Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Han!$;Lfc
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Han!$;Lfc » 02 feb 2011, 12:42

Rizah je napisao/la:Suso i Raheem su promovirani u prvi tim, Suso je zadužio broj 35 a Raheem 38. Još jedan odličan posao Kinga. Njih dvojica na krilima su budućnost Liverpoola.
Long live the King.
Jedva cekam da Suso zaigra za lfc u prvom timu. Siguran sam da je to zaista odlican posao koji je uradio King
YOU'LL NEVER WALK ALONE

LoveAtFirstBite
Kontakt:

Post Postao/la LoveAtFirstBite » 02 feb 2011, 12:42

nije povrijedjen drug, odradjuje suspenziju zbog kartona...

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 02 feb 2011, 12:44

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ev Juve pitao Liverpool d aim daju Aquilanija za 10.2 miliona a mi smo postavili 16.5 miliona kao otkupnu cjenu.. Znaci da nemaju pare da ga dovedu.. Mozda se ipak Aqua vrati na ljeto ja bih licno volio vidjeti taj rasplet nego da dovedemo Adama da nam bude playmaker..

http://www.caughtoffside.com/2011/02/02 ... -aquilani/
Bolje vratiti Aquilanija, definitivno. :)
Onda nam ne treba Adam, a mogli bi dovesti krilo i lijevog beka....
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 02 feb 2011, 12:45

Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ev Juve pitao Liverpool d aim daju Aquilanija za 10.2 miliona a mi smo postavili 16.5 miliona kao otkupnu cjenu.. Znaci da nemaju pare da ga dovedu.. Mozda se ipak Aqua vrati na ljeto ja bih licno volio vidjeti taj rasplet nego da dovedemo Adama da nam bude playmaker..

Neznam bas vise bi voljeo Adama iako igra Aquaman odlicno Ali jednostavno EPL nije liga za njega
YOU'LL NEVER WALK ALONE

LoveAtFirstBite
Kontakt:

Post Postao/la LoveAtFirstBite » 02 feb 2011, 12:46

iskreno mislim da nam on ne treba, charlie je deep lying playmaker, nesto sto aquilani nije, obzirom da ne igra u oba smjera, opet bi bili osudjeni na lucasa koji je nekakav los hibrid mascha i xabija, nit je borben kao prvi nit zna sa loptom kao drugi, nadam se da ce aquilani ipak otici a mi kupiti m'villu i eventualno lassanu ako se real spusti na zemlju sa cijenom....

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 02 feb 2011, 12:47

LoveAtFirstBite je napisao/la:nije povrijedjen drug, odradjuje suspenziju zbog kartona...
hahaha svejedno neigra... :D
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 02 feb 2011, 12:49

Koja je vasa prognoza za vecerasnji mec ?
evo moje :D

2:0 Suarez 32, Gerrard 54
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 02 feb 2011, 12:49

Pobjeda nebi trebala doci u pitanje mada sam malo skeptican mozda je odlazak Torresa demoraliso ekipu...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

LoveAtFirstBite
Kontakt:

Post Postao/la LoveAtFirstBite » 02 feb 2011, 12:50

1:0, kuyt neki otpadak u 80toj minuti...

lfcbl
Kontakt:

Post Postao/la lfcbl » 02 feb 2011, 12:57

I ja bi vise volio Adama da vidim.Dovodimo samo kappitene ekipa.Ne znam kako vi forumasi gledate na Loic Remya,ali je on meni odlican igrac i volio bi ga vidjeti u nasem dresu!!!Isto od odbrambenih Jan Vertonghena iz Ajaxa!!!Eto to su dve moje zelje :D Skroman sam :D

lfcbl
Kontakt:

Post Postao/la lfcbl » 02 feb 2011, 13:00

Koja god pobjeda,i jedan nula sam prezadovoljan.Bice tesko veceras kontam.Suarez nije dugo igrao zbog suspenzije a i nije od bas onaj klasicni spic!!!Kada se div oporavi to ce da bude bolje za 30 posto.ocekujem veceras od Stivena da potegne konce!!!Cara nam se isto vraca.Ogroman plus!!!

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 02 feb 2011, 13:00

Veceras 2-0, Kuyt i Gerrard :D
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

LoveAtFirstBite
Kontakt:

Post Postao/la LoveAtFirstBite » 02 feb 2011, 13:00

remy mislim da nam ne treba, rijesili smo pitanje napadaca, ja bih iskreno volio stopera, sakha platit 20 miliona, dovesti taiwa i brzo krilo...i mislim da smo za titulu naredne godine, to sve ako carroll ne bude u zatvoru ili tako nesto...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 02 feb 2011, 13:00

izvor nije pouzdan, a jos uvijek je rano pricati o tome

između adama i aqumana odabrao bi ovog prvog, jer oni su razliciti tipovi igraca, i vise bi nam koristio adam, a i dosta je jeftiniji , i prodajom aqumana mozemo kupiti adama i N'zogbiu ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 02 feb 2011, 13:07

Imali neko neki dobar link za vecerasnju tekmu ?
YOU'LL NEVER WALK ALONE

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 02 feb 2011, 13:10

YNWA je napisao/la:

izvor nije pouzdan, a jos uvijek je rano pricati o tome

između adama i aqumana odabrao bi ovog prvog, jer oni su razliciti tipovi igraca, i vise bi nam koristio adam, a i dosta je jeftiniji , i prodajom aqumana mozemo kupiti adama i N'zogbiu ;)
ja nisam neki veliki fan ovog insomnije :D
adam bi nam koristio posebno ako prodamo aquilanija. ja nekako ozbiljno racunam na to da ce on ostati u juveu jer juve je lud za talijanima malo i pretjeruju u zadnje vrijeme a placali su i slabije igrace od aquilanija 15 miliona

sto se tice vecerasnje utakmice mislim da ce biti izuzetno teska jer stoke je fina ekipa, oni se znaju dobro zatvoriti a iz prekida su opasni i to iz apsolutno svih prekida a nama je to najveca mana sto lose branimo prekide tako da ne treba iznenaditi ako ne pobjedimo veceras
You are someone else I am still right here

VELA
Kontakt:

Post Postao/la VELA » 02 feb 2011, 13:24

slika
IN WEED WE TRUST!!!

Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.

Kum sa stalnim ugovorom.

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 02 feb 2011, 13:30

Evo malo za ljubitelje Ženske Španske lige, kao i za suparničke navijače jedan klip koga smo zapravo doveli.

There got to be something for Liverpool big number nine ...

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 02 feb 2011, 13:41

Ponos Torina je napisao/la:kad cujes ovako ujutro uz jutarnju kahvu YNWA i to na domacem radiju 8-) 8-) Neprocjenjivo!!! 8-) 8-)
Na radiju M je znaju ponekad pustit :lol: :D Joj ljudi jeste culi vi sinoc onog ahmetovica kad za torres rece "Ferdinand" :lol: Mene je vise asocirao na Prvi Svjetski rat :lol:

Nadam se vecerasnjoj pobjedi, lakse ujutro ustati nenaspavan kad znas da je od srece :D
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 02 feb 2011, 13:46

Rizah je napisao/la:Evo malo za ljubitelje Ženske Španske lige, kao i za suparničke navijače jedan klip koga smo zapravo doveli.

nadam se dace ovako u posljednjem kolu protiv Aston Ville 3 komada :mrgreen:
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: IQ200 i 4 gosta.