Jedva cekam da Suso zaigra za lfc u prvom timu. Siguran sam da je to zaista odlican posao koji je uradio KingRizah je napisao/la:Suso i Raheem su promovirani u prvi tim, Suso je zadužio broj 35 a Raheem 38. Još jedan odličan posao Kinga. Njih dvojica na krilima su budućnost Liverpoola.
Long live the King.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
nije povrijedjen drug, odradjuje suspenziju zbog kartona...
Bolje vratiti Aquilanija, definitivno.Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ev Juve pitao Liverpool d aim daju Aquilanija za 10.2 miliona a mi smo postavili 16.5 miliona kao otkupnu cjenu.. Znaci da nemaju pare da ga dovedu.. Mozda se ipak Aqua vrati na ljeto ja bih licno volio vidjeti taj rasplet nego da dovedemo Adama da nam bude playmaker..
http://www.caughtoffside.com/2011/02/02 ... -aquilani/

Onda nam ne treba Adam, a mogli bi dovesti krilo i lijevog beka....
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
Neznam bas vise bi voljeo Adama iako igra Aquaman odlicno Ali jednostavno EPL nije liga za njegaTorres Da Killa.!. je napisao/la:Ev Juve pitao Liverpool d aim daju Aquilanija za 10.2 miliona a mi smo postavili 16.5 miliona kao otkupnu cjenu.. Znaci da nemaju pare da ga dovedu.. Mozda se ipak Aqua vrati na ljeto ja bih licno volio vidjeti taj rasplet nego da dovedemo Adama da nam bude playmaker..
YOU'LL NEVER WALK ALONE
-
- Kontakt:
iskreno mislim da nam on ne treba, charlie je deep lying playmaker, nesto sto aquilani nije, obzirom da ne igra u oba smjera, opet bi bili osudjeni na lucasa koji je nekakav los hibrid mascha i xabija, nit je borben kao prvi nit zna sa loptom kao drugi, nadam se da ce aquilani ipak otici a mi kupiti m'villu i eventualno lassanu ako se real spusti na zemlju sa cijenom....Torres Da Killa.!. je napisao/la:Ev Juve pitao Liverpool d aim daju Aquilanija za 10.2 miliona a mi smo postavili 16.5 miliona kao otkupnu cjenu.. Znaci da nemaju pare da ga dovedu.. Mozda se ipak Aqua vrati na ljeto ja bih licno volio vidjeti taj rasplet nego da dovedemo Adama da nam bude playmaker..
hahaha svejedno neigra...LoveAtFirstBite je napisao/la:nije povrijedjen drug, odradjuje suspenziju zbog kartona...

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Koja je vasa prognoza za vecerasnji mec ?
evo moje
2:0 Suarez 32, Gerrard 54
evo moje

2:0 Suarez 32, Gerrard 54
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Pobjeda nebi trebala doci u pitanje mada sam malo skeptican mozda je odlazak Torresa demoraliso ekipu...
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
- Kontakt:
1:0, kuyt neki otpadak u 80toj minuti...
I ja bi vise volio Adama da vidim.Dovodimo samo kappitene ekipa.Ne znam kako vi forumasi gledate na Loic Remya,ali je on meni odlican igrac i volio bi ga vidjeti u nasem dresu!!!Isto od odbrambenih Jan Vertonghena iz Ajaxa!!!Eto to su dve moje zelje
Skroman sam 

Koja god pobjeda,i jedan nula sam prezadovoljan.Bice tesko veceras kontam.Suarez nije dugo igrao zbog suspenzije a i nije od bas onaj klasicni spic!!!Kada se div oporavi to ce da bude bolje za 30 posto.ocekujem veceras od Stivena da potegne konce!!!Cara nam se isto vraca.Ogroman plus!!!
Veceras 2-0, Kuyt i Gerrard 

Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
-
- Kontakt:
remy mislim da nam ne treba, rijesili smo pitanje napadaca, ja bih iskreno volio stopera, sakha platit 20 miliona, dovesti taiwa i brzo krilo...i mislim da smo za titulu naredne godine, to sve ako carroll ne bude u zatvoru ili tako nesto...
izvor nije pouzdan, a jos uvijek je rano pricati o tomeTorres Da Killa.!. je napisao/la:Ev Juve pitao Liverpool d aim daju Aquilanija za 10.2 miliona a mi smo postavili 16.5 miliona kao otkupnu cjenu.. Znaci da nemaju pare da ga dovedu.. Mozda se ipak Aqua vrati na ljeto ja bih licno volio vidjeti taj rasplet nego da dovedemo Adama da nam bude playmaker..
između adama i aqumana odabrao bi ovog prvog, jer oni su razliciti tipovi igraca, i vise bi nam koristio adam, a i dosta je jeftiniji , i prodajom aqumana mozemo kupiti adama i N'zogbiu

Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
ja nisam neki veliki fan ovog insomnijeYNWA je napisao/la:izvor nije pouzdan, a jos uvijek je rano pricati o tomeTorres Da Killa.!. je napisao/la:Ev Juve pitao Liverpool d aim daju Aquilanija za 10.2 miliona a mi smo postavili 16.5 miliona kao otkupnu cjenu.. Znaci da nemaju pare da ga dovedu.. Mozda se ipak Aqua vrati na ljeto ja bih licno volio vidjeti taj rasplet nego da dovedemo Adama da nam bude playmaker..
između adama i aqumana odabrao bi ovog prvog, jer oni su razliciti tipovi igraca, i vise bi nam koristio adam, a i dosta je jeftiniji , i prodajom aqumana mozemo kupiti adama i N'zogbiu

adam bi nam koristio posebno ako prodamo aquilanija. ja nekako ozbiljno racunam na to da ce on ostati u juveu jer juve je lud za talijanima malo i pretjeruju u zadnje vrijeme a placali su i slabije igrace od aquilanija 15 miliona
sto se tice vecerasnje utakmice mislim da ce biti izuzetno teska jer stoke je fina ekipa, oni se znaju dobro zatvoriti a iz prekida su opasni i to iz apsolutno svih prekida a nama je to najveca mana sto lose branimo prekide tako da ne treba iznenaditi ako ne pobjedimo veceras
You are someone else I am still right here

IN WEED WE TRUST!!!
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Justice has never been done But their memory will carry on There'll be glory round the Fields of Anfield Road.
Kum sa stalnim ugovorom.
Evo malo za ljubitelje Ženske Španske lige, kao i za suparničke navijače jedan klip koga smo zapravo doveli.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
- reds_forever
- Kontakt:
Na radiju M je znaju ponekad pustitPonos Torina je napisao/la:kad cujes ovako ujutro uz jutarnju kahvu YNWA i to na domacem radiju![]()
Neprocjenjivo!!!
![]()

Nadam se vecerasnjoj pobjedi, lakse ujutro ustati nenaspavan kad znas da je od srece

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
nadam se dace ovako u posljednjem kolu protiv Aston Ville 3 komadaRizah je napisao/la:Evo malo za ljubitelje Ženske Španske lige, kao i za suparničke navijače jedan klip koga smo zapravo doveli.

YOU'LL NEVER WALK ALONE