.01.2014 20:00 1 2.20
796 Cantu - Reggio Emilia 04.01.2014 20:30 1 1.30
756 Monbus - Estudiantes 04.01.2014 20:00 1 1.35
758 La Bruixa - Unicaja 04.01.2014 20:30 2 1.40
popravni
16682 1TiK/Frederikshavn - Sonderjyske (3:2) 04.01.2014 20:00 1 2.20
796 Cantu - Reggio Emilia 04.01.2014 20:30 1 1.30
756 Monbus - Estudiantes 04.01.2014 20:00 1 1.35
758 La Bruixa - Unicaja 04.01.2014 20:30 2 1.40
popravni
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
- pintol_TM87
- Kontakt:

zaredaju kuci pobjeda i pobjeda i sad nista..ccc
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
-
- Kontakt:
glupim igracima sirokog yebem majku,a onim srecama iz radnickog koji daju 1000 trojki i ne znaju hodat sve najgore u nastavku sezone,pogotovo onom bradonji plejmejkeru puuuu
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
Onaj osjecaj kad odigras real 83,5+,a razmisljao si da odigras kontra hendikep 

ma nisam nikoga slusao za ovaj par sam sam odigrao,svaki vikend odigram spance cijelu ligu kosarku i evo jutros isto odigrao i razmisljam da li kontra hendikep ili preko poena i prevagne vise poenaPavel7 je napisao/la:pa ti slušaj forumske luzere, da ista znaju ne bi ovde pisali parovearelinho je napisao/la:Onaj osjecaj kad odigras real 83,5+,a razmisljao si da odigras kontra hendikep
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.