Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Jese je zvijer, a za Llorentea su riječi suvišne.Athletic Bilbao and Spain forward Fernando Llorente is in the picture and the Gunners are also looking at Corinthians’ Brazilian midfielder Paulinho.
Real Madrid prospect Jese Rodriguez, a star of the recent Under-19 European Championship, is also on their radar - the teenager may leave the Bernabeu if he cannot get first team chances.
Arsenal have also checked on whether Barcelona’s Dutch forward Ibrahim Afellay is available.
Ma nek ide, ali ako se adekvatna zamjena ne dovede za pare koje ćemo dobit, tj da se izvali na nekog kvalitetnog veznjaka (Ganso) bit ću u očaju, i onda bi bilo vrijeme da se navijači pobune i Silent Stana maknu iz uprave, kao i PHW-a i Gazidisa.IlPrincipino je napisao/la:http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/18922208
RVP ne ide na turneju po Aziji sa Arsenalom..piše da je Arsenal primio tri ponude...![]()
to je to..ode on...
Neka daju kojih 50 milki i nek a vode.....Za taj novac dovedemo Afellaya(koji će biti odličan ako dođe,vjeruje te mi) i Gansa lijepo,zatim nadodamo još za Llorente-a i jači smo nego ikad!IlPrincipino je napisao/la:http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/18922208
RVP ne ide na turneju po Aziji sa Arsenalom..piše da je Arsenal primio tri ponude...![]()
to je to..ode on...
Kojih 50m.... U Engleskoj ja msm igrac u zadnjoj godini ugovora ide za max 25m funti ili Eura... Vjerovatno ovo prvo al' et.... Tako je uredjen zakon....TopGun je napisao/la:Neka daju kojih 50 milki i nek a vode.....Za taj novac dovedemo Afellaya(koji će biti odličan ako dođe,vjeruje te mi) i Gansa lijepo,zatim nadodamo još za Llorente-a i jači smo nego ikad!IlPrincipino je napisao/la:http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/18922208
to je to..ode on...
Brate u potpunosti se slažem sa tobom!Marsal je napisao/la:Kad BBC kaže da je tako, tako je. Yebiga.
Malo sam razmišljao o ovoj situaciji oko van Persieja i došao sam do zaključka da iako je upravu sa ovim što čini u isto vrijeme je jako jako nezahvalan i to najviše prema Wengeru pa onda prema navijačima. Wenger je toliko imao strpljenja i razumijevanja prema njemu da bi mu RvP sve to ovako vratio nakon godinu i pol igranja na najvišem nivou. Uz to dobio je čast da bude kapiten ekipe i jednostavno bio je bog. Pa navijači u Londonu ga vole više nego čitav ostali tim zajedno ali eto on im ovako vraća. Zaboravlja ko je bio uz njega kad se svake godine lomio po 3-4 mjeseca ali eto. Što se tiče mene lično, volio sam ga više neko ikog. Najdraži igrač bio mi je bergkamp, ali evo van Persieja sam bio zavolio više njega i sad se osjećam izdanim. Možda je to vama smiješno, ali tako je. Da je bio džek ko što je govorio ostao bi u klubu. Sad će zli jezici reći ne bi osvojio trofeja i ne bi zaradio puno.
Odmah za trofeje ću vam reći Matthew Le Tissier, pogledajte kakva je to igračina bila, gdje igrao kroz karijeru i koji mu je najveći uspjeh.A što se novca tiče imao bi ga sasvim dovoljno, da on i njegova unučad do kraja života žive ekstravagantnim životom u bilo kojoj prijestolnici svijeta.
Možda se ne bi imo pohvaliti trofejima, ali za 20 godina kad bi pitali dijete koje ga nije gledalo "Mali ko je RvP" dijete bi odgovorilo pa to je najveća legenda Arsenala. A uz konkurenciju Tony Adamsa, Keowna, Henrya, Parloura, Mersona, Bergkampa i ostalih to bi zaista bio podvig.
Više mi toliko nije drag ali poštujem ga i poštovat ću ga i dalje sve dok ne pojača United ili City. Neka ide u Juventus, nek barem toliko učini za kraj i nek nam ne zabode svima cijeli nož u leđa. Dovoljno je i pola ovog što nam sad viri iz leđa.
Zbogom Robine, želim ti sve najbolje i da se naosvajaš svega i svačega, ali jednom kad odeš molim te više nemoj pričat, govorit i spominjat Arsenal više u svojim intervjuima, na svom Twitteru itd. Imao si priliku da pokazes ko si i šta si i to si na kraju i učinio.
United je prvi poslao ponudu od 18 miliona, Arsenal je navodno odbio.OTNYS_YNWA je napisao/la:25-30 miliona za Robina i prodat je. City i Juve su sigurno poslali ponude, ko je treći klub ( ukoliko uopšte postoji ) ne zna se. Možda PSG.
Neka ide što dalje od Engleske,barem to neka učini za kraj ako imalo poštuje nas navijače,a prvenstveno klub.BigBigBang je napisao/la:Ja bi najvise volio da ode u City ili PSG jer ce nam oni dati najvise novca.
Apsoultno se slazem sa Pajom,neka ode gdje hoce samo za sto vise novca,rivalitet nije bitan gdje god ode propast ce !BigBigBang je napisao/la:Ja bi najvise volio da ode u City ili PSG jer ce nam oni dati najvise novca.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.