FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 26 avg 2012, 00:30

Čekamo Martineza ko ozebo sunce. :lol: Ne može proći dan a da se ne spomene u kući mislim forumu. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 26 avg 2012, 02:15

el-fighter je napisao/la:Utakmica je stvarno bila smor zivi. Ne zna se ko je vise grijesio na sredini, tako da su loptu imali cas jedni cas drugi. Ovu utakmicu smo dobili na ime "Bayern". Bez nekih izradjenih akcija dosli smo do uvjerljive pobjede i 3 boda, a to mogu samo veliki. Mandzukic opet pokazao da Gomez nije nezamjenjiv i zaista ce Mariu poslije povratka biti tesko da se nametne. Tek je pocetak sezone i nasa igra bi polako trebala ici na visi nivo. Kada ovdje dodamo Riberya, potpuno zdravog Schweinia, Alabu, Gomeza i mozda Martineza imat cemo ekipu jako kao NATO.

Mi smo postigli tri gola sto nam je donijelo 3 boda i to je ono najbitnije. Utakmica za gledat nije bila nesto,ali dosli smo do pobjede do koje smo proslih sezona jedva dolazili. Znaci kada ne igramo bas najbolje pobjedjujemo,e to je ono sto cini razliku izmedju dobrih i najboljih klubova. Po meni Kroos najgori na terenu dok ni Gustavo nije bas nesto briljirao. U ostalom osim odbrane ne bih mogao nekog pohvaliti,al opet odbrana i nije imala neki velikih zadataka zato sto protivnik nije bila prava ekipa.

Neko je vec napisao, Jupp je izjavio da ne mora znaciti da na kraju sezone zavrsava svoju karijeru u Bayernu,a ja se opet pitam sta bi sa onih priica od prije par mjeseci kao vec je pao dogovor sa Guardiolom??? Heheh mediji, to je cudna biljka....

Laku noc svima VAM zelim
Stern des Südens

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 26 avg 2012, 09:37

Jucer rutinski, taman onoliko koliko je trebalo. Imam osjecaj da se igralo sa 50% snage, kao da im vrelina nije dala da ispolje sav svoj potencijal. :D

Kao sto sam rekao na poluvremenu, nista posebno dopadljiva igra, ali kome to treba ako imas vodstvo i protivnika koji prema naprijed skoro nista ne radi, tacnije radi, ali dosta jalovo.

Kasnije su se neke stvari poklopile, Furthaneri su se malo otvorili a za kaznu su dobili jos dva gola i nekoliko dobrih prilika koje navala Bayerna nije iskoristila.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 avg 2012, 11:53

Utakmica prosjecna,tek toliko da se pokaze ko je gazda.Nema nekih posebnih komentara al' jedan je siguran,za tih 40 milki prijeko nam je potrebna kvalitetna DESETKA 8-)
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 26 avg 2012, 12:06

Bayernu treba igrac tipa Hazard,

sigurno jedan od najboljih igraca na svojoj poziciji.

Eh da smo ponudili Lillu ovih 40mil.prije Chelsea mozda bi bio nas igrac,a ovako nista.

Klare

Post Postao/la Klare » 26 avg 2012, 12:12

Ma odigrao je Kroos, odigrao koliko je mogao, a trčao je, to je ono pozitivno. ;)
geronimo je napisao/la:U jednoj situaciji je Badstuber nadtrcan iako se protivnik bio sapleo, tako da je Holga bio primoran napraviti faul, medjutim sudija je svirao faul za Bayern.
:D
Ne mogu da ne vjerujem. :lol:
Ovo je analiza, ovako treba, da znate! :!:
Samo bih još da dodam jednu situaciju u kojoj se Kroos sapliće, ili biva sapleten :? ,te pada hop, troh dirito na dupe. :mrgreen:

Utakmica ne baš gledljiva, što zbog vrućine, nedovoljne trke naših, što zbog ultra nekvalitetnog protivnika koji je samo onako bezglavo trčao po terenu, no gnoj golovi su tu, ne zna se koji je ljepši. :mrgreen:

I na beku nedovoljno dug produžni kabl da bi dohvatio onoliko koliko nam treba, pokriva nekih 50 m, kratko yebi ga, kratko da ga prčiš. :lol:

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 26 avg 2012, 12:13

Ljudi moji,pocetak je sezone,a mi uvezali 3 pobjede u sluzbenim utakmicama :o :lol: :lol:
#miasanmia

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 avg 2012, 12:23

Slazem se za Hazarda.Tako brza adaptacija u najjacoj ligi na svijetu,strasno :o .Čo'ek dos'o prije heftu i odmah puca penal, asistira Torketu,razigrava,bori se,uglavnom do kraja rujna bice prva violina Plavaca.Eh,sad ne znam,vjerovatno je i nasa uprava razmisljala o njemu.Ne znam koliko je placen Lilleu,al' tu je negdje oko 40 milki.Prica sazvakana 1000 x,Martinez je dobar igrac,al' ni upola k'o Hazard s tim da nam je Belgijanac potrebniji.Al' sto mora se prebolit i to,ako zayebemo ovo sa Martinezom,ponavljam ocekujem neku veliku desetku u Munchenu,samo nisam bas siguran ko nam je dostupan na tržištu.
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 26 avg 2012, 12:33

Ono sto je mene fasciniralo kod Hazarda je ta prilagodba engleskom fudbalu,vidi se ta zelja da bude vodja na terenu.

Uh sta bih dao da je nas igrac...a placen je 32mil.funti.

shaqiri11
Kontakt:

Post Postao/la shaqiri11 » 26 avg 2012, 16:04

Alaba zasluzeno na coveru novog izdanja fife :D :D .

slika
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 26 avg 2012, 16:54

Jbg da je u Bayinom dresu izgledalo bi to puno bolje i po Fifu i po nas :?
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 avg 2012, 17:12

Ovo je Fifa za austrijsko trziste
Thomas Müller - Fußballgott

Zenichanin
Kontakt:

Post Postao/la Zenichanin » 26 avg 2012, 17:27

don_burza je napisao/la:Ovo je Fifa za austrijsko trziste
za Bosansko trziste ce biti Messi i pored Dzeko kako sjedi na klupi :mrgreen:
WELCOME TO CHELSEA FC
FIRST LONDON CLUB TO WIN THE CHAMPIONS LEAGUE

1905 - 19.05.

Champions of Europe - that's who we are

neo
Kontakt:

Post Postao/la neo » 26 avg 2012, 17:28

Bosansko trziste ne postoji...mi pirate korsitimo :D
"It's one of premier league's oldest lessons .
NEVER WRITE MANCHESTER UNITED OFF"

shaqiri11
Kontakt:

Post Postao/la shaqiri11 » 26 avg 2012, 18:10

Da ne idemo puno u offtopic, znam da je ovo jedan od mnogih covera fife. Vjerovatno bi izgledao bolje u bayinom dresu, ali et posto nije za bundes trziste mora ovako kako jeste. Samo da se on brzo vrati na teren.

P.S.Alaba je stroj na fifi, onaj ko igra fifu slozit ce se samnom.
I never smile if I can help it. Showing one’s teeth is a submission signal in primates. When someone smiles at me, all I see is a chimpanzee begging for its life.-Dwight K Schrute

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 26 avg 2012, 19:02

Prema pisanju TZ-a a pozivajući se na španski AS Martinez bi trebao u ponedeljak biti u Minhenu. :)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 26 avg 2012, 20:22

Martinez bi i preso da nije Breno spalio onu svoju kucu

Kaze da mu se ona svidjala :)
Thomas Müller - Fußballgott

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 26 avg 2012, 20:22

Dugo me nije bilo, Ekrem bi reko u moju korist 'Kuca,poso,poso'...
Prethodno je sve receno: Martinez nece doci, Juppko dobro uigrava ekipu, pojacanja se dobro pokazuju...

No, u medjuvremenu, nasi momci su danas odigrali protiv fan kluba revijalnu utakmicu. U pitanju je Bayern-Kings Selters u
pokrajini Hessen. Fan ekipa je pojacana Starkeom i Schwajnijem, no ipak su zijanili na kraju 17:0.
Strijelci za nase su bili: Pizarro je bio četverostruki strijelac, po dvaput su postigli golove Philipp Lahm, Arjen Robben i Anatolij Timoščuk, a pogađali su i Mitchell Weiser, Bastian Schweinsteiger, Manuel Neuer (iz penala), Toni Kroos, Patrick Weihrauch, Mario Mandžukić i Xherdan Shaqiri.
Sent from my Philips Smart TV.

Zdena04
Kontakt:

Post Postao/la Zdena04 » 26 avg 2012, 23:25

Kad se vraća Č.mario Gov.njez #33 na teren?

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 26 avg 2012, 23:30

Pa ja mislim za dvije do tri sedmice da ce biti spreman za neku manju minutazu,ali eto ide mu i u prilog sto je za 2 sedmice ja mislim reprezentativna pauza. Uglavnom to je ono sto mene i zabrinjava u ovoj ekipi jer sam citao izjavu Juppa koja ako se izmedju redova procita veli kako Gomez ima zagarantovano mjesto u pocetnih 11.

Eh to mene puno vise brine nego bilo sta u predstojecoj sezoni.
Stern des Südens

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.