ne znam po cemu je druga austrijska liga bolja od nase.muhamedhulk je napisao/la:Ako dovodis anonimusa onda ocekujes da ima 21, 22 godine, potencijal tipa Lelic, Kuzmanovic i sl. 28 godina nije neko ko moze unaprijediti igru jer je on svoje naucio u karijeri, a dolazi iz slabije lige u bolju (mislim na kvalitet igraca a ne financije).zlo87 je napisao/la:hajd mi nabroj igrace koje smo znali kad su dolazili osim Jajala i Benke..muhamedhulk je napisao/la:Zar nije dovoljno da nikad nismo culi za njega? Da je igracina culi bi garant. Dakle ovaj momak nije pojacanje/prevaga nego samo novi igrac koji po svemu ne obecava.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zadnja izmjena: zlo87, dana/u 14 jan 2018, 23:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
- Kontakt:
Ljudi ja ne znam sta vi ocekujete, kakve igrace da dovodimo? Normalno da cemo dovoditi osrednje igrace.
Sta vi mislite da ce igracu koji je standardan i koji pravi razliku u Slovackoj, Ceskoj, Poljskoj, Austrijskoj ligi sljedeci korak u karijeri biti FK Sarajevo? Ne budite smijesni. Samo ovakve igrace i mozemo dovoditi a hoce li oni biti pojacanja to se nikad ne moze znati.
Sta vi mislite da ce igracu koji je standardan i koji pravi razliku u Slovackoj, Ceskoj, Poljskoj, Austrijskoj ligi sljedeci korak u karijeri biti FK Sarajevo? Ne budite smijesni. Samo ovakve igrace i mozemo dovoditi a hoce li oni biti pojacanja to se nikad ne moze znati.
Ne ocekuje to niko. Ali svakako mislim da je bolje dati sansu junioru koji obecava,vec dovoditi neke anonimuse koje cemo tjerati nakon par mjeseci.oldtown1990 je napisao/la:Ljudi ja ne znam sta vi ocekujete, kakve igrace da dovodimo? Normalno da cemo dovoditi osrednje igrace.
Nije mi nikako jasna strategija kluba,ako je uopste i imaju.
Po ovom klipu vidi se da momak zna lopte igrati, nije mis voli krenuti u dribling 1 na 1 sto nam fali poprilicno odlaskom duljevica e sad u kakvom je stanju i formi pitanje je. Mislim da Hus poprilicno poznaje ovog momka i da bi nam mogao valjati. Kojeg god igraca danas da dovedes je rizik i ne mozes sa sigurnoscu tvrditi da ce biti pojacanje. Sretno Halilovicu, aBd da pokazes da si pravi igrac za nas tim.
⭐ 1966/67 ⭐ 1984/85 ⭐ 1998/99 ⭐ 2006/07 ⭐ 2014/15 ⭐ 2018/19
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
Stazom slave kreni ti, opet prvak postani.
Protiv Olimpica i jos neke tekme Trnave sto sam ga gledo je bas takav kako si ga opisao ali mozda je sad kloc pojma nemam vidjecemo;Husref ga poznaje boljeemir79 je napisao/la:Ako je sad kao na ovom videu onda je definitivno pojacanje.Memara je napisao/la:
Jak na lopti, zna uposliti igraca, prodoran i ima cak dobre dubinske lopte sto nam treba za Ahmetovica.
Osim toga vraca se nazad i dobro prenosi loptu iz odbrane u napad.
-
- Kontakt:
To je sad druga stvar sa juniorima, to je do politike kluba.zagorski je napisao/la:Ne ocekuje to niko. Ali svakako mislim da je bolje dati sansu junioru koji obecava,vec dovoditi neke anonimuse koje cemo tjerati nakon par mjeseci.oldtown1990 je napisao/la:Ljudi ja ne znam sta vi ocekujete, kakve igrace da dovodimo? Normalno da cemo dovoditi osrednje igrace.
Nije mi nikako jasna strategija kluba,ako je uopste i imaju.
Ovaj Halilovic je anonimus koliki je bio i Stanojevic i Adukor, vidjet cemo kako ce se pokazati.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Boljeg s BH pasosem u januaru ne mozes nac.
Halile vala smo ti spustili letvicu na dno, tesko da nas mozes razocarati, zato bez pritiska nas sad razuvjeri sve.
Halile vala smo ti spustili letvicu na dno, tesko da nas mozes razocarati, zato bez pritiska nas sad razuvjeri sve.
1946~
Ovaj ni na highlightsu nevalja, ovo ako je Husref trazio da mu dovedu nek odma da otkaz. Lelic je RONALDO za njga
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- AlfredNobel
- Kontakt:
Opet se serenda, iznova i iznova.. Koliko vas je čulo za Halilovića? Koliko vas je pratilo njegove igre? Nula. Također, prvi put i ja čujem za njega. Je li to razlog da se odmah poserre po njemu? Naravno da nije, ali nama je takav mentalitet i mentalni sklop da ne uopšte ne učimo iz prošlosti, već se nastavlja po starom. Eboga dan, je li toliko teško pružiti podršku i iskazati dobrodošlicu čovjeku, pa kroz nekoliko mečeva prosuditi imali tu šlifa ili će biti flop? Izgleda da jeste..
Sretno od mene, nadam se da će biti pojačanje i igrač koji je stigao na mala vrata, a napravio dobre stvari, baš kao Stanojević i Adukor. Sretno!
Sretno od mene, nadam se da će biti pojačanje i igrač koji je stigao na mala vrata, a napravio dobre stvari, baš kao Stanojević i Adukor. Sretno!
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Kakvog panja dovedosmo, zgaditi ce nam fudbal s ovim transferima.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Nakon prve prijateljske utakmice stavicete Halilovica na avatar 

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Poznajem ja momka, lično, bio je top igrač prije nekoliko godina dok je bio u gradačačkoj Zvijezdi, povezivao se više puta s nama ali je otišao u inostranstvo. Igrao sam s njim zajedno na zimskoj ligi u Lukavcu i tako sam ga i upoznao. Karijera mu je u padu, prosječan igrač, teško da može biti od pomoći, nažalost. Poznajem ga, dobar je momak, ali za nas nije kvalitet, pogotovo sad kad mu je karijera u padu što govori i njegov zadnji klub koji je zakucan na dnu tabele u drugoj ligi austrije.AlfredNobel je napisao/la:Opet se serenda, iznova i iznova.. Koliko vas je čulo za Halilovića? Koliko vas je pratilo njegove igre? Nula. Također, prvi put i ja čujem za njega. Je li to razlog da se odmah poserre po njemu? Naravno da nije, ali nama je takav mentalitet i mentalni sklop da ne uopšte ne učimo iz prošlosti, već se nastavlja po starom. Eboga dan, je li toliko teško pružiti podršku i iskazati dobrodošlicu čovjeku, pa kroz nekoliko mečeva prosuditi imali tu šlifa ili će biti flop? Izgleda da jeste..
Kuzmanović je daleko perspektivniji i bolji igrač. Iako nisam neko ko "voli" mlade igrače i forsiranje istih, mislim da je i Lelić i Anđušić bolja opcija.
S obzirom na priču da ćemo dovest 2-3 igrača ALI igrača koji će podići nivo igre, potpisivanjem Halilovića, ja sam razočaran, debelo razočaran.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Valjda sljedece pojacanje bude malo zvucnije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
A ti mu dodjes neki rodjak, prijatelj, zena...?alenpitar je napisao/la:Nakon prve prijateljske utakmice stavicete Halilovica na avatar
Popusti nas malo sa njim bgt

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Trola Tobe 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
ja sam mu ljubavnikElCartel11 je napisao/la:A ti mu dodjes neki rodjak, prijatelj, zena...?alenpitar je napisao/la:Nakon prve prijateljske utakmice stavicete Halilovica na avatar
Popusti nas malo sa njim bgt

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
Mislim da Melunovic,zlatkovic i oni zlatikosi sto su od kuksija popusili imali bolje youtube highlights od ovog.
Frajer ako bude dobacijo kvalitet bekica elham i sura.
Al cinimi se po Husrefovom govoru (svi su prinova,NIJE DUG ugovor) da je uvaljen igrac.
Ovo miris vise transfer od cevabdzije i one dvije binde sto staziraju kod nas.
Frajer ako bude dobacijo kvalitet bekica elham i sura.
Al cinimi se po Husrefovom govoru (svi su prinova,NIJE DUG ugovor) da je uvaljen igrac.
Ovo miris vise transfer od cevabdzije i one dvije binde sto staziraju kod nas.
Polahko ba, nismo doveli Dudu iz Ilijaša od 140 kg, nek prvo pokaže šta zna pa onda. Baš smo stručnjaci u pm, eto u ekipi nam igraju Salah i Dembele pa ovaj loš. Ako nas je Škoro odbio zbog treće austrijske, znači da ni druga austrijska ne može bit krompir liga. Ovdje je samo @BordoSarajevo dovoljno kompetentat da priča ako već zna momka, a i ovo se odnosi na period kad su oni skupa igrali. Mi smo vratili Hebiba koji je pekao zanat u yebenom Olimpicu, pa je frajer zacementirao prvu postavu ovdje. Strašno pojačanje nam bio Okić iz Veleža koji je tad bio oko zone ispadanja u PLBiH. Prema tome, standardni igrač jednog kluba austrijske druge može glat bit Willian za ostale.
Ne bi se po momku ni upola ovoliko pljuvalo da se Reagy nije spominjao. Nego eto, isfur'o nas navodno najbolji krilni igrač svijeta a sad smo dobili ovog koji izgleda ni hodat ne zna, dvojica ga pridržavaju na terenu.
Ne bi se po momku ni upola ovoliko pljuvalo da se Reagy nije spominjao. Nego eto, isfur'o nas navodno najbolji krilni igrač svijeta a sad smo dobili ovog koji izgleda ni hodat ne zna, dvojica ga pridržavaju na terenu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️