Inače Husrefova izjava o njemu puna hvalospijevki i daje razloga samo za slavlje i pozitivu....miky_hz je napisao/la:Vala da ne dodje Halil nebih ni znao koliko ljudi prati drugu Austrijsku,Slovacku i Cesku ligu. Svaka cast kad ste ga snimili.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Možel me iko citirat ovdje, i jel ima uopšte osoba koja je pratila Slovačku ligu i drugu austrijsku, pa da nam kaže kakav je igrač zaista. Da se razumijemo ja ga ne branim, i nemam nikakva očekivanja u vezi njega sve dok ga ne vidim, jer prvi puta čujem za momka, a 90% vas ovdje piše i komentariše loše u vezi njega, samo zato što je prvi par osoba napisalo nešto loše o njemu i popljuvalo ga, a smijem se kladit da nikad nisu pogedali utakmice iz Slovačke lige niti austrijske druge. Dajte ljudi spustite očekivanja malo, ako ga je šef htjeo valjda čovjek zna za što mu treba. Uostalom ako ne bude valjao nit je prvi nit posljednji da se raskida ugovor na kraju sezone.
-
- Kontakt:
Meni lici na pjevaca Kamala Hasica
Salu na stranu bori se Halile pa sta bude . sretno nam

Salu na stranu bori se Halile pa sta bude . sretno nam
-
- Kontakt:
"...Dužina ugovora nije duga u smislu da će klub dugoročno obavezati, niti finansijski uslovi nisu preveliki, tako da, sa svim aspektima smo zadovoljni..."
U prijevodu šef kaže "Nećemo puno izgubiti nakon što se i ovaj (najvjerovatnije) pokaže kao Melun 2 i otjeramo ga **** motkom iz grada...."
U prijevodu šef kaže "Nećemo puno izgubiti nakon što se i ovaj (najvjerovatnije) pokaže kao Melun 2 i otjeramo ga **** motkom iz grada...."
Ako on bude bolji od Crnkića, Kuzmanovića ili Lelića, onda smo se i pojačali.
Vjerujem Husrefu.
-
- Kontakt:
Ne moraš ni pratiti da bi pretpostavio da te lik koji nije uspio ostati u NAJLOŠIJOJ austrijskoj DRUGOLIGAŠKOJ ekipi ne može pojačati nikako...miky_hz je napisao/la:Vala da ne dodje Halil nebih ni znao koliko ljudi prati drugu Austrijsku,Slovacku i Cesku ligu. Svaka cast kad ste ga snimili.
- ASD
- Kontakt:
Dobar dribling i dobar sut ima, ako je sprema na zavidnom nivou bice odlicno pojacanje.
Za Trnavu je prije par godina imao debi protiv Olimpika i u prvom dodiru s loptom nakon sto je usao s klupe je postigao golcinu kojom je odveo svoj klub u narednu rundu.
Za Trnavu je prije par godina imao debi protiv Olimpika i u prvom dodiru s loptom nakon sto je usao s klupe je postigao golcinu kojom je odveo svoj klub u narednu rundu.
99% nas nismo nikad u zivotu gledali ni jednog ni drugog, ali bitan je prvi komentar koji se pojavi nakon objave o nekom pojacanju. U vecini slucajeva mi automatski prihvatamo to neko tudje misljenje i nastavljamo da pljujemo ili pravimo zvijezdu od njega.zlo87 je napisao/la:hoce li mi neko reci zasto je onaj iz Istre bolji ili losiji od ovoga? jer je crn i brz ili?
-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
-usro vaistinu voli Sarajvo
-nakon besplatnog godisnjeg odmora usro u FKS uhljebljuje rundine pekare od 22 god koji nikad nisu sutnuli loptu i oni idu na pripreme umjesto akademaca FKS
- muhamedhulk
- Kontakt:
Zar nije dovoljno da nikad nismo culi za njega? Da je igracina culi bi garant. Dakle ovaj momak nije pojacanje/prevaga nego samo novi igrac koji po svemu ne obecava.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
hajd mi nabroj igrace koje smo znali kad su dolazili osim Jajala i Benke..muhamedhulk je napisao/la:Zar nije dovoljno da nikad nismo culi za njega? Da je igracina culi bi garant. Dakle ovaj momak nije pojacanje/prevaga nego samo novi igrac koji po svemu ne obecava.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ipak je on bio standardan u ekipi. Odigrao je skoro sve utakmice po 90' min. 3 gola i 1 asistencija. Samo ne znam odakle baš da zaigra u drugoj austrijskoj ligi. Mogao je on sigurno negdje bolje završiti odlaskom iz Trnave.BordoArmy88 je napisao/la:Ne moraš ni pratiti da bi pretpostavio da te lik koji nije uspio ostati u NAJLOŠIJOJ austrijskoj DRUGOLIGAŠKOJ ekipi ne može pojačati nikako...miky_hz je napisao/la:Vala da ne dodje Halil nebih ni znao koliko ljudi prati drugu Austrijsku,Slovacku i Cesku ligu. Svaka cast kad ste ga snimili.
Ne treba ga pljuvati odmah u početku, nije on kriv, kriva je uprava. Možda bude i dobar, ko će ga znati. Meni jedina stvar koja kod njega obećava to je što je u formi, barem igra većinu minuta. Tako ova svima dostupna statistika govori.
Ni za Stanojevića nikad nismo čuli, ovdje od Marconata tražili mišljenje. Nismo ni za Adukora, Velkoskog, Stojčeva, Pavlovića...
Dok smo za Stepanova i Ikandea itekako čuli pa znamo šta je bilo.
Ovaj ne obećava jer je već u godinama al nikad se ne zna, želim mu svu sreću. Neće valjat ako ga raja uzme na zub od starta. Nije momak kriv što nismo uspjeli dovest Ofosua il Stojčeva, i ako je bio "daj šta daš", treba mu pružit priliku da pokaže šta zna.
Dok smo za Stepanova i Ikandea itekako čuli pa znamo šta je bilo.
Ovaj ne obećava jer je već u godinama al nikad se ne zna, želim mu svu sreću. Neće valjat ako ga raja uzme na zub od starta. Nije momak kriv što nismo uspjeli dovest Ofosua il Stojčeva, i ako je bio "daj šta daš", treba mu pružit priliku da pokaže šta zna.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ako dovodis anonimusa onda ocekujes da ima 21, 22 godine, potencijal tipa Lelic, Kuzmanovic i sl. 28 godina nije neko ko moze unaprijediti igru jer je on svoje naucio u karijeri, a dolazi iz slabije lige u bolju (mislim na kvalitet igraca a ne financije).zlo87 je napisao/la:hajd mi nabroj igrace koje smo znali kad su dolazili osim Jajala i Benke..muhamedhulk je napisao/la:Zar nije dovoljno da nikad nismo culi za njega? Da je igracina culi bi garant. Dakle ovaj momak nije pojacanje/prevaga nego samo novi igrac koji po svemu ne obecava.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Ja sam ovog lika prvi put zapazio u Trnavi protiv Olimpica i bio je odlican,kakav je sad pojma nemam. Nas narod treba prvo da se dozove i nauci pravila ove kvazi lige gdje samo 6 stranaca moze igrat,a od sljedece sezone 4,tako da htjeli ili ne moramo traziti igrace sa bh pasosem,a pojacanja koja su bas pojacanja sa nasim pasosem skoro i nema.. ni za Crnkica nismo culi a bio je dobar,uostalo svaki lik koji je 6 godina igrao u Ceskoj,Slovackoj za nas je pojacanje. Nije uprava kriva,Husref je birao i sve objasnio al smo cudan narod u pm. Sto se tice ugovora i prica gledamo krace ugovore sto Hus kaze,striktno je to rekao jer ako bude los necemo mu morat placat 4 godine il ogromne raskide ko prije,a ako se pokaze produzi i vozdra
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 14 jan 2018, 23:31, ukupno mijenjano 2 puta.
Kod ovog Halilovica je cini mi se presudio finansijski aspekt jer ‘nije finansijski zahtjevan i ne opterecuje klub previse’ i to mu je kvaliteta koja je presudila. To je neki moj dojam.
Helem nastavlja se politika kluba ‘dovodimo jeftine-sto jeftiniji to bolji’
Helem nastavlja se politika kluba ‘dovodimo jeftine-sto jeftiniji to bolji’
-
- Kontakt:
''Momak je u Trnavi igrao redovno, nije donosio prevagu ali je bio medju standardnim, i dobro ocijenjenim igracima. Poslije je imao neku povredu, nakon koje se nije uspio vratiti na prijedjasnji nivo ali je opet bio solidan. U Austriji ga nisam pratio, ali mislim da ste dobili kvalitetnog igraca za rang nase lige koji je relno u padu. Ako bude kao u Trnavi kojim slucajem bit ce vam u top 5 igraca, sigurno.''
E'o sta mi je napisao momak koji zivi u Slovackoj i prati njihovu ligu, s nasom ligom je upoznat preko medija i izvjestaja na TV-u, nije navijac niti jednog bh. kluba pa da mogu reci da je subjektivan ili ga ponizava
E'o sta mi je napisao momak koji zivi u Slovackoj i prati njihovu ligu, s nasom ligom je upoznat preko medija i izvjestaja na TV-u, nije navijac niti jednog bh. kluba pa da mogu reci da je subjektivan ili ga ponizava

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Znaci jos jedan reprezentativacPoljska . Bosna i Hercegovina 1:0
(Sobota 25.), žuti karton: Pejić (Bosna i Hercegovina)
POLJSKA: Gliwa - Celeban, Wojtkowiak, Kamiński, Sadlok - Kupisz (82. Woźniak), Trałka (86. Modelski), Jodłowiec, Mila, Sobota (66. Pawłowski) - Jankowski (46. Piech)
BiH: Hadzic (84. Buković) - Colić, Svraka, Dupovac, Sabanović, Kvrzić, Bekalo, Sesar, Halilović (83. Corić), Harba (66. Mesanović), Haskić (78. Bekić).

-usro musemic:VOLIM SARAJVO VISE OD SVOG ZIVOTA
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Dolazi nam jos jedno krilo, iz Olimpika, cak jedan nas forumas ima sliku njegovog dresa. Kazu pravo se naigro u prvom dijelu sezone.
Sabrine mi moje!
Ako je sad kao na ovom videu onda je definitivno pojacanje.Memara je napisao/la:
Jak na lopti, zna uposliti igraca, prodoran i ima cak dobre dubinske lopte sto nam treba za Ahmetovica.
Osim toga vraca se nazad i dobro prenosi loptu iz odbrane u napad.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 35 gostiju.