Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Han!$;Lfc
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Han!$;Lfc » 02 feb 2011, 11:48

Pozdrav svima pratim forum odavno te danas sam se odlucio prijaviti navijaca Liverpoola sam od malena ! :)

Nadam se da sam dobrodosao YNWA
YOU'LL NEVER WALK ALONE

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 02 feb 2011, 11:49

@Hane :D dobrodosao,danas se nadam pobjedi i golu Suareza da procepi taman za nedelju... 8-)
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

ackeey
Kontakt:

Post Postao/la ackeey » 02 feb 2011, 11:50

A hoce li igrati suarez veceras?
I naprijed, i naprijed, i naprijed....

ILoveLFC
Kontakt:

Post Postao/la ILoveLFC » 02 feb 2011, 11:51

ackeey je napisao/la:A hoce li igrati suarez veceras?
Trebao bi. :)
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !

"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 02 feb 2011, 11:52

King Kenny je napisao/la:@Hane :D dobrodosao,danas se nadam pobjedi i golu Suareza da procepi taman za nedelju... 8-)
Pobjedicemo Stoke City sigurno Suarez 2x 2:0 Rezultat

Samo zna li ko kad ce vraca Carroll ?
YOU'LL NEVER WALK ALONE

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 02 feb 2011, 11:54

Carroll se u najboljem slucaju vraca u nedelju,sto je jako tesko ocekivati a najdalje za jos 2-3 sedmice...mozda je i bolje da se oporavi kako treba nego da se u debiju opet povredi i eto ti belaja...
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 02 feb 2011, 11:54

osgood je napisao/la:Toresova žena odbila Terijeve uslove, ništa od transfera

LONDON, 1. februar 2011, (Njuz) – Svega dan nakon što su svetski mediji preneli vest o prelasku fudbalera Liverpula Fernanda Toresa u londonski Čelsi za 50 miliona evra, sa Ostrva stižu vesti da ipak neće doći do realizacije transfera zbog Toresove supruge Olale Dominges Liste.

Kako Njuz nezvanično saznaje, iako su pregovori Liverpula i Čelsija bili uspešni, kao i pregovori Toresa sa upravom novog kluba, problemi su nastali u pregovorima Toresove supruge i kapitena Plavaca Džona Terija. Britanski mediji još ranije su pisali da je Terijev prvi uslov kada je postao kapiten Čelsija, bio taj da on lično, pri svakom novom transferu, pregovara sa suprugom ili devojkom novog pojačanja.

Iz izvora bliskih Toresovoj supruzi saznali smo da su ona i kapiten Plavaca bili na ručku u jednom elitnom londonskom restoranu dok je Tores bio na lekarskim pregledima. Svedoci u restoranu, koji nisu bili u prilici da čuju njihov razgovor, kažu da je ona u jednom trenutku lupila šamar Teriju i izletela iz restorana, usput dobacivši novinarima koji su čekali ispred da od transfera neće biti ništa.

Dopisnik Njuza iz Londona zatekao je Džona Terija nakon treninga ispred Stanford bridža, i on je potvrdio da je došlo do komplikacija u pregovorima između Olale Dominges Liste i njega.

- Da, tačno je, Toresova žena nije pristala na jednu klauzulu ugovora na kojoj sam lično insistirao, tako da su se ona i Fernando vratili u Liverpul. Žao mi je što se tako završilo, Toresov transfer bi puno značio klubu i meni lično – rekao je kapiten Čelsija i priznao da već mesecima apeluje na upravu kluba da dovede fudbalera Rome Frančeska Totija.

:D :D :D :D
Jel se zezas ili je istina ? :D
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 02 feb 2011, 11:55

Tottenham je u velikim problemima sa povredama igrača i vjerujem da će večeras izgubiti na gostovanju u Blackburnu. Nedostaju im: Dawson, King, Kaboul, Gallas, Bale, Modrić i Huddlestone a imaju 38 bodova.
Sunderland je sinoć izgubio od CSKA 2-4 tako da ostaje na 6 mjestu sa 37 bodova.
Mi moramo upravo zbog toga pobjediti, jer onda prilazimo 6 mjestu na 2 boda, a petom na 3 boda. Ovakav razvoj situacije se mora iskorititi.
Kud King ne dođe barem 5 utakmica ranije :twisted:

Long live the King.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 02 feb 2011, 11:58

Čitao sam postove vase kako je dobio Lfc na prodaji Torresa a neki pak govore da je to lose. Meni je najdrazi igra F.T. ali stvarno mislim da smo dobili ovim transferom.

Doveli smo dva mlada igraca koja siguran sam pokazacese u Lfc i sigurno nece imate veliki peh sa povredama !
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 02 feb 2011, 12:00

Rizah je napisao/la:Tottenham je u velikim problemima sa povredama igrača i vjerujem da će večeras izgubiti na gostovanju u Blackburnu. Nedostaju im: Dawson, King, Kaboul, Gallas, Bale, Modrić i Huddlestone a imaju 38 bodova.
Sunderland je sinoć izgubio od CSKA 2-4 tako da ostaje na 6 mjestu sa 37 bodova.
Mi moramo upravo zbog toga pobjediti, jer onda prilazimo 6 mjestu na 2 boda, a petom na 3 boda. Ovakav razvoj situacije se mora iskorititi.
Kud King ne dođe barem 5 utakmica ranije :twisted:

Long live the King.
Imali smo mnogo sansi da se popenjemo na 6-tu ili 5-tu poziciju sjecam se al uvjek kad bi nam trebali pobjeda kiksamo .

Nadam se veceras pobjedi
YOU'LL NEVER WALK ALONE

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 02 feb 2011, 12:04

Danas pobjeda ne bi trebala doći u pitanje ;) ;) ;) :D :D :D :D

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 02 feb 2011, 12:10

king1000 je napisao/la:Danas pobjeda ne bi trebala doći u pitanje ;) ;) ;) :D :D :D :D
Lopta je okrugla. :lol:

osgood
Kontakt:

Post Postao/la osgood » 02 feb 2011, 12:11

OTNYS_YNWA je napisao/la:
king1000 je napisao/la:Danas pobjeda ne bi trebala doći u pitanje ;) ;) ;) :D :D :D :D

a teren četvrtast :D

Roman Abramovic
Kontakt:

Post Postao/la Roman Abramovic » 02 feb 2011, 12:16

Nebi trebala ali kao sto kazu lopta je okrugla. ;)
Sretno ;)
[img]http://i49.tinypic.com/s49l3n.png[/img]
[hr]
[hr]
[center][img]http://www.zaslike.com/files/p39p51ekk9gqunxd5pxh.png[/img][/center]

king1000
Kontakt:

Post Postao/la king1000 » 02 feb 2011, 12:17

OTNYS_YNWA je napisao/la:
Jabulani :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 02 feb 2011, 12:19

Suso i Raheem su promovirani u prvi tim, Suso je zadužio broj 35 a Raheem 38. Još jedan odličan posao Kinga. Njih dvojica na krilima su budućnost Liverpoola.
Long live the King.
There got to be something for Liverpool big number nine ...

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 02 feb 2011, 12:26

Mislim da bi večeras trebali pobijediti.Samopouzdanje je tu,debi Suareza i rutinska pobjeda. ;)
Samo se bojim da na igrače neće uticati odlazak Torresa (znam da zvuči glupo,ali...). :?
You'll never walk alone.

LoveAtFirstBite
Kontakt:

Post Postao/la LoveAtFirstBite » 02 feb 2011, 12:31

ne igra ryan veceras za stoke koji im je pola odbrane, vjerujem da ce gosti ici na remi, ako se zatvore skroz to ce biti ocajna utakmica, aplauz za susa, momak ce biti genije ako ga ne budu previse slali po posudbama, zato mi je zao sto smo eliminasani iz kupa, mogli su skupiti koju jaku utakmicu ove godine, morace se strpiti ove sezone...

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 02 feb 2011, 12:40

LoveAtFirstBite je napisao/la:ne igra ryan veceras za stoke koji im je pola odbrane, vjerujem da ce gosti ici na remi, ako se zatvore skroz to ce biti ocajna utakmica, aplauz za susa, momak ce biti genije ako ga ne budu previse slali po posudbama, zato mi je zao sto smo eliminasani iz kupa, mogli su skupiti koju jaku utakmicu ove godine, morace se strpiti ove sezone...
odlicna vijest zbog povrede Ryan-a :D
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Torres Da Killa.!.
Kontakt:

Post Postao/la Torres Da Killa.!. » 02 feb 2011, 12:42

Ev Juve pitao Liverpool d aim daju Aquilanija za 10.2 miliona a mi smo postavili 16.5 miliona kao otkupnu cjenu.. Znaci da nemaju pare da ga dovedu.. Mozda se ipak Aqua vrati na ljeto ja bih licno volio vidjeti taj rasplet nego da dovedemo Adama da nam bude playmaker..

http://www.caughtoffside.com/2011/02/02 ... -aquilani/
Svaki tvoj poraz me boli,a svaka pobjeda je razlog da uzivam. YOU'LL NEVER, EVER WALK ALONE!
‎----------Reina------------
Kelly--Skrtel--Agger--Glen
----------Lucas-------------
--Meireles------Gerrard--
Suarez---Carroll----J.Cole

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.