AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Smrdilo je na crveni Thea definitivno, to bi bilo to od ovog dvomeča.
Hvala mu na svemu, ali definitivno ga treba prodati na ljeto.
Hvala mu na svemu, ali definitivno ga treba prodati na ljeto.
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 18 feb 2025, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Klasika Milana.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Al kakva dva kartona za nekog ko bi trebao da donese mir u ekipi. Fuj, zgadio mi se.
Il Club più titolato al mondo!
Ja lijepo napisa da se ubaci Barthesagi...
Dajte vi njemu novi ugovor i 7 miliona po sezoni xd
Dajte vi njemu novi ugovor i 7 miliona po sezoni xd
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
E Boze ti sacuvaj, kakav lik
Može dati golova koliko hoće, asistirati svaku utakmicu, al zbog ovakvih poteza mi zgadi bilo koji igrač
Il Club più titolato al mondo!
- Romagnoli13
- Kontakt:
Kakav glupan. Ovako ostaviti ekipu na cijedilu, u situaciji kad ekipa igra odlično
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Theo f*cking moron
Koji si ti pacijent.
Theo lijepo prodat za neki 50 milki na ljeto pa idi si farbaj kosu u Minhenu
Koji si ti pacijent.
Theo lijepo prodat za neki 50 milki na ljeto pa idi si farbaj kosu u Minhenu
Ovo smo svi vidjeli.
Jako dobro postavljen i odigran meč, ovdje se sad niko i ništa ne može kriviti osim njega ako izgubimo.
Jako dobro postavljen i odigran meč, ovdje se sad niko i ništa ne može kriviti osim njega ako izgubimo.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
E valja se sad 40 min braniti, a sta ludjak napravi, jbt kontrolises tekmu i ti ovo uradis
- Romagnoli13
- Kontakt:
I ovaj je igrao rukom i čisti drugi žuti karton, ali sudija kao ne vidi
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Da bi fudbaler bio svjetska klasa on pored fizikalija i talenta mora imati i pamet.
Ovdje i ako se prodje to ce se ici na penale i onda ce se dodatno izmoriti a i utakmice u Seriji A su jako bitne.
A ako ispadnemo stetimo koeficijentu lige.
Mislim da ce Theo na ljeto biti prodan, ali posto ce biti zadnja godina ugovora mislim da ce se tek oko 30ak miliona moci uzet za njega, ako i toliko.
Ovdje i ako se prodje to ce se ici na penale i onda ce se dodatno izmoriti a i utakmice u Seriji A su jako bitne.
A ako ispadnemo stetimo koeficijentu lige.
Mislim da ce Theo na ljeto biti prodan, ali posto ce biti zadnja godina ugovora mislim da ce se tek oko 30ak miliona moci uzet za njega, ako i toliko.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
- Romagnoli13
- Kontakt:
Prodati Thea da se nadoknadi izgubljen novac od LPa ako večeras izgube.
Ma slazem se, men bi do kraja sezone Barthesagi igrao u startnoj. Ili neko drugi.
Gledam statistiku, kroz sve statisticke parametre daleko nadigrali Feyenord i onda prvo onako bezveze dobiti prvi zuti karton pa onda i ovo simuliranje. Stvarno ne razumijem, haj da se djeca igraju na ulici nego prolaz znaci milione eura klubu.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Kakav ozbiljan manjak pameti mora biti da se naprave ovakva dva kartona.. ovo je odraz javasluka i nediscipline. Mjesecnu platu uzeti momentalno.
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!
free Palestine!!!
**** ga "120 mil mali". Bolje da je izbacio njega a ostavio Pulisca. 120 mil mali nista veceras nije pokazao. Uzasan je cijelo vrijeme. Osim one tekme protiv Rome ja nista pametno nisam vidio.
a za Feyenoord, pogledaj moj komentar o terenu. Kuip je uzak, ovo je normalan siroki teren, i odjednom nema Feyenorda. Dobro igramo, samo igramo s 2 igraca manje: debil Theo i 120 mil mali
a za Feyenoord, pogledaj moj komentar o terenu. Kuip je uzak, ovo je normalan siroki teren, i odjednom nema Feyenorda. Dobro igramo, samo igramo s 2 igraca manje: debil Theo i 120 mil mali
Ne igra hernandez dzaba u milanu,kao i leao.
Za top 5 klubova svijeta iq je presudan
Za top 5 klubova svijeta iq je presudan
Slazem se.
Recimo Pulisic ili Rejinders nemaju njihove fizikalije ali su inteligentniji igraci i samim tim jako korisni ekipi.
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
J*bi se mister. Bebote van da bi 120 mil mali idalje igrao. J*bao te mali´. E moj IBra, koji ti bi da doevedes ovog parazita i olosa.
E pa sad bi mi nekako bilo drago da ispadnemo
E pa sad bi mi nekako bilo drago da ispadnemo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.