FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bila je dobra utakmica,prilicno sam zadovoljam izdanjem nase ekipe obzirom da je prva utakmica ali ako se ne dovedu stoper i napadac iducu sedmicu ako budu stedili i cigacili,onda ce sami sebe uhakati a dosta posla su odradili korektno kada je igracki kadar u pitanju.Sto se tice marketinga i promocije kluba 0 bodova.
I gore je rasulo u SSH samo je vrijeme kad će se srušiti kao kula od karata, haman im je još samo 1. tim ostao ovo ostalo se sve raspalo u omladinskim selekcijama
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Nego sta ce biti sljedeci vikend? Ko igra na Tusnju? Sloboda i TC domacini
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Napadač,ona klasična devetka, neće doći. Na toj poziciji su Dilaver i Kovačević. Doći će jedan stoper i jedan krilni igrač.hondas je napisao/la: ↑13 avg 2023, 11:37Bila je dobra utakmica,prilicno sam zadovoljam izdanjem nase ekipe obzirom da je prva utakmica ali ako se ne dovedu stoper i napadac iducu sedmicu ako budu stedili i cigacili,onda ce sami sebe uhakati a dosta posla su odradili korektno kada je igracki kadar u pitanju.Sto se tice marketinga i promocije kluba 0 bodova.
I to je ok
-
- Kontakt:
Ako dodje ona ubica... Onda stvarno Mujkane svaka cast gasi sve bojkote, pa ne vidim kako bi mogli zavrsiti ispod prvog mjesta.montolivo18 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 11:44Napadač,ona klasična devetka, neće doći. Na toj poziciji su Dilaver i Kovačević. Doći će jedan stoper i jedan krilni igrač.hondas je napisao/la: ↑13 avg 2023, 11:37Bila je dobra utakmica,prilicno sam zadovoljam izdanjem nase ekipe obzirom da je prva utakmica ali ako se ne dovedu stoper i napadac iducu sedmicu ako budu stedili i cigacili,onda ce sami sebe uhakati a dosta posla su odradili korektno kada je igracki kadar u pitanju.Sto se tice marketinga i promocije kluba 0 bodova.

Izvlaci maksimum, tesko bi i Azmir bolje doveo, jer jednostavno malo ko hoce u ovu ligu, a on je pokupio otprilike sve sto je valjalo iz prosle sezone, Kalesic i Dervisagic recimo.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Misliš na onog stopera ili?simonknows je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:15Ako dodje ona ubica... Onda stvarno Mujkane svaka cast gasi sve bojkote, pa ne vidim kako bi mogli zavrsiti ispod prvog mjesta.montolivo18 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 11:44Napadač,ona klasična devetka, neće doći. Na toj poziciji su Dilaver i Kovačević. Doći će jedan stoper i jedan krilni igrač.hondas je napisao/la: ↑13 avg 2023, 11:37Bila je dobra utakmica,prilicno sam zadovoljam izdanjem nase ekipe obzirom da je prva utakmica ali ako se ne dovedu stoper i napadac iducu sedmicu ako budu stedili i cigacili,onda ce sami sebe uhakati a dosta posla su odradili korektno kada je igracki kadar u pitanju.Sto se tice marketinga i promocije kluba 0 bodova.![]()
Izvlaci maksimum, tesko bi i Azmir bolje doveo, jer jednostavno malo ko hoce u ovu ligu, a on je pokupio otprilike sve sto je valjalo iz prosle sezone, Kalesic i Dervisagic recimo.
-
- Kontakt:
Krilo, boldirao sam timontolivo18 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:21Misliš na onog stopera ili?simonknows je napisao/la: ↑13 avg 2023, 12:15Ako dodje ona ubica... Onda stvarno Mujkane svaka cast gasi sve bojkote, pa ne vidim kako bi mogli zavrsiti ispod prvog mjesta.montolivo18 je napisao/la: ↑13 avg 2023, 11:44Napadač,ona klasična devetka, neće doći. Na toj poziciji su Dilaver i Kovačević. Doći će jedan stoper i jedan krilni igrač.![]()

Stoper je zavrsio u Srbiji, nisu ovi htjeli da ga potpisu a sad traze stopera istih karakteristika, cirkus

Zadnja izmjena: simonknows, dana/u 13 avg 2023, 12:23, ukupno mijenjano 1 put.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mujkan, andjeo sa neba 

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Fotografija varadesperados je napisao/la: ↑12 avg 2023, 23:56Da li je svjesna stoka sta je uradila ispadanjem u prvu ligu? Koliko je broj ljudi razocarala i sjebala. Kad imas ovoliki broj gledalaca poslije svega, samo mozes reci da smo najbolji navijaci na svijetu. Ali opet cemo mi biti na kraju krivi, ako ne bude islo kako treba.
Bravo Slobodasi![]()
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Sta vara druze?Skver je napisao/la: ↑13 avg 2023, 14:26Fotografija varadesperados je napisao/la: ↑12 avg 2023, 23:56Da li je svjesna stoka sta je uradila ispadanjem u prvu ligu? Koliko je broj ljudi razocarala i sjebala. Kad imas ovoliki broj gledalaca poslije svega, samo mozes reci da smo najbolji navijaci na svijetu. Ali opet cemo mi biti na kraju krivi, ako ne bude islo kako treba.
Bravo Slobodasi![]()
2500-3000 ljudi protiv Rudara.
Sta hoces ti vise?
Nisu ljudi dosli sto vole macka, vec zbog Slobode.
Volim tebe, više od sebe
Eto i da vara, opet je doslo troduplo vise ljudi nego na ostalim stadionima u Federalnoj. Jedino ko bi mogao imati vecu posjetu je Celik. Pa nek kaze bagra da je opet do navijaca, a zasluzili su da im ne dodje 200 ljudi.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Oko 1500 ljudi bilo, nije vise. Na 20 sekundi videa vidi se komplet tribina, necemo se lagati. Naravno da ce ovi napumpati da je bilo vise.....nije ni blizu cifre od 2500-3000.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Ko god je bio na stadionu vidio je koliko je stadion bio popunjen, tako da nema potrebe uopste vodit diskusiju o tome. A na kraju, imaju i sluzbeni podaci, koji su valjda relevantni.
Volim tebe, više od sebe
Poslije je se to sve popunilo.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
5000 bilo, i sjever se popunio, sta vam je
- TzBulevar87
- Kontakt:
- Beduin
- Kontakt:
Cak 1 cijela utakmica je trebala da pocnemo kako nam se Azmir sveti cim protivnik odigra dobro ili mi odigramo lose.
Igramo spram lige i igraca, sezona ce takva biti i mi smo magnet za zapeti, isto kao i Celik protiv "manjih" timova, imao Azmir tu prste ili ne. A mi vazda u drugima trazimo razlog za neuspjeh ili alibi unaprijed.
I de Simone im javno vise objasni zasto i Azmir i Corooki zele u Slobodi ostati, a vezano za Savez i funkciju. J3be se njima za Slobodom i napretkom.
Igramo spram lige i igraca, sezona ce takva biti i mi smo magnet za zapeti, isto kao i Celik protiv "manjih" timova, imao Azmir tu prste ili ne. A mi vazda u drugima trazimo razlog za neuspjeh ili alibi unaprijed.
I de Simone im javno vise objasni zasto i Azmir i Corooki zele u Slobodi ostati, a vezano za Savez i funkciju. J3be se njima za Slobodom i napretkom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sky9 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 15:48Za FL nije prevara. Prošle sezone igrao za najlošiji tim pa se nadavao golova. Zenićani su napravili pun pogodak.montolivo18 je napisao/la: ↑06 avg 2023, 15:42Što se tiče onog Mašića iz Čelika, mislim da je teška prevara od igrača. Sjećam ga se kao takvog iz vremena kada je bio u Zrinjskom.![]()
![]()

Strašan gol, nevjerovatno za ovaj nivo...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.