[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
LBJ MVP je napisao/la:Zamro forum jbt
Zajeba me adis
O leđendo evo me kako kod tebe slabo te na forumu u zadnje vrijemelegenda reala je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Zamro forum jbt
Zajeba me adis
đesi mali Jamese
Da nisi klikno don't ask me? Najbolje uradi reinstall, trebalo bi da nudi opet...majestic24 je napisao/la:Na google chrome mi vise nenudi ono da imam zapamcenje lozinke. U cemu je problem?? Gdje to mogu aktivirati ponovo??
pa ja još ne mogu da vjerujem da se ovo desilo pa ova nije normalna uništila sebi život (a kako joj je tek čovjekuElegant je napisao/la:[youtube][/youtube]
Veliki Tebra
Sto te Adis za'ebaLBJ MVP je napisao/la:Zamro forum jbt
Zajeba me adis
ovi pored njih ko da nikad nisu sex vidjeli pa se cudeElegant je napisao/la:[youtube][/youtube]
Veliki Tebra
To se i ja pitam... propade mi 6 minuta života gledajući ovaj klip, a mogao sam uraditi nešto korisno, npr. buljiti u praznoLBJ MVP je napisao/la:Nije valjda da neko gleda ovo njesra![]()
ma **** je ,nego mi nisu jasne ove cure što se pojebu sa nekim koga vide jednom u životu ,a vamo glume neka nevinašcadBosco je napisao/la:Šta ti je legendo, šta si se nasikiro ?Pusti je da se udara, mislim da je to jedino što joj u životu ide od ruke. I prestani bolan gledat te gluposti.
![]()
Mog'o si 3-4 stranice neke knjige procitat.....Hawking je napisao/la:To se i ja pitam... propade mi 6 minuta života gldajući ovaj klip, a mogao sam uraditi nešto korisno, npr. buljiti u praznoLBJ MVP je napisao/la:Nije valjda da neko gleda ovo njesra![]()
Mater ti mrtvu jhebem, haj da bar dijete nemas !Elegant je napisao/la:[youtube][/youtube]
Veliki Tebra
Dobro je nisam pogledao klip,ako vam je dosadno ima finih kolumni na forumu ne vjerujem da ste sve pročitali ako jeste onda se dohvatite kakve knjige ili što većHawking je napisao/la:To se i ja pitam... propade mi 6 minuta života gldajući ovaj klip, a mogao sam uraditi nešto korisno, npr. buljiti u praznoLBJ MVP je napisao/la:Nije valjda da neko gleda ovo njesra![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.