AllGunsBlazing je napisao/la:Halo ograniceni, Arsenal ima sezonu bez poraza, sto ni tvoja jaka Barca ne moze uraditi, tako da. Wenger je uradio sto i Barca radi, samo sto ovi to rade duze, a da nije imao kvalitetan tim tesko bi uspio to 2003/2004. U jednoj od jacih liga na svijetu. Cuj kopiranje Barce covjek kontre doveo do savrsenstva, oruzje Arsenala od 30-ih godina proslog stoljeca. Od Chapmana. Sta covjek nece sve procitati ovdje.
49 bez poraza, ne vidim nesto Barcu u tim brojkama. Neki navijaju za Arsenal pa spominju nekakve Krujfovske taktike, ma halo ne budite smijesni, najjaci Arsenal je upravio bio onaj Arsenal koji je iz kontri sve mogao uraditi. Pa protiv te iste Barce u finalu sa igracem manje je Arsenal odigrao ravnopravno, joj koliko bih ja volio da je tad bio gol a ne crveni karton.
heh, ja sam mislio da su sa misterioznim nestankom Paje, velikana ove teme, nestali i cudnovati likovi navijaci arsenalla, da je ostala raja za normalne diskusije, al eto, ostalo je jos Pajinih vjernih irgata i sljedbenika
kao prvo treba biti pismen covjek, barem elementarno pismen da bi nekoga nazvao ogranicenim, kao ti mene recimo, ja ti ovdje nisam ni rekao da je venger kopirao igru barcelonu, napisao sam citko i jasno na jeziku nasih naroda i narodnosti " ne vjerujem ni da je venger to kopirao". dakle, vidimo ovdje jasno da si il corav ili nepismen, sto ti implicira da si ti taj koji je ogranicen (nepismeni i slijepi ljudi su ograniceni ljudi, iako slijepima ne treba zamjeriti jer je to ipak bolest)
tako znaci toliko o tome da nekoga prozivas ogranicenim
arsenal je imao sezonu bez poraza i to stoji, nikad to nisam potcjenjivao, al ako kazem da nije nikada imao hegemoniju kakvu ima barcelona, to je jednostavno dokazana cinjenica, sezona bez poraza je nesto mocno, al i ne mora biti toliko, imao je sad i juventus, imala je i barca sezonu samo s jednim porazom, pa sta je to sad nesto posebno ako imas i veliku odovnu prednost. taj arsenal iz najmocnijih dana nije nikada osvojio ligu prvaka, samo jednom je usao u finale gdje je casno i posteno izgubio, mozete se vaditi na srecu, al mozete se i sjetiti kako je dosao u to finale, kako je rikelme fulao penal u zadnjoj minuti za viljareal, gazili jeste u engleskoj, al vidjeli smo dakle da ste se provukli protiv viljareala jednog,
s druge strane barca je u zadnje vrijeme, i osvajala i pokazala konstantu, barca svake druge godine osvaja ligu prvaka, kad ispadne ispadne u polufinalu i tako je godinama, i kad ispadne ispadne vise smijeso nego sto je nadigrana, barca je utjerala strah u kosti protivnicima kakav nikad niko nije, pa cak i vas arsenal kao perjanica lijepog fudbala protiv nas je jedini put u istoriji stao u bunker.
nikada arsenal tako nije dominirao fudbalom, toliko izrazito i konstatno, to sam samo rekao i ne znam sta se cudis, to zna svako i nije nikako ni za rasprave